Mi-am dat seama, numai ca la cati nervi mi-ai facut dobitocu' de Arthuro, asta a devenit o gluma nesarata pentru mine. Stiu, tu n-ai nicio vina.
Mi-am dat seama, numai ca la cati nervi mi-ai facut dobitocu' de Arthuro, asta a devenit o gluma nesarata pentru mine. Stiu, tu n-ai nicio vina.
Orice jucator pe postul de fundas stanga e binevenit, brazilian sau somalez, Petrica nu mai poate. Daca vine de la Sporting, cu atat mai bine, scouterii lor au ochi destul de buni (C.Ronaldo) ![]()
Eram, ca sa zic asa, sarcastic.
@Axl,
Cum ai reusit sa pacalesti un coleg! ![]()
@Lari,Lari... sa nu dai vina pe sare.Chiar sunt nocive glumele sarate. Stii cate probleme cardio-vasculare pot provoca??!
Bun,un fundas stanga se pare ca ar fi acontat. Becali vorbeste si de un super varf.
hazeta si-a cerut ieri scuze print Catalin tontolan pentru eroare.
Becali vorbeste si de un super varf.
Cine-l opreste sa vorbeasca? Stii, ca in bancul cu Itic la medicul lui de familie.
-Buna ziua don doctor!
-Buna ziua domnule Itic. Ce probleme mai ai?
-Stiti, am probleme cu... viata sexuala.
-Fii mai explicit.
-Nu mai pot face sex cu Rifca mea, decat de doua ori pe saptamana.
-Dar e foarte bine pentru varsta dumitale. La 85 de ani ce ai vrea?
-Stiu, dar prietenul meu Strul, care e mai mare cu 3 ani decat mine, spune ca face de 4 ori.
-A spus el asta?
-Da.
-Si pe dumneata cine te orpreste sa spui?
Asa si cu Becali. ![]()
Daca e brazilian normal ca e bun.
Dar e fundas.
aha
Numele de Nivaldo iti zice ceva ? ![]()
Eram, ca sa zic asa, sarcastic.
Ma faceti sa ma repet. Eram, daca ma pot exprima asa, sarcastic. Si iata ca pot.
Cine-l opreste sa vorbeasca? Stii, ca in bancul cu Itic la medicul lui de familie.
-Buna ziua don doctor!
-Buna ziua domnule Itic. Ce probleme mai ai?
-Stiti, am probleme cu... viata sexuala.
-Fii mai explicit.
-Nu mai pot face sex cu Rifca mea, decat de doua ori pe saptamana.
-Dar e foarte bine pentru varsta dumitale. La 85 de ani ce ai vrea?
-Stiu, dar prietenul meu Strul, care e mai mare cu 3 ani decat mine, spune ca face de 4 ori.
-A spus el asta?
-Da.
-Si pe dumneata cine te orpreste sa spui?
Asa si cu Becali.
super tare bancul tau!
Gigi sigur nu reuseste nici de doua ori pe an, altfel nu se explica frustrarile lui!
pãi fundasi ne trebuiesc nouã mãã?
de ce nu luãm si noi un atacant brazilian de 5 mil si gata .. cã restu acoperim cu români ( de preferat ar fii tot strãini,dar nu ne permite bugetul )
*Gigi Becali în vizorul FIFA din cauza demiterii lui Yuksel Yesilova
poate îl suspendã mãcar 1 an ![]()
Gigi Becali și Victor Pițurcã, trimiși în judecatã de DNA
DA!!!
Neșu este în topul fundașilor din Olanda
Neșu a fost desemnat în lunile septembrie și noiembrie în "?Top 3? cei mai buni fundași stînga" din campionatul Olandei de cãtre revista "Voetbal International".
"Sînt considerat cel mai scump transfer al clubului Utrecht", a mai spus cel poreclit "Bichonul", fotbalist care, în varã, a bãgat în contul Stelei 1,5 milioane de euro, atît cît au plãtit batavii pentru el.
Bine ca am scapat de el! Petre Marin e cu mult peste. ![]()
La cat mai putine capete sparte Nesulica ! ![]()
Adriane, Nesu merita de mult timp sa se duca la o echipa unde sa castige mai bine.
Romania va contribui cu aproape 1,4 miliarde euro la bugetul UE, in 2009
Contributia totala a tarii noastre in anul 2009, la bugetul Uniunii Europene va fi de circa 1,4 miliarde euro, ceea ce reprezinta 1,21% din totalul contributiilor statelor membre. Cel mai mare contributor este Germania, cu aproape 20% din total, adica 22,4 miliarde euro. "Criza economica isi va pune amprenta, in anii urmatori, asupra contributiilor statelor membre", a declarat pentru HotNews.ro /EurActiv.ro europarlamentarul Daniel Daianu. Parlamentul European a adoptat joi, 18 decembrie, bugetul UE pentru anul viitor.
Contributiile statelor membre reprezinta cea mai importanta sursa de finantare a bugetului Uniunii Europene. In 2009, Romania va contribui cu 1,387 miliarde euro la veniturile bugetare. Din aceasta suma:
245, 5 milioane euro este contributia la "resursele proprii traditionale", din taxe aplicate comertului cu alte state membre
197.712.411 euro este contributia la resursele proprii ale UE, bazata pe cota din TVA.
