Ha ha ha ce vise are Muta.
Auzi la el nu a avut nimic cu Steaua niciodata. Ce vrajeli...
Ha ha ha ce vise are Muta.
Auzi la el nu a avut nimic cu Steaua niciodata. Ce vrajeli...
"N-am nimic cu Steaua. Sunt convins cã daca veneam la meciul echipei nationale impotriva Croatiei, fanii din Ghencea nu m-ar fi injurat. Cred ca dupa meciul pe care l-am jucat cu Fiorentina pe terenul Stelei si-au dat seama ca nu au de ce sa ma injure, pentru ca eu intotdeauna am venit sa onorez tricoul echipei nationale si n-am avut niciodata nimic cu Steaua", a declarat Adrian Mutu la InfoPro.
Bah, tarane, cand ai venit in Ghencea cu Fiorentina ai venit ca dusman autodeclarat. Si acum vrei pace???
Incredibil. Mutu este singurul jucator roman care mai stie ceva cu mingea. Si voi il injurati pentru faptul ca e dinamovist? Cu toti o sa plangem dupa Mutu.
Daca chiar credeti, ca exista tinerii in Romania la fel de talentati ca Adrian Mutu, va inselati total....Mutu este, si va fii ultimul decar al fotbalul romanesc.
"Dar nu domne, Costea e noul Mutu" hahah. Iar Nicolita e noul Zidane.
Incredibil. Mutu este singurul jucator roman care mai stie ceva cu mingea. Si voi il injurati pentru faptul ca e dinamovist? Cu toti o sa plangem dupa Mutu.
Daca kiar credeti, ca exista tinerii in Romania la fel de talentati ca Adrian Mutu, va inselati total....Mutu este, si va fii ultimul decar al fotbalul romanesc.
"Dar nu domne, Costea e noul Mutu" hahah. Iar Nicolita e noul Zidane.
nu-l injur pentru ca e dinamovist. si Bostina este dinamovist acum si eu ii tin pumnii la fiecare meci, ii doresc sa ajunga la nationala pentru ca este cel mai bun mijlocas roman in prezent!
dar pe Mutu il injur pentru ca este ingamfat, este arogant, este nesimtit, este egoist, strica jocul echipei nationale cu aerele si pretentiile lui
stii tu ca va fi ultimul decar al nationalei? e cumva maine sfarsitul lumii? e singura sansa sa fie adevarat ce spui tu.
daca astazi costea ar primi toate mingile asa cum se intampla cu mutulica, sunt sigur ca Mutu a fost ultimul decar al nationalei inainte de costea!
Mutu e un 0.
A si demonstrat-o. Baiatul functioneaza doar atunci cand intreaga echipa lucreaza pentru el. Nu degeaba singurul antrenor cu care mutul a reusit ceva e Prandelli.
Italianul a facut intotdeauna echipa in jurul lui. Pana sa vina Gilardino la Fiorentina, mutul era superstarul si golgeterul. Acum e Gilardino. Stiti de ce?
Pentru ca Gilardino e copilul lui Prandelli. Si intre ei 2 probabil exista o relatie mult mai apropiata decat intre Prandelli si domnul cocaina.
Nu degeaba mutul nu a jucat nimic in acest sezon la Fiorentina.
Voi, cei care il pupati atata in fund, uitati-va ce a facut la echipele unde a fost pus sa munceasca.
Inter 16 meciuri si un singur gol!!!
La Verona mi se pare ca a dat doar vreo 8 goluri. IN SERIE B!!!
La Chelsea stim cu totii ce s-a intamplat. 10 goluri si depresie.
Marele atacant Mutu nu poate decat cu Prandelli.
Credeti ca Juve si Inter l-au dat de bun ce era!?
Daca kiar credeti, ca exista tinerii in Romania la fel de talentati ca Adrian Mutu, va inselati total....Mutu este, si va fii ultimul decar al fotbalul romanesc.
Daca era asa mare talent Mutu reusea ceva si la vreo echipa mare nu numai la echipe de mana a 2-a din Italia.
Mutu nu este un decar al fotbalului romanesc, nu are nici macar 10% din valoarea si talentul lui Hagi, de exemplu. Nu merita sa fie pus in acelasi grup cu el
Poliția elenã intenționeazã sã utilizeze câini special antrenați pentru a combate huliganismul pe arenele sportive.
