Lãcãtuș negociazã și cu Ankaragucu! sursa GSP.
Lãcãtuș negociazã și cu Ankaragucu! sursa GSP.
"Bineînțeles cã am auzit declarațiile patronului. Nu știu ce voi face... Consider cã atât timp cât am fost la Steaua mi-am fãcut datoria. Nu regret niciun moment cã am venit, cã am avut și un program infernal. Atât pot sã spun acum", a spus Munteanu
Care datorie era aia? Sa fii bufonul voievodului?
Antrenorul Oleg Protasov a stopat tratativele cu echipa lui Paszkany. Tehnicianul ceruse transferul lui Dicã și al lui Mazilu, dar și pãstrarea jucãtorilor de bazã. Dacã venirile celor doi români au picat, nici ultima condiție nu a fost respectatã, Culio fiind ca și plecat din Gruia, dupã ce Eugen Tricã a semnat deja cu Famagusta. (prosport.ro)
E o diferenta foarte mare intre Thereau de acum 2 ani si cel de acum.
Mai bine Thereau decat Pepe.
"Nu voi mai pleca de la Pandurii în aceastã iarnã. Cred cã voi mai rãmâne aici pânã în varã, deoarece deocamdatã nu mã gândesc sã plec la altã echipã. I-am și promis președintelui Marin Condescu cã nu voi pleca decât dacã va fi vreo ofertã de la o echipã din afara țãrii. Sunt sub contract cu Pandurii acum și nu mã intereseazã alte oferte. La Steaua aș fi putut sã plec oricând, dar nu mã intereseazã sã merg acolo", a spus Alex.
Multumim mult, nici noi nu te vrem aici.
"Nu mã mai sunați pentru cã, cine știe, mã gãsiți nervos și iar jignesc.Vreau sã ies din vața publicã. Nu o sã fiu sãlbatic, dar vreau sã ies din viața publicã. O sã mai declar La 3-4 luni o sã mai apar într-o emisiune, dar atât! Nu mã retrag încã în bârlog. Nu sunt urs bãtrân, mai pot. Îmi voi continua proiectele. Bancã, ca sã fiu bancher, trust media, adicã televiziune și oierit... Hobby-ul meu principal va rãmâne oieritul... În loc sã "trag de fiare", mã duc la oierit... asta vreau eu... Nu-mi place sã citesc, nu am rãbdare. ",
"De Pepe Moreno am spus cã regret cã l-am lãsat fiindcã era mai bun ca Arthuro, dar nu e chiar ceea ce vreau. Vreau sã împrumut vreo 4, 5 milioane și sã aduc un atacant așa cum îmi place mie. Sã stea acolo unde sunt și Pepe și Mendoza. Vreau un atacant gen Adriano, Eto'o sau Drogba. Kapetanos nu-mi displace la Steaua. Nici Thereau nu e ceea ce vreau eu. Sunt dispus sã dau 4-5 milioane de euro pe un atacant de valoare. Vreau un atacant gen Fabbiani. Sã vedem, trebuie sã ne înțelegem cu CFR Cluj", a declarat Becali.
Iar abereaza voievodul.
Incredibil domne....a ajuns si panarama de Piturca Jr. sa refuze Steaua!
Incredibil domne....a ajuns si panarama de Piturca Jr. sa refuze Steaua!
Pai refuza pentru ca ii este teama sa nu fie facut terci de voievod, chiar daca e prieten cu taticul, mai bine ii aranjeaza taticul un transfer la o echipa de afara.
Gigi Becali implineste varsta de 80 de ani si vine o fufa sa ii ia interviu
Rep. - buna ziua si la multi ani tataie
Gigi - multumesc frumos de urare .
Rep. - as dori de la dumneavosatra o povestioara frumoasa din tinerete.
Gigi - a fost odata cand la noi in sat s-a pierdut o oaie , si am plecat cu totii sa o cautam peste dealuri ,si am gasit-o intr-o rapa , unde am incojurat-o cu totii si am F...T-O !!! Zise Gigi cu nesat .
Rep. - draga mosule din pacate povestea asta nu o putem da pe post deoarece e indecenta , dar va rog sa va ganditi la o alta poveste .