829.828.058 euro este contributia la resurse proprii ale UE, bazata pe cota din Venitul National Brut
114.881.443 euro este contributia la corectia in favoarea Regatului Unit al Marii Britanii
(sursa: eur-lex.europa.eu)
Germania contribuie cu aproape 20% la bugetul Uniunii, urmata de Franta, cu 17,47%. Cele mai mici contributii vin de la Malta (0,05%) si Cipru (0,15%).
"Criza economica isi va pune amprenta, in anii urmatori, asupra contributiilor statelor membre, dat fiind ca acestea se raporteaza la indicatorii macoeconomici nationali", a declarat europarlamentarul Daniel Daianu pentru HotNews.ro /EurActiv.ro. Sumele au fost deja stabilite pentru 2009, dar pentru 2010 ar putea aparea modificari.
Bugetul UE pe 2009, adoptat de Parlamentul European a in sedinta plenara de joi, 18 decembrie, prevede o suma de 116, 09 miliarde euro destinata cheltuielilor. "A crescut diferenta intre angajamente si alocarile efective. Din pacate, pentru ca aceasta diferenta asta se intoarce la statele membre si sunt favorizate tarile mari donatoare", a explicat Daniel Daianu.
Potrivit Parlamentului European, directiile principale catre care se vor duce banii UE sunt:
Dezvoltare durabila (dezvoltare regionala, educatie, cercetare) - 45.9 miliarde Euro
Resurse naturale (agricultura, mediu) - 52.58 miliarde Euro
Cetatenia UE, justitie si afaceri interne - 1.3 miliarde Euro
UE, actor global - 8.33 miliarde Euro
Cheltuieli administrative - 7.64 miliarde Euro
In comunicatul PE se mai mentioneaza ca deputatii europeni s-au exprimat a fi "consternati de reducerile suplimentare aplicate de Consiliu la liniile bugetare care sprijina Strategia de la Lisabona", subliniaza faptul ca obiectivele de crestere si ocupare a fortei de munca reprezinta chiar fundamentul Strategiei de la Lisabona si faptul ca Comisia a redus deja in Proiectul Preliminar al Bugetului (PPB) creditele catorva linii bugetare fata de exercitiul anterior.
Adevarul e ca topicul nu se numeste "Stirile sportive ale zilei" dar totusi este incadrat la categoria "Despre Steaua"....ce imi scapa?
)
nici eu nu am inteles rostul postului lui fanSteaua , dar observ ca are balta peste , si Romania e furata de niste jeguri de oameni.
Iti scapa faptul ca diferenta econimica este reflectata in diferenta fotbalistica.
Adevarul e ca am probleme in a observa lucrurile evidente ![]()
"Fotbalul s-a mutat de pe teren în afarã. ªi se joacã mai mult acolo. Nu mã așteptam ca jucãtorii și antrenorii sã fie implicați în aceastã mizerie.
Legat de declarația lui Borcea, cã meciurile cu Steaua reprezintã cel mai bun stimulent pentru el, e bunã și cîte o glumã în toatã mizeria aceasta. Nu mai înțelegi ce înseamnã fotbal, ce îndeamnã sport...
De cîțiva ani de zile spun cã nu așa se conduce un club, cã le știe pe toate, cã este înconjurat de oameni care nu îl sfãtuiesc bine. Steaua poate ajunge în "B" pe prostia unui om.
Au fost scandaluri și în Polonia și în Italia. ªtim cu toții cã în fotbal se întîmplã lucruri nelalocul lor. Trebuie ca cei care se ocupã de lege sã aibã grijã ca asemenea lucruri sã nu se mai întîmple.
Sã joci fotbal este o plãcere, ce nevoie ai sã mai vinã din stînga sau din dreapta niște bani, care oricum sînt murdari? Este normal sã se ia mãsuri în acest caz!", a mai spus Balint la sportro.
Abia astept sa vad cand va iesi Lacatus ca sa ii bage din nou pumnul in gura lui Balint.
Tu de obicei abia astepti sa faca Lacatus un pas gresit...nu e nimic nou sub soare.
Ce a zis Balint e 100% corect...
Si asta o sa faca furori ca si Toja la primul meci si dupa aia o sa spele banca de rezerve!!!\
Mai ales ca sezonul asta a jukat de mama fokului
Ce a zis Balint e 100% corect...
Poate,dar e usor sa privesti din afara.Daca era el in locul lui Lacatus nu mai era asa de vehement.
Korynna
Ti-a placut felul cum i-a dat Lacatus peste bot lui Balint acum o saptamana?
Ti s-a parut ca ce a zis Balint despre Steaua si despre geegee becaliii nu a fost corect?
Din pacate pt voi, Lacatus confirma in aceste zile toate lucrurile spuse de utilizatori ca Gica Chioru despre el.
Lacatus e in tabara lui becalii si e impotriva noastra. Asta trebuie sa va intre in cap.
Poate ca nu e activ impotriva noastra dar tot se implica, pasiv, ca scut pt becalii, scut in fata noastra, a fostilor mari jucatori stelisti si a oricarui alt om care ar vrea sa ii faca rau oierului.