FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1290291292293294689»
Lari04.02.2009 17:28

Si eu cred in titlu.

Daca Lacatus va reusi sa betoneze linia mediana, putem atinge 24. Cred ca acolo este cheia reusitei.

Adrian04.02.2009 17:34

Eu nu cred in titlu pt simplul fapt ca e luat deja. E clar ca jocurile sunt facute pt dinam0.

Cine crede ca nu e asa, e imatur.

Noi trebuie sa ne folosim de acest retur ca sa facem o echipa cu care sa le dam peste bot la toti in urmatorul sezon si in sezoanele care vor urma.

Personal, nu cred ca Lacatus e capabil de a crea asa ceva.

MoWeed04.02.2009 17:38

Spurcatii par sa-si fi asigurat titlul. Voi chiar credeti ca Borcea a propus salariul ala mare pentru mitica Dragomir asa din bunavointa?

Eu mi-as dori foarte mult sa luam titlul 24, dar nu mai stiu daca e cel mai bun lucru pentru Steaua, pentru ca i-ar asigura lui Jiji bani sa mai tina clubul un an. Uite unde am ajuns din cauza ciobanului, nu mai sunt sigur ca o eventuala castigare a titlului ar fi cel mai bun lucru :(

bodanelu04.02.2009 18:27
Eu nu cred in titlu pt simplul fapt ca e luat deja. E clar ca jocurile sunt facute pt dinam0.

Cine crede ca nu e asa, e imatur.

ce-ti ziceam eu acum ceva timp? :D

Daniel-Ionut04.02.2009 18:47

Eu sper in titlu, dar va fi foarte gru pentru noi...

Avem avantajul unor meciuri grele pe care le vom disputa acasa:

FC Steaua - FC Vaslui

FC Steaua - CFR Cluj

FC Steaua - Otelul Galati

FC Steaua - FC Dinamo

FC Steaua - FC Rapid

FC Steaua - U Craiova

Este adevarat ca vom juca si unele meciuri destul de dificile in deplasare, dar nu cu adversari ca acestia de mai sus....

FC Timisoara - FC Steaua

Unirea Urziceni - FC Steaua

...important sa avem grija cu Buzau...Otopeni... ca jucam tot in deplasare :laugh:

Deci mai pe scurt... trebuie sa avem grija de meciurile noastre, ca nu prea cred eu ca Dinamo va castiga tot... :no:

Si... toate ca toate sper ca la finalul campionatului... sper ca toti jucatorii sa poate pe spate numarul lui Ghionea si sa se intoarca de la Urziceni cu titlul in autocar! :thumbsup:

mountytoma04.02.2009 19:21
e greu sa castigam mai ales ca am ramas fara Radoi in primul rand , fara neaga care a jucat bine cand a jucat , fara arthuro care oricum e mai bun decat Litu , fara abel moreno care e mai bun decat Lovin.

chiar am ajuns sa il regretam pe arthuro? Litu a dat mai multe goluri in doar doua meciuri de pregatire si l-ai si pus la zid. abel moreno daca era asa de bun nu pleca fara sa joace macar. nu vom sti niciodata ce stia omul ala in materie de fotbal.

si imi place la voi ca il criticati in continuare pe Lovin, pentru ca nu e ofensiv, adica ceea ce ar trebui sa faca Dayro, Banel, toja, Semedo!!!!

Robinson Rufay Zapata04.02.2009 20:40
chiar am ajuns sa il regretam pe arthuro? Litu a dat mai multe goluri in doar doua meciuri de pregatire si l-ai si pus la zid. abel moreno daca era asa de bun nu pleca fara sa joace macar. nu vom sti niciodata ce stia omul ala in materie de fotbal.

si imi place la voi ca il criticati in continuare pe Lovin, pentru ca nu e ofensiv, adica ceea ce ar trebui sa faca Dayro, Banel, toja, Semedo!!!!

si arthuro nu a dat si el doua goluri in doua meciuri? Litu e un impiedicat , brazilianul macar tinea de minge si o dadea in spate , dar lui Litu ii sare mingea ca din ciot. abel moreno e mai bun in faza ofensiva , la asta m'am referit si eu , la sistemul pe care , se pare ca il va folosi Lacatus era nevoie de abel nu de Lovin , care de altfel pe postul lui isi face treaba , nu critic asta.