Gigi - Pai ar mai fi una , a fost odata cand la noi in sat s-a pierdut o fata , si am plecat cu totii sa o cautam peste dealuri si rape , iar cand in sfarsit am gasit-o am inconjurat-o cu totii si am F...T-O !!!
Rep. - tataie daca astea sunt toate amintirile frumoase ,spune-ne o povestioara mai trista din tineretea ta .
Gigi facu o mica-mare pauza si incepu cu o tristete in glas:.
- pai ar fi una foarte trista .........PAUZA ........, a fost odata cind m-am pierdut eu!
Pai panarama aia de Fabbiani e atacant de 4-5 milioane? :laugh:
Io am auzit declaratia live (de fapt doar o parte din ea, ce-i drept), si a zis 2-3 milioane, nu 4-5. In fine, probabil ca e vb de alta declaratie, ca vad ca si ProSport-ul zice tot de 4-5. O sa dea asta 5 mil pe un jucator... cand mi-oi vedea io ceafa.
dar ati auzit si ce a mai zis? ca "imprumuta" bani ca sa cumpere jucatorul ala! deci Jiji e la fundul sacului cu bani. asta inseamna catrebuie sa continuam sa i-o dam in gura, chiar si daca Lacatus va voi sa se bage intre noi si el!
Steaua poate rãsufla ușuratã. Clubul din Ghencea a scãpta doar cu amendã pentru incidentele de la partida cu Fiorentina, scor 0-1, ultimul din grupa F a Ligii Campionilor.
Atunci, în minutul zece al partidei, suporterii Stelei au aruncat în teren trei torțe, din cauza cãrora meciul a fost oprit, fiind necesare circa trei minute pentru ca vizibilitatea sã revinã la normal.
Pentru aceste incidente, Steaua fost amendatã cu 3.000 de euro de cãtre UEFA. Amenda trebuie plãtitã în 30 de zile de la data notificãrii. (prosport.ro)
Pai panarama aia de Fabbiani e atacant de 4-5 milioane? :laugh:
Doamne Fereste!!!
Pai refuza pentru ca ii este teama sa nu fie facut terci de voievod, chiar daca e prieten cu taticul, mai bine ii aranjeaza taticul un transfer la o echipa de afara.
Parca a mai fost pe afara....si a facut sange in balega!
![]()
Steaua a rezolvat în proporție de 99% cea dintîi achiziție a iernii: brazilianul Ronny Heberson
Fundașul stînga de la Sporting Lisabona și-a dat acordul de a veni în Ghencea și va ajunge sub comanda lui Lãcãtuș sub formã de împrumut
Instalarea lui Lãcãtuș ca antrenor principal a produs și primul transfer al iernii la Steaua. E vorba despre Ronny Heberson Ajuaro, fundaș stînga la Sporting Lisabona, în vîrstã de doar 22 de ani.
A fost la "naționala" Under 21 a Braziliei
ªefii din Ghencea au luat deja acordul de principiu al fotbalistului nãscut în Brazilia, care își dorește sã joace în România, tranzacția urmînd sã fie fãcutã sub formã de împrumut pe 6 luni, iar în iunie 2009 Steaua va lua o hotãrîre finalã în privința lui.
Ronny a ajuns la Sporting în iulie 2006, de la Corinthians, anunțîndu-se unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului carioca. El a fost și selecționat în "naționala" Under 21 a reprezentativei braziliene, însã n-a reușit sã se impunã la Lisabona. În primul sezon a evoluat doar 8 meciuri, avînd o concurențã foarte durã în experimentatul Marco Caneira.
A jucat cu Manchester și cu Roma
Apoi, sezonul trecut a bifat 18 meciuri, avînd evoluții bune, fiind titular chiar și în Champions League împotriva lui Manchester United, a lui Dinamo Kiev și în "dubla" cu Roma. În februarie 2009, a fost adus însã Leandro Grimi, de la Milan, argentinianul blocîndu-i accesul în primul "11". Ronny a jucat puțin, bifînd un singur meci în actualul sezon, Sporting -Vitoria Guimaraes 2-0, partidã disputatã în urmã cu douã sãptãmîni.
ªuteazã cu 211 Km/h!
