FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1289290291292293689»
redondo02.02.2009 15:57

Mie nu mi-e frica nici de Mara,nici de Uhrin si nici de Balint.

mountytoma02.02.2009 17:00
Mie nu mi-e frica nici de Mara,nici de Uhrin si nici de Balint.

cat as vrea sa ai dreptate!

Bogdan4Steaua02.02.2009 21:45

Chiar crede cineva ca avem vreo sansa la titlu? Sincer!

weeezer02.02.2009 21:54

Lacatus :rolleyes:

mountytoma03.02.2009 09:58

o sansa avem. la fel cum au si Bistrita sau galatiul. fiecare o are mai mare sau mai mica :rolleyes:

sa nu dam vina doar pe aranjamentele lui Dinamo, sustinuta vartos de arbitraje si de federali, dar si de CFR, care ii e datoare vanduta dupa meciul de pomina de anul trecut. daca noi nu castigam campionatul numai Gigi, Lacatus, Dorinel si jucatorii sunt de vina. in ordinea asta.

Kekea03.02.2009 11:28

Eu zic ca Lacatus in acest retur ar trebui sa se concentreze sa prinda ultimul loc de Europa League si sa gaseasca un prim 11 puternic.Daca s-a rupt si Zapata putem sa ne luam adio de la titlu de campioni.

redondo03.02.2009 13:31

Normal ca avem.Voi va uitati doar la problemele din curtea noastra,dar la o privire per ansamblu veti observa ca si la Dinamo sau la Cluj sunt mari probleme. Chiar si in acest an tot noi am fost cei mai buni in Europa,deci per total suntem peste rivali.

dangeor03.02.2009 13:36

cum mama dracu' am fost cei mai buni?

redondo03.02.2009 13:43
cum mama dracu' am fost cei mai buni?

Am fost in Europa,unde am avut o grupa mult mai grea decat cea a Clujului si unde noi nu am fost direct calificati in grupe.Dar ma refeream in special la cele 5 din UEFA.

SteauaB03.02.2009 13:44
Normal ca avem.Voi va uitati doar la problemele din curtea noastra,dar la o privire per ansamblu veti observa ca si la Dinamo sau la Cluj sunt mari probleme. Chiar si in acest an tot noi am fost cei mai buni in Europa,deci per total suntem peste rivali.

Avem pe dracu. Sincer, cu un mijloc gen: Thiago-Lovin-O.Petre-Nicolita. Rar mai castigam si noi ceva. Plus, CFR Cluj are o echipa peste media nivelul campionatului. Asa ca? Ei sunt favoritii la titlu, noi si Dinamo suntem vai de capul nostru..

axl03.02.2009 13:45
am avut o grupa mult mai grea decat cea a Clujului

Tind sa te contrazic, sunt de parere ca grupa lor a fost mai grea decat a noastra.

redondo03.02.2009 13:47
Tind sa te contrazic, sunt de parere ca grupa lor a fost mai grea decat a noastra.

Singura echipa cu adevarat mai usoara,mai de UEFA,a fost Bordeaux. Iar Roma e mult sub Lyon sau Bayern...ceva gen Fiorentina.

dangeor03.02.2009 13:49

eu mi-as dori sa luam si noi odata 4 puncte intr-o grupa ca a lor. singura "scuza" poate fi faptul ca roma si Chelsea nu i-au luat in serios la inceput, desi echipele mari nu prea fac greseala asta.

redondo03.02.2009 13:53

@SteauaB

Oamenii care au adus anul trecut titlul la Cluj:Semedo,Culio,Trica sau Fabiani nu mai sunt.Si ei au problemele lor.

Daniel-Ionut03.02.2009 17:29

Luati praful de pe stema!

Duckadam a fãcut zilele acestea o declarație care dã de gândit : "Singura asemãnare dintre Steaua de acum și cea din `86 o reprezintã stema".

Ar mai fi multe de zis? Nu. Doare, dar este adevãrat. Steaua de altãdatã s-a transformat, subit, într-o echipã învãluitã de scandaluri, prinsã în stenograme, condusã din mijlocul oilor și manevratã dupã chipul și asemãnarea investitorului.

A trecut perioada în care jucãtorii nu erau lãsați sã plece în ciuda ofertelor tentante din afarã, când se investeau bani mulîi in transferuri și se reușeau performanțe notablile pe plan extern.

Gigi Becali a cãzut rapid de pe piedestalul pe care se situase la început și a atras cu el, într-o groapã fãrã fund, echipa simbol a României.

Rãnile sunt adânci și sângeroase. Prezentul joacã feste, iar viitorul se pierde în abis.

În trecut, atunci când echipa mergea prost, suporterii ros-albaștrii foloseau o celebrã scandare: "Asta nu e Steaua noastrã, e o glumã proastã".

Stau și mã întreb, oare nu se potrivesc aceste vorbe și în prezent?

Transformatã din simbolul României într-unul becalian, Steaua riscã sã devinã din cea mai iubitã echipã de pe plaiurile mioritice, una dintre cele mai antipatice.

Suporterii suferã și sperã ca acest coșmar care îi bântuie de câțiva ani sã ia sfârșit.

Pânã atunci nu le rãmâne decât sã trãiascã respirând aerul trecutului, singurul lucru care menține în viațã cea mai titratã echipã a fotbalului românesc.

