FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1303304305306307689»
weeezer26.02.2009 21:52
Oricum Rada n-ar fi prins echipa.

N-ar fi prins-o ca n-are loc de "perla" Tudose, acest diamant ce va fi vandut pe 20 de milioane.

Cel mai mare rau la Steaua in momentul asta nu este Becali, pentru ca legat de Becali ne-am prins cu totii de ceva vreme care-i faza si ce-i poate pielea. Dar mai rau si mai trist de-atat este ca cel mai reprezentativ jucator din istoria Stelei nu realizeaza in ce hal se degradeaza si cat se injoseste, lingand intruna unde scuipa "sefu". Un om cerebral ar fi pus punct de mult timp, insa Lacatus nu pare a fi acel om cerebral la care ma refer. Iar asta este mai trist prieteni decat dictatura oierului.

CoRsSo26.02.2009 22:21

Ma bucur ca mai sunt stelisti care sunt de acord cu mine. Pentru ca a fi stelist nu inseamna a ierta ceea ce nu trebuie sa fie iertat in prezent. A fi stelist inseamna a dori binele echipei. Si dupa parerea mea Steaua va fi mai buna fara beecali si fara Lacatus.

SteauaB27.02.2009 00:49

Si ce vom face fara Becali si Lacatus. Vom avea rezultate? Vom avea jucatorii romanii valorosi? Nici in vise.

Lari27.02.2009 02:42

Jucatorii, revoltati de modul in care se fac premierile (gsp)

Dacã roș-albaștrii vor cîștiga disearã, cu FC Vaslui, fiecare fotbalist va încasa 500 de euro, de trei ori mai puțin decît acum un an.

"Pentru meciul cu FC Vaslui, ca, de altfel, pentru toate partidele de acasã, fiecare victorie va însemna 500 de euro. Atît și nimic mai mult! La un joc afarã veți lua cîte 1.000 de euro" a fost mesajul lui Becali. Jucãtorilor nu le-a picat deloc bine hotãrîrea luatã. "În loc sã ne ofere nouã mai mulți bani, promite recompense pe la alte echipe. Are încredere mai mare în alții decît în noi", a sunat mesajul de nemulțumire al jucãtorilor.

Reducerea este una extrem e mare fațã de aceeași perioadã a anului trecut. Ultima datã cînd jucãtorii Stelei aveau promisã o primã de acest nivel s-a întîmplat în urmã cu aproape 10 ani, înainte ca Gigi Becali sã investeascã în Ghencea! Pe vremea cînd Viorel Pãunescu era președinte, adicã în sezonul 1999-2000, roș-albaștrii aveau promiși cîte 450 de dolari la victorie în Ghencea și 900 în deplasare.

O clauzã foarte importantã în noul Regulament de Ordine Interioarã se referã la ce se va întîmpla în cazul în care Steaua va cîștiga campionatul sau va termina pe locul 2 și se va califica apoi în grupele Champions League. În aceastã situație, primele însumate ale jucãtorilor de-a lungul returului se vor dubla și Goian și compania vor încasa aceste sume dupã îndeplinirea obiectivului.

"La nici un club din strãinãtate n-am auzit de prime de meci. Ce înseamnã asta? Pãi, jucãtorii de ce mai primesc salariu? Nu e datoria lor sã cîștige jocurile sau sînt plãtiți lunã de lunã ca sã le piardã?" - Ilie Nãstase.

clausblaus27.02.2009 07:04
Pai de ce nu are ma dreptate? Aici e ca si la un proces..intai formulati concret care sunt capetele de acuzare impotriva lui Becali si apoi vedem ce dovezi aduceti.

Esti prezent de prea mult timp,pe acest site si mie greu sa cred ca,inca,nu ai inteles motivele pentru care Becali nu mai este dorit in Ghencea.

In alta ordine de idei,chiar imi pare rau ca l-au cedat,asa usor,pe Rada.Ar fi facut fata,cu siguranta,la Steaua,nefiind cu nimic mai prejos decat multi din cei ramasi in lot.

Motivul indepartarii lui Rada?........unul pueril dupa parerea mea."Avea gura mare-tot timpul zicea ca vrea sa plece",a declarat patronul Stelei.

Eu nu cred ca Rada cerea cu insistenta sa plece,ci mai degraba sa joace.

Iata prietene redondo,inca un motiv pentru care Becali trebuie indepartat de la carma Stelei.

