FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1285286287288289689»
1on27.01.2009 21:48

Boloni e misterios: "Mã gândesc tot mai des la Steaua"

Anii petrecuți în Ghencea și performanțele obținute cu Steaua ca jucãtor l-au marcat pe Ladislau Boloni. Tehnicianul recunoaște cã se gândește foarte des la gruparea din Ghencea, dar o face și mai mult în ultima vreme, dupã ce Gigi Becali a anunțat cã nu mai are bani sã investeascã în club și vrea sa-l vândã.

"Este adevãrat cã mã mai gandesc la Steaua și recunosc cã în ultimul timp mã gândesc din ce în ce mai des. Nu vreau sã dezvãlui de ce... Steaua nu îmi este indiferentã, aceastã echipã mi-a marcat cariera în mod deosebit. Am amintiri frumoase de acolo!" a spus Boloni pentru www.sport.ro.

www.prosport.ro

Ce frumos ar fi...

korynna28.01.2009 01:57

http://www.sport.ro/Liga-1/se-ingroasa-glu...l?autoplay=true

Sa vanda!!! Se fac presiuni destul de mari...

clausblaus28.01.2009 09:56
Guardian

Anul asta nu mai exista valize si brichete.Te asigur.

Dar BUTOANE?

:steag_cruce_invers:

Fan FC Steaua28.01.2009 10:42

Oare va fi posibil? Tiriac si Ilie Nastase in locul lui Becali, si Boloni antrenor? Ah, ce bine suna.. Vad ca despre asta se discuta la TV..

Robinson Rufay Zapata28.01.2009 15:34

tiriac si nastase nu cred ca va fi posibila aceasta varianta , tiriac e mai zgarcit ca Becali , iar nastase singur nu poate tine o echipa

redondo28.01.2009 16:00

Tiriac?! Incredibil unde s-a ajuns!

mountytoma28.01.2009 16:43
tiriac si nastase nu cred ca va fi posibila aceasta varianta , tiriac e mai zgarcit ca Becali , iar nastase singur nu poate tine o echipa

problema cu tiriac nu e ca e mai zgarcit, ci ca e mai hot. ala jupoaie tot pe unde trece. in urma lui Steaua s-ar putea sa arate ca si Craiova dupa netoiu! desi pe zi ce trece cred ca Gigi o va lasa tot asa!

oricum toate astea sunt chestii menite sa mentina treaz interesul publicului.

cu alte cuvinte, mult zgomot pentru nimic.

razvan2828.01.2009 20:33

cica spurcatii l-ar fi luat liber de contract pe contra....o fi adevarat?contra chiar imi placea

MoWeed28.01.2009 22:51
cica spurcatii l-ar fi luat liber de contract pe contra

Inca un terminat care sa se alature lui Niculescu, Tamas, Niculae, Zicu, Mitea, Moti. Alt rebut al occidentului...

Daniel-Ionut29.01.2009 12:43
Inca un terminat care sa se alature lui Niculescu, Tamas, Niculae, Zicu, Mitea, Moti. Alt rebut al occidentului...

Totusi... sa nu exageram Contra este un jucator bun, si la acesti ani pe care ii are, sa nu uitam meciurile din sezonul trecut de Cupa UEFA contra celor de la Bayern...

Are in spate o cariera, cu care nu multi jucatori romani se pot lauda...

Pana nu sunt actele semnate nu cred nimic!

Guardian29.01.2009 13:14

Într-adevãr, MoWeed , Contra e un jucãtor bun .

MoWeed29.01.2009 14:15

Mie niciodata nu mi-a placut Contra ca jucator si, cu atat mai putin, ca om.

Ogararu e mai bun decat Contra si daca joaca intr-un picior, dar Contra este folosit obsesiv la nationala pentru ca e tovaras cu Mutu. Contra a fost candva bun, a avut o mare sansa sa joace la AC Milan dar a ratat-o cu brio. Singura echipa care il mai tine e una medie spre mediocra din Primera Division.

Nici acum nu am uitat ce jalon a fost in meciul cu Olanda, de exemplu.

Marius29.01.2009 14:21
Singura echipa care il mai tine e una medie spre mediocra din Primera Division.