"Pânã acum, câinii au fost folosiți numai pentru depistarea explozibililor, drogurilor și a persoanelor dispãrute. Acum ei vor fi folosiți pe arenele sportive", a declarat Panagiotis Stathis, un purtãtor de cuvânt al Poliției.
Câinii ar putea proveni din Germania, Belgia sau SUA, a precizat purtãtorul de cuvânt. Departamentul de Poliție deține 150 de câini, dar aceștia nu sunt antrenați sã imobilizeze persoane, a adãugat Stathis.
Potrivit cotidianului Ta Nea, acest proiect este în dezbaterea Consiliului de Stat.
Sursa: Mediafax
Cre'ca jegurilor de la Jandarmerie nu le-a venit inca ideea, ca sunt sigur ca ar face si asa ceva cu o satisfactie ultraorgasmica...
Poliția elenã intenționeazã sã utilizeze câini special antrenați pentru a combate huliganismul pe arenele sportive.
Pot sa pun pariu cu ochii inchisi ca o sa fie caini din aia cu cipuri biometrice implantate sub piele.
Lasati-l frate pe Mutu.E intr-adevar un arogant si un nesimtit...e adevarat ca a esuat la marile echipe,dar totusi e mult peste tot ce avem noi aici in curte. Asa ca lasati vorbe de-astea fara sens cum ca Mutu e 0,iar peste 2-3 zile v-aud ca Neaga era mare fotbalist. Caracterul este una...valoarea alta.
Si mai vrem sa avem si nationala puternica...
La echipa de club este ceva... da la nationala nu ar trebui sa tii cont daca este dInamovist rApidist sau Stelist... bineinteles daca jucatorul nu se cheama Marius niculae ![]()
Pai ne rupe in seara asta Croatia fara Mutu si Chivu ![]()
Hai Romania steagro
Cre'ca jegurilor de la Jandarmerie nu le-a venit inca ideea, ca sunt sigur ca ar face si asa ceva cu o satisfactie ultraorgasmica...
Sau ar putea sa foloseasca ursii aia pe care ii tot vedem ca umbla liberi prin tomberoane... ![]()
Becali zice ca mai are 3 milioanr de euro!
sfarsitul e aproape, asa ca nu ma deranjeaza ca echipa lui Lacatus nu mai joaca nimic. nu ajunge in Liga si scapam de cioban! ![]()
Becali: "Lãcãtuș mi se supune"Gigi Becali a declarat, ieri, cã nu va cheltui mai mult de 400.000 de euro pentru a transfera un jucãtor. "Sã dau eu douã milioane pe un jucãtor? Pe criza asta? Ce, sînt nebun? Maximum 300.000-400.000 aș cheltui", a afirmat latifundiarul la sport.ro. Apoi a menționat cã Lãcãtuș se va conforma: "Cum sã spunã Marius cã are nevoie de jucãtori? Dacã eu zic cã nu cumpãr, așa rãmîne. Marius știe ce înseamnã relația patron-angajat".
sursa: gazeta prosturilor.
Si acum, o poza cu Lacatus si Becalii.

Pentru cei care nu vad bine aceasta poza, Lacatus e mai inalt ca becalii.
@mountytoma
Banuiesc ca totusi nu crezi ca mai are doar 3 milioane.Sa fim seriosi.Ca nu vrea sa mai dea decat maxim 400 000 mii pe un jucator e altceva...si aici il inteleg.In vara a luat o gramada pe bani multi...ce vina are el ca nu au confirmat? Cand au fost luati Toja,Stancu,Semedo sau Szekely cu cate 1 milion (aproximativ)fiecare,tot acest site a sarbatorit...pentru ca Szekely chiar juca bine la Galati,Stancu era un mare talent la Urziceni,Toja..nu mai vorbim,Semedo confirmase la Cluj. Arthuro a fost luat pe beza spuselor lui Ilie,dar iarasi nu a confirmat. Au mai venit Thiago sau Pedriel pe bani mai putini,de la care inca se asteapta. Sa nu-l uit si pe Ionescu cu 500 000. Anul trecut l-a luat pe Badoi din ambitia lui personala,dar Plesan sau Surdu au venit la cererea lui Hagi...si s-a vazut rezultatul. Si mai sunt si altii. Ideea e ca a dat bani multi pe prea-multi jucatori care n-au confirmat.Asa ca si eu sa fiu in locul lui acum nu as mai lua nimic,ci as avea grija unde arunc cu banii mai ales in aceste conditii de criza financiara mondiala.
