Nu a avut sansa de a demonstra ce poate... oricum Ionescu e peste Abel ![]()
Singurul jucator strain dupa care imi pare rau este Habibu...
Nu a avut sansa de a demonstra ce poate... oricum Ionescu e peste Abel ![]()
Singurul jucator strain dupa care imi pare rau este Habibu...
Astezi in partida FC Neftchi Baku - Standard Baku , scor 2-1 ,fostul stelist Adrian Neaga a marcat primu gol pentru noua sa echipa.
"Nu sistemul este important. În timpul jocului sistemul se poate schimba, acest sistem pe care l-am încercat în stagiie de pregãtire nu e bãtut în cuie.Sistemul 4-1-4-1 e mai important în faza defensivã, dar în ceea ce privește faza ofensivã nu cred cã e așa important sistemul în care joci", a spus Marius Lãcãtuș.
Doua lucruri pot fi intelese din aceasta declaratie.
1. Lacatus vrea un sistem defensiv in ciuda tuturor declaratiilor.
Desi, ar mai fi si de discutat aici. Avand in vedere ca acest sistem rupe echipa in 2 si creaza mari spatii in aparare, nu stiu cum ajuta defensiva. Probabil Lacatus se gandeste ca 5 mijlocasi blocheaza mijlocul mai bine ca 4 sau 3. Pacat ca nu si-a dat inca seama ce fel de mijlocasi are in echipa: REPROFILATI!!!!
2. Stim de ce echipa nu are organizare in atac. Lacatus crede ca aceasta nu conteaza.
cocaina boy a marcat astazi 3 goluri pentru Fiorentina...dar pentru nationala era accidentat ![]()
![]()
cocaina boy a marcat astazi 3 goluri pentru Fiorentina...dar pentru nationala era accidentat
Asa cum e ....e cel mai bun jucator roman fara discutie.
incontestabil e cel mai bun jucator roman care activeaza , fara el nationala e in gropa de tot...ori cate a zis de Steaua , nu putem sari cu vederea realizarile lui
Degeaba il contestati pe Mutu... atata timp cat nu joaca la Dinamo, Mutu este cel mai bun fotbalist roman... s-a vazut in amicalul cu Croatia unde este Romania fara Mutu...
Si Chivu sper sa joace in seara asta contra lu' Milan si sa o faca la fel de bine...
A si era sa uit... sper sa castige INTER ![]()
o fi cel mai bun ... la fotbal...caracter 0..!
din cate se pare , in fotbal nu e nevoie de caracter ![]()
cam ai dreptate...
Incredibil fratilor....la 20.15 lasati orice treaba,orice aveti de facut si comutati la sport.ro.Se joaca...ATENTIE...Al-Wahani---Al-Hilal.Auzim si cateva rugaciuni.
Incredibil unde a ajuns acest Media-Pro in goana dupa rating.Acum 5 ani eram revoltat deoarece,pentruLucescu,aparuse la NationalTV campionatul turc. Dar la cel arab...chiar nu m-am gandit. Pai poate se transfera vreunul prin Bahamas si sa vezi ce fotbal mai vedem.Sau prin India.
vrei sa adorm redondo? stiu ca trebuie sa ma trezesc la 5 dimineata , dar totusi...
In loc sa transmita Serie A, Primera Division, Bundesliga sau Premier League... unde este fotbalul adevarat, ne transmite fotbalul arab... ![]()
Ma mir ca nu transmite meciurile celor de la Baku... ca doar sa transferat Neaga ![]()
Seria A + Primera Division - Boom TV
Bundesliga - SportKlub si www.sport.ro
Premier League - Eurosport 2
Este o televiuziune comerciala si difuzeaza orice atrage atentia oamenilor.
Debutul lui Radoi la Al-Hilal a fost urmarit de sute de mii de persoane, asa incat puteti sa va revoltati cat vreti. Si nici meciurile urmatoare nu au avut un rating slab.
