FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1283284285286287689»
Catalyn0724.01.2009 19:13

Pentru a se face auzit, Gigi Becali a urlat cat l-au tinut plamanii in momentul in care isi anunta intentiile fata de clubul din Ghencea. "Dau Steaua cu cinci milioane de euro, oricui o vrea", a tipat Gigi Becali la Realitatea TV.

Inca finantatorul Stelei a explicat ca a luat aceasta decizie pentru ca este nemultumit ca suporterii Stelei nu au recunostinta fata de lucrurile bune pe care le-a facut in Ghencea, si nu pentru ca ar avea probleme cu banii.

"In fiecare luna scot 600.000 de euro pentru Steaua, s-o sustin, si tot nu e bine. Sa-i scoata ala care o cumpara. Sa vada si cum e fara Becali, ca s-a obisnuit toata lumea ca Becali trebuie sa dea bani la Steaua, dar nu sunt obligat", a adaugat Becali.

Pentru a fi si mai convingator, Becali le-a transmis rivalilor de la Dinamo sa castige titlul. "Nu ma mai intereseaza, sa castige si Dinamo Campionatul, sa mearga si ei in Liga Campionilor. Pentru mine fotbalul e distractie", a conchis fostul latifundiar.

Joi seara, Gigi Becali a afirmat ca fara el Steaua s-ar desfiinta, deoarece nu mai exista alt om de afaceri care sa poata sa investeasca atatia bani precum el.

Becali are majoritatea banilor investiti in terenuri, iar cum acestea nu se mai vand din cauza lipsei aproape totale a creditului bancar, el se afla intr-o mare criza de lichiditati.

Onlinesport

:worthy:

Stanici24.01.2009 19:37

Bai, nu sunt singurul nebun simpatic care ar merge pentru Steaua oriunde, in orice conditii, atata vreme cat timp spiritul stelist se va pastra... chiar daca ar fi sa ne ducem in B, intr-un fel ar fi bine-bine pentu noi, stelistii. Oricum, pana la capat, mori ciobane!!!!!!

bodanelu24.01.2009 19:40

Dorele... doua lucruri imi doresc. Sa scapam de jeg si de jegurile din tribuna.. suporterii de carton...

MoWeed24.01.2009 21:08

@bodanelu

Daca scapam de jeg, vom avea macar un an prost. Asa ca suporterii de rezultat se vor orienta catre alte echipe...

Acum se vede cat de stelist e "nea Gigi"

Robinson Rufay Zapata24.01.2009 21:44

pai Gigi e dinamovist , a jucat si la Dinamo , putin ce-i drept si a pupat fularul dinamovist

sabin130725.01.2009 10:05

Bineinteles ca Becali e prea incuiat sa fi priceput ceva din tot ce s-a intamplat.

Du-te ciobane, du-te tare si ia-ti si lichelele cu tine!

Adrian25.01.2009 12:43

Da' de ce vorbiti despre jucatul in B ca despre un lucru rau.

Lasa ma sa scapam de Gigel, sa retrogradam si sa ne facem acolo o echipa.

Bagam tinerei, ii rodam, promovam si avem o echipa formata, puternica, ca a Craiovei.

Steaua are la Academie foarte multi tineri talentati. A adus, pot sa zic, mare parte din creme de la creme-ul tineretului romanesc: Albu, Onicas, Ochirosii, Iacob, Mustata, etc - astia sunt jucatori care, daca au sansa, pot confirma si pot ajunge mari.

Mai pui pe langa astia tineri un schelet de veterani: Zapata, Golanski, Rada, Szekely,Toja, Kapetanos, Dayro,etc (strainii iti stau si in B, ca e vorba de Europa!!!) si ti-ai facut o echipa puternica.

Juve a jucat in B, a revenit in A mai curata din toate punctele de vedere si acum se bate iar la titlu.

Scapatul de Gigi, indiferent de consecinte, ar trebui sa ne bucure pe toti!

p.s.

Steaua a mai ratat un transfer iarna aceasta. Dorit în Ghencea, mijlocașul stînga de la Gaz Metan, Alex Curtean, a semnat ieri un contract pe trei ani cu Poli Timișoara.

Prostia gesepe nu are limite.

Dupa ce ca Steaua a anuntat clar ca nu cumpara nimic, a mai ratat un transfer.

A dracului treaba!

Lari25.01.2009 13:14

Bagam tinerei, ii rodam, promovam si avem o echipa formata, puternica, ca a Craiovei.

Man, si mie imi place coeziunea "Juvetilor", dar aia numai echipa puternica nu este. Este o echipa buna a Ligii I, atat.

Nu cred ca Universitatea este chiar un model. E mult bla-bla de presa, sunt umflati jucatorii aia mai ceva ca o femeie gonflabila.

Chiar daca o sa retrogradam, stati calmi, ca nu ramanem de izbeliste. Gigel nu e frecat degeaba de DNA. Sunt presiuni foarte mari pe el, de-aia si vorbeste de vanzarea clubului in perioada asta. Sau ati uitat de modul in care urla ca pentru el Steaua este un drog si ca nu o sa renunte niciodata?

