FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1273274275276277689»
DelPiero1026.12.2008 21:47
si eu sunt de aceeasi pãrere , pentru cã va veni o generatie tânãrã neexperimentatã..dar cu Mirel în echipã se schimbã situatia , cu toate cã în ultima vreme a fost bãgat în lumea extrafotbalisticã

Radoi la Steaua nu mai are nici un viitor,din nici un punct de vedere.Ar fi bine pentru el,cat si pentru echipa.sa plece.Asta cred eu.

P.S.Tot respectul pentru el pentru ce-a facut la Steaua.Aprecierea mea sincera.Insa,trebuie sa plece.Undeva la mai bine...

Fan FC Steaua28.12.2008 02:07

Lãcãtuș: "Încã aștept oferta lui Gigi Becali, pe care o consider un cadou de Crãciun"

Ce mai e de comentat? E de rau cand ajungi sa te rogi de un cioban sa te le lase sa fii sluga lui...

korynna28.12.2008 02:45

Asta scria in gsp, nu?

Lacatus a mai zis si ca un stelist n-ar putea intoarce niciodata spatele Stelei.

c.ronaldo1728.12.2008 08:56
Lãcãtuș: "Încã aștept oferta lui Gigi Becali, pe care o consider un cadou de Crãciun"

Sorin Ghionea: "Revenirea lui Lãcãtuș a detensionat atmosfera!"

Marius28.12.2008 08:57

Ghionea: "Lacatus e simbolul Stelei, e cel mai iubit jucator care a evoluat la Steaua. Cu el antrenor, relatiile jucatori-public si patron-public nu mai sunt asa tensionate."

mountytoma28.12.2008 09:00

daca jucatorii nostri sunt asa sensibili la injuriile adresate oierului, ma intreb, oare daca am incuraja echipa ca dementii primele 85 de minute, ar fi 3 sau 4 la zero pentru noi? daca ar fi tot 0-0 sau ar conduce adversarul,oare ei jucatorii ar fi de acord sa-i injuram si pe ei, nu doar pe cioban?

oricum eu nu as putea injura echipa, toti jucatorii. imi mai scapa cate una cand vad delasare sau neputinta/nepricepere, dar numai spre un singur jucator odata...

Guardian28.12.2008 12:39

Pedriel poate reveni în Bolivia sub comanda lui Romario!

sper sã rãmânã , pare un jucãtor inteligent

SteelBoy29.12.2008 11:20

Noul antrenor al timisoarei : Gabi Balint

Balint: "Pentru mine, timișoara este cea mai mare provocare"

redondo29.12.2008 11:24

sunt curios sa vad acum ce mare e Balint ca antrenor,caci pana acum n-a facut decat sa se lege pe la emisiuni de Steaua.

axl29.12.2008 11:53

Tot respectul pentru Gabi Balint dar sunt de parere ca nu trebuia sa se bage in antrenorat, era ultimul bastion al bunul simt.

Adrian29.12.2008 11:59

Balint a promovat cu Sportul.

Nu e un antrenor rau. Veti vedea.

Vom putea sa ne dam seama cu cate clase e Lacatus sub el ca antrenor.

SteauaB29.12.2008 12:06

Boloni: "Am jucat peste o sutã de meciuri pentru România, dar eu mã simt maghiar"

sursa: Gsp.ro.

Bravo lui...

Adrian29.12.2008 12:38

Marius Lacatus a pregatit strategia pe care o va folosi in retur.

Aceasta este:

"Sã le dãm tuturor peste nas!"

Vor fi oare inmanate pliciuri fiecarui jucator?

- Domnule Lãcãtuș, v-ați fi așteptat ca la douã luni de cînd ați plecat din Ghencea sã vã întoarceți pe banca Stelei?

- Am luat aceastã ofertã a lui Gigi Becali ca pe un cadou de Crãciun, pentru cã a venit cu o sãptãmînã înainte de Sãrbãtori. Încã nu am semnat contractul, dar voi avea o discuție amplã cu Gigi pînã de Revelion, mã voi întîlni cu el în Poiana Brașov.

Ce contract ma?!

Pai nu e destula mana lui Gigi, pupa-o-ar tata?

- Acum regretați cã ați luat decizia de a pleca dupã meciul cu Lyon?

- Am procedat așa pentru cã Gigi a fãcut o declarație foarte durã la adresa mea. Chiar dacã Steaua era în grafic, atît în campionat, cît și în Champions League, am decis sã renunț.

As vrea tare mult sa vad acest grafic.

