FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1278279280281282689»
DanStan07.01.2009 21:32
As vrea sa vad o Stea ca cea din `86 doar din jucatori romani care sa faca performanta.

Steaua '86 n-a facut performanta pentru ca era 'formata din jucatori romani'. Steaua '86 a facut performanta pentru ca juca ALTCEVA decat restul echipelor romanesti. Mult mai rapid. Majoritatea jucatorilor aveau capacitatea de a controla mingea si de a pasa in mare viteza. Plus ca era o echipa foarte bine organizata tactic, intotdeauna controla jocul. Pe vremea aia nici in restul Europei nu existau prea multe echipe superioare Stelei. Problema e ca fotbalul a avansat, viteza de joc si cerintele au crescut enorm. Probabil ca nici Steaua '86 n-ar trece de grupele CL astazi, desi e clar ca nici nu s-ar face de ras. Din pacate jucatorii romani de azi sunt MAI SLABI decat cei de atunci. Majoritatea au mari probleme in a controla corect mingea, nu mai zic de a o face si in mare viteza.

mountytoma07.01.2009 21:43
Problema e ca fotbalul a avansat, viteza de joc si cerintele au crescut enorm. Probabil ca nici Steaua '86 n-ar trece de grupele CL astazi, desi e clar ca nici nu s-ar face de ras.

crezi tu? eu cred ca Steaua 86 ar juca acum lejer semifinalele CL in fiecare an. jocul in viteza, combinatiile, pasele de atunci ar da peste cap orice echipa pregatita de mourihno sau cine mai vreti voi. cand tehnica isi da mana cu imaginatia, viteza cu determinarea, atunci adversarul cu greu face fata, oricine ar fi el. si cand ai si asa un antrenor!

parerea mea doar...

metzzz07.01.2009 21:44

Litu e slabut, dar merita incercat. Decat iar aruncati milioane pe fereastra si sa aud de imprumuturi , mai bine se incearca orice varianta de la tineret.

All3x07.01.2009 22:04
@All3x

Si cum ai vrea sa castige acea experienta daca nu sunt jucati? Frecand banca de rezerve sau jucand 30 de minute in meciurile in care avem 2,3-0(ca doar nu au experienta necesara unui 1-0 sau unui scor defavorabil)?

Cum esti un mare fan al campionatului spaniol sa-ti dau niste exemple de jucatori care au devenit titulari la varste extrem de fragede: Aguero, Bojan, Messi, Diego Capel si lista poate continua.

Chiar si Higuain a fost jucat si in momente in care nu dadea randamentul scontat(e de cativa ani la Real si a strans destule jocuri si in anii trecuti)

Jucatorii tineri trebuiesc formati,nu`i poti arunca la urs cu mana goala.Trebuie sa simta usor usor emotiile unui meci,si intr-un sezon pot fi titulari.

Iar cu ceea ce ai zis desprea campionatul Spaniol.Toti acesti jucatori au stat minim un an pe banca si incercati pe final de meci,exceptie e doar Aguero,care a venit ca un jucator format la Atletico.Dar Bojan inca e rezerva la Barca,intra doar pe final si in unele meciuri e titular,dar titularul de trept pe postul lui e Henry.

Diego Capel e folosit la Sevilla datorita lipsei de mijlocas lateral.

Iar Messi tine minte ca a stat si el destul pe tusa pana sa formeze tripleta 10-20-30 cu Ronaldinho si Deco.

@Mountytoma

Si vremurile sau mai schimbat trebuie testati jucatorii.Noua ne-a fost frica sa-l bagam pe Toja cu Galatasaray.Si totusi,l-am bagat ca cealalta varianta se numea Ochirosii si avea vreo 19 ani.In fotbalul zilelor noastre nu prea vezi jucatori tineri fortati in meciurile importante.

Tinerii acestea pot fii bagati in meciuri cu Otopeni,Buzau,Farul sau meciurile de cupa:( unde nu mai suntem.