Trece printr-o perioada de negare acum tocmai pentru s-a saturat sa fie amenintat cu Justitia.

Adrian25.01.2009 13:16

Lari

Pai asta zic.

Daca aia au reusit sa isi faca o echipa cat de cat cu niste jucatori tineri de care nu stia nimeni nimic, noi, cu jucatori pe care multi ii vad viitorul nationalei, nu am putea mai mult?

Lari25.01.2009 13:24

Pai am putea, numai ca ne trebuie o chestie intitulata generic "antrenor". Noi il avem pe nea Leo la echipa a doua. In Occident este o practica destul de obisnuita ca antrenorul demis sa fie inlocuit temporar cu ala de la echipa a doua. Vi-l imaginati pe Leo pregatind un meci de Liga I?

Steaua are un lot foarte bun, la toate nivelurile. Rezultatele depind acum de munca jucatorilor si de profesionalismul si de pregatirea antrenorilor. Sa vedem...

Daniel-Ionut25.01.2009 18:11
Da' de ce vorbiti despre jucatul in B ca despre un lucru rau.

Tu vorbesti de Liga 2 cum ar fi ceva normal... pai preferi sa se pateze istoria Stelei cu un sezon in Liga 2?>! :confused:

Noi suntem Craiova, CFR... sa jucam la matineu...?!?! :cursing:

La Juve a fost alta treaba, nu crd ca Juventus ar fi vrut vreo data sa joace in serie B

Nici un club care se respecta in lume nu a jucat vreodata in Liga secunda...

Da... asta e mentalitatea unora, si nu o poti schimba, arunca vorbe fara sa gandeasca:-L

Ura pentru Becali e mai mare decat dragostea pentru Steaua pentru voi vad... si nu este chiar bine... mai ganditiva :thumbsup:

c.ronaldo1725.01.2009 18:31

@Daniel Ionut

Iubesc Steaua la fel de mult cum il urasc pe Becali.

vlad7525.01.2009 18:36
@Daniel Ionut

Eu il urasc pe Becali la fel de mult cum iubesc Steaua.Si crede-ma ca am plans pentru Steaua!

Daniel-Ionut25.01.2009 18:45
@Daniel Ionut

Pai daca va ganditi sa joace Steaua prin Liga 2 numai sa plece Becali e trist... :confused:

razvan2825.01.2009 20:39

Becali va spun ca chiar daca zice ca nu va pleca e posibil sa lase Steaua daca primeste o oferta buna.a spus ca nu risca banii familiei , fiind criza afacerile nu-i mai merg , il urmareste dna , suporterii nu-l plac....eu am speranta ca va vinde Steaua in viitorul apropiat.

MoWeed25.01.2009 22:01
Nici un club care se respecta in lume nu a jucat vreodata in Liga secunda...

Deci Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, AC Milan, Lyon, Fiorentina, St Ettienne(cea mai titrata echipa din istoria fotbalului francez) sunt echipe care nu se respecta....

Si exista lucruri mai importante decat rezultatele imediate. Steaua nu inseamna doar o colectie de trofee, mai importante decat acestea sunt spiritul Stelei, fair-play-ul, cinstea, gloriile steliste. Nu conteaza numai victoria conteaza modul in care o obtii.

Adrian25.01.2009 22:50

E interesant cum ganditi.

Va place cand Steaua se face de rusine in CL dar va dezgusta gandul de a juca in B, chiar daca asta ar insemna renasterea Stelei.(vorbesc aici despre cativa, nu despre toti)

1on26.01.2009 00:06
Vi-l imaginati pe Leo pregatind un meci de Liga I?

=)) Chiar am râs când am citit asta.

Cât despre retrogradare, am spus mai demult. Prefer în B decât jj.

Lari26.01.2009 03:18

Articol de azi din Gardianul:

Steaua va fi a lui Hagi, Popescu si Ilie Nastase daca nu intra in Liga

Gigi Becali si-a platit datoriile fata de Cosmin Olaroiu, astfel ca nu mai e pericol ca Steaua sa fie preluata de tehnicianul lui Al Hilal. Totusi, daca echipa nu se va califica in Liga Campionilor pentru al patrulea an consecutiv, latifundiarul este dispus sa o cedeze pentru un pret modic.

Unul dintre potentialii cumparatori este chiar Gheorghe Hagi, care are deja pregatita echipa de conducere. Ilie Nastase ar urma sa fie presedinte, iar Gica Popescu manager. Marius Lacatus ar putea ramâne antrenor in Ghencea si dupa schimbarea "garzii". Varianta este agreata si de catre Ministerul Apararii Nationale, care ar pune gratis la dispozitia noii echipe manageriale baza sportiva din Ghencea.

[Aici sunt citate declaratiile de la Realitatea TV]

Gigi Becali nu va mai tine Steaua decat daca echipa se va autofinanta. Aceasta echivaleaza cu o noua calificare in Liga Campionilor. Daca se rateaza participarea la "masa bogatilor", atunci Becali trebuie sa scoata bani din buzunar. El nu agreeaza varianta, preferand sa cedeze clubul la un pret accesibil, dar nu inainte de a vinde cei mai importanti jucatori.