Ronny are un șut fenomenal, de fiecare datã cînd a jucat pentru Sporting fiind autorul unor adevãrate trasoare de la mare distanțã. ªi singurul gol pe care l-a marcat în Portugalia a venit în urma unui șut violent, în disputa Naval - Sporting 0-1. A înscris din loviturã liberã, pe care a executat-o cu 211 km/h, cea mai mare vitezã a vreunui șut expediat de un fotbalist! El a marcat atunci în poarta apãratã de Taborda, portarul transferat în varã de Poli Timișoara, ziariștii lusitani descriind astfel faza: "ªutul a fost așa puternic încît e greu de vãzut mingea în timpul zborului. Nu e surprinzãtor cã Taborda abia a avut timp sã respire".
Curtat de PSV, de City și de PSG
În urmã cu doi ani și jumãtate, în vara lui 2006, cînd s-a decis sã plece de la Corinthians, Ronny a fost curtat de mai multe echipe cu nume din Europa. Manchester City, PSV Eindhoven și PSG au fãcut propuneri de transfer, însã cîștig de cauzã a avut pînã la urmã Sporting, Ronny preferînd sã meargã într-o țarã în care sã-i fie mai ușor sã se acomodeze și cu clima, și cu limba.
CE SOLUÞII SÎNT ÎN BANDA STÎNGÃ
Emeghara revine abia în varã
Steaua a trecut în capul listei de achiziții un fundaș stînga tocmai pentru cã nu are variante în acea zonã de teren. Nigerianul Emeghara s-a operat din nou la Bologna și va lipsi încã 6 luni, urmînd sã fie apt de joc abia în iulie. Petre Marin, cel care a fost titular în acest sezon, a împlinit în septembrie 35 de ani și nu e vãzut ca o soluție de bazã meci de meci.
sursa: gsp.ro
Heberson,acest nou R.Carlos pare sa fie solutia ideala pentru postul de fundas stanga,acolo unde veteranul P.Marin are nevoie de o dublura cel putin la fel de buna ca si el.Cat despre Emegara...sanse minime de a mai prinde o forma care sa-l impuna titular dupa o absenta asa de indelungata.
Ar fi o treaba sa-l luam dar ma cam indoiesc. Transferuri de 99% sigure au mai fost si alta data.
Înainte de a-l reinstala pe Lãcãtuș, Gigi Becali l-a sunat pe tehnicianul celor de la Al-Hilal. Pentru Gigi Becali readucerea lui Cosmin Olãroiu pe banca Stelei rãmâne un vis de neatins. Dacã pentru mulți antrenori o eventualã propunere de a prelua Steaua înseamnã o ofertã de nerefuzat, în schimb, de când s-a dus la Al-Hilal, Oli a a declinat "avansurile" fãcute de Becali. De trei ori.
Practic, de fiecare datã, dupã ce a renunțat la vreun urmaș al lui Olãroiu, fie cã a fost vorba de Hagi, Lãcãtuș sau Dorinel, latifundiarul a apelat la tehnicianul cu care Steaua a câștigat cele mai multe puncte în grupele Champions League. De fiecare datã însã, rãspunsul a fost la fel: "Nu".
Ultima tentativã a patronului din Ghencea de a-l convinge pe Olãroiu a avut loc sâmbãtã, atunci când l-a sunat dimineața:
"Hai, Oli, lasã-i pe arabi, cã stai de prea mult timp acolo. Te aștept înapoi".
"Nici nu se pune problema. Þi-am zis și acum douã luni, îți spun și acum. Nu s-a schimbat nimic între timp. Am un proiect aici, la care nu vreau sã renunț", a venit rãspunsul tehnicianului.
Becali însã nu s-a dat bãtut și a fãcut o nouã ofertã:
"Bun! Atunci, pun un antrenor pentru retur, dar vreau sã-mi promiți cã te întorci din varã la Steaua".
Oli a rãmas însã de neclintit:
"Nu mã întorc la Steaua".
Ușor iritat, latifundiarul a trecut la amenințãri:
"Vrei sã ne stricãm relația de prietenie?".
Olãroiu a pus capãt dialogului cu un rãspuns diplomatic:
"Gigi, suntem prieteni, mai puțin când vine vorba de fotbal".
