FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1287288289290291689»
DelPiero1030.01.2009 00:07
Aveti dreptate despre Nicolita. Este rapid, insa fara mingea. Atit timp cand iti lipseste ABC:ul fotbalistic, n-ai cum sa alergi cu mingea fara sa-o pierzi...

L-am urmarit pe Mitea, in amicalul cu Ostrava, si trebuie sa recunosc. Cred ca este prima data cand vad si eu un jucator roman facand un dribling reusit.

Inseamna ca te-ai nascut dupa anul 2000...plus ca pana si la Mutu m'ai vezi cate un dribling...nu e prima data cand o spun,eu am un feeling ca tu esti de nationalitate maghiara...in 99% din posturile tale ataci talentul nativ al fotbalistului roman,ceea ce imi da de gandit.Fotbalistilor nostri le lipsesc chestii precum determinarea sau bunul simt,nu insa si talentul...

Robinson Rufay Zapata30.01.2009 07:09
in meciurile in care a jucat, Baciu a reusit aproape intotdeauna deposedarea adversarului. Banel in schimb, desi in acest sezon este un jucator chiar bun, continua sa dea mingea adversarilor foarte usor. asta ar fi o alta mare diferenta intre cei doi. Banel nu prea stie ce sa faca nici atunci cand mingea e la el, Baciu stie cum sa o ia adversarului si nu prea greseste pasele...

Baciu face asta din postura de fundas central , nu avem de unde sti cum o face si din cea de fundas lateral , cand trebuie sa te misti mai repede , cand trebuie sa ii mai iei si fata jucatorului advers , iar Banel se stie ca e un luptator si isi baga si capul in piciorul adversarului

mountytoma30.01.2009 08:11
L-am urmarit pe Mitea, in amicalul cu Ostrava, si trebuie sa recunosc. Cred ca este prima data cand vad si eu un jucator roman facand un dribling reusit.

nu am vazut meciul ala, dar m-am uitat de curiozitate la goluri. si parca unele au plecat de la Bostina, jucat mijlocas central...

Bodanel30.01.2009 09:12

Mai oameni buni. Hai sa va lamuresc eu cum e treaba cu Baciu deoarece l-am vazut jucand inca de la juniori. Baciu daca joaca fundas dreapta acum e de 'nspe mii de ori mai bun ca Banel. Eu fac pariu cu oricine ca daca ar fi jucat Baciu anul trecut fundas dreapta noi acum eram campioni. Poate nu are viteza lui Banel (nu ca Banel ar avea cine stie ce viteza cu mingea la picior) dar sunt sigur ca l-ar fi facut pe Bratu muci si ca Bratu n-ar fi miscat in fata lui. A mai subliniat cineva mai sus ca Baciu are un plasament foarte bun si deposedeaza destul de bine. E putin deficitar la jocul de cap insa meciul ala nu ar fi avut nevoie. Bratu nu poate sa faca mai mult de 4-5 sprint-uri intr-un meci pentru ca il ajung tigarile iar daca atunci cand le face mingea nu ajunge la el pa si pusi.

Recoba30.01.2009 11:58

o zic asa ca un fapt divers...cand Baciu a jucat cu arsenal mister adebayor era tot timpul pe jos..sa numia zic de meciul cu fiorentina ca Mutu nu a miscat...si sa fim seriosi ...cine pm e bratu ?

Bodanel30.01.2009 12:12

Cineva care are ochi si mai si gandeste.

Daniel-Ionut30.01.2009 13:39

Si ce rost mai are acum cine a jucat sau cine trebuia sa joace?! :confused:

mountytoma30.01.2009 15:42
Si ce rost mai are acum cine a jucat sau cine trebuia sa joace?! :confused:

pai se zice ca, cine nu cunoaste istoria este condamnat sa o repete!

Adrian30.01.2009 16:11
A bãgat stenograme proaspete!

Emil Grãdinescu

In numele setei de culturã a poporului român, țãrii cît mai multe stenograme!

Sînt fericit, a bãgat stenograme proaspete! Mã simt iar important, e ca și cum aș fi fost acolo, martor nevãzut, cu o poftã perversã de a trage cu urechea, ascultînd cu respirația opritã cum Hrebe își bagã stenograma în Bunicã, e ca și cum aș fi fost acolo, între Gigi și Piți, am ascultat tot ce și-au spus, am înțeles, și eu, și Lãcãtuș, de ce e mai bine cu Rãdoi pe dreapta decît cu Nicolițã, și, mai ales, am înțeles dedesubturile din toate îhî-urile, eee-urile și aaa-urile transcrise sîrguincios de procurori. Mi-au picat bine stenogramele, era plictisealã mare, mã cam sãturasem de Magda Ciumac și de poveștile doamnei Reghecampf despre scula lu' barbat-su, aveam nevoie de ceva cool, care sã-mi stimuleze inteligența, pe criza asta e bine sã ai mintea ocupatã cu ceva, cã altfel te apucã depresia.