Deliric107.01.2009 22:19

Steaua joaca cu un varf , deci varful ila care vine (daca vine) tre sa fie unu foarte bun ,cea ce nu se pune problema la ce ochii au oamenii nostri din conducere si la cati bani pune Jiji la dispozitie .

deci nu ma asteapt la prea multe de la retur , dar mi as dori sa ii se dea mai mult credit lu bicfalvi , el cel putin poate sa creasca cea ce nu se poate spune despre Lovin sau Ovidiu Petre care o sa fie sigur titulari si asa Steaua o sa fie iar un medicament bun pt cei care vor sa ii ia somnu .

aaa si mai e tiago care e peste toti de la jumate dar binenteles ca el o sa frece banca .

mountytoma07.01.2009 22:21
Tinerii acestea pot fii bagati in meciuri cu Otopeni,Buzau,Farul sau meciurile de cupa:( unde nu mai suntem.

mai bine bagam cate unul in fiecare meci, chiar si cu Dinamo, CFR, rapid etc. vor dobandi o incredere extraordinara in fortele lor. vei vedea la ei mai multa vointa si determinare decat la multi "titulari". ceva ma face sa cred ca si tu esti destul de tanar, tu cum te simti cand ti se spune "tu sa taci, ca esti prea tanar"? asa-i ca nu vei accepta niciodata "argumentul" asta? si bine faci!

All3x07.01.2009 22:26
mai bine bagam cate unul in fiecare meci, chiar si cu Dinamo, CFR, rapid etc. vor dobandi o incredere extraordinara in fortele lor. vei vedea la ei mai multa vointa si determinare decat la multi "titulari". ceva ma face sa cred ca si tu esti destul de tanar, tu cum te simti cand ti se spune "tu sa taci, ca esti prea tanar"? asa-i ca nu vei accepta niciodata "argumentul" asta? si bine faci!

Sunt destul de tanar..Nu am atatia ani cate titluri are Steaua.

Dar la momentul de fata inafara de Stancu,Andrei Ionescu si poate Ochirosii cine mai poate face fata intr-un meci cu "cele mari"?

mountytoma07.01.2009 22:43
Dar la momentul de fata inafara de Stancu,Andrei Ionescu si poate Ochirosii cine mai poate face fata intr-un meci cu "cele mari"?

pentru mine orice jucator poate face fata unui meci cu oricine din Liga I. cu conditia sa fie apt fizic si bine pregatit psihologic, si sa fie acceptat de "cei mari" ca fiind unul dintre ei.

All3x07.01.2009 22:48

Sunt pareri si pareri.Eu nu cred ca au inca valoarea necesara de a face fata unui meci important in intregime.

Ochirosii in meciul cu Rapidul a fost introdus in a 2`a repriza.I s-a dat timp necesar,dar intr-un meci intreg,orice jucator tanar daca nu e intradevar un jucator talentat nu cred ca e posibil sa reziste la un nivel inalt.

Parerea mea ca Litu nu e peste Kapetanos

Tiago este peste Bicfalvi

Goian peste Tudose

Singurii care pot avea pretentii la un post de titular in orice meci sunt Ochirosii Stancu sau Ionescu.

mountytoma07.01.2009 23:01
Goian peste Tudose

Singurii care pot avea pretentii la un post de titular in orice meci sunt Ochirosii Stancu sau Ionescu.

Goian e mai bun decat majoritatea fundasilor din lume, nu doar decat Tudose. asta nu inseamna ca noi nu am avea de castigat daca Tudose ar deveni un fotbalist mai bun decat Goian, dar pentru asta trebuie sprijinit.

cu finalul tau nu sunt de acord deloc. nimeni nu ar trebui sa aiba pretentii de titular! titularizarea trebuie sa o decida numai si numai antrenorul! aici gandeste-te la o Armata fara general, cam asa e echipa care nu e facuta de antrenorul ei!

am avut atatea meciuri in care "titularii" dormeau in ghete incat nu ne-ar fi fost decat mult mai bine sa fi trimis in teren pusti din astia ambitiosi, cu dorinta de afirmare si performante!

