Ceea ce i s-a intamplat lui Neaga este o mizerie. S-a facut voia jigodiei, cu aprobarea tacita a "Fiarei"...
Ceea ce i s-a intamplat lui Neaga este o mizerie. S-a facut voia jigodiei, cu aprobarea tacita a "Fiarei"...
n-au nici ABC:ul fotbalistic.
ne-ai albit cu ABC-ul asta..
Fundasul Stelei, George Ogararu, a declarat, la sfarsitul vizitei medicale de joi, ca ros-albastrii se vor pregati foarte bine in aceasta iarna, scopul lor comun fiind acela de a cuceri un nou titlu de campioni.
Nu este greu la vizita medicala. Doar faptul ca trebuie sa te trezesti de dimineata este neplacut. Cei care au copii stiu cum este sa te trezesti de dimineata. N-am avut niciodata probleme cu kilogramele
Astept sa vad cum o sa fie anul asta. Acum e doar inceputul de an. Sper sa fie un retur mai bun decat turul. Asteptam sa vedem ce o sa fie. Avem perioada de pregatire, o sa ne antrenam doar pentru castigarea campionatului
Riscurile de accidentare sunt mai mici si speram sa nu mai avem probleme de lot, cum a fost in tur. Poate si din aceasta cauza n-am castigat toate meciurile, neavand tot lotul apt
Noi suntem foarte multumiti de Kapetanos si ar fi nedrept sa spunem ca am avea nevoie de un atacant acum, cand a ajutat atat de mult echipa. Pentru dumneavoastra a fost o surpriza Kapetanos, pentru noi, cei care ne-am antrenat alaturi de el, nu a fost o surpriza
Conteaza foarte mult ca o sa jucam meciurile importante pe teren propriu. Derby-urile le avem in Ghencea si cred ca pentru noi acest lucru va fi benefic. Sunt sigur ca suporterii vor fi alaturi de noi in retur
Revenirea lui Marius Lacatus a fost o surpriza, dar in acelasi timp si o placere. Jucatorii au fost sub comanda multor antrenori de-a lungul timpului si cred ca n-a fost o confuzie. Revederea a fost emotionanta, asa cum a fost si despartirea
Orice jucator care este la echipa a doua are sanse sa ajunga la prima echipa. Este si cazul lui Vali Badea
A doua campanie Fotbal pentru viata a fost mai reusita decat prima. Am adunat mai multi bani pentru copii. Acum, licitatia s-a incheiat, dar site-ul inca exista si se pot face donatii. Cu siguranta ca va exista si o a treia editie.
George Ogararu
Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost deranjat de gluma facuta de ziarul Libertatea in editia de joi, 8 septembrie, in care jurnalistii cotidianului respectiv au publicat un asa zis contract (foto) de angajare a fotbalistului ca ziarist. De asemenea, Mirel dezaproba total maniera in care a fost scris "contractul", in care acesta a fost ironizat in mai multe randuri.
Nu este normal ca cei de la Libertatea sa faca astfel de glume si sa incerce sa-si creasca tirajul pe spatele meu. Respectivul jurnalist a fost prezent la reunirea lotului Stelei si mi-a cerut un autograf si sa ma fotografiez alaturi de el. L-am intrebat daca este ziarist, insa mi-a spus ca este un simplu suporter. In plus, eu am semnat pe o hartie alba si nicidecum pe asa zisul lor contract. Nu e normal sa fiu ironizat si sa se glumeasca astfel de seama mea. Eu respect pe oricine ma respecta. Din pacate, unii oameni nu cunosc aceasta notiune.
Mirel Radoi
Antrenorul secund al Stelei, Massimo Pedrazzini, s-a declarat jignit de stirea difuzata de Antena 1 la Stirile Sportive din data de 8 ianuarie, in care s-a prezentat o caricatura a acestuia, care-l prezenta ca pe un caine in bratele patronului Stelei. Aceasta ironie a venit in urma declaratiei fostului antrenor secund al ros-albastrilor, care l-a numit "catel" pe Pedrazzini (foto-alaturi de Marius Lacatus), motiv pentru care tehnicianul stelist a facut urmatoarele precizari:
Nu este frumos ceea ce au facut jurnalistii de la Antena 1. Nu pot tolera o asemenea jignire la adresa mea, a clubului si a patronului. Este o lipsa de respect si bun simt sa prezinti o asemenea caricatura pe un post de televiziune. Aceasta bataie de joc trebuie sa inceteze. Eu nu am jignit niciodata pe nimeni din presa si nu accept sa fiu umilit in acest fel. Sper ca cei de la Antena 1 sa inteleaga acest lucru si sa fie corecti pe viitor.