Exista posibilitatea ca, in vara, pachetul majoritar de actiuni sa fie preluat de Cosmin Olaroiu, daca Becali nu si-ar fi achitat datoriile fata de antrenorul lui Al-Hilal. Transferul lui Radoi a rezolvat insa aceasta problema.

Daca Becali va vinde pentru o suma mai mica de zece milioane de euro, atunci clubul ar putea fi preluat chiar de "opozitia" reprezentata de Gheorghe Hagi si Ilie Nastase. Desigur, tranzactia se va face printr-un intermediar.

Fostul mare tenismen ar urma sa fie presedintele clubului, iar Gica Popescu ar prelua functia de manager general. Aceasta echipa de conducere il agreeaza pe Marius Lacatus, deci actualul antrenor nu ar trebui sa isi faca probleme in privinta schimbarii.

Gigi Becali ar putea sa castige aproximativ 30 de milioane de euro in urma unei eventuale despartiri de gruparea din Ghencea. Pe langa cele zece milioane pe care i-ar lua din vanzarea brandului, omul de afaceri ar castiga inca 30 de milioane din transferurile celor mai importanti jucatori. Cei mai scumpi fotbalisti sunt cei de la nationala. Pe Goian se pot lua patru milioane de euro, pe Ghionea doua si jumatate, iar pe Ovidiu Petre in jur de doua milioane. Zapata, Dayro Moreno si Bogdan Stancu au si ei sume de transfer ce depasesc un milion si jumatate de euro, media preturilor stelistilor in acest moment. Interesant este faptul ca, in urma cu mai putin de doua luni, un milionar rus a oferit, prin intermediul lui Dumitru Dragomir, 40 de milioane de euro pentru Steaua. Gigi Becali a refuzat oferta, cerand 100 de milioane. Rusul si-a facut cruce si a facut drum intors la Moscova, cu tot cu valiza de bani.

Fanii din Ghencea pregatesc un miting anti-Gigi

Site-ul oficial al Stelei este plin de mesaje impotriva lui Gigi Becali, mai ales dupa ce latifundiarul a afirmat ca fotbalul a devenit o distractie pentru el si, totodata, ca nu s-ar supara daca Dinamo va castiga campionatul.

"E clar, nu-l mai intereseaza nimic, mai bine ar vinde clubul. Ar fi interesant sa faca o oferta oficiala de vanzare a clubului, sa vedem cati ar fi dispusi sa cumpere in momentul acesta. Becali isi asociaza numele cu Steaua doar pentru imagine. Cum o fi, doar sa scapam de Jiji si sa fie bine", a spus "roby_stelist4ever", in timp ce "mirel6radoi" a spus: "Este limpede ca acest club se autofinanteaza. Primului cioban al tarii ii place sa-si afiseze imaginea de salvator al Stelei. Acest club va trai din nume, nu din banii ciobanului!" Inspirati de revolta rapidistilor, cativa dintre sustinatorii ros-albastri propun organizarea unui miting impotriva lui Gigi Becali.

Guardian26.01.2009 08:04

ce bine ar fi sã ajungã Steaua pe mâinile acelor oameni , îmi doresc din suflet dar e aproape imposibil

Piece of Mind26.01.2009 08:58

Articolul este o fatasmagorie. Nu numai ca Gigi nu ar vinde niciodata Steaua celor trei (nici macar printr-un intermediar), dar acestia la randul lor nu ar da niciodata banii pe care i-ar cere Becali.

Vad ca toti traiti cu impresia ca Hagi, Popescu sau Nastase chiar ar avea bani sa cumpere Steaua. Nimic mai fals! Lasand la o parte faptul ca averile celor trei sunt reprezentate mai mult de active gen terenuri, cladiri, actiuni, decat de bani cash, in actualul context economic mondial, poate doar vreun nabab de prin Orient sau vreun oligarh rus sa se aventureze la plata a catorva zeci de milioane de euro (10, 20, nu conteaza) pe care mai mult ca sigur ca ii va cere Gigi in schimbul preluarii clubului.

MoWeed26.01.2009 09:03

Ar fi ideeal sa vina cei 3 pentru ca,in mod sigur, cu ei la carma Steaua ar putea atrage mai multi bani. Plus ca Nastase si Hagi sunt stelisti adevarati.

Dar cred ca Piece are dreptate de data asta. Nu dispun de banii necesari pentru achizitia initiala a clubului. Plus ca, din cate am inteles, clubul are si datorie cateva milioane de euro la Jiji.

Piece of Mind26.01.2009 09:12
Dar cred ca Piece are dreptate de data asta.

Bey, trebuia sa scrii altfel: "dar cred ca Piece are dreptate SI de data asta!".

MoWeed26.01.2009 09:35

Ce modest esti Piece :blink:

Piece of Mind26.01.2009 09:57
Ce modest esti Piece :blink:

Nu, sunt doar realist! :))))

«1283284285286287689»