Discutie Becali-Dragomir. O noua stenograma:
Dumitru Dragomir: Auzi, bãi?
Gigi Becali: Da, mãi, nea Miticã!
Dragomir: M-a sunat... ã... Vadim ...
Becali: Îîî?
Dragomir: ...și mi-a zis cã este alãturi de tine, pentru cã i-am explicat eu, tatã, situația și cã face un tãrãboi ce nu s-a mai pomenit. Becali: ...A!
Dragomir: Da!
Becali: Auzi? Miticã?
Dragomir: Îîî?
Becali: Bã, bãiatule!
Dragomir: M?
Becali: Ei sunt dobitoci... Înțelegi? Pentru cã îți spun de ce... Te pupã în cur federația!;
Dragomir: M?
Becali: Eu, la o adicã, dacã vreau eu... dom'le, fãceam sponsorizare la club, oficial, și clubul le dãdea prime, nu mitã;. M-ai înțeles?! ªi depunctarea Stelei, cã nu aveai voie sã faci sponsorizare. Atât! Mã înțelegi?!
Dragomir: Bã, fratele meu... ã... dacã mai mult de jumãtate din echipã spune cã... ã... nu știau de banii ãștia, te pupã în cur federația! Becali: Pãi toatã echipa, nimeni nu spu ... Habar nu aveau.
Becali: Habar nu avea, de unde sã știe?! Ești nebun?!
Dragomir: Gigi, din punct de vedere sportiv ai... dacã ai trimis, încã o datã, dacã ai trimis bani pentru premiere... îi... ești pasibil de pedeapsã între... o... șase și nouã puncte amendã. Sã știi... îți spun de acum și îi... ...ai încãlcat... ai încãlcat...
Becali: Bun! Da' nu, da' nu...
Dragomir: ...regulamentul care l-am schimbat noi anul trecut. Da' în toatã Europa...
Becali: Da, ã, da bun...
Dragomir: Nu! Nu! Dacã se dau bani în toatã Europa, nu se depuncteazã, nu se ia nicio mãsurã.
Becali: A?
Dragomir: Se dau bani pentru corectitudine, pentru a juca corect.
Becali: Da!
Dragomir: Dacã se dau bani... da' bine... a fost o conjurație, mã. Au vrut sã te curețe pe tine. Te ascultã acum și mã ascultã și pe mine și îți spun sã...
Becali: Da! Au vrut sã mã curețe și au zis: Bã, dacã cumva...
Dragomir: Sã te facã pe tine ãștia... o... fruntașii DNA-ului: Þuluș (Doru Þuluș, procuror-șef în DNA, șef de secție) și Morar (Daniel Morar, procuror-șef al DNA), care sunt din Cluj, au rezolvat cu ãia de la Cluj, în toate situațiile din lume tu nu mai puteai lua campionatul!
G.B.: Da! Pãi da, asta, asta au vrut ei!
D.D.: Da! E sigur! Þi-au fãcut-o! Ai pus botu' la prostii, la cine ți-a spus sã cumperi terenuri pe acolo sau sã duci la ... o ... asta.
G.B.: ªi mi-au supt p...! M-ai înțeles?
Dragomir: Bãi, bãi Gigi, vor încerca sã-ți facã rãu, pentru cã au indicații sã-ți facã rãu. Cã știi deja tu. Ãsta... Vadim s-a interesat și el, cicã prin avocați, cã îl are și pe Bolcaș, avocat deștept, cã ãsta... este... ã ... un abuz incalificabil... Nu avea ce sã caute DNA-ul, în aceastã problemã, în primul rând, iar dacã s-a bãgat, trebuia sã afle... sã afle finalizarea.
Becali: Finalizarea. Bravo! Da! Da!
Dragomir: De! E... ai tu avocați deștepți... dar din punct de vedere sportiv...
Becali: Nu, mã, da'... Miticã...
Dragomir: Gigi, din punct de vedere sportiv, ai greșit, și pentru acest lucru vei fi pedepsit de o... comisiile FRF, conform regulamentului.
Becali: Dacã se demonstreazã.