SteauaB04.02.2009 21:51
si arthuro nu a dat si el doua goluri in doua meciuri? Litu e un impiedicat , brazilianul macar tinea de minge si o dadea in spate , dar lui Litu ii sare mingea ca din ciot. abel moreno e mai bun in faza ofensiva , la asta m'am referit si eu , la sistemul pe care , se pare ca il va folosi Lacatus era nevoie de abel nu de Lovin , care de altfel pe postul lui isi face treaba , nu critic asta.

Aici l-ai caracterizat atit pe Nicolita, O.Petre, Lovin, Ochirosii, Semedo, Ogararu, Bikfalvi, Szekely, L.Filip, P.Marin etc. Dar mai ales Bogdan Stancu!. Toate echipa aproape. Dar asta e..

Kiar daca Arhturo era un jucator de mana-3. Tot este peste Litu. Cu siguranta.

Marius04.02.2009 22:13

Asta-i... ptiu, era sa scriu tampenie... asta-i o naivitate :)

Pe brazilian l-ai vazut un intreg tur de campionat, plus meciuri de UCL. Pe Litu il stii doar din 4 franturi de meciuri amicale de prin Spania si Turcia. Ori tu esti de 3 ori mai bun ca Ferguson, caz in care te compatimesc deoarece talentul se iroseste pe fcsteaua.ro, ori habar n-ai de cum se urmareste un jucator si "arunci" opinii la plezneala, doar pentru a mai contoriza inca un post in care jucatorii romani sunt criticati vehement pentru ca nu se folosesc de "floricele sud-americane" in timpul jocurilor.

MoWeed04.02.2009 22:38

Ca doar face parte dintr-o rasa superioara din punct de vedere al talentului fotbalisti cu?

maye04.02.2009 22:39

La Multi Ani Regelui Gheorghe Hagi!

Respect vesnic!!!

redondo04.02.2009 23:18

La multi ani Hagi!

SteauaB04.02.2009 23:53
Asta-i... ptiu, era sa scriu tampenie... asta-i o naivitate :)

Pe brazilian l-ai vazut un intreg tur de campionat, plus meciuri de UCL. Pe Litu il stii doar din 4 franturi de meciuri amicale de prin Spania si Turcia. Ori tu esti de 3 ori mai bun ca Ferguson, caz in care te compatimesc deoarece talentul se iroseste pe fcsteaua.ro, ori habar n-ai de cum se urmareste un jucator si "arunci" opinii la plezneala, doar pentru a mai contoriza inca un post in care jucatorii romani sunt criticati vehement pentru ca nu se folosesc de "floricele sud-americane" in timpul jocurilor.

Pai, doar 4 meciuri? Litu afost cel mai varza jucator din lotul Gloriei Buzau. Afost o scula de jucator.

Pai, aproape fiecare tara din Europa are cat un jucator care mai scoate un dribling spectaculos. Doar Romania nu are...

Recoba04.02.2009 23:58

pe vreama lui Zenga Litu a dat si o bara cu galati daca mai tineti minte :)

Adrian04.02.2009 23:58

SteauaB

Te rog nu mai exagera doar de dragul de a intra in discutii cu alti utilizatori.

Ti-am mai spus de multe ori.

Adu argumente la tot ceea ce zici. Daca faci asta, e ok. Daca nu, nu are rost sa vorbesti doar de dragul de a aduna postari.

Marius05.02.2009 05:50
Pai, doar 4 meciuri? Litu afost cel mai varza jucator din lotul Gloriei Buzau.

Sa nu-mi spui ca ai urmarit meciurile Buzaului din tur. Daca da, te rog sa faci o analiza a evolutiei jucatorilor Vlaicu si Cojocnean.

STARforce05.02.2009 07:44

De azi sunt traducator autorizat de MJ pe engleza/romana si vice versa!

