FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1301302303304305689»
MoWeed23.02.2009 13:13
@Adrian @moweed

Intrebati-i pe cei care au prins perioada in cauza.O echipa care a marcat cel putin 3 goluri pe teren propriu intr-un intreg campionat este un fenomen,cum de altfel si Urziceni este avand in vedere ca pana acum 3 ani nici nu jucasera vreodata in A.

Nu esti cu mult mai batran decat mine sau decat Adrian. In cel mai bun caz, ai prins meciurile Corvinului ca un copil mic, deci parerea ta vis-a-vis de acest subiect este la fel de relevanta ca si parerile noastre.

Daca Corvinul a fost asa un fenomen, cum de nu a castigat mai nimic in acea perioada. Cum de acest fenomen a luat 11 goluri intr-un singur meci pe Ghencea?

Intr-adevar era o echipa puternica acasa, dar campionatul se joaca si in deplasare.

Si pe Il Muce nu o sa il respect niciodata pentru ca el se crede cel mai mare antrenor. Un antrenor cu adevarat mare are si o doza de modestie, cel putin in declaratiile oficiale. Nu o sa arat respect unui frustrat care ma jigneste(ca stelist) prin declaratiile lui la adresa clubului Steaua.

Nici nu e un antrenor asa mare, ca realizari Kovacs, Ienei, Iordanescu sunt mult peste el

Bogdan4Steaua23.02.2009 13:54

Lita Dumitru pentru Gazeta:

"În acest moment, sunt cel puțin 4 sau 5 echipe cu lot mai bun decît al Stelei. CFR Cluj va fi principala contracandidatã a lui Dinamo. Vedeți și voi cã la CFR a ajuns sã fie Culio rezervã, ceea ce este elocvent", a încheiat fostul mijlocaș.

De data aceasta ii dau dreptate, chiar daca in multe randuri mi-a scos peri albi cu unele declaratii.

redondo23.02.2009 15:57

@Mo weed

Ca sa ne lamurim...pentru o perioada de cativa ani Corvinul a fost o echipa puternica,dar nu avea cum sa castige ceva in fata Stelei sau a celor de la Dinamo in anii 80.A reusit doar Craiova la inceputul anilor 80 cu o echipa fantastica.Nu am prins marea lor echipa,deoarece ascultam meciuri la radio de prin 88,si cel mai bun rezultat al lor de care imi amintesc e un 7-0 cu Sportul.Dar gandeste-te ca era o echipa mica dintr-un oras mic,de altfel cum este si acum,iar acele rezultate de atunci pot fi vazute ca fiind ceva deosebit...dar depinde din ce unghi privesti problema.Echipa Dinamo de la sfarsitul anilor 80,una foarte puternica de altfel avea jumatate din jucatori de acolo.

Despre Lucescu...nu e obligatoriu sa-l suporti,(nici eu nu-l suport) dar nu e cazul sa fie jignit....sunt si foste glorii steliste care au jignit uneori cluburile rivale...asa e in fotbal.Inainte de a fi indragostit de Steaua esti indragostit de fotbal,caci altfel nu ai mai vedea decat Steaua la TV. Poate ca esti de acord cu mine ca expresii de genul..."il buce"...sunt copilaresti.

Comparatia cu Covaci este relevanta doar din cauza faptului ca au antrenat ambii mult afara si la echipe puternice...dar difera perioadele. Jenei a antrenat afara doar Ungaria,avand un esec major,deci e greu sa-i putem compara.Daca Jenei a luat Cupa inseamna ca e automat peste toti ce nu au castigat acest trofeu? In ceea ce-l priveste pe Iordanescu,fara suparare,dar nu a confirmat decat atunci cand a preluat acea mare echipa a Stelei si la nationala in primul mandat.Dar la o nationala e mult mai usor decat la o echipa de club.

strezahuzum23.02.2009 16:10

A nu se intelege ca as fi entuziasmat de calitatea jucatorilor, dar n-as da prea mare atentie parerilor domnului Lita Dumitru. La urma urmei, daca e un asa mare expert in tactici, pisicologie si evalurea jucatorilor, cum se face ca apogeul "carierei" de antrenor l-a prins la mareata echipa Concordia Chiajna ? Cu ultra-extra-mega-superba performanta de a fi promovat din Liga a 3-a in a doua.

