FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1276277278279280689»
Lari04.01.2009 17:19

Toti jucatorii aia nu au fost curtati insistent, sa fim seriosi. Au doriti de un club, maxim doua.

Si niciunul din ei nu a iesit in evidenta atat de mult cum a facut Habib la Charleroi. Ca sa nu mai spunem ca toti jucatorii enumerati de tine, Marius, au avut foarte rar evolutii multumitoare.

MoWeed04.01.2009 17:23

Mariuse la fel se zicea si de Zicu acum cativa ani. La Inter e foarte greu sa promovezi de la juniori, e concurenta mare.

Moti se va intoarce cu coada intre picioare, nici la Siena nu a fost in stare sa se impuna. Sepsi a fost imprumutat de Benfica pentru ca nu avea valoare sa joace titular. Stefan Radu si Sapunaru joaca mai mult, dar au rareori evolutii extraordinare.

Tineri care sa plece la echipe mari avem, problema lor e ca nu prea joaca acolo.

Oricum Habibou era mai bun decat Vali Badea sau Semedo, 2 dintre jucatorii de atac aflati sub contract cu Steaua.

Marius04.01.2009 17:26

Eu un lucru nu pot sa inteleg, cum poti sa spui ca antitalentul ala cu 6 goluri in 16 meciuri a iesit in evidenta. Pai Pepe al nostru cu 5 goluri in 15 meciuri nu a iesit si el in evidenta?

Si inca ceva, ce inseamna "curtat insistent"? Faptul ca De Telegraaf sau Voetbal Int. scriu articole din informatii venit pe surse inseamna ca habibi e curtat?

P.S. habibi e "dorit" tot de 2 cluburi, cica: Monaco si Feyenoord, ambele aflate in criza de rezultate, de suporteri si... de bani :)

LE:

1. Eu pun pariu acum ca in maxim 2 ani Daminuta promoveaza la echipa mare.

2. habibi nu mi se pare cu nimic mai bun ca Semedo. A, e mai inalt si are par :)

SteauaB04.01.2009 17:27
Daca stau sa ma gandesc bine, cam toti tinerii jucatori romani ce au jucat cat de cat pe la cluburi, au zburat imediat afara: Sepsi, Stefan Radu, Moti sau Sapunaru. Daca nu ma insel, doar de Moti putem spune ca a plecat la un club mic, atat ca de mic poate fi unul de Serie A.

P.S. Dupa Ionescu, mai fac un pariu :D

In maxim 2 ani, Daminuta va fi la echipa mare a lui Inter.

Ha Daminuta la echipa mare? Stai tu linistit, ca iti dau, cel putin 3 ani , si va reveni din nou la fotbalul romanesc, asa cum s-a intamplat si cu "noul Mutu" Mihai Radut de la Sporting...Juniorii romanii n-au talent de fotbalul mare, asa ca - stai linistit.

MoWeed04.01.2009 17:28

@SteauaB

Talent au, dar nu e slefuit

Lari04.01.2009 17:31

De Habib se intereseaza de vreo 3 luni mai multe cluburi din Premier League.

Toate informatiile despre interesul unui club despre un fotbalist sunt luate "pe surse".

Eu l-am apreciat pe Pepe si l-am injurat zdravan pe gimpanzeu ca nu a dat bani sa-l ia. Pepe stia, in plus, si sa dea o pasa decisiva.

Marius04.01.2009 17:32

Punem pariu ca habibi nu pleaca de la Charleroi? :)

Lari04.01.2009 17:37

Poate ca nu va pleca in aceasta pauza competitionala, dar sigur nu-l prinde varsta de 22 de ani acolo.

Si pana la urma, vrei sa spui ca asta nu putea juca la noi? Nu-l puteam sflefui noi? Stiu ca raspunsul corect este NU din multe puncte de vedere, dar asta nu inseamna ca nu este un jucator de perspectiva. Steaua este in culpa.

Noi nu putem cumpara certitudini. Trebuie sa invatam sa crestem talentele, de-asta cred ca Habibou ar fi trebuit pastrat.

Marius04.01.2009 17:40

habibi e un tampit, daca nu se baga la mingea aia acum eram campioni... daca ramanea la Bucuresti dadeam cu pietre dupa el :D

Lari04.01.2009 17:46

De acord, la acea faza, Habib a fost un imbecil.

Dar de ce nu arunci cu pietre si dupa Dica, doar el a ratat de doua ori singur cu Lobont? Si la 0-0...

Marius04.01.2009 17:48

Dupa Dica am aruncat cu injurii... de mai multe ori :D

SteauaB04.01.2009 18:05
@SteauaB

Talent au, dar nu e slefuit

MoWeed , hai sa fim seriosi si noi odata. Cica nu sunt slefuiti? Eu personal, am vorbit cu un Portughez, care stie pe din afara Sporting. Si a zis clar: "Dintre toti juniorii, romanul era singurl junior fara TEHNICA, si era singurul junior fara dribling la picioare"..

mountytoma04.01.2009 18:09
iar in atac jucam cu Goian.

Goian asa fundas cum e cred ca daca turul asta juca in locul lui arthuro ajungea golgeterul ligii I!