:steag_cruce_invers:

redondo27.02.2009 08:00

@clausblaus

Despre Rada vad ca se vorbeste mai mult de cand a plecat...adica de ieri.Intr-un lot nu au cum sa aiba loc toti,iar Rada e doar un pretext.Pai Nesu era unul din cei mai criticati stelisti,iar apoi au inceput sa-l injure pe Becali ca l-a dat.Pai asa va fi si cu Lovin,iti spun eu.Pe nimeni nu deranjeaza plecarea lui Rada...e doar un alt pretext de a te lega de Becali.Il avem pe Baciu,ca rezerva.

clausblaus27.02.2009 08:09

Sa fim sinceri cu noi insine si sa recunoastem ca Rada este peste Baciu.

dangeor27.02.2009 08:49

Amandoi au facut treaba cand a fost nevoie de ei.

kaycee27.02.2009 10:20

@dangeor

perfect de acord cu tine, doar ca rada avea posibilitatea si toate argumentele necesare sa devina mai mult decat o solutie de avarie in situatii de criza. era o oportunitate excelenta acum sa-l incerce Lacatus pe stanga. tot respectul pt Baciu, dar nu poate emite pretentii la un post de titular, nici acum nici daca nu va mai fi Ghionea sau Goian.

maye27.02.2009 12:00

Dorinel Munteanu: "Nu cred cã existã echipã care sã se teamã de Steaua acum".

kaycee27.02.2009 12:43
Dorinel Munteanu: "Nu cred cã existã echipã care sã se teamã de Steaua acum".

are dreptate, dar chiar s-asa se cam plictiseste Dorinel asta!

Adrian27.02.2009 14:07
"Voi face o ofertã pentru a prelua Steaua. Sper sã ajung la o înțelegere cu Gigi Becali, probabil cã voi oferi 40-50 de milioane. În caz cã nu se va concretiza aceastã afacere, voi investi în altã parte. Am o propunere și de la Levski Sofia, dar prioritatea este Steaua", a explicat Shon Mekyten pentru site-ul stelisti.ro.

ªi a continuat: "Poate pãrea ciudat pentru un businessman, însã fotbalul este pasiunea mea numãrul 1. Suporterii nu au de ce sã fie îngrijorați. Proiectul pe care l-am pregãtit, în cazul în care voi prelua clubul, îi are în prim plan pe fani. Ei sînt cei mai importanți".

Da Doamne sa fie asa!

Sper sa vrea sa vanda boul ala.

Daca nu vrea, sa il facem noi!

Flaviu8627.02.2009 14:12

Am si eu o intrebare...voi ati auzit de "Shon Mekyten" asta ce vrea sa cumpere Steaua? Sau din nou "vrajeli gazetaresti". Oricum: du-te Jiji du-te !!! Pronosticul meu pentru seara asta: 1-0, indiferent chinuit, nechinuit, 3 puncte tot 3 puncte.

shack3r27.02.2009 14:17

Da,am citit si eu acum despre interesul israelianului despre Steaua . Cred ca sunt doar povesti,insa cu zvonuri de genul si cu presiuni din toate partile cred ca se strange latul .

Vedem diseara ce se va intampla si apoi mai vorbim..

Khalid27.02.2009 14:18

Ar fi momentul pentru o schimbare tinand cont de tensiunile dintre fani si Becali, de forma echipei si de viitorul sumbru care ne asteapta. Nu stiu daca acest israelian este investitorul potrivit pentru Steaua insa niciodata nu se stie, cert este ca ceva trebuie schimbat.

maye27.02.2009 14:21

Oricine ar fi , nu se poate mai rau decat sub comanda infectului...

Catalyn0727.02.2009 14:29

O decizie care ar trebui luata si la Steaua cat mai repede. Pe stadionul chefereului s-a interzis consumul de seminte.

La noi...se consuma din greu :wanker:

razvan2827.02.2009 14:45

adevarat....fara seminte.vii la meci sa sustii echipa , sa canti sa urli nu sa spargi seminte ca tampitu.

dangeor27.02.2009 14:48

Povesti, povesti.

Robinson Rufay Zapata27.02.2009 14:49
@clausblaus

Despre Rada vad ca se vorbeste mai mult de cand a plecat...adica de ieri.Intr-un lot nu au cum sa aiba loc toti,iar Rada e doar un pretext.Pai Nesu era unul din cei mai criticati stelisti,iar apoi au inceput sa-l injure pe Becali ca l-a dat.Pai asa va fi si cu Lovin,iti spun eu.Pe nimeni nu deranjeaza plecarea lui Rada...e doar un alt pretext de a te lega de Becali.Il avem pe Baciu,ca rezerva.

pe mine chiar ma deranjeaza plecarea lui rada , un jucator care e mai bun ca Ghionea , Baciu sau Petre Marin nu are loc intr'o echipa ca cea a lui Steaua de acum?

strezahuzum27.02.2009 14:53

Calm, calm .. nu va entuziasmati prea tare. Faptul ca Nati Meir e mentionat in stirile astea cu "investitori"" ma face oarecum sceptic in privinta autenticitatii ...

Guardian28.02.2009 08:31

Cine vrea sã vadã Steaua II .. e acum pe NTV ( TV neptun )

weeezer28.02.2009 08:47

Aseara dupa meci a aparut in ProSport un interviu cu acest Shon Mekyten, in care, conform publicatiei, spunea clar si raspicat ca va face o oferta de ~40-50 de milioane. Doamne ajuta

Guardian28.02.2009 09:44

si Becali a zis clar asearã la TV cã nu o dã!

oricum speranta moare ultima , Doamne ajutã !

razvan2828.02.2009 11:01

Doamne ajuta...a spus ca ii va aduce pe Ben Sahar si Benayoun daca va cumpara Steaua , ca va sa faca o echipa puternica.Tind sa cred ca Becali chiar e nebun :unsure:

«1303304305306307689»