O sa ziceti ca au aparut cumparatori...pai cine? Nastase ar lua cu 10 milioane,dar sincer nimeni nu ar vinde Steaua doar cu atat.Daca exista un cumparator sa apara domne la TV,sa spuna clar ce vrea,sa intre in direct cu Becali s.a.m.d. Nu doar vrajeli ieftine. Sa vina unul si sa spuna clar in fata daca vrea sa cumpere.
Banuiesc ca totusi nu crezi ca mai are doar 3 milioane.
la cat de prost este, sunt convins ca nu are mai mult de 3 milioane cash/in cont. o avea terenuri si constructii, dar alea se vor vinde bine din nou peste aproximativ 5-6 ani. pana atunci mananca mamaliga. si el si Steaua noastra
Pentru cine-l plange pe Jiji... In decembrie si-a luat banii depusi la BNR ca garantie pentru Becali Bank, a vandut un teren de vreo 40 de mil si a vandut jucatori... In total, cam 80 de milioane de euro cash.
de ultima ora....am inteles ca stojka vrea sa se predea de frica "tigrilor lui arkan".sper sa fie pedepsit in cel mai cumplit mod.
stie cineva cine sunt acesti "tigri ai lui arkan" ?
stie cineva cine sunt acesti "tigri ai lui arkan" ?
Stiu ca Arkan este circar si are tigrii ,elefanti,serpi...
Acum nu trebuie sa pui botul la toate basmele.Ar fost bine sa fie "dinte pentru dinte" dar nu merge asa in zilele noastre.S-a mediatizat prea mult acest lucru si nu va mai risca nici Sesum Senior sa faca niste crime prin Ungaria.Daca va face crime,vor fi peste ceva timp.
Tigrii lui Arkan sunt o grupare paramilitara.
Asa erau numiti luptatorii sarbi de prin 95 care erau condusi de Zeliko Raznatovic "Arkan".
de ultima ora....am inteles ca stojka vrea sa se predea de frica "tigrilor lui arkan".sper sa fie pedepsit in cel mai cumplit mod.stie cineva cine sunt acesti "tigri ai lui arkan" ?
Tie inca iti mai plac filmele cu Van Damme?
Nu mai devorati atata stirile astea senzationale,ca o sa va intoxicati dracului intr-o buna zi!...
@danimarcu
din pacate multi din cititorii nostri sunt deja intoxicati.
de ultima ora....am inteles ca stojka vrea sa se predea de frica "tigrilor lui arkan".sper sa fie pedepsit in cel mai cumplit mod.stie cineva cine sunt acesti "tigri ai lui arkan" ?
Arkan a fost liderul galeriei lui Steaua Rosie Belgrad pana in 1991.
eu cred ca e vorba de Arkan, liderul gruparii militare extremiste care a ingrozit iugoslavia cu ceva ani in urma. de aia le e frica tiganilor cu siguranta! caci de aia sigur nu vor scapa. cred ca de-aia s-a predat cioroiul ala azi
eu cred ca e vorba de Arkan, liderul gruparii militare extremiste care a ingrozit iugoslavia cu ceva ani in urma. de aia le e frica tiganilor cu siguranta! caci de aia sigur nu vor scapa. cred ca de-aia s-a predat cioroiul ala azi
aha....pai arkan inseamna ca e baiat bun:)mie imi place de el.ia sa treaca si pe la mine prin zona baicului - pantelimon
Nu inteleg cum Dan Petrescu poate fi prieten cu un asemenea specimen.
http://www.sport.ro/stiri/ce-baiat-de-cart...ul-emanuel.html
Nu mai scapam odata de familia asta imputita...
Nu inteleg cum Dan Petrescu poate fi prieten cu un asemenea specimen.
http://www.sport.ro/stiri/ce-baiat-de-cart...ul-emanuel.html
Nu mai scapam odata de familia asta imputita...
un infect ordinar...mortii lor...mi`a crescut tensiunea la 1000 cand am vazut clipul....
stricatu`....astia tre asasinati...