Era bidimensional sau tridimensional?

- Ați mai deschis acest subiect în discuțiile cu Gigi Becali?

- Nu, pentru cã în momentul în care a ieșit public și și-a cerut scuze, capitolul acesta a fost închis definitiv pentru mine.

Un prieten adevarat!

(plus ca a sarit pt Gigi si cand era nevoie)

- ªi de ce ați revenit acum?

- Pentru cã am considerat cã trebuie sã termin treaba pe care am început-o. Vreau sã obțin ce nu am reușit sezonul trecut, adicã titlul de campion.

Hehehe, nenorocitu' ala de Dorinel i-a intrerupt treaba lui Lacatus.Porcul ala a avut tupeul sa castige meciul cu Urziceni, intrerupand astfel seria de meciuri faca victorie.

Laca, nu iti fa griji, e loc si de mai rau. ;)

- Va fi mai greu ca anul trecut?

- Atunci am avut de recuperat 9 puncte și, dacã eram atenți, am fi terminat pe primul loc. Acum avem 6 puncte în spatele lui Dinamo și 5 fațã de Urziceni. Ușor sigur nu va fi, însã am convingerea cã ne putem îndeplini obiectivul.

- Pe ce vã bazați?

- Pe Dorința extraordinarã a jucãtorilor mei de a demonta speculațiile negative la adresa echipei, care a fost supusã unui tir dur din partea tuturor. Vreau ca, împreunã cu elevii mei, sã le dãm tuturor peste nas și sã arãtãm cine e cu adevãrat Steaua. Apoi, mã bazez pe ambiția celor care îmbracã tricoul roș-albastru de a demonstra cã echipa este puternicã inidiferent de ce se spune pe la colțuri.

I-auzi...daca eram atenti luam titlul :)

Foarte tare frate! Adica... daca eram atenti la ce? La DNA sa nu ne prinda? :)

p.s. Lacatus se bazeaza pe aceeasi dorinta pe care jucatorii au aratat-o si anul trecut.

Dorinta lui Petre Marin de a da telefon la finul Gigel Coman si mai ales dorinta jucatorilor de a face 13 meciuri consecutive fara victorie.

- ªi dacã nu veți lua titlul nici acum, credeți cã veți mai rezista în funcție?

- Un antrenor depinde de rezultate, indiferent cum se numește el și pe cine pregãtește. Nu poți sta pe viațã la Steaua dacã nu ai performanțe. ªi chiar și așa, nu poți sta pe viațã...

Oare?

"Dorinel a avut un program infernal: Dinamo, Rapid, Timișoara, Urziceni. Eu poate cîștigam tot, dar, la fel de bine, puteam sã pierd toate meciurile"

Clar!

Nici nu se pune problema.

Doar Lacatus i-a batut pe caini, pe cioroi si pe timisoreni si anul trecut, cand era pe masa campionatul...ups...nu, stai...atunci am fost umiliti mizerabil...

- Dar Gigi Becali a spus cã nu veți pleca decît dacã veți primi o ofertã din strãinãtate.

- Pãi, eu aș fi putut sã plec afarã acum, înainte de a reveni. Nu a fost vorba numai despre propunerea celor de la Ankaragucu, așa cum s-a știut. Erau mai multe echipe la care aș fi putut sã ajung, pe bani mult mai mulți decît am în Ghencea, dar am ales Steaua. De ce? Nu mai e nevoie de nici o explicație, toatã lumea știe ce înseamnã acest club pentru mine.

600 de mii de euro ar fi încasat Lãcãtuș într-un an și jumãtate dacã ar fi acceptat oferta turcilor de la Ankaragucu

Frate, ce logica!

A zis ca de la Steaua pleaca doar daca are oferta din strainatate dar a refuzat mai multe oferte mult mai bune ca cea a Stelei ca sa ramana la Steaua.

Voi intelegeti ceva?

- Credeți cã reîntoarcerea dumneavoastrã va însemna împãcarea dintre suporteri și Gigi Becali?

- Eram convins cã va veni și aceastã întrebare. Imediat s-a speculat faptul cã prin revenirea mea se vrea sã se creeze un tampon între suporteri și conducere. E adevãrat cã eu mã bucur de o afecțiune mai mare din partea lor, dar nu are legãturã una cu alta. Cel mai important nu e cine stã pe banca Stelei. Tot ce conteazã e ca Steaua sã aibã performanțe. Eu, unul, nu cred, ci sînt convins cã fanii ne vor sprijini din retur.

Si eu sunt absolut convins ca nimeni nu il va mai injura pe Gigel.