Habibou nu era vreun Henry, dar nu a apucat sa ne arate ce stie. experienta Steaua sigur l-a ambitionat asa ca nu m-as mira sa-l vad chiar la Arsenal.

apropos de tinerii nostri plecati la marile cluburi benfica, sporting, inter II, siena... joaca pe acolo mai ceva ca abel moreno la Steaua :-)

redondo04.01.2009 20:19

Normal ca se intereseaza....dar aici conteaza si faptul ca e francez.

Lari04.01.2009 23:59

Tatarusanu:

"Se poate sã ajung la Steaua chiar de acum, încã nu știu nimic sigur. Voi afla în zilele urmãtoare, aștept sã mi se spunã ce urmeazã sã fac. Trebuie sã muncesc mult, sã mã pregãtesc serios, iar dacã asta se va întîmpla voi beneficia de șanse din partea antrenorului oriunde aș juca"

..................

Cica Becali ar zice urmatoarele:

"Avem prea mulți fundași și mijlocași cu salarii de peste 100.000 de euro pe an! De ce sã-i țin pe toți?! În plus, i-am mai luat pe Tudose și pe Bicfalvi, cãrora trebuie sã le dãm o șansã, așa cã o «curãțenie» în lot ar fi bine venitã".

Vizați sînt stoperii Goian, Ghionea, Rada, dar și mijlocașii centrali Rãdoi, Lovin și Ovidiu Petre.

...................

Valeriu Argaseala a declarat ca inca nu s-a stabilit programul meciurilor de pregatire pe care trupa lui Lacatus le va sustine in Turcia si in Spania in aceasta iarna.

Fan FC Steaua05.01.2009 02:01

De prin media:

Gigi Becali zice ca nu-l mai intereseaza Steaua si ca nu mai baga niciun ban.

Sper sa se tina de cuvant nea Gigi 7

Lacatus se crede la nivelul lui Dan Petrescu si crede ca niciunul dintre ex stelistii (El, Dan Petrescu si Gabi Balint) nu au realizat nimic important pana acum.

Serios mai Laca? Dan Petrescu a fost declarat cel mai bun antrenor, ceea ce e important, iar tu, Lacatus, ai fost si esti cel mai prost antrenor din Romania, si ai distrus Steaua..si asta e foarte important..

Mitica vrea sa-i zicem " Mitica Urâtu' "

Bine nea' mitica urâtu'

bodanelu05.01.2009 17:17
iar tu, Lacatus, ai fost si esti cel mai prost antrenor din Romania

pe ce te bazezi cand spui asta?

cu ce e mai bun antrenorul echipei... sa zicem: AFC Filipeștii-de-Pãdure din Liga a-3-a, daca antrenorul Lacatus este cel mai prost din Romania?

Guardian05.01.2009 17:28

bodanele .. unii chiar nu gândesc când posteazã

MoWeed05.01.2009 17:34

@bodanelu, Guardian

Stati linistiti, din momentul in care si-a facut contul userul Fan FC Steaua nu a facut nimic altceva decat sa-l critice pe Lacatus, pe jucatori, pe suporteri. Am oarece indoieli cu privire la sinceritatea numelui lui...

Adrian05.01.2009 18:14
pe ce te bazezi cand spui asta?

Pe faptul ca Lacatus a fost umilit de talnar, antrenorul care a trimis Unirea Alba Iulia din B in C acum vreo 2 ani.

Cel putin, asta e parerea mea.

bodanelu05.01.2009 21:08

@Adrian, dupa logica ta Lacatus este mai slab decat Talnar, dar este cel mai prost din Romania?

Sau tot dupa logica ta, Steaua este mai slaba decat U Cluj, ca doar am pierdut cu ei si au retrogradat nu?

Adrian05.01.2009 21:12

Nea Bodanelu, lasati!

Stii foarte bine cum stau treburile.

Un meci de mijloc de campionat lipsit de importanta ca U-Steaua nu se poate compara cu un dinam0-Steaua care decide campioana.

Daca Lacatus avea mai multa valoare decat talnar, ca antrenor, Steaua batea pe dinam0 in groapa si acum purtam toti fulare cu 24.

bodanelu05.01.2009 21:13

nu am zis ca logica ta nu e corecta, dar pana a spune ca e cel mai prost din Romania e mult.

Stiu si eu ce inseamna un meci Steaua Dinamo...

Adrian05.01.2009 21:19

In momentul de fata, in Liga 1, sunt foarte putini antrenori mai slabi ca Lacatus.

De cand a venit la Steaua el nu a progresat deloc(si da, progreseaza si antrenorii). A fost intr-un regres continuu si a tras si echipa dupa el.

Eu unul presimt ca in acest retur o sa avem o noua pierdere de memorie gen Oli din partea antrenorului. Diferenta e doar ca becalii se implica inca de pe acum ca antrenor.

Acum ma injurati pe mine si pe restul celor care nu il lauda pe Lacatus, ci il critica.

Dar, daca lucrurile merg ca si pana acum, la finalul sezonului o sa ajungeti sa il urati pe Lacatus!

bodanelu05.01.2009 21:25

@Adrian, nu te-a injurat nimeni. Stai linistit.

«1276277278279280689»