FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1281282283284285689»
Melku14.01.2009 19:10

Foarte bine a facut Radoi, era printre ultimele trenuri. Nu mai judecati asa de simplu, daca vorbeau banii in cazul lui Radoi ii sfaraiau calcaiele sa plece afara de cativa ani dar el si-a vazut de treaba. Ce visati acum? Sa ramana pe banii voievodului care si asa a inceput sa ii tremure mana cand ii da si sa refuze o oferta de cateva ori mai mare? Absurd. Si-a facut datoria aici, fata de club si fata de noi, cat a putut si e treaba lui ce face mai departe...sau credeti ca el nu vrea sa ajunga la Inter sau un club mai mare si se incapataneaza sa se duca in Asia?

The Game15.01.2009 04:43

Si uite asa,plecarea lui Radoi este unul dintre zecile de motive pentru care sa te urinezi pe fotbalul modern.Este clar ca Radoi va pleca pentru bani la Al Hilal,acolo nu o sa reuseasca sa aiba recunoastere internationala,sau sa ajunga un jucator cunoscut peste tot cunoscut in lume,tare-mi este ca nici nationala nu o va mai prinde.Radoi cred ca nu s-a gandit foarte bine cand a primit oferta,nu s-a gandit ce lasa-n urma,lasa in urma Steaua aproape descoperita,avand in vedere ca el este liderul echipei si ca va lasa un gol serios in aparare,mai mult ca sigur locul ii va fi luat de Ghionea,care nu face mare fas in teren.

Co-Steaua15.01.2009 05:21

Eu nu pot sa-l sufar pe Radoi insa cred ca a facut o greseala ca s-a dus la Al-Hilal,ce dracu daca Sapunaru a ajuns la FC Porto sau Stefan Radu la Lazio,Radoi putea ajunge mult mai bine....Gigi l-a distrus pe acest fotbalist......

Melku15.01.2009 10:39

"Dicã este în continuare un obiect misterios. Așteptãrile erau altele. Nici în meciul cu Juventus nu a convins, ne-a arãtat cã face multã economie în teren", a scris goal.com, care i-a acordat nota 5.

Site-ul siciliatoday.net l-a notat cu 4 pe Dicã. "Se vede cã știe sã jongleze cu balonul, dar asta nu este de ajuns. În fotbal dacã nu pui suflet, nu poți ajunge la un nivel înalt", a scris sursa citatã. (prosport.ro)

Deci pana la urma nu am fost noi nebuni si nu ne-a lasat doar noua impresia ca joaca cu frana de mana trasa. Este un papagal, un "shmecher" de Pitesti, asa cum a fost si Mutu, numai ca Mutu intr-un tarziu si-a dat seama ca mai trebuie sa si munceasca. Este jucatorul care te face sa iti smulgi parul din cap, stii ca poate dar nu o face.

redondo15.01.2009 10:48
Eu nu pot sa-l sufar pe Radoi insa cred ca a facut o greseala ca s-a dus la Al-Hilal,ce dracu daca Sapunaru a ajuns la FC Porto sau Stefan Radu la Lazio,Radoi putea ajunge mult mai bine....Gigi l-a distrus pe acest fotbalist......

Cu ce l-a distrus Gigi? Ca eu stiu ca daca nu era Becali care sa-i creasca mereu cota Radoi era mult sub Goian sau Ghionea. Becali a insistat ca el sa joace mereu titular desi de multe ori venea dupa accidentari de 4-5 luni. Pe altii ii facea cu ou si otet dupa gafe,numai pe Mirel nu. Asta a fost valoarea lui reala....pe mine ma exaspera cu gafele lui.

weeezer15.01.2009 11:39

Becali a zis azi ca probabil banderola de capitan va ajunge la Goian. Dupa plecarile lui Paraschiv si Dica, se stia ca al doilea capitan al Stelei era Sorin Ghionea. Sunt insa curios sa vad ce decizie va lua Lacatus.

Robinson Rufay Zapata15.01.2009 12:17

eu l'as vrea capitan pe zapata , joaca constant ,e serios , pune suflet , Ghionea nu mai e in forma de altadata , nu mai joaca cum juca odata , nici zapata poate nu mai joaca ca in primul lui sezon la Steaua dar ar trebui data o sansa si strainilor , ca de asta au fost adusi , pentru a juca fotbal si pentru a fi devotati echipei

Melku15.01.2009 12:26

Mai exact asta a fost exprimarea voievodului :

"Dorin Goian este un bãiat bun, un suflet mare și cred cã lui i s-ar potrivi banderola de cãpitan, cred cã el va fi desemnat dupã plecarea lui Mirel Rãdoi.

Sorin Ghionea este și el un bãiat bun, are o viațã extrasportivã exemplarã, dar se enerveazã foarte ușor, nu este foarte înțelept. Nu este nici blînd ca porumbelul, nici șiret ca șarpele", a spus Gigi Becali.

