1. Nu m-am luat de faptul ca ai ajuns moderator. Asta sper sa intelegi. Am facut doar o paralela.
Tu zici ca Lacatus e simbol pt ca Steaua a castigat multe trofee cu el in teren.
Dar oare daca Lacatus avea succes in strainatate si nu se mai intorcea, mai era acelasi simbol mare?
Atat intreb.
La fel cum te-am intrebat pe tine. Daca intrai pe forum o data pe luna, mai ajungeai moderator?
Ca eu din cate stiu asta face un moderator. E prezent mereu si are grija ca siteul sa mearga bine, sa nu existe injuraturi sau alte prostii.
Dar doar pt ca esti mai prezent pe site, inseamna ca esti mai stelist?
Ca voi de aia ziceti ca Lacatus e simbol. Pt ca a jucat mai mult la Steaua ca Hagi sau ca altii.
Oare daca Hagi juca la Steaua pana la finalul carierei, nu avea la fel de mare succes ca si Lacatus? Eu cred ca omul ala putea sa aduca si mai multa glorie Stelei daca juca la noi in continuare. Dar jucatorul Hagi era foarte valoros. A avut succes in strainatate si era normal sa continue la un nivel mai inalt.
In momentul in care Protasov a venit la echipa, a fost nevoit sa inceapa o reconstructie.
El a trebuit sa il inlocuiasca pe Dorinel si sa gaseasca un atac potrivit(problema mare pt Zenga in acel retur daca iti mai amintesti)
Protasov nu a avut la dispozitie luni intregi de meciuri oficiale ca si Lacatus. El a avut la dispozitie doar perioada de vara, vacanta in care a jucat doar amicale.
Echipa lui a inceput greu dar a progresat de la meci la meci.
A dominat pe dinam0 in supercupa si, daca nu aveam ghinion cu accidentarile alea(Paraschiv a iesit la un moment dat rupt si ne-a lasat in inferioritate), nu pierdeam.
Iar la meciul din Ghencea cainii au mancat iar rahat. Ca au dat gol in minutul 87 daca nu ma insel.
Echipa lui Lacatus s-a aflat insa intr-un regres continuu.
A inceput anul cu o infrangere la Iasi si apoi cu un urcus foarte puternic dar care nu a rezistat. Echipa a clacat fix cand trebuia. Si de acolo a fost doar in jos.
Dupa vara, Lacatus trebuia sa demonstreze ca stie ce face.
In schimb echipa a mers tot mai prost si de aia s-a ajuns la cele 13 meciuri consecutive fara victorie.
Gandeste-te numai un pic. Adversarele noastre nu au jucat nu stiu ce.
Daca noi luam toate punctele cu otopeni si buzaul, eram la 2 puncte de locul 1. Astea erau meciuri care trebuiau neaparat castigate.
Mana unui antrenor nu se vede la final de sezon. Mana unui antrenor se vede in fiecare meci.
Daca jucatorii nu pot fugi, e vina lui. Daca ala nu stie sa dea o pasa, e vina lui.
Totul e vina lui pt ca el se ocupa de selectia primului 11, de transferul jucatorilor, de pregatirea lor, de tot.
Voi credeti ca eu am ceva personal cu Lacatus.
De fapt voi credeti ca exista un curent anti Lacatus intre stelisti.
Nimic mai fals.
Treaba mea e cu antrenorul Lacatus, antrenor care pana acum a demonstrat ca nu poate sa se ridice la nivelul Stelei.
Si daca tot nu poti, de ce sa mai stai la echipa?
Ca sa incasezi un salariu? Ca sa il aperi pe jegul ala care rade de suporteri si urineaza pe steagul ros-albastru cand "vrea" muschii lui?
Cand o sa il vad si eu pe Lacatus iesind in presa si zicand: "Frate, becalii a gresit, nu trebuia sa dea bani la aia, nu trebuia sa il transfere pe ala din auzite, nu trebuia sa se bage peste antrenor." ?!
Cand?
Sau e prietenia lui cu becalii mai importanta decat Steaua?