- V-ați gîndit deja la ce jucãtori trebuie sã mai aduceți?

- Am sã mã întîlnesc cu Gigi, cu Teia Sponte, cu Argãsealã, sã vedem ce avem de fãcut pentru perioada de transferuri și dacã sînt posibilitãți sã îmbunãtãțim lotul. Avem nevoie de cîțiva jucãtori. Nu dau nume, dar e vorba de douã-trei posturi unde sînt probleme.

Aia 3 sunt expertii in materie de transferuri?

ahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahah!!!!!!!!!

Vai de capu' nostru!!!

- Veți menține sau veți schimba sistemul pe care l-ați folosit în 2008, modulul 4-2-3-1?

- Sistemul de joc poate fi schimbat și în funcție de adversar, de jucãtorii pe care îi ai la dispoziție, dar și de modul în care sînt ei capabili sã se adapteze cerințelor unui antrenor.

Un raspuns evaziv care se traduce in : NU!

- 250.000 de euro salariu anual

- 250.000 de euro primã pentru cîștigarea titlului

- 200.000 de euro dacã va termina pe locul 2 și va duce echipa în grupele Ligii

CoRsSo29.12.2008 12:47

Vai de capu' nostru cu astfel de carpe la echipa si cu obiectivele noastre.

redondo29.12.2008 12:56
Balint a promovat cu Sportul.

Nu e un antrenor rau. Veti vedea.

Vom putea sa ne dam seama cu cate clase e Lacatus sub el ca antrenor.

Sau invers,nu?Ramane de vazut.Are o promovare cu Sportul dar si Lacatus a dus Brasovul in UEFA,daca nu ma-nsel si a avut rezultate bune la Galati cand era MM conducator.

Boloni va fi toata viata lui un mercenar...asta e firea lui.Nu da mai multi bani pe Steaua decat pe Rapid spre ex. Nu ma surprinde declaratia lui dar cei care-l idolatrizeaza ar trebui s-o lase mai moale cu chestii de genul.....Loti al nostru s.a.m.d. E UNGUR pe fata ...dar cand a antrenat nationala nu l-am prea auzit sa zica asa ceva. E mercenar.

Adrian29.12.2008 13:09

Macar Balint are in palmares o competitie castigata....

Boloni va fi toata viata lui un mercenar...asta e firea lui.Nu da mai multi bani pe Steaua decat pe Rapid spre ex.

Vorbesti prostii!

Loti e un mare stelist. Intreaba-ti prietenii dinamovisti daca nu crezi.

Si care e problema daca e ungur?

Ii esti tu superior ca roman, ca oltean?

Mai lasati-ma in pace cu toate rahaturile astea de mentalitati.

Ce tare se aude becalii din voi!

redondo29.12.2008 13:17

Ce tare se aude prostia din tine.

Ce ai ba baiatule cu dinamovistii...o ti una si buna ca o moara stricata.Da am prieteni care joaca acolo si? Asta inseamna ca stau cu ei in casa?

Da,ii sunt superior in domeniul meu de activitate. Normal era ca o asemenea declaratie sa o faca si cand antrena nationala. Si da...a jucat la Steaua vreo 3 ani,dar nu inseamna asta a fi un mare stelist.O fi Lacatus un antrenor mai slab ca el,dar nu ar negocia niciodata cu Dinamo sau Rapid,precum Boloni sau Tata Puiu.

Sa duci Brasovul in UEFA e mai greu decat o promovare.Altfel ar insemna ca si pentru Razvan Lucescu e la fel de usor sa faca asta dupa ce i-a promovat.

La mintea ta,in ziua de azi a fi contra lui Becali inseamna a fi mare stelist.Nu conteaza ca negociezi cu rivalii,sau chiar antrenezi acolo,nu? Doar sa te legi de Becali ca nu te baga si pe tine ca fosta glotie in seama si nu-ti da functie in cadrul clubului.

Esti un pustan care probabil ca n-ai terminat nici facultatea,un adevarat soarece de calculator,te legi de toata lumea ...ce mai un mic hitlerist.

STARforce29.12.2008 13:26

Apropo 1 EURO=4.06 RON Semne bune anul are!

Adrian29.12.2008 13:29

Prietene, se vede ca esti mai superior ca Loti sau ca mine.

Pai pana la urma cine mama lui mai e si Loti Boloni?

A jucat si el 102 meciuri pt echipa nationala a Romaniei, a castigat CCE cu Steaua si toate astea in timp ce a facut facultatea de medicina, a terminat-o si a ajuns medic stomatolog.

