mountytoma, trebuiau sa iasa si ei cu ceva in evidenta... ![]()
Si Lucescu... nu a mai fost bagat in seama de presa de ceva timp... si acuma s-a bagat el singur in seama... ![]()
mountytoma, trebuiau sa iasa si ei cu ceva in evidenta... ![]()
Si Lucescu... nu a mai fost bagat in seama de presa de ceva timp... si acuma s-a bagat el singur in seama... ![]()
Mititelu: "Sã nu se bage piticania aia de Boc" » Becali: "Are ordin de la Bãsescu sã nu, Bãsescu e cu Steaua!"
becalii e un mare dobitoc.
basescu nu e cu Steaua. basescu e cu paszkanyi toata ziua.
basescu nu e cu Steaua. basescu e cu paszkanyi toata ziua.
Nu prea cred... ca Basescu e cu Paszkani...
Da nici cu Becali nu e... ![]()
Steaua II - Young Boys Berna II 2-1
Steaua II a castigat si cel de-al doilea meci amical din Turcia, scor 2-1 in fata celor de la Young Boys Berna II. Golurile ros-albastrilor au fost inscrise de Vali Badea, care a marcat si prima partida amicala, si Marius Albu. Ambele goluri ale ros-albastrilor au fost marcate in prima repriza.
Antrenorul Leo Strizu a folosit urmatoarea formula de echipa: Lungu - Lupu, Muzac, Achitei, Mihai - Stratila, Mihai Onicas, Lazar, Abuzatoaie - Vali Badea, Albu.
Pe parcursul partidei au mai intrat Tachescu, Funieru, Iancu si Niculae.
---------------------------------------------------------------------------------
Oare Badea nu ar mai merita o sansa in prima echipa?
Mie mi se pare un jucator bun...
Am inteles eu gresit, sau din acea stenograma cu Gigi - Sponte reiese faptul ca Gigi platea echipele care urmau sa infrunte gloria buzau, ca sa o lase mai moale?
Daca e asa, inseamna ca noi avem la echipa jucatori care nici macar atunci cand cealalta echipa o lasa mai moale, nu puteau sa castige!? Iar unii mai au si tupeul sa-i numeasca "viitorul Hagi, viitorul Lacatus, viitorul X" ? Pai Mirel Radoi, desi nu-mi place nici ca om, si nici ca jucator, sincer spun ca este de cel putin 10 ori mai bun decat toti cei veniti de la gloria buzau in aceasta pauza.... Si Radoi nu era cel mai bun din echipa, era doar un jucator normal...finul lui Gigi care incearca sa goneasca jucatorii de valoare ca sa ramana el miezul si sa-i creasca valoarea... chiar daca nu credeti, asa e, iar daca nu credeti, va mintiti pe voi!
Noi la ce sa mai speram anul acesta? Cu jucatori de la buzau, si cu un antrenor ca Lacatus, sa zicem merci daca terminam pe locul 6-7, asta chair si cu ajutorul ciobanului care va face "premieri" in public (pe langa alea ascunse)..
pe prapaditii astia cum ii faci tu..nu i`am putut bate in toamna...

Ce vrea președintele UEFA
- Suma afectatã achizițiilor de jucãtori într-un sezon sã nu depãșeascã 60 la sutã din totalul veniturilor realizate. "Dacã o depãșește, clubul respectiv nu va primi drept de joc în cupele europene și va fi înlocuit cu unul din aceeași țarã ce întrunește criteriile" e propunerea șefului UEFA.
- Cluburile sã nu mai poatã transfera jucãtori pentru perioade scurte de timp. "Ce-a fãcut Milanul cu Beckham nu mi se pare în regulã. Ce-ar fi sã cumpere patru, cinci jucãtori pentru un meci? Pentru o finalã? Trebuie luate mãsuri și vom discuta în acest sens cu FIFA", susține Platini.
- Cluburile sã nu mai poatã transfera jucãtori foarte tineri din alte țãri. "În felul acesta vor fi obligate sã acorde mai multã atenție talentelor din propria curte", crede fostul internațional francez.
- Cluburilor sã li se impunã un numãr limitat de contracte profesioniste și un plafon salarial. "Unii vor spune cã Platini e invidios pentru cã pe vremea sa nu se cîștigau asemenea bani. Dar cifrele care se vehiculeazã astãzi sînt ridicole și nu fac bine fotbalului", susține Platini.
Mi se pare o idee geniala.
Pai daca baga plafonul ala la transferuri, Manchester City ce se va face? Cu bani in buzunar nu vor fi in stare sa cheltuiasca foarte mult...
- Suma afectatã achizițiilor de jucãtori într-un sezon sã nu depãșeascã 60 la sutã din totalul veniturilor realizate. "Dacã o depãșește, clubul respectiv nu va primi drept de joc în cupele europene și va fi înlocuit cu unul din aceeași țarã ce întrunește criteriile" e propunerea șefului UEFA.
Asta-i cam aiurea, mai ales pentru cluburile mici sau pentru cele din Europa de Est, atat de dragi lui Platini.
Celelalte prevederi imi par ok, si cred ca Platini a plusat cu prima propunere tocmai ca sa se aprobe celelalte.
Platini o sa si-o ia peste bot de la comisiile UE. Nu poate impune plafonarea salariilor, nu poate obliga cluburile sa nu transfere jucatori tineri, nu poate nici macar plafona sumele de transfer...
E ca regula aia, 6+5 care a fost distrusa de CE.
E ca regula aia, 6+5 care a fost distrusa de CE.