Bogdan4Steaua03.02.2009 22:37

Referitor la rivali:

Dinamo are mijloace proprii, mai putin ortodoxe. Nu au defensiva, nu au mijloc, dar au portar si atac. Cu Lobont in poarta, cofetarii din Stefan cel Mare isi permit unele gafe in defensiva, marca inregistrata Tamas si Moti. Atacul nu are cum sa nu produca goluri. Au de unde alege, iar cand isi doresc sa joace ofensiv, au cateva solutii acceptabile: Danciulescu, Niculescu, Bratu si Marius Niculae.

De Rapid nu mi-e teama, ei sunt eternii loseri.

CFR Cluj pare in opinia mea din alt film. A plecat Fabbiani, dar il au pe Kone, a venit si Mara... clujenii lucreaza intr-o maniera profesionista si se vede. Daca Dinamo nu intra la manevre, clujenii au prima sansa la titlu.

Nici Unirea nu este o echipa de neglijat...

Stau si ma uit la noi si ma ingrozesc. Lacatus nu da semne ca ar dori sa se impuna in fata patronului, suntem inconjurati de scandaluri si de stenograme, iar Argaseala o tine sus si tare ca Becali este binele absolut al Stelei. Defensiva e in continuare acceptabila, dar de la mijloc in sus... praf si pulbere. Kapetanos e ok, Toja pare in forma... in rest... echipa asta nu e capabila sa castige campionatul! O spun judecand realist!

clausblaus03.02.2009 22:39

@Daniel-Ionut

Suporterii Stelei sufera,este adevarat,dar ca Steaua va ajunge o echipa antipatica......e prea mult!

Este la fel de adevarat ca in ultimul timp Steaua este mai mediatizata din cauza butoanelor si a valizelor,ca sa nu spun si de brichete,dar se stie bine din vina cui.Cand vom scapa, de scabia ovina, lucrurile or sa intre in normal......sper.

Pana una alta Steaua a fost,este si va fi cea mai" simpatica" si iubita echipa din Romania!!!

:steag_cruce_invers:

Piece of Mind04.02.2009 09:37

Dupa cum era de asteptat, Lacatus nu pare sa fi inteles ceva din greselile anterioare in privinta alcatuirii echipei. Nicolita pare batut in cuie pe dreapta, iar Semedo fortat sa joace in banda stanga, unde am vazut cu totii (mai putin Lacatus!) cam ce fel de randament poate sa dea.

Oricum, stati linistiti, in conditii normale, nu putem avea nici o sansa la titlu, ceea ce, spun eu, este finalmente un lucru bun, avand in vedere ca oricum calificarea in UCL i-ar profita numai si numai lui Gigi.

bodanelu04.02.2009 10:21

@piece tot raul spre bine :D

mountytoma04.02.2009 11:28

@Bogdan4Steaua

Dinamo are mijloace proprii, mai putin ortodoxe. Nu au defensiva, nu au mijloc, dar au portar si atac. Il au si pe Bostina care da niste pase geniale

De Rapid nu mi-e teama, ei sunt eternii loseri. fiecare cioara piere pe limba ei!

CFR Cluj pare in opinia mea din alt film. A plecat Fabbiani, dar il au pe Kone, a venit si Mara... clujenii lucreaza intr-o maniera profesionista si se vede. Daca Dinamo nu intra la manevre, clujenii au prima sansa la titlu. total de acord, era bun un Urhin si la noi! dar noi il avem pe paraciosul pedrazzini

Nici Unirea nu este o echipa de neglijat... cred ca Gigi si-a bagat nasul si i-a "scapat" de mara, dar sunt foarte ambitiosi si au cel mai bun antrenor

@redondo

nu stiu cum poti spune ca am fost mai buni decat CFR anul asta in CL. daca nu ma insel, noi am facut 1 punct, un sfert din cat au facut ei. si grupa lor a fost mai grea. Steaua lui Protasov (sau ma rog, o Steaua ofensiva) cred ca batea si Bayern, si Lyon, si mai ales Fiorentina. Roma e o echipa tare, care s-a trezit greu, dupa ce la inceput a jucat cu clujul cum a jucat Steaua cu otopeniul si buzaul!

Piece of Mind04.02.2009 15:04
@piece tot raul spre bine :D

Da, dar din pacate cred ca tot noi vom suferi ca prostii, pentru ca nimic nu se va schimba (nu ma refer aici la componenta bancii tehnice)...

Robinson Rufay Zapata04.02.2009 16:06

sa nu sperati la titlul , nici cu butoanele lui Becali nu cred ca Steaua poate lua titlul , avem un 11 bun , restul doar niste jucatori de fotbal , dar din pacate acest 11 nu da randamentul asteptat asa ca mici sperante pentru TITLUL 24

redondo04.02.2009 17:02

Probabil ca multi dintre voi aveti impresia ca ne-am transferat in Premier League daca spuneti ca n-avem nici-o sansa la titlu. Creati o situatie incomoda.Daca va fi sa luam totusi titlul o sa ziceti ca a cumparat Becali meciurile. Oricum o dai tot nu e bine. Sa vedem.Eu zic ca avem sanse.

Robinson Rufay Zapata04.02.2009 17:16

daca Steaua va juca bine , va da mai multe goluri si nu va fi ajutata de arbitrii ar trebui sa fim nebuni sa credem ca s'a bagat Gigi , dar daca Steaua va juca ca in tur dar va avea victorii consecutive cate meciuri a avut fara sa castige e normal sa te gandesti ca Gigi a manarit ceva. e greu sa castigam mai ales ca am ramas fara Radoi in primul rand , fara neaga care a jucat bine cand a jucat , fara arthuro care oricum e mai bun decat Litu , fara abel moreno care e mai bun decat Lovin.

Guardian04.02.2009 17:18

eu si nu sunt singurul

«1289290291292293689»