Jucatori mai buni decat Steaua are doar CFR ( pe unele posturi, in special fundas stanga, unde cred ca au cel mai bun jucator din Liga lu' Mitica, si benzi ), sau Dinamo ( in atac ). In rest, maxim ce se poate zice ar fi "echivalenti". Mai tine cineva minte inceputul turului, ce galagie se facea, cate pupaturi in fund zburau in directia milogilor de Ghiulesti ? Echipa era cea mai tare din parcare, Peseiro era un Capello la puterea a 10-a, spectacol, senzational. Dupa 10 meciuri au inceput sa scartaie, iar pe la final umflatii de la Crapid gafaiau de nu stiau ce-i cu ei. A, si se milogeau pe portughez sa plece odata, cu tikki-taka cu tot.

Asa va fi in retur - diferentele vor fi facute de MOTIVATIE si nivelul ANTRENORULUI. Nici un club nu are jucatori atat de buni incat sa castige indiferent de forma, tactica adversarului, etc, etc.

redondo23.02.2009 16:19

Nu e prima "iesire" a lui Lita Dumitru la adresa echipei.A mai spun inainte de dubla cu Valencia ca Steaua are cel mai slab lot din toate timpurile.Tactica lui e una simpla...stie ca actuala conducere nu e agreata de suporteri si ca in mod normal va raspunde la acest atac.Iar apoi va poza in victima...cum e domne' posibil sa te legi de o fosta glorie a Stelei?!

Bogdan4Steaua23.02.2009 23:22

Analizand realist: CFR este peste noi din punct de vedere valoric. Hai sa nu vedem valori acolo unde nu exista. Ii avem doar pe Ogararu, Ghionea, Goian si Zapata. Numai oameni cu profil defensiv.

Dinamo este praf in aparare, doar Lobont echilibreaza balanta. Dar in ceea ce priveste ofensiva, stau infinit mai bine decat noi. Ori noi pierdem puncte pretioase cu echipe mici, atunci cand suntem incapabili sa inscriem. Cu aceste echipe mici, frustratii din Stefan cel Mare castiga, pentru ca merg pe principiul "un gol mai mult decat adversarul".

In plus, la noi exista nervozitate, o aroganta si o tensiune care vin dinspre creditor.

Unirea Urziceni are avantajul unui climat favorabil, cumulat cu un tandem de calitate: Meme - Dan Petrescu.

Ce jucatori capabili sa decida un meci avem? Dayro? Ma faceti sa rad! Lovin, Nicolita, Ovidiu Petre? Semedo???

Ne asteapta vremuri grele!

militia24.02.2009 08:46

Becali, ii ignori?

Alin Fornade

Steaua nu va fi sancționatã. E singura veste bunã din ultimele luni pentru încercații suporteri din Ghencea. Comitetul Etic al FIFA, prezidat de fostul campion olimpic la atletism, englezul Sebastian Coe, nu va pedepsi clubul în cazul "Yesilova". Doar Gigi Becali ar putea fi penalizat pentru cã și-a concediat un angajat pe motive religioase. "Nu l-am dat afarã pe Yesilova din cauzã cã e musulman. Ce, cînd l-am angajat, avea altã religie?", s-a apãrat Gigi. Dar cînd spuneai cã musulmanii de la Galata nu pot învinge un creștin? Era rãzboi psihologic sau vorbea Mihai Viteazul? Stenogramele au redat pe ce criterii se fac transferurile la Steaua. Becali îi transmitea lui Adrian Ilie sã nu cumpere "negri și țigani de c…" Același personaj a decretat cã Boloni e ungur, nu e român. ªi astea sînt scorneli?

Postura de om tolerant nu-l prinde pe Becali. Toleranți au fost cei ce i-au acceptat greșelile sperînd cã va învãța din ele și se va îndrepta. Un om cu frica lui Dumnezeu nu și-ar fi jignit în public nașul și n-ar fi solicitat Patriarhiei sã-i returneze donația de douã milioane de euro. Hagi a fost terfelit, Lãcãtuș a plîns, cu Iordãnescu a ajuns în instanțã pentru insultã și calomnie. Cei ce fãcuserã istorie în Ghencea trebuiau distruși! Nu era loc decît pentru un singur erou: Gigi Becali. Valentin Ceaușescu a fost un lord pe lîngã arogantul din Pipera!

Dacã e încolțit, Becali îți turuie cã a dus Steaua de trei ori la rînd în Liga Campionilor, cã a prins o semifinalã de Cupa UEFA. Cînd tragi linia, tot Becali a ieșit în cîștig. A mers la ciupealã, a luat banii, în timp ce echipa era ciuca bãtãilor. Vã amintiți meciul cu Fiorentina? Steaua și-a pierdut demnitatea, nu mai are prestanțã, nu mai impune respect.