Deci, care e problema?
Dragii mei, daca ati gandi inainte sa postati, nu s-ar mai face trafic ![]()
Sportro da meciul lui Al Hillal pt ca e Radoi acolo. Atentie!Sportro da doar meciurile lui Al Hilal, nu intreg campionatul!
E doar o masura de a face audienta.
Acum, la intrebarea "de ce nu dau campionatele puternice" va raspund simplu:
Pt ca nu au bani sa le cumpere sau pt ca au fost cumparate deja de alta televiziune.
Eurosport2 da Premiere League, BoomSport da si el ceva, pe nu mai stiu care sunt dati nemtii, etc,etc,etc.
Totul tine de marketing si management.
p.s.
pacat ca nu puteti vedea campionatul italiei. Poate ca asa ati lasa-o mai moale cu toate pupele pt fundul drogat al lui mutulica.
A dat 3 goluri intr-un meci. Asta inseamna ca are cumva 5 goluri marcate in acest sezon?Sau 6?
p.p.s.
Acum am vazut ca au scris si colegii mei.
![]()
Nu degeaba lucram impreuna. Gandim toti la fel ![]()
@Lari
Problema e ca se va ajunge in scurt timp sa se creada ca Al-Hilal chiar e o echipa mare.Doar nu poate juca in competitiile europene,nu?As fi vrut sa vad aceasta mare echipa in Liga Campionilor...un Bayern-Al-Hilal...Daca mai castiga si Cupa Golfului sau a petrolului avem discutii o saptamana la sport.ro
Multumim Mirele....desi nu e el de vina saracu'
Al-Hilal - Internazionale: 1-0, Mourinho a folosit prima echipa.
Daca meciul ar fi avut o miza te asigur ca Inter i-ar fi rupt ![]()
Eu vorbesc pe fapte, tu speculezi.
Nu ma intereseaza asigurarile tale, eu iti spun ca echipa aia a invins una dintre cele mari echipe ale lumii. Daca s-ar juca un amical Steaua-Inter si am bate cu 1-0, ce-ai simti?
Tu crezi ca aia si-au bagat picioarele in el de meci? Pentru ei, orice meci trebuie castigat. Ca sa nu-ti mai spun ca Mourinho nu suporta sa piarda.
Poate ca intr-un meci cu miza, rezultatul ar fi fost altul. Dar, repet, asta este o speculatie. Faptul este ca Al-Hilal i-a batut cu 1-0.
Meciuri oficiale...te rog.Acolo oricine poate vedea ca e un fotbal semiprofesionist.
Si da...eu cred ca Inter si-a bagat picioarele in acel meci.
Corect, si-au bagat picioarele!
Al-Hilal i-ar fi batut pe Inter si daca te aflai tu pe banca tehnica, nu?
Eu am vazut un rezumat extins si italienii nu mi se pareau in plin proces de bagare a picioarelor...
Corect, si-au bagat picioarele!
Al-Hilal i-ar fi batut pe Inter si daca te aflai tu pe banca tehnica, nu?
Eu am vazut un rezumat extins si italienii nu mi se pareau in plin proces de bagare a picioarelor...
Stii cum e...lovim in fotbalul arab...automat lovim in Mirel...ai asta nu se poate accepta. Deschide TV sa vazi ce nivel e acolo.
A dat 3 goluri intr-un meci. Asta inseamna ca are cumva 5 goluri marcate in acest sezon?Sau 6?
Nici io nu-l suport, dar are vreo 11... in campionat
Deschide TV sa vazi ce nivel e acolo.
Ti se pare ca este nivelul mai scazut decat in Liga I? Nu este nivel de Premier League, dar nici de Terek Groznai.
Si ce treaba are nivelul campionatului arab cu victoria contra Interului, care a intrat cu prima echipa si care a incercat sa-si faca jocul si nu a putut?