In ceea ce-l priveste pe Yuksel Yesilova, care m-a jignit intr-un interviu acordat cotidianului PRO Sport, pot spune ca ma gandesc foarte serios sa-l trimit in judecata. Eu nu l-am jignit niciodata, nu am vorbit nimic despre el in niciun interviu si nu mi se pare normal sa ma numeasca sarlatan sau soricel. In plus, avand in vedere ce a facut el, nu cred ca este persoana in masura sa-mi dea lectii de morala.
Massimo Pedrazzini
Sursa: site oficial
Cam are dreptate SteauaB. La noi cum apare unul tanar....cum e mare vedeta.
Cu tot respectul pe care il fata de tine o spun: Lacatus a incercat sa-l convinga din nou pe jegal sa-l pastreze pe Neaga, asa cum a facut-o si in urma cu un an. Nici eu nu pricep de ce l-a pastrat in lot si apoi l-a folosit pe un post complet aiurea, dar a incercat sa-l tina pe Neaga la Steaua.
Amintesc si faptul ca Olaroiu, care se avea nu bine, ci exceptional cu jegalul, nu a putut sa tina in lot jucatori precum Thereau, Andrey sau Elton (pentru a da cateva exemple), chiar daca micutul brazilian nu se potrivea cu tactica pe care el o gandea pentru echipa.
Incerc sa spun ca niciun antrenor din lume nu putea sa-l mai tina pe Rica la Steaua in aceste conditii. Nici un antrenor profesionist nu iese in public sa critice patronatul pentru ca nu i-a adus sau nu i-a pastrat in lot anumiti jucatori. Chair daca unii isi dau demisia din aceasta cauza, de acord...
Si de aia e ok ca Lacatus sa ramana la echipa, nu?
Pai daca oricum facea asa pavianul ala cu orice antrenor, mai bine sa faca cu Laca, ca doar Laca e simbol.
Daca Lacatus avea bun simt, il lasa pe Neaga sa plece de acum un an. Asa, l-a tinut un an pe bara. Sa vedem ce mai poate Rica la 30 de ani, dupa un an de inactivitate.
Parerea mea e ca Lacatus l-a terminat ca fotbalist.
Daca l-a vrut la echipa, trebuia sa il si foloseasca, nu sa isi bata joc de el.
Chiar asa, Lacatus e vinovat si pentru criza financiara, atentatul din 11 septembrie sau aparitia cocalarilor.
PS: E vina lui Lacatus ca Neaga rateaza dintr-un metru in meciul cu Gloria Bistrita?
Nu, e vina lui Lacatus ca il tine pe bara sau il trimite la Steaua 2 si ca apoi se plange cand respectivul jucator o da in bara.
Lacatus si-a batut, involuntar, joc de Neaga mai mult decat becalii, ca l-a trimis la Steaua 2 si l-a lasat in afara listei UEFA si alte rahaturi.
Tu chiar nu termini niciodata? Deja devii agasant.
Cum era Adriane cu mai multe "surse"? Ti-au zis-o destui ca esti agasant...nici acum nu crezi?
si eu, se pare ca m-am certat degeaba 2-3 pagini cu Adrian..
Ho chill baieti si fete! Exista un loc la profil unde il puteti caracteriza pe Adrian. Aici vorbim despre "Stirea zilei".
Poate sa zica oricine, orice, voi tot nu pricepeti.
Probabil ca trebuie sa se pise Lacatus pe un steag cu Steaua ca sa intelegeti ce se intampla.
Sunt enervant.
Asta e.
Lacatus e mai enervant ca mine.
Azi in gsp scria de Pedriel ca este accidentat si nu joaca pana in aprilie... si a facut deplasarea in cantonament. Care-i logica?
cefereu' si-a tras 3 sud-americani, Dario Flores, Agustin Viana si Paolo Frangi pane adica un mijlocas, un fundas stanga (se aude in Ghencea?) si un fundas central, cu mentiunea ca si acesta poate evolua in banda.
http://www.ziare.com/Flores__Viana_si_Fran...012-605398.html
Chiar nu imi place tolo dar...
Nu mã încurca, Gigi!de Catalin Tolontan
Unde are dreptate și unde nu are dreptate Lãcãtuș
Lãcãtuș vrea un atacant. Becali nu-i dã, dar îi ia unul. Pe Neaga. Ce-ați face în locul antrenorului?
Rãspuns greșit! Cei care ați rãspuns cã ați demisiona, ați reacționat instinctiv. Nu așa merg lucrurile.
La fel se întîmplã și la Dinamo. Rednic cere, acționarii îi aratã extrasul de cont. Ridicã din umeri.
Existã situații în care lucrezi cu ceea ce ai. Pur și simplu, dupã ani în care au cumpãrat, bine sau rãu, cum a știut fiecare, patronii se întorc cãtre antrenori și le spun: "Faceți-vã treaba!".
