FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1284285286287288689»
Guardian26.01.2009 10:32

Nebunu ãsta cere si 50 de milioane pe Steaua , nu cred cã o va da doar pe 20 :angry:

.................................................

"Dacã vor fi oferte bune înseamnã cã jucãtorii pot sã plece, așa cum s-a întâmplat și cu Mirel Rãdoi. Depinde de oferte. Chiar și oferta pentru Mirel a venit pe nepregãtite. Discuții despre alți jucãtori au fost, însã nu oferte. Doar am vorbit despre contract, lucruri mãrunte. Au fost cluburi importante", a declarat președintele vicecampioanei la Sport Total FM.

dupã ce cã suntem vai de mama noastrã , mai si vindem jucãtori , incredibil .. asta e dovada cã Gigi chiar vrea sã scoatã multi bani si apoi sã scape de club + declaratia lui cã nu îl mai intereseazã Steaua din niciun punct de vedere ..

sabin130726.01.2009 10:40

Anul trecut pe vremea asta parea o utopie Steaua fara Becali.

Intretimp toate speculatiile de prin presa, coroborate cu esecul politic, imaginea in cadere libera si criza economica au demitizat ¨Steaua cu Becali¨. Ciobanul trebuie tinut in corzi si pana la urma poate cedeaza.

vlad7526.01.2009 11:20

Avand in vedere ca Ilie Nastase este fratele nasei mele de botez ,eu sper sa vina la Steaua.Poate pe baza rudeniei primesc si eu vreun bilet gratis la peluza! La intins mana cu mine. Huo! Cersetoru'l de mine! Pomanagiul!

Guardian26.01.2009 11:31

trebuie tinut în corzi asa e .. poate facem si un meeting sã îl fortam sã plece ..

@ vlad75

putinã afirmare nu stricã :laugh:

Piece of Mind26.01.2009 13:03
Avand in vedere ca Ilie Nastase este fratele nasei mele de botez ,eu sper sa vina la Steaua.

Nasa ta e Cornelia Nastase???

redondo26.01.2009 14:31

Doar "bombe' de stiri...ca de obicei,in orice pauza competitionala.

vlad7526.01.2009 15:53
Nasa ta e Cornelia Nastase???

Nu,nasa mea este Ana.

Iar una dintre fetele Corneliei,Ina, si-a facut vacantele la tara la bunica-mea.

Stiu ca Ilie are inca 4 frati. Cornelia,Costica,Gigi si Ana .

Sora-mea este botezata dupa una dintre fostele sotii ale lui Ilie,Dominic.

Sa nu uit, si Daniela mai venea pe la bunica mea.

Poate suntem rude prin alianta. :)

PS Scuze pt off-topic

Guardian27.01.2009 08:41
Mureșan: "Ne batem cu Dinamo!"

Mânzu' ãsta chiar a uitat de unde a plecat, Doamne iartã-l cã nu stie ce vorbeste !

Piece of Mind27.01.2009 08:57
Mânzu' ãsta chiar a uitat de unde a plecat, Doamne iartã-l cã nu stie ce vorbeste !

Scuza-ma, dar chiar are dreptate! Din pacate, noi nu vom conta in lupta pentru titlu.

Adrian27.01.2009 13:41
Marius Lãcãtuș: "Dacã voi rata titlul nu cred cã îmi va lua cineva capul"

Cam multa nesimtire in declaratia asta.

Lari27.01.2009 14:02

Declaratia completa:

Cand esti antrenorul Stelei te gandesti ca principalul obiectiv este titlul de campioana. Totusi, nu cred ca daca vom rata titlul cineva imi va lua capul. Oricum, vom incerca pe cat posibil sa atingem acest obiectiv.

Nici nu am venit de luna si sunt deja sub presiune? Stiu ce ma asteapta daca nu vor fi rezultate.

Este un plus faptul ca jucam in Ghencea derby-urile in retur. Sustinerea suporterilor va pune pe ganduri orice adversar al nostru. Sa dea Dumnezeu ca aceste jocuri sa fie decisive pentru tilul de campioana, iar suporterii sa fie alaturi de noi, pentru ca nu cred ca poate sa fie cineva insensibil daca echipa joaca bine si are rezultate pe masura.

cristian01427.01.2009 14:56

Ha, ha..Lacatus e cam glumet. :)

Nu a venit de o luna, ci a luat vreo 4 saptamani vacanta cat a fost Dorinel pe banca.

Ma deranjeaza din ce in ce mai mult declaratiile lui. Unde e spiritul de invingator, onoarea si recunostinta pentru culorile ros-albastre ? Daca debutam in retur cu astfel de lamentari, imi pare rau, Muresan chiar are dreptate.

