Gigi: "Pe viațã și pe moarte au jucat!", Teia: "Bãi, f...i mãsa!"
În etapa a 30-a, U Cluj a cedat greu, acasã cu Gloria Buzãu, 1-2. Nemulțumit cã ardelenii au jucat pînã la capãt, Gigi Becali a cerut sã-i fie recuperat "pachetul"
20.04.2008, ora 20:43
"Ce ți-am dat asearã dã-i înapoi!"
Becali: Unde ești, Teia?
Sponte: În aeroport, la Viena.
Becali: Lefter știe unde stã ãla? Sã meargã sã-i caute p-ãia.
Sponte: Ce? L-au bãtut?
Becali: Nu, da' știi cum a fost? 1-0 pentru noi. 1-1. Barã! Au ratat ãia! Nenorocire! În minutul 92 și 58 de secunde, a dat Bicfalvi gol.
Sponte: Așa tîrziu?
Becali: Pãi, în minutul 92 și 58, deci mai erau douã secunde.
Sponte: Doamne!
Becali: Da, pînã atuncea...barã Goga! Nenorociri! Cãlare! Ciucã! Bãi, cãlare, nenorocire, pe viațã și pe moarte!
Sponte: Deci au jucat la douã capete?
Becali: Au jucat normal, au jucat sã ne batã, și dacã cumva bãteam, ia jumate, înțelegi? Acum, dã-i telefon, zi-i: «Bãi, vezi cã trebuie sã vin sã iau pachetul ãla de la tine!». Zi-i lui Lefter sã meargã.
Sponte: ªi sã-i spun la telefon așa?
Becali: Da, mã, dã-i! «Ce ți-am adus eu asearã dã-i ãstuia, care-i problema? Cã am scandal cu Gigi, scandal mare! Vezi, cã vin sã iau ãlea de la tine, de-acolo, cã Gigi face gãlãgie mare de tot!» Zi-i: «Bãi, nu te juca, cã Gigi nu știe multe! Cînd este lucru, e lucru, da' este bãtaie de joc? ªi ei sînt supãrați acolo, trebuie sã-i treacã acum, cã-i luat de prost!»
20.04.2008, ora 21:05
"Așa oameni, mã?"
Becali: Bãi, Teia, la așa ceva...sã-mi bag p... în minutul 92 și 58 de secunde au dat gol.
Sponte: ªi nu s-a vãzut nimic, nu? Care sã...
Becali: Ce?
Sponte: Care sã dea de înțeles?
Becali: Nimic. Ce? Pe viațã și pe moarte au jucat!
Sponte: Bã, f...i pe mã-sa.
Becali: Așa oameni nu ai vãzut, bã, așa ceva! Mie nu-mi vine sã cred cã pot sã fie oamenii așa, bã, Tea, bã!
Sponte: Încearcã! ªtiu eu ce sã zic?
Becali: Mã, așa oameni, mã? Se poate așa ceva, mã? A zis el: «Mã, eu fac pe toți, eu zic... nu sînt d-ãla... eu zic la toți!»
TEA Sponte: «Da, cã toți ai mei sînt», a zis, «cã eu i-am adus pe toți strãinii, pe...ªi ãla Goga, a jucat bine?
Gigi Becali: m-amã! Goga a luat galben, șucãr, cutare...ªut! Bum! Bom! La 1-1, barã, înțelegi? Pe viațã și pe moarte!
TEA Sponte: Oricum, le-am zis cã ești supãrat!
Gigi Becali: Bãga-mi-aș p... în mã-sa!
TEA Sponte: Vrei sã-l suni?
Gigi Becali: Nu, pentru ce sã-l sun? Eu vorbesc, trebuie sã meargã sã ia pachetul de-acolo.
................................................................................
............................................................
Gigi Becali: Nu-mi venea sã cred! Bã, nu se poate așa ceva! Cum sã fie așa ceva?
Sponte: Cãlare pe ei, ha?
Becali: Hai de capul meu!
Sponte: Bã, f...i mã-sa!
Becali: Nu', da el, care a zis: «Bã, eu fac cu toți, eu vorbesc cu toți, eu întreb dacã vor, sã dau rãspunsul...» Da' ce escroc, bã! «Pot sã dau rãspunsul mîine...»
Sponte: F... mã-sa de țigani!
Becali: «Eu vorbesc cu toți, domnule, eu vorbesc, întreb dacã vor ei...» F...-te în gurã pe mã-ta de nenorocitul naibii!
Sponte: Îl sun, mai stau puțin.
Becali: Zi: «Ãla înjura eu... n-am....cutare...eu vreau în seara asta, cã înjura... sã-i zici, ai înțeles?»
16.04.2008, ora 10:10
"Buzãul e scoasã"
Becali: Cã eu pe asta, Gigi, eu o scot pe asta de aici. Nu te mai gîndi tu, vezi ce faci cu alea pentru cã eu pe asta...
NEÞOIU: Da! Da!
Becali: ...eu...am...m-am rã...am scos-o. Gata! E scoasã. Nu te mai gîndi cã...gata! Nu mai e asta. Înțelegi?
NEÞOIU: Cine?
Becali: Buzãul. E scoasã. Deci nu te mai gîndi, cã e scoasã. M-ai înțeles?
NEÞOIU: Eu n-am luat...Mãi bãiatule, eu nu am luat-o în cal...Am luat eu vreo secundã în calcul chestia asta? Ești ne...N-am luat-o.
"Ciobane, pleacã din Ghencea ... ""