Pacat, regula aia era foarte buna
Regulile sunt exceptionale ... se potrivesc ca o mãnusã pentru clubul Steaua , cu toate cã cei din Europa cu foarte multi bani or sã stea mai de pomanã în fotbal .
Din punctul meu de vedere,chestia cu transferul tinerelor talente, mi se pare de bun augur.Asa vom fi obligati sa ne indreptam privirile si banii spre centrele de copii si juniori din tara.Un lucru normal,dealtfel,daca ne gandim ca nu o sa putem importa la nesfarsit.Nu sunt chiar ingust la minte si nici ultra nationalist,dar parerea mea este ca trebuie sa ne crestem proprii fotbalisti,pentru a avea continuitate la cluburi si de ce nu,sa facem bani asa cum fac marile cluburi din lume.
@clausblaus... stai linistit ca o sa vina @SteauaB sa urle ca nu e buna... ca noi nu avem talente ![]()
- Cluburile sã nu mai poatã transfera jucãtori foarte tineri din alte țãri. "În felul acesta vor fi obligate sã acorde mai multã atenție talentelor din propria curte"
Asta este cea mai buna solutie, pentru tinerii jucatori din Romania...
Da cum la noi se transfera din strainatate doar jucatori de varsta a 2-a (si mana a 3-a)...
Doar cluburile mari de afara vor fi afectate...
Jucatori gen Pato, Higuain, Dos Santos... etc au fost adusi la cluburi pe sume mari, pe cand erau foarte tineri...
O sa se umple Argentina si Brazilia de jucatori tineri... pentru ca nu o sa mai poata sa plece in strainatate de la o varsta foarte frageda... ![]()
Bravo Platini... sa se realizeze in mare parte aceasta propunere... (desi nu prea cred)... si sa vina tinerele talente de la centrul de copii si juniori ai Stelei!!!
@SteauaB te asteptam cu un comentariu ![]()
Da sper sa ai si argumente cand vei spune ca nu avem fotbalisti talentati ![]()
@clausblaus... stai linistit ca o sa vina @SteauaB sa urle ca nu e buna... ca noi nu avem talente![]()
Deja a facut-o,la transferuri in pauza dintre tur si retur,si pe un ton ce lasa de dorit.
![]()
Steaua II a terminat la egalitate testul cu rusii de la Nosta Novotroitsk
Echipa secundã a roș-albaștrilor a disputat astãzi, în cantonamentul din Antalya, un joc amical cu divizionara secundã FC Nosta Novotroitsk, încheiat la egalitate, 0-0.
Rusii au incheiat sezonul trecut pe pozitia a cincea in campionat si isi propun ca, in sezonul viitor, sa promoveze pe prima scena a fotbalului din tara lor.
Antrenorul Leo Strizu a folosit urmatoarea formula de echipa: Lungu - Mustata, Achitei, Mihai, Lupu - Stratila, Lazar, Muzac, Abuzatoaie - V. Badea, Rusu.
In repriza a doua au intrat, pe rand, toti jucatorii din lotul ros-albastrilor.
Steaua va juca astazi de la ora 17:00 un amical in Antalya cu echipa daneza Aalborg.
Meciul va fi transmis pe GSPTV!
Marius Lacatus s-a declarat multumit de prestatia jucatorilor dupa meciul cu aalborg.
oare stie ca ai nostri nu erau cei in echipament ALB?
cred ca stie...da e optimist.
in al doilea rand vreau sa va spun ca maine sa nu uitati sa luati cartea "super Steaua" ![]()
:laugh: ![]()
![]()
in al doilea rand vreau sa va spun ca maine sa nu uitati sa luati cartea "super Steaua":laugh:
![]()
O pun pe mama sa mi-o cumpere la 6 dimineata cand se duce la munca ![]()
Nu stiu de ce am vaga impresie ca o sa aiba cel mult 30 de pagini ![]()
Victor Piturca i-a convocat la nationala, pentru meciul cu Croatia, care se va disputa Miercuri pe stadionul Ghencea pe Goian, Ogararu, Ov.Petre si Banel Nicolita!
Iar la echipa de tineret, Sandoi i-a chemat pe Ochirosii, Bicfalvi si Lungu... pentru meciul cu selectionata similara a Sloveniei.
Iar Toja a fost chemat in nationala Columbiei, pentru meciul cu Haiti.
steagro Hai Romania!
In conditiile in care mijlocul Stelei nu este stralucit,linia de fund ramane baza.
O pun pe mama sa mi-o cumpere la 6 dimineata cand se duce la munca
Nu stiu de ce am vaga impresie ca o sa aiba cel mult 30 de pagini
)si io tot pe mama am pus-o sa ia cartea ca e in concediu...nu are 30....are 250 de pagini.sper sa o inteleg ca din ce am rasfoito e destul de greoaie
"N-am nimic cu Steaua. Sunt convins cã daca veneam la meciul echipei nationale impotriva Croatiei, fanii din Ghencea nu m-ar fi injurat. Cred ca dupa meciul pe care l-am jucat cu Fiorentina pe terenul Stelei si-au dat seama ca nu au de ce sa ma injure, pentru ca eu intotdeauna am venit sa onorez tricoul echipei nationale si n-am avut niciodata nimic cu Steaua", a declarat Adrian Mutu la InfoPro.
Bah, tarane, cand ai venit in Ghencea cu Fiorentina ai venit ca dusman autodeclarat. Si acum vrei pace???
jegul ala cu nasul alb nu avea un mesaj pregatit pe sub tricoul fiorentinei la meciul din Ghencea?
de la mine are oricum, oricand, oriunde, moohe perena!