Pe vremea lui nea Nicu ne bucuram la o pungã de carne congelatã, acum ne bucurãm cînd bagã stenograme. Eu vãd în asta un progres, un semn cã spiritul ne intereseazã mai mult decît burta. Pãcat cã bagã așa de rar! ªi despre CFR Cluj tot nimic. CFR-ul e în afara oricãror bãnuieli, nu are stenograme, are în schimb șefi deștepți sau neprihãniți. Atît de neprihãniți cã Mulțescu a plecat scîrbit de la Dinamo dupã ce a pierdut în Groapã cu CFR , iar Bistrița a venit fãrã 6 titulari astã varã la Cluj, în penultima etapã. Ca sã nu mai vorbim de declarațiile de amor dinaintea meciului cu Rapidul, de milionul Craiovei, de schimbarea la fațã a lui Dinamo în meciul cu Steaua!.Atît de deștepți cã atunci cînd au ceva de spus, stiu sã o facã în stilul misterios al eroilor lui John Le Carre. O șapcã verde înseamnã cã înțelegerea e valabilã și prețul convenabil, dar nu chiar atît de bun ca în afacerea Polus. Unde sînt vremurile cînd un teren de 35 de hectare de la ªapca Verde, aparținînd Universitãtii Agricole și pe care se afla cea mai valoroasã colecție de plante medicinale din România, era cumpãrat, cu binecuvîntarea PNÞ-CD, cu un dolar metrul, cînd el valora de 80 de ori mai mult? Dar, poate cã așa trebuia sã se facã tranziția de la șepcile roșii la ªapca Verde!

Acum, serios, dragã DNA, de dragul credibilitãții tale, nu ne dai și nouã niște înregistrãri cu domnii Mureșan și Paszkany? Orice, acolo, un "bunã ziua, dragã Arpi, vezi cã îți prezint disearã memoriul la TV…"

Primul lui articol bun si cel mai bun articol aparut in acest an la ziarul ala cu ratati multi.

danimarcu30.01.2009 16:29
Primul lui articol bun si cel mai bun articol aparut in acest an la ziarul ala cu ratati multi.

Uite de asta nu ma pot tine de cuvant cand spun ca nu mai citesc in viata mea gsp-ul si prosportul...Pt ca,din cand in cand apare cate un articol din asta,care merita citit.

Totusi raman pe ideea ca aia de la Cluj nu au lasat urme pt magariile facute...

Numai un prost ca Jiji,stiind ca e urmarit,ar putea vorbi cu atata nonsalanta la telefon...

Robinson Rufay Zapata30.01.2009 16:44

l'am citit inainte de a aparea si aici si intr'adevar mi se pare excelent scris...si ca sa ma refer la stenograme , sper ca Jiji sa infunde inchisorile , lucru greu realizabil

Guardian30.01.2009 18:01

topicul se numeste Stirile zilei bãieti !

Steaua a refuzat astãzi o ofertã din partea unui mare club italian pentru Ghionea! Cel puțin asta afirmã jurnaliștii de la site-ul "tuttomercato", care anunțã cã o grupare importantã din Italia l-ar fi dorit pe fundașul central al Stelei.

Echipa italianã l-ar fi vrut însã pentru început doar împrumut pe internaționalul român de 29 de ani, cu opțiune de cumpãrare dacã stelistul ar fi dat randament. Steaua a refuzat însã oferta, spun italienii, pentru cã dorea un transfer definitiv.

Deși nu este înaintat numele grupãrii care l-a dorit pe Ghionea, s-ar putea ca echipa respectivã sã fie AS Roma, o grupare care are probleme la nivelul axului central al apãrãrii.

Casetti s-a accidentat și va lipsi timp de trei luni, în timp ce Panucci își va rezilia mai mult ca sigur contractul cu gruparea romanã, din cauza neînțelegerilor cu Spalletti.

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a anunțat cã s-ar putea ca Ghionea sau Goian sã pãrãseascã gruparea din Ghencea, însã a afirmat de mai multe ori cã nu este de acord cu împrumuturi, ci doar cu vânzarea definitivã a jucãtorilor. prosport

danimarcu30.01.2009 18:17

Si vrei sa spui ca duma asta e stire?