Pînã sã-l pedepseascã FIFA, Becali a fost taxat de suporterii Stelei. Prin București au apãrut mesaje prin care fanii îi solicitã patronului sã plece din Ghencea. S-au sãturat sã fie umiliți, vor sã-și elibereze echipa. Sã nu le mai fie jenã sã spunã cã țin cu Steaua, din cauza unui om ce nu a priceput cã un club de fotbal își trage seva din pasiunea a milioane de susținãtori. Þi-e rușine de rușinea lor. Un brand ca Steaua nu va rãmîne fãrã un investitor. Va exista viațã și dupã Becali. Nu luați în calcul zbuciumul Rapidului, acolo Copos încearcã sã umfle nota de platã.

Mesajele din București sînt clare, Argãsealã nu le poate nega. Becali, îți iei valiza și te duci?

maye24.02.2009 17:41

"Nu am avut încã o discuție cu suporterii. Nu putem controla atitudinea lor și nu o sã le cerem sã facã ce zicem noi. Ei au trãirile lor, au sentimentele lor, dar eu consider cã un suporter adevãrat, când vede cã ai ocazia sã câștigi, este alãturi de echipã. Comportamentul lor trebuie sã fie unul civilizat. Marius Lãcãtuș va avea o întâlnire miercuri cu suporterii, iar joi vom avea o întâlnire unde vom stabili niște detalii organizatorice. Am fãcut un apel la suporteri sã fie alãturi de echipã.", a spus Argãsealã la sptfm.

Daniel-Ionut24.02.2009 17:44

Mie mi se pare normal ce spune :thumbsup:

maye24.02.2009 18:00
Mie mi se pare normal ce spune :thumbsup:

Pai daca nu spunea ceva normal nu ii mai puneam aici declaratia :thumbsup:

are si vasalul oierului momente cand spune ce trebuie...

Lari25.02.2009 01:16

Faultul produs de managerul-jucãtor al Glasgow Rangers, Graeme Souness, asupra lui Iosif Rotariu, la meciul dintre Glasgow și Steaua, din Cupa Campionilor Europeni, ediția 1987/1988, a intrat în topul celor mai dure cinci faulturi din istorie, întocmit de site-ul metro.co.uk.

Steaua a trecut de Glasgow Rangers în sferturile de finalã ale Cupei Campionilor Europeni, cu scorul general de 3-2, meciul din Scoția fiind marcat însã de faultul lui Souness asupra lui Iosif Rotariu. Scoțianul l-a faultat dur pe Rotariu, intrând cu talpa în abdomenul acestuia, la o fazã petrecutã la mijlocul terenului. Culmea este cã, dupã fault, jucãtorul scoțian s-a plâns arbitrului cã el a fost cel agresat! Steaua a pierdut meciul retur de la Glasgow, cu scorul de 1-2, dupã ce a câștigat partida tur, cu scorul de 2-0, calificându-se, astfel, în semifinalele CCE, fazã a competiției în care a fost eliminatã de Benfica.

Faultul suferit de Maradona pe când evolua la Barcelona, în 1983, provocat de Andoni Goikoetxea, supranumit "mãcelarul din Bilbao", este o altã intrare durã din topul amintit. Un alt mijlocaș care a ratat o bunã parte dintr-un sezon, 1997-1998, a fost Roy Keane, de la Manchester United, dupã faultul comis asupra sa de Alf Inge-Haaland. Keane s-a rãzbunat în 2001 pe Haaland, faptã recunoscutã și în autobiografia irlandezului. Jucãtorul scoțian Ian Durrant a ratat trei sezoane dupã fractura provocatã de Neil Simpson, în 1988. Metro.co amintește cã unul dintre cele mai dure faulturi a fost al cel comis de portarul german Harald Schumacher asupra francezului Patrick Battison, la Cupa Mondialã din 1982, arbitrul neacordând nici mãcar loviturã liberã. Mijlocașul englez al echipei Newcastle United, Kevin Nolan, a primit direct cartonaș roșu dupã ce l-a faultat dur pe atacantul nigerian al formației Everton, Victor Anichebe. Intrarea durã a englezului în meciul terminat la egalitate, scor 0-0, duminicã, în Premier League, a determinat publicația englezã sã întocmeascã topul celor mai dure cinci faulturi din istoria fotbalului.

Jurnalul.ro

_yang25.02.2009 08:53

Puteau sa-l bage si pe Lacatus in top...

maye25.02.2009 13:16

Pai puteau sa intre multi.mult prea multi.Asta cu Nolan a fost exagerata chiar a intrat mult prea dur tipul.Dar oricum nici acum nu imi pot scoate din minte accidentarea lui Eduardo.Am vazut atunci meciul si eram putin cam..socat...