Nu trebuie sã-i simpatizezi pe Borcea și pe Becali, cine poate?, ca sã recunoști cã au dreptate. În acest moment, a sunat ora tehnicienilor lucizi și cu o propulsie internã serioasã. O singurã clauzã nescrisã ar trebui sã-și negocieze Lãcãtuș urgent: dacã tot îmi cer sã mã descurc, nu mã încurca! Lasã-mã sã gîndesc eu, sã-mi motivez echipa cum pot și sã-mi selectez primul 11 dupã instinctul și observațiile proprii. Deja rãspund de prea multe ca sã mai pot risca. Altfel, numele meu, Lãcãtuș, se transformã dintr-un mit într-o telenovelã.
Si, dupa cum a recunoscut chiar el, Lacatus iubeste telenovelele.
se pare ca cefereu nu prea e in criza ... cu toate ca ia jucatori numai din ligile inferioare pe bani putini , dar macar ei cumpara ceva care in timp confirma . Noi chiar nu suntem in stare sa facem macar ce fac ei ?
Becali nu i-a luat niciun atacant lui Lacatus, degeaba oracaie tolontan, incercand sa fie spiritual. Neaga a jucat orice sub Lacatus, numai atacant nu.
Dar, in esenta are dreptate.
Totusi, avea dreptate DaffyDuck, in urma cu vreo 2 ani, daca retin bine, spunand ca multi dintre editorialisti nu incearca sa lamureasca ceva, ci incearca sa faca niste compuneri cat mai dragute, pentru a se da ei inteligenti. Cata dreptate a avut...
Offtopic dar nu ma pot abtine. Dupa ce am urmarit Manchester United - Chelsea, realizez inca o data unde ne aflam. In grupele Ligii Campionilor, rezultate corecte intre noi si d-alde astia, ar incepe de la 0-4 in sus. N-o sa ne putem compara cu ei niciodata.
N-o sa ne putem compara cu ei niciodata.
As face o mica rectificare: N-o sa ne MAI putem compara cu ei niciodata.
"Acum nu aș pleca, doar dacã clubul considerã cã trebuie s-o fac, pentru o ofertã bunã. Eu nu mã gândesc decât sã rãmân la Steaua și sã obțin cât mai multe titluri de campion", a spus Banel la gsptv.
asta macar nu isi doreste sa scape de Steaua ca Dica , Goian sau Nesu
uite ca la greu tot cu Banel !
"Acum nu aș pleca, doar dacã clubul considerã cã trebuie s-o fac, pentru o ofertã bunã. Eu nu mã gândesc decât sã rãmân la Steaua și sã obțin cât mai multe titluri de campion", a spus Banel la gsptv.
asta macar nu isi doreste sa scape de Steaua ca Dica , Goian sau Nesu
uite ca la greu tot cu Banel !
Ce nesimtiti Nesu,Dica si Goian !
Ce suflet are Banel asta! La Banel toate sunt mari:sufletul,plamanii,creierul din pantaloni, mai putin cel de la mansarda.
Banele:, "Daca noi nu te vrem ,tu ne vrei!"
exagerezi...tineri talentati sunt peste tot in lume, doar ca nu sunt persoane care sa-i scoata in evidenta...
aveam si noi un "scouter" la echipa, si l-a concediat ciobanu si pe ala... va mai mira cum de luam jucatori pe dvd? pe mine nu...cu un singur scouter care era mai mult statistician, era greu sa fie peste tot in acelasi timp si sa puna ochii pe vreunul...asa ca solutia cu dvd era cea mai convenabila...si pe dvd s-au cele mai bune faze...deh, d-aia e bun toja, ca l-am vazut pe youtube..d-aia l-au luat pe arthuro..ca era bun pe dvd...
Pai, adevarul este. Ca tinerii gen: Torje, Ionescu, Gangiveanu, M.Costea, Ochirosii etc, sunt cei mai talentati din Romania. Imi este greu sa cred ca exista tineri mai talentati pe strazile din Bucuresti, sau alt oras din Romania. Insa, juniorii nostri din Liga 1 nu se ridica deloc la valoarea juniorilor din Serbia, sau Portugalia. Uita-te unipic la ai nostri, cat de greu le este sa faca si ei un dribling reusit. Incredibil...Cat de antitalentati suntem...Asa ceva n-am vazut - doar in Romania.
Daca nu scoatem tinerii mai talentati, si mai tehnici. Mai bine ne lasam de fotbal...
Gigi s-a împrumutat iar la Oli cu 1 milion €
Sa isi cumpere camasi de la Londra, ca de transferuri nu poate fi vorba.
Creditorul elimina pe cat posibil toate cheltuielile. Oricum, cu criza asta scade intreg nivelul Ligii 1. Din pacate, CFR dovedeste ca are cap, iar Dinamo le are cu jocurile de culise.
Sansele noastre de a lua titlul CU LOTUL ACTUAL sunt egale cu zero.
Trebuie sa fii nebun sa crezi ca la Steaua exista forta ofensiva. Nu exista de la Protasov incoace si nici nu va mai exista cu actualul lot si cu actualul antrenor.