All3x07.01.2009 23:04

^^Nu nu...m-am exprimat gresit..nu prietentii de titulari.

Am vrut sa spun ca doar acei 3 jucatori dupa parerea mea pot face fata meciurilor importante si ar avea loc in echipa doar datorita valorii lor.

mountytoma07.01.2009 23:15

ok, hai la culcare ca pana terminam subiectul ies tinerii aia la pensie. noapte buna si sa speraam ca Lacatus va visa ceea ce trebuie si ne va face la fel de fericiti ca atunci cand era jucator la Steaua!

pentru mine stirea zilei de azi a fost "Neaga si Rada vor pleca in cantonament cu echipa!"

impreuna cu chemarea celor trei tineri de la buzau, incepe sa imi placa Lacatus...

Adrian07.01.2009 23:28
The Stenogram

January 8th, 2009 | Diverse

de Rãzvan Prepelițã

- Hello, Dinamo Club?

- Hello Dinamo?! Aici e Club Dinamo!

- Doresc sã vorbesc cu Mister Borcea!

- Mister e Rednic! Borcea nu se bagã!

- No, no Rednic, Christian!

- Alo, aici Cristi! Cine e la telefon?

- Noi mare club strãin dorim jucãtor de la dumneavoastrã!

- (șoapte) Giovanni, repede, bãh, ridicã receptorul! Unii cu transferuri, cicã! (serios) Da, da, spuneți, vã ascultãm!

- Cît costã atacantul…

- Hello, my name is Giovanni! Sorry for întrerupere, dar trebuie sã sunați la Dinamo Caraibe!

- ?!

- The departament vînzãri e acolo. Telephone number e:1234cupașicampionatul, password e fiscoțeapa!

Peste cîteva minute.

- Hello, Dinamo?

- Turcu aici!

- No Turkish! Sprechen sie English?

- (șoapte) Dã, mãi, telefonul, cã nu e de la televiziune! (serios) Alo, here Christian!

- Am sunat la Caraibe și am vorbit cu Mister Victor!

- Becali?

- No, Victor Offshore! A zis sã îmi faceți the factura la cursul free!

- One second, mã sunã cineva pe cealaltã linie!

- Miau, miau, miau!

- (nervos) Gigi, nu am timp de prostii! (închide)

- Sir, dar cît e cursul?

- Pãi, e simplu de aflat! Împãrțim price la numãrul de filiale din Caraibe și restul de free la club!

Aceastã stenogramã este un pamflet.

Genial :D

Piece of Mind08.01.2009 06:40

Se pare ca Lacatus ar fi declarat ca "am un superlot".

Sigur, exista posibilitatea sa fi spus asta pentru ca sa nu-l deranjeze cumva pe cel care il plateste, ceea ce il pune intr-o postura absolut ridicola. Cred insa ca daca cineva se mai indoia cumva de calitatile lui aproximative in materie de antrenorat, are acum raspunsul, cu iz de verdict. Definitiv si irevocabil.

P.S. Pe cat facem pariu ca la prima infrangere o sa dea vina pe lot?:)))))

Marius08.01.2009 07:21
Adrian08.01.2009 07:26

Lacatus a declarat ca are super lot pt a scuza lipsa transferurilor.

In momentul de fata sunt gata sa pun pariu ca lotul cu care vom ataca returul e deja definitivat.

mountytoma08.01.2009 08:16
In momentul de fata sunt gata sa pun pariu ca lotul cu care vom ataca returul e deja definitivat.

eu cred ca asta ne-ar avantaja enorm, caci si fotbalistii se gandesc la ziua de maine, ca si noi. cum lucreaza romanul cand are el banuiala ca va fi dat afara? sau ca va fi angajat altul in locul lui?

weeezer08.01.2009 12:14

Lacatus si data trecuta era increzator, cand incepea seria de 13 meciuri fara victorie. Lacatus mereu a fost increzator, doar n-o sa zica "dom'le, suntem praf, n-avem echipa, n-avem management si n-avem antrenor". Nu, lui totul i se pare roz. Si ce daca nu castigam in 5 meciuri, intotdeauna va exista al 6-lea in care vom putea sparge gheata. Si ce daca nu castigam 15 meciuri, el tot va fi increzator ca al 16-lea va fi cu noroc. Optimistul Lacatus...

weeezer09.01.2009 19:26

Deci pana la urma l-au dat afara pe Neaga. Fain...