@_yang

nu cred ca era prea fericit Ardeleanu...

Marius25.02.2009 14:42

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, spune ca nu este interesat de faptul ca va fi in continuare injurat de fanii "ros-albastrilor".

"Nu ma intereseaza pe mine suporterii Stelei. La cate am facut eu pentru Steaua, ei ar trebui sa-mi pupe mainile", a spus Becali la GspTV.

Lari25.02.2009 14:44

Si tu, in loc sa te conformezi, stai sa scrii pe blocuri.

Marius25.02.2009 14:47
"Suporterii cu care m-am întâlnit erau mai civilzați, mi-au zis cã nu au nimic cu mine. Fotbalul e mult mai frumos cu spectatori, sã cânte, și echipa are nevoie, dar dacã nu se poate, eu ce pot face? Nu e problema mea dacã vom juca cu stadionul aproape gol. Nu mã intereseazã, i-am spus asta și lui Marius. Pentru ce sã mã mai întâlnesc eu cu oameni care mã înjurã? Le plãtesc și deplasãrile, numai sã nu mã mai jigneascã, sã mã lase în pace? Ce au ei cu mine?", a spus Gigi Becali la gsptv.
Lari25.02.2009 14:54

Here we go again...

clausblaus25.02.2009 15:18

Chiar asa,ce avem noi cu el?Sa ne plateasca si intretinerea?

NU,evident!Ar fi de ajuns sa plece,nimic mai mult.

mountytoma25.02.2009 16:28
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, spune ca nu este interesat de faptul ca va fi in continuare injurat de fanii "ros-albastrilor".

"Nu ma intereseaza pe mine suporterii Stelei. La cate am facut eu pentru Steaua, ei ar trebui sa-mi pupe mainile", a spus Becali la GspTV.

i-as pupa mainile, pe cuvant, daca as fi un meteorit de vreo suta de tone. asta ca sa nu mai ramana nimic in urma pupatului!

Daniel-Ionut25.02.2009 16:39

Ce o fi atat de greu de inteles ca echipa este afectata de acest protest la adresa lui Becali...

Au fost 4 luni de pauza competitionala... (sau cate au fost) protestele trebuiau facute in aceasta pauza... nu in timpul meciurilor... echipa trebuie sustinuta, iar Becali IGNORAT :excl:

clausblaus25.02.2009 17:04

Daniele,in pauza competitionala au lipsit protestele,o stii bine.Ti s-a parut ca vezi o schimbare,radicala,in bine a jucatorilor?Ai vazut mai multa daruire pe teren,sau aceeasi lentoare cu care ne-am obisnuit,din pacate?

O sa-mi spui ca au fost meciuri de pregatire.............cu atat mai mult ar fi trebuit sa vedem altceva.

In concluzie?

Daniel-Ionut25.02.2009 17:13

Pai chiar au fost meciuri amicale...

Ori ce ai face ori ce le-ai spune... nu poti ca intr-un meci amical sa joci ca intr-un meci oficial!

Sunt de acord cu protestele... fiecare gandeste cum vrea...

Dar NU in timpul meciurilor :excl:

Oricand dar nu in timpul meciurilor...

bodanelu25.02.2009 19:54

pai Daniel, hai sa facem protestele la teatru sau la cinema. Sau in cluburi...

clausblaus26.02.2009 08:58
Pai chiar au fost meciuri amicale...

Ori ce ai face ori ce le-ai spune... nu poti ca intr-un meci amical sa joci ca intr-un meci oficial!

Sunt de acord cu protestele... fiecare gandeste cum vrea...

Dar NU in timpul meciurilor :excl:

Oricand dar nu in timpul meciurilor...

Daniele,eu nu cred ca nu poti intelege,mai degraba nu vrei sa intelegi!

Tocmai,pentru ca nu au fost meciuri oficiale,deci fara nici un fel de presiune,ar fi trebuit sa joace dezinvolt,cu mai multa daruire.Asta am vrut sa subliniez.

Ori,dupa cum am vazut cu totii,majoritatea alergau in dorul lelii.

Si nu cred ca asta se datora faptului ca suporterii il contesta pe Becali!

:steag_cruce_invers:

Daniel-Ionut26.02.2009 09:32

Claus

In amicale orice ai zice... nici o echipa nu am vazut sa zburde pe teren...

In amicale clar nu este din cauza k suporterii il contesta pe Becali...

Dar in oficiale... tu cum te-ai concentra mai bine?

Sa auzi in timpul meciurilor incurajari, sau sa auzi doar proteste anti Becali... :confused:

«1301302303304305689»