FC Steaua Bucuresti a decis, in urma cu cateva saptamani, sa revina asupra deciziei de a ridica acreditarile cotidianului sportiv Gazeta sporturilor, tocmai din dorinta de a demonstra ca trateaza in mod egal si nepartinitor toti reprezentantii presei din Romania. Crezand ca, odata cu aceasta dovada de fair-play, relatia dintre cele doua entitati se va normaliza, am avut incredere in faptul ca orice colaborare viitoare se va baza pe respect si incredere. Din pacate, constatam ca lucrurile nu stau deloc asa. In editia de marti, 16 decembrie, cotidianul amintit mai sus a publicat un articol mincinos de doua pagini, cu trimitere pe prima pagina a ziarului, conform caruia Super Cupa Europei, cucerita de Steaua in februarie 1987, a disparut de la club si nu mai poate fi gasita. Bazandu-se pe aceasta informatie mincinoasa, jurnalistii de la Gazeta sporturilor au indus in eroare mai multe personalitati din istoria fotbalului stelist, obtinand declaratii din partea acestora pe marginea subiectului. Le aducem la cunostinta celor de la Gazeta sporturilor, care nu se afla la primul articol mincinos legat de Steaua, faptul ca trofeul Super Cupei Europei se afla in sediul clubului nostru, nu a fost instrainat niciodata si este in deplina siguranta. Fotografiile facute in aceasta dimineata demonstreaza, fara indoiala, acest lucru. De altfel, alaturi de replica trofeului Cupei Campionilor Europeni (foto), acesta este asezat in vitrina din biroul presedintelui Stelei, Valeriu Argaseala, de aproximativ un an si jumatate, informatie care poate fi verificata prin analizarea atenta a interviurilor acordate de domnia sa in birou in aceasta perioada. Speram, astfel, ca jurnalistii Gazetei sporturilor vor inceta atacurile la adresa clubului nostru si vor reliefa, pe viitor, in mod corect imaginea Stelei.
FC Steaua Bucuresti
Sursa: site oficial
Le aducem la cunostinta celor de la Gazeta sporturilor, care nu se afla la primul articol mincinos legat de Steaua, faptul ca trofeul Super Cupei Europei se afla in sediul clubului nostru, nu a fost instrainat niciodata si este in deplina siguranta. Fotografiile facute in aceasta dimineata demonstreaza, fara indoiala, acest lucru.
Asteptam ca painea calda o dezmintire si este excelent ca a venit.
Totusi, nu inteleg de ce a fost nevoie de peste 24 de ore ca sa dea comunicatul asta.
In fine... gaozeta a dovedit din nou cat este de penibila. Vedea-l-as pe Gigi patronul lor odata!
Totusi, nu inteleg de ce a fost nevoie de peste 24 de ore ca sa dea comunicatul asta.
Pai na, doar azi a adus Gigel Supercupa de la el de acasa. A pus-o in baie, pe WC, ca sa aiba ceva maret in spate in timp ce .... si probabil ca a cautat ceva cu ce sa o inlocuiasca.
De aia a durat atat.
Ar fi o treaba sa-l luam dar ma cam indoiesc. Transferuri de 99% sigure au mai fost si alta data.
In afara de asta, va scapa un mic detaliu : a jucat exact 1 meci in sezonul actual. Asta chiar nu da nimanui de banuit ? ![]()
A, subscriu si la ce-a zis Bogdanel. Mai stie careva de cate ori au fost transferati "99% sigur" alde Camus, Armenteros, samd ? Stati calmi pana cand il vedem pe baiat cu tricoul pe el, la antrenament.
PS : Ca veni vorba, ma mir ca inca nu au aparut articole cu Camus si Armenteros.
Ca veni vorba, ma mir ca inca nu au aparut articole cu Camus si Armenteros.
Bah, esti nebun? Pai tu stii cat mai e pana la inceperea campionatului? ![]()
On Topic: avem atatea gauri in echipa si atatia nepriceputi in club, incat, pana nu-i vad jucand cu ochii mei, nu cred in nimeni si in nimic.
Daca e brazilian normal ca e bun.
Si Arthuro e brazilian...
Eram, ca sa zic asa, sarcastic.