Adrian15.01.2009 15:45
Victor Pițurcã: "La Constanța e un gazon foarte bun și nici nu riscãm ca Adrian Mutu sã fie înjurat"

Piturca e absolut genial!

Un strateg adevarat! Ii da clasa si lui Pericle, pe cuvantul meu!

p.s.

Oare selectionerii adversarelor citesc presa romana?

Nu de alta, dar s-ar putea sa se prinda de tactica pe care merge piti:toate la mootoo :))

Daniel-Ionut15.01.2009 16:45
Becali a zis azi ca probabil banderola de capitan va ajunge la Goian. Dupa plecarile lui Paraschiv si Dica, se stia ca al doilea capitan al Stelei era Sorin Ghionea. Sunt insa curios sa vad ce decizie va lua Lacatus.

Lacatus nu va lua nici o decizie, daca Becali a spus ca Goian va fi capitanul Stelei, atunci Goian va fi! :ce_oameni:

Lari15.01.2009 16:57

De obicei, jucatorii isi aleg capitanul prin vot (secret).

Daca antrenorul/patronul intervin in acest proces, acel colectiv poate fi denumit oricum, numai unit si puternic nu.

De-abia astept finalul!

Melku16.01.2009 13:17

Mirel Radoi va sosi diseara la Bucuresti, la ora 18:55, cu o cursa de Valencia. "Vom merge sã-l așteptãm pe Rãdoi! Nu este o acțiune organizatã, dar cu siguranțã vor veni foarte mulți suporteri. Meritã sã fie primit de cît mai multã lume pentru tot ce a fãcut la Steaua", a spus unul dintre liderii galeriei steliste.

:hai_steaua::yes:

mircea_zion16.01.2009 15:25
Mirel Radoi va sosi diseara la Bucuresti, la ora 18:55, cu o cursa de Valencia. "Vom merge sã-l așteptãm pe Rãdoi! Nu este o acțiune organizatã, dar cu siguranțã vor veni foarte mulți suporteri. Meritã sã fie primit de cît mai multã lume pentru tot ce a fãcut la Steaua", a spus unul dintre liderii galeriei steliste.

:hai_steaua::yes:

frumoasa actiunea... :steag_cruce_invers:

di_canio16.01.2009 15:38

dak il intrebai pe Radoi acum 2 ani dak ar merge la arabi cred ca te injura de mama.....eu cred ca a plecat mai mult ca sa scape de cioban, de fotbalul romanesc, de scandaluri, decat pt bani.....adik arabii ii dau 1 milion si ceva, un salariu pe care il putea da si o echipa din occident....dar dak privim din alt punct de vedere, decizia lui este excelenta.....occidentul e in criza, nimeni nu mai arunca cu bani, asa ca o excurise la arabi pt un an sau 2 dupa care sa prinzi ceva in italia sau spania pare chiar o idee buna....

ce regret eu la Radoi este ca nu avea mai multa rautate pe teren....ii mai lovea pe adversari cu scheme de karate, dar asta nu e rautate.....cand te vrei simbolul celei mai mari echipe din Romania trebuie sa mai pui si mana in gatul adversarului....eu cred ca noi ne-am obisnuit cu Radoi in Ghencea si de aceea am facut din el un simbol.....

Catalyn0718.01.2009 11:05
Mirel Radoi: Nu mi-am pus în bagaje nimic roșu-albastru. De ce? Pentru cã am aceste culori în suflet
Adrian18.01.2009 11:27
Noul jucãtor al lui Al-Hilal s-a prezentat de dimineațã la secția consularã a Ambasadei Regatului Arabiei Saudite, unde a semnat și definitivat ultimele amãnunte legate de plecarea la Riad. Datã fiind vâlva creatã în jurul

transferului sãu, însuși consulul a dorit sã-l cunoascã pe Mirel Rãdoi.

I-a urat succes, nu înainte de a-i dezvãlui cã un ziar din România a încercat sã-i facã rãu. "Cum adicã?", a întrebat nelãmurit fotbalistul. "Au venit la mine cu o listã care conținea toate accidentãrile dumneavoastrã. Bineînțeles cã nu am intrat în jocul lor și le-am spus cã, dacã domnul Rãdoi e un fotbalist atât de apreciat în România, atunci el va fi respectat și în Arabia Sauditã", i-ar fi spus oficialul cãpitanului stelist. Ușor amãgit de cele auzite, Rãdoi a plecat apoi spre reședința patronului Gigi Becali.

Foarte interesant!

Mai nou astia se ocupa si de transferuri.

MoWeed18.01.2009 11:46

Mda, ce presa "profesionista" avem....

Fan FC Steaua18.01.2009 16:48

Ce "surpriza"... noul capitan este... Petre Marin .. al doilea valizar...cealalta mana a lui Gigi..ca una s-a dus (in arabia saudita)..

bodanelu18.01.2009 16:59

era bine daca Litu era pus capitan?