E clar ca tu ii esti mult superior ca doar ai facut mult mai multe lucruri ca el la anii pe care ii ai tu ;)

Si da ma!

Loti trebuia sa faca declaratia asta cand antrena nationala. Nu de alta da' Hiddink, cand antrena Rusia sau Korea de Sud, zicea in fiecare zi ca e olandez.

Ce dracu!

Ar trebui sa se dea o lege ca toti antrenorii care ajung la nationala sa isi declare clar nationalitatea. Ca doar asta conteaza cand antrenezi sau cand joci fotbal.

Acum ca mi-ai explicat faza cu brasovul si cupele europene incep si eu sa inteleg.

Deci, un loc 3 e mult mai important decat un loc 1.

Acum inteleg de ce Steaua umbla mereu dupa locul 2.

E intr-adevar mult mai greu sa ajungi pe 3 decat pe 1.

Trebuie sa stii cu cine sa pierzi, cand sa pierzi, sa nu faci mai multe puncte decat trebuie, sa nu o dai in bara.

La locul 1 e simplu.Daca vrei sa ajungi acolo, ii bati pe toti.

Lari29.12.2008 13:54

Lacatus:

"În momentul în care Gigi a ieșit public și și-a cerut scuze, capitolul acesta a fost închis definitiv pentru mine".

Guardian29.12.2008 15:09

Adi Ilie e cât mai aproape de a reveni la Steaua .

Adrian Ilie: "E posibil sã revin la Steaua"

în momentul de fatã îsi petrece sãrbãtorile împreunã cu Lãcã , sunt sigur cã va reveni.

Lari29.12.2008 15:12

De ce crede Olaroiu ca a glumit jegali cu premierea alora de la Univ. Cluj:

"Vã garantez cã Becali nu ar fi dat acei bani niciodatã jucãtorilor de la U Cluj. Nu vã pot demonstra acest lucru decât printr-un exemplu, zic eu destul de convingãtor. La un meci cu Rapid patronul a venit în vestiar și ne-a promis o sumã astronomicã pentru acea vreme. Ne-a zis cã urma ca fiecare jucãtor sã primeascã 10.000 de euro dacã batem. Am învins și la finalul meciului a apãrut la noi în vestiar și ne-a zis: "Ce naiba mã doar nu credeați cã vã dau 10.000 la un meci, da ce, am înnebunit?"

strezahuzum29.12.2008 15:29
- 250.000 de euro primã pentru cîștigarea titlului

- 200.000 de euro dacã va termina pe locul 2 și va duce echipa în grupele Ligii

A se observa de aici obiectivul nostru real : banii din Sampons Lig, mai hahalerelor si zdrentelor nenorocite, banii mei, ha ha ha. Daca termini pe 2 dar nu intri in CL nu iei nimic, zdreanto de legenda care esti legenda.

MoWeed29.12.2008 16:38

Boloni este stelist, chiar daca are nationalitate maghiara.

Cand era antrenor la nationala la meciul Ungaria-Romania le-a raspuns ziaristilor maghiari in romaneste, desi fusese rugat de acestia sa le raspunda in limba lor. Le-a spus ca reprezinta Romania, deci va vorbi in romaneste.

Poate sa se considere maghiar pentru ca face parte din aceasta etnie. Atata timp cat nu zice nimic separatist sau legat de autonomie, eu n-am nici o problema cu asta. Nu l-am auzit sa dea vreun interviu pentru o televiziune romaneasca in maghiara si vorbeste romaneste mai bine ca multi romani get-beget

Lari29.12.2008 17:00

Iata declaratia integrala a lui Loti, oferita ziarului La Derniere Heure:

"Mã întrebați de ce prefer sã se spunã cã sunt maghiar mai degrabã decât român. Nu este chestie de preferințã, eu sunt maghiar, punct. Acest lucru nu mã împiedicã sã locuiesc în România, unde am jucat, inclusiv la echipa naționalã. Chiar dacã am fãcut parte din minoritatea maghiarã, am marcat contra Ungariei, am pregãtit naționala românã sã învingã Ungaria în preliminariile Cupei Mondiale. Însã am primit educație și am învãțat culturã maghiarã. Mulțumesc pãrinților mei. Acest lucru m-a marcat: fiind în minoritate, am avut de depãșit mult prea multe dificultãți ca sã nu rãmânã urme".

Deci omu' nu a facut altceva decat sa afirme ca baza sa culturala si educationala este una maghiara.

«1273274275276277689»