Lari27.01.2009 15:30

In afara de faptul ca vorbeste despe castigarea titlului de parca are de ales daca sa bea o bere sau doua diseara, ma enerveaza si la faza cu presiunea. Pai el avea gura mare dupa primele doua meciuri ale lui Dorinel, care nu a avut ragaz nici sa-si suflece manecile...

Ma rog...

In orice caz,ma bucur totusi ca a incput declaratia cu faptul ca va face tot posibilul sa castigam titlul si ca la Steaua antrenorii trebuie sa-si propuna neaparat asta. Chestia asta mai sterge din rusinea continuarii dezastruoase a "discursului"

Kekea27.01.2009 15:34

Eu de abia astept sa vad declaratiile antrenorului Lacatus dupa ce nu va lua titlul.

Adrian27.01.2009 15:40

Mie imi place ca zice ca norocul e de partea noastra, ca jucam in Ghencea cu toti adversarii puternici si ca astia vor avea viata grea, dar ca nu e nici o problema daca nu ia titlul :D

Genial!

cristian01427.01.2009 15:55

Nu-mi vine sa cred cat de dobitoci sunt astia din presa. Acum 3 ore, Becali declara ca lui Hagi i-ar ceda clubul doar pentru 3 milioane de euro, iar acum, afirma ca "s-a jucat cu noi" si ca Steaua nu e de vanzare. Chiar nu inteleg cum ziaristii astia se lasa intr-un asa hal batjocoriti de un cioban infect cu 10 clase. La ce mama dracului ii mai publica declaratiile ?

Lari27.01.2009 16:03

Cristian014

Pai da un click pe stirile alea si uita-te cate clickuri fac. De-aia le publica.

Ziatistii sunt imbecili ca le publica de parca maine s-ar vinde clubul, da. Ar puta foarte usor sa arate ca judeca doar facand misto de tzaran.

cristian01427.01.2009 16:08

@ Lari

Inteleg perfect gandirea asta infecta de ziarist roman, in cautare permanenta de scandal. Si ce personaj mai potrivit in directia asta, exista, decat Becali..dar ma deranjeaza ca in toata mizeria asta ii atrag si pe altii, precum Gica Hagi sau Ilie Nastase. De exemplu, astazi, fostul mare tenismen a fost contactat si intrebat daca are de gand sa cumpere Steaua, iar el a spus ca ia in considerare si varianta asta, doar ca ii trebuie timp de gandire. Si pentru ce ? Ca peste o ora, ciobanul sa revina si sa declare ca "s-a jucat si el". E deja penibil cand nume mari ale Romaniei sunt atrase in mocirla asta creata de Becali si amplificata de gazetarii astia murdari.

Lari27.01.2009 16:10

E un semn bun ca Becali are chef de joaca in astfel de privinte. El niciodata n-a glumit pe anumite teme fara sa spuna si un sambure de adevar.

cristian01427.01.2009 16:13

Sunt sigur ca in sufletul lui spera ca vreun miliardar arab sau cine stie cine, sa-i puna pe masa cateva zeci de milioane bune si atunci chiar nu i-ar mai arde de gluma.

Dar, facand circ zi de zi cu privire la vanzarea Stelei, cine dracu' s-ar mai gandi la asa ceva ?

c.ronaldo1727.01.2009 17:07
@ Lari

Inteleg perfect gandirea asta infecta de ziarist roman

E gandire de ziarist, nu de ziarist roman. In toata Europa este plin de astfel de jeguri.

Guardian27.01.2009 17:28
Scuza-ma, dar chiar are dreptate! Din pacate, noi nu vom conta in lupta pentru titlu.

asa ati zis toti si anul trecut si era si mai greu atunci ..

@ Adrian

brichete nu ? de ce ? o sã arunc eu sã vedem patesc ceva ?

... si valize o sã existe , se descurcã ei ..

Adrian27.01.2009 17:32

Guardian

Anul asta nu mai exista valize si brichete.Te asigur.

weeezer27.01.2009 17:44

Cat de gol ar fi topicul asta fara participarea indirecta a Gazetei Sporturilor, in stransa colaborare cu al echipei patron.

Ultima bomba: Becali a declarat ca e posibil sa ia un atacant de 5 milioane de euro.

O tinem din bombe in bombe, mai ceva ca-n Gaza....

Guardian27.01.2009 18:40
"Este adevãrat cã mã mai gandesc la Steaua și recunosc cã în ultimul timp mã gândesc din ce în ce mai des. Nu vreau sã dezvãlui de ce... Steaua nu îmi este indiferentã, aceastã echipã mi-a marcat cariera în mod deosebit. Am amintiri frumoase de acolo!" a spus Boloni pentru sportro

sper sã îi vinã si lui cât mai repede rândul sã antreneze echipa sa de suflet , dar nu cred cã se va întâmpla asta pânã nu pleacã Becali din Ghencea

«1284285286287288689»