Adrian09.01.2009 19:55
Existã posibilitatea sã mai vinã un atacant la Steaua pe ultima sutã de metri. Chiar dacã nu se întîmplã așa, avem soluții în atac! Kapetanos a dat randament cînd a fost folosit, a mai venit Lițu, îi mai avem pe Stancu și Pedriel" a spus Lãcãtuș la GSP TV.

Pe Dayro nici dracu nu il mai scoate de pe postul de mijlocas.

La-ca-tus

La-ca-tus

La-ca-tus

Bogdan4Steaua09.01.2009 21:04

S-a facut voia creditorului. Au mai scapat de unul dintre stelistii adevarati. Ramanem cu o gramada de mercenari, plus Ogararu si Radoi.

Noi atacam titlul cu Banel, Lovin, Ovidiu Petre, Litu si Simion?

Locul 3 ar fi parfum pentru noi...

Fan FC Steaua09.01.2009 22:11

Lãcãtuș: "Nu mi-e teamã de un eșec la Steaua. Ce, prima datã a fost un eșec?"

Incredibil..no comment...

@Bogdan4Steaua

Asta e echipa si nu avem ce face...cat timp nea Gigi 7 e in frunte si da comenzi, va trebui sa induram... macar il avem pe finul lui, il blapitano aka Radoi...mai pune si el de-o valiza ceva pentru niste puncte in plus...

PS: Cica va juca rada in prima echipa...asta e un lucru foarte bun...e un jucator serios care chiar joaca fotbal si de placere...deci nu e o curva de lux ca majoritatea jucatorilor de la Steaua.. si sa nu uitam ca in aparare il avem si pe vechiul Baciu...foarte bun deasemenea...

Adrian10.01.2009 00:14

Oamenilor...eu zic ca avem in lot jucatori foarte buni aproape pe toate posturile.

Trebuie doar sa fie folositi cu cap, pe posturile pe care dau randament maxim. Asa, am putea face minuni si fara transferuri.

Dar, daca vom continua sa jucam ca si pana acum, nu avem nici o sansa!

SteauaB10.01.2009 03:14

Mie nu imi plac tinerii din Romania? De ce? Pur si simplu, ei nu sunt talentati ca tinerii din Serbia, Spania, Portugalia, Franta si Sud-America. Nu sunt tehnici, rapidizii, n-au nici ABC:ul fotbalistic.

Fan FC Steaua10.01.2009 03:57
Mie nu imi plac tinerii din Romania? De ce? Pur si simplu, ei nu sunt talentati ca tinerii din Serbia, Spania, Portugalia, Franta si Sud-America. Nu sunt tehnici, rapidizii, n-au nici ABC:ul fotbalistic.

exagerezi...tineri talentati sunt peste tot in lume, doar ca nu sunt persoane care sa-i scoata in evidenta...

aveam si noi un "scouter" la echipa, si l-a concediat ciobanu si pe ala... va mai mira cum de luam jucatori pe dvd? pe mine nu...cu un singur scouter care era mai mult statistician, era greu sa fie peste tot in acelasi timp si sa puna ochii pe vreunul...asa ca solutia cu dvd era cea mai convenabila...si pe dvd s-au cele mai bune faze...deh, d-aia e bun toja, ca l-am vazut pe youtube..d-aia l-au luat pe arthuro..ca era bun pe dvd...

«1278279280281282689»