Citind asta nu pot sa nu ma gandesc ce mare branza a facut Ajaxul in ultimii ani... Oga fiind ca si Contra rezerva...

c.ronaldo1729.01.2009 14:24

Contra este un jucator foarte bun, sa ramanem cu picioarele pe pamant totusi. Eu imi aduc aminte ca in preliminarile trecute, a facut un meci fantastic in Olanda. Sa nu mai zic de dubla Getafe-Bayern.

cristian01429.01.2009 14:24

"Nu reiese din stenograme cã eu îi fãceam echipa lui Lãcãtuș. Nu aveam fundaș dreapta și ne sfãtuiam pur și simplu. Pânã la urmã, fac ce vreau eu. Joacã cine vreau eu. Nu mã intereseazã ce face CFR Cluj, dar Mureșan a cerut în Comitetul Executiv sa se reia judecarea Stelei. ªi oameni de la CFR au fost implicați în cazul Valiza", a spus Becali la Telesport.

prosport.ro

Astept cu nerabdare replica antrenorului-simbol.

c.ronaldo1729.01.2009 14:27

cristian014

Din cate am citit eu din stenograme, Becali il vroia pe Radoi fundas dreapta, iar in meciul cu Dinamo, fundasul dreapta a fost Banel Nicolita.

Si eu abia astept replica antrenorului urat de multi.

Adrian29.01.2009 14:34

Ronaldo

Din cate imi amintesc, Goian a fost suspendat atunci pt niste declaratii. A primit suspendarea chiar inainte de meciul cu spurcateii(Borcea stie de ce).

Corectati-ma daca ma insel.

c.ronaldo1729.01.2009 14:39

Asa este. Si? Baciu a jucat contra unor jucatori precum Mutu sau Adebayor, crezi ca nu ii putea face fata lui Danciulescu daca se dorea sa se inceapa cu el?

MoWeed29.01.2009 14:44
Citind asta nu pot sa nu ma gandesc ce mare branza a facut Ajaxul in ultimii ani... Oga fiind ca si Contra rezerva...

Intr-adevar nu a facut mare branza nici Ajaxul. Daca tu il consideri pe Contra un jucator bun si mai bun ca Ogararu este parerea ta. Nu consider ca sunt detinatorul adevarului absolut, dar cred cu tarie ca acest jucator nu are ce cauta la nationala. Dar atata timp cat antrenor este Piti, tot el va fi titularul pe postul de fundas dreapta.

Robinson Rufay Zapata29.01.2009 15:13

Ogararu daca se va duce inapoi la Ajax ar putea pierde din nou nationala , contra nu iese din calcule orice ar fi , insa avand in vedere ca lui piti nu ii este deloc drag de Ogararu , sapunaru care cica nu mai joaca nici el pe la porto i'ar putea lua locul lui Ogararu la nationala

Daniel-Ionut29.01.2009 15:18
Ogararu daca se va duce inapoi la Ajax ar putea pierde din nou nationala , contra nu iese din calcule orice ar fi , insa avand in vedere ca lui piti nu ii este deloc drag de Ogararu , sapunaru care cica nu mai joaca nici el pe la porto i'ar putea lua locul lui Ogararu la nationala

Nu cred ca Ogararu se va mai intoarce la Ajax, pentru ca nici Van Basten nu il are la inima pe George...

Cred ca in vara cele 2 cluburi se vor intelege si Ogararu va fi definitiv al Stelei :thumbsup: , sau ar putea fi imprumutat in alta parte de Ajax... :confused:

Robinson Rufay Zapata29.01.2009 15:26

in alta parte nu cred ca ar vrea Ogararu sa mearga , cea mai buna solutie e tot Steaua

Adrian29.01.2009 15:33
Asa este. Si? Baciu a jucat contra unor jucatori precum Mutu sau Adebayor, crezi ca nu ii putea face fata lui Danciulescu daca se dorea sa se inceapa cu el?

Intreaba-l pe Lacatus de ce nu a inceput cu el.

Si ca fundas dreapta, Baciu era mult mai indicat ca Banel.

axl29.01.2009 15:45
Si ca fundas dreapta, Baciu era mult mai indicat ca Banel.

Asta nu e o afirmatie fondata. De unde stii mataluta?

c.ronaldo1729.01.2009 15:45

De ce era mai indicat Baciu decat Banel ca fundas dreapta?

«1285286287288289689»