Catalyn0705.02.2009 09:15

Radoi: "Ce bine ca scapam de Dica si Goian! Bine ca pleaca si bezmeticul ala nebun de Nesu"

Intr-o discutie telefonica purtata cu Gigi Becali dupa meciul Dinamo-Steaua, in care echipa din Ghencea si-a minimalizat sansele la titlu, Mirel Radoi ii spunea Nasului sau ca se bucura ca ii va da afara pe Dorin Goian, Nicolae Dica si Mihaita Nesu.

Onlinesport

mda...no comment :dry:

mountytoma05.02.2009 09:17
Pai, doar 4 meciuri? Litu afost cel mai varza jucator din lotul Gloriei Buzau. Afost o scula de jucator.

Pai, aproape fiecare tara din Europa are cat un jucator care mai scoate un dribling spectaculos. Doar Romania nu are...

la buzau putea juca si Messi, ca mare lucru nu putea schimba. daca Litu e varf, nu trebuie sa faca driblinguri spectaculoase. eu abia astept un varf diin care sa sara mingea ca si din Victoras Iacob, dar sa sara in poarta! varful nu trebuie sa stie altceva mai bine decat sa obage inpoarta. si cu curul daca trebuie, vezi Kapetanos!

iar de arthuro scuza-ma, chiar daca nu imi place sa desfiintez jucatori, pe ala nu ai cum sa nu il desfiintezi. nu putea sa loveasca mingea decat cu stangul, si cu ala o lovea prost, era tot timpul cu spatele la poarta, si dadea mereu pase meseriase adversarilor care ne-o trageau pe contraatac.

daca vrei driblinguri spectaculoase si ai urmarit gloria buzau, ne poti spune ce am pierdut renuntand la Claudiu ionescu! si eu as vrea sa vad driblinguri spectaculoase, dar sa fie si utile. eu il regret inca pe Bostina, cel mai bun dribleur si pasator al Stelei din ultimii ani!

Adrian05.02.2009 09:23

Catalyn07

Dupa cum s-au comportat jucatorii cu Radoi cand acesta a plecat, chiar crezi ca e adevarat?

Stai sa te mai intreb ceva.

Radoi, ca nas al lui Dica, chiar crezi ca a zis asa ceva?

Vrajeli ieftine.Oricine poate sa faca o stenograma.

Catalyn0705.02.2009 09:32

D-aia m-am si abtinut sa comentez...la ce presa si la ce patroni avem...in fiecare zi descoperi altceva in sportu asta

redondo05.02.2009 11:14
Catalyn07

Dupa cum s-au comportat jucatorii cu Radoi cand acesta a plecat, chiar crezi ca e adevarat?

Stai sa te mai intreb ceva.

Radoi, ca nas al lui Dica, chiar crezi ca a zis asa ceva?

Vrajeli ieftine.Oricine poate sa faca o stenograma.

Pai atunci si stenogramele care il acuza pe Becali sunt vrajeli ieftine. Ori le luam pe toate la analizat ori pe niciuna....nu numai ce ne place.Din punctul meu de vedere,stenogramele nu au insemnat nimic de la inceput.

Adrian05.02.2009 11:20

Redondo

Eu am luat de la inceput stenogramele ca pe o gluma frumoasa.(intre timp au devenit o gluma invechita)

Pe becalii acele stenograme nu il acuza cu nimic.

Ca ce au zis aia acolo, a zis si becalii live, la o emisiune TV, la un moment dat in viata lui.

Pe becalii, de premiere, il acuza doar valiza de la Cluj. Atat.(si cum premierea nu e coruptie...)

p.s.

Ca lovesc in Steaua, asta e altceva. Dar nu e noutate.

Daca nu erau stenogramele, sigur gaseau deontologii ceva cu care sa dea in noi.

Mai un transfer ratat, mai un scandal, mai o restanta salariala, etc.

Chiar, nu vedeti ca, de cand au aparut stenogramele, la Steaua platile sunt la zi, in vestiar e liniste, nu mai apare nici un transfer ratat? :D

MoWeed05.02.2009 11:32
Pai atunci si stenogramele care il acuza pe Becali sunt vrajeli ieftine.

Exact asta si sunt....

Marius05.02.2009 11:36

Ba nu. Stenogramele sunt reale, fie ca vrem sau nu.

«1290291292293294689»