Care e numele echipei respective?

Adica "Tuttomercato" stie amanunte pe care nu au de unde sa le stie despre negocieri,dar nu si numele echipei despre care e vorba?!....

Sa fim seriosi,asta e zvon ,nu stire!...

Adrian31.01.2009 02:03
"În cazul în care nu vom juca așa cum îmi doresc în acest cantonament, este posbil sã revenim la vechiul sistem de joc", le-a spus Lãcãtuș apropiaților.

Ofcourse!

se7en31.01.2009 10:48

of Plesane tata... nu ca ai avea loc in primul 11 dar daca o tii tot asa pana la 40 de ani iti culegi picioarele de pe jos.

MoWeed31.01.2009 10:57

Ce, iar s-a accidentat?

Guardian31.01.2009 11:04
Si vrei sa spui ca duma asta e stire?

Care e numele echipei respective?

Adica "Tuttomercato" stie amanunte pe care nu au de unde sa le stie despre negocieri,dar nu si numele echipei despre care e vorba?!....

Sa fim seriosi,asta e zvon ,nu stire!...

ba e stire frãtioare ! dacã pleacã Ghionea în 3 zile de la Steaua, ce am scris eu mai sus nu e stire ?

SteelBoy31.01.2009 11:51

Gigi Becali zice cã într-o lunã își deschide postul Steaua TV.

Patronul formatiei din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali, sustine ca a primit licenta pentru postul de televiziune Steaua TV. Postul ar urma sa emita in maximum o luna, conform spuselor latifundiarului.

Guardian31.01.2009 12:21

oare meciurile noastre din UCL tot de Steaua TV vor fi transmise :hmmm:

@ danimarcu

pãi stiu si eu lista aia de care vorbesti , doar cã stirea preluatã de mine a fost confirmatã de Argãsealã la TV , fãrã sã zicã si numele echipei italiene .. acum mã întelegi ?

dacã ar fi sã o luãm cum zici tu , aproape toate cele 361 de pagini de pe acest topic ar fi pline de speculatii

danimarcu31.01.2009 12:23
ba e stire frãtioare ! dacã pleacã Ghionea în 3 zile de la Steaua, ce am scris eu mai sus nu e stire ?

E speculatie.Stire e atunci cand se perfecteaza un transfer.

Vrei sa-ti insirui o lista cu "stiri" din astea care ne-au torturat ani in sir despre transferurile lui Goian,Radoi sau altii?

c.ronaldo1731.01.2009 12:35
oare meciurile noastre din UCL tot de Steaua TV vor fi transmise :hmmm:

Nu va aparea nici-o Steaua TV, chiar pui botul la toate stirile senzationale ale GSP-ului? Si chiar daca ar fi, nici macar meciurile din campionat ale Stelei nu le vei putea urmari.

LE: Stirea cu Steaua TV apare o data la 6 luni in ziare.

Guardian31.01.2009 12:40

c.ronaldo17

pânã acum nu am crezut nimic din ce s-a scris în presã , dar la asta cu Steaua TV nu vãd de ce sã nu pun botul ..

Si chiar cred cã va apãrea acest post TV ,având în vedere cã asa ati spus si cu muzeul si cu academia cã nu vom face nici în 50 de ani , cã e imposibil , cã nu stiu ce ..

si uite : www.steauatv.ro -- Ne pare rãu dar aceastã paginã este în construcție. --

deci e un sâmbure de adevãr .. :)

se7en31.01.2009 13:19
Ce, iar s-a accidentat?

da... inca o luna de AcasaTV pentru Paunel.

Adrian31.01.2009 13:24
"Deși am avut puțin timp la dispoziție pentru a-i cunoaște, cred cã ambii sînt jucãtori foarte buni.

Arthuro are un joc aerian excelent, poate fi util, dar eu l-am preferat pe Kapetanos. ªi Abel Moreno are calitãți, e tehnic, are pasã decisivã și lovește foarte bune mingea. Totuși, nu puteam risca sã-l folosesc pentru cã nu jucase aproape deloc pînã atunci" a spus Munteanu pentru gsp.ro.

Nu stiu de ce am impresia ca am ratat un jucator bun.Cred ca Abel merita mai mult.

Trebuia jucat.

Din cate am inteles a semnat cu locul 1 din secunda division. Asta inseamna totusi ca are valoare.

DelPiero1031.01.2009 13:25

Stirea zilei:Lacatus vrea sa revina la vechiul sistem cu doi inchizatori.Evrika! :thumbup:

«1287288289290291689»