Guardian18.01.2009 18:28

e bun si ãsta mic , dar nu va mai trãi mult la Steaua :D

Daniel-Ionut19.01.2009 08:11

Cred ca returul asta va fi ultimul pentru Petre Marin la Steaua ca jucator, si cred ca ar merita sa fie el capitanul, in acest retur, bineinteles daca va juca meci de meci...

redondo19.01.2009 10:04

Conform sport.ro exista o oferta pentru Goian de la Spartak Moscova. Sa speram ca e o minciuna ca de obicei.

Lari19.01.2009 10:10

Informatia este preluata din presa rusa (ziarul Sport), nu e inventata de ei.

Daniel-Ionut19.01.2009 15:28
Informatia este preluata din presa rusa (ziarul Sport), nu e inventata de ei.

NU-i nimik, sa speram ca este o "minciuna ruseasca" :D

Adrian19.01.2009 21:53
Interviu cu Cheloo de la Parazitii

- Hai, noroc!

- Salut, frate!

- Unde esti?

- La munca! La studio...

- Care-i parazitu` numarul 1 din fotbalul romanesc?

- Nu stiu, frate! Daca stam sa ne gandim, tre` sa facem un top de 20 de locuri 1. E greu, nu pot sa ma pronunt.

- Dac-ai fi pentr-o zi presedinte FRF, pe cine-ai amaneta si nu s-ar prinde?

- Pai a mai ramas ceva de amanetat? Fotbalul e o sursa de venit pentru fericitii pamantului. (se gandeste putin) Pentru preafericitii pamantului!

- Ce e mai greu pentru roman? Sa se lase de fotbal sau de baut ?

- M-am uitat la fotbal pana la un moment dat. Tineam cu Steaua. Acum doar accidental, ma uit din cand in cand. Ba, pentru roman e mai usor sa se lase de bautura decat de fotbal. Mai ales daca are 4 clase si fotbalul e teatrul preferat de zi cu zi.

- Ca fost stelist, cum te-ai simtit cand Lacatus s-a intors cu coada-ntre picioare?

- M-a lasat rece. Dupa mine, nu tre` sa lingi unde scuipi.

- Formatia Parazitii a ironizat aproape totul din tara asta. De ce nu si fotbalul?

- Pentru ca nu sunt prea multe de spus. Fotbalul e creat si mediatizat pentru a tine prostii la televizor.

- Cand te-ai enervat cel mai tare la un meci?

- In `98, la Romania – Croatia. Am pus halba jos, am plecat de la terasa si mi-am jurat sa ma f** in el de fotbal!

- Citesti ziare de sport pe tron?

- (rade) Nu citesc, frate, pe WC. Mi se pare de c***t !

- Cum caracterizezi Liga I intr-o propozitie ?

- (fara sa se gandeasca) Picioare scurte, creier mic, chilotii prea mari!

- Dac-ai avea Maybach-ul lui Gigi o ora la dispozitie, ce-ai face cu el?

- Pai va zic eu ce-as face! L-as dezmembra! Ba nu, l-as vinde intr-o ora pe 20.000 si mi-as lua o alta masina!

- Cate poti sa tii pe picior?

- Ce? A! Una, frate! Pe nevasta-mea! (rade)

- Care-i cel mai penibil personaj din fotbalul romanesc?

- Nu sunt la curent! Ma enerveaza astea: "Sansa nu a fost de partea noastra!", "Si-au dorit mai mult victoria!". Cum se scuza astia, e penibil !

- Daca nu ar fi ilegal, cui din fotbalul romanesc i-ai da un pumn?

- E ilegal? (rade) N-as da cu pumnu, frate, as folosi mitraliera!

- Ai dat vreodata un autograf vreunui fotbalist?

- Nu, nu cred!

- Hagi, Nadia sau Nastase?

- Niciunul! Mai sunt si altii in afara de cei trei magnifici! Tot respectul pentru Hagi, e simbolul fotbalului romanesc, dar ar trebui scosi si altii in fata!

- Cu cine tine Ombladon?

- E dinamovist!

- Care-i cel mai simpatic om din fotbal?

- Urmatoarea intrebare!

- Ce femeie din Romania ar fi buna de fotbalista?

- Oana Roman, frate! Atacant! (rade)

- Fotbalistii sunt prosti?

- Ba, logic nu! Sunt necititi! E simplu. Fotbalul e acelasi lucru cu datu la sapa. Depui efort fizic toata ziua, ajungi acasa, mananci si te culci!

- Mititelu sau Penescu?

- Nu-i cunosc! Nici nu vreau!

- Situatie: Esti intr-un bar, te duci la baie si acolo dai peste Mirel Radoi care fredoneaza o piesa de la Parazitii. Ce faci?

- N-am cum, frate, ce dracu sa caut la arabi?!

- Cu cine din sport ai vrea sa citesti un asemenea interviu ?

- Nu stiu! Nici nu vreau sa ma gandesc! Cu nimeni !

Omul e Stelist.

Poate va intereseaza. :)

«1281282283284285689»