FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1268269270271272689»
Fan FC Steaua15.12.2008 21:35

@corsso pe sport.ro

anunnak15.12.2008 21:35
Balint zice in direct ... sa plece Becali !!! Lacatus se cearta cu Balint si ii zice sa nu se mai ia de Becali ... incredibil ... i-a zis Lacatus lui Balint in direct sa nu se mai bage... ca nu stie...ca blabla ...

S-a vazut care e mai stelist.... RESPECT Balint!

AOleuuu...Laca intreaba pe comentatori cica: " da Steaua juca prost cu mine antrenor?" :)))) . in direct Laca il "balacareste" pe Balint. :|

:| aiurea rau fratilor...eu unul nu inteleg cum sa te iei de Balint...om care lupta impotriva lui Becali. "sport.ro"

Fan FC Steaua15.12.2008 21:37

ALTA PERLA MARCA Lacatus: Dar, ce, Steaua a jucat prost cat a fost cu mine?

HAHAHA CUM SA ZICI ASTA?

CoRsSo15.12.2008 21:38

Nu sunteti voi ma aia care ii strigati numele?

militia15.12.2008 21:38

nu mai am cuvinte m-am saturat. ciobane, pleaca din Ghencea!!! Laca sa-ti fie rusine:(

steaua_gloria15.12.2008 21:39

HAHAHA CUM SA ZICI ASTA? ESTI UN ZERO Lacatus, CARPA CIOBANULUI !

Ba tu ai rabdare se se lipezeasca lucrurile si dupa asta sa jignesti un mare jucator.

Matteo15.12.2008 21:39

ce jenant e lacratus pe sport.ro ... Balint ii zice fecali se va baga peste tine, iar ****** zice pe un ton de manelist ofuscat, "nu-i treaba ta" .

I.N.Money15.12.2008 21:40

Pe cat facem pariu ca nu Becali este cel ce a facut aceasta mutare , ci vestiarul ?

Matteo15.12.2008 21:41
Ba tu ai rabdare se se lipezeasca lucrurile si dupa asta sa jignesti un mare jucator.

ce sa se limpezeasca ? 1 an si ceva de zile Lacatus a demonstrat doar ca ********** pt oier asta e doar picatura care a umplut paharul. Si ce mare jucator a fost Lacatus ? 80 % din componentii Stelei 86 au fost peste el si sunt unii mult mai indreptatiti sa fie simboluri.

vlad7515.12.2008 21:42

@Oameni buni,

Nu sunt aparator inversunat al lui Lacatus,chiar l-am criticat dur,dar nu mi-as permite sa-l jignesc cum faceti unii dintre voi. Lacatus,"carpa" cum ii spuneti voi a castigat 10 campionate pentru Steaua,o Cupa a Europei,o Supercupa si nu stiu cate Cupe ale Romaniei. Macar daca am avea acum in echipa "carpe" cum a fost jucatorul Marius. Este foarte grav ca ne jignim in asemenea hal un mare jucator al Stelei. Este grav si trist ... injurati-ma daca va simtiti bine.

steaua_gloria15.12.2008 21:42
Pe cat facem pariu ca nu Becali este cel ce a facut aceasta mutare , ci vestiarul ?

Ciurucurile din vestiar ?de ce, nu-i pregatea bine ?

Fan FC Steaua15.12.2008 21:42

Si ciobanul si vestiarul ! Curvelor platite cu multi bani nu le-a convenit sa munceasca, sa se daruiasca mai multi pentru Steaua.. nu le place munca ... s-au obisnuit cu Lacatus ...

anunnak15.12.2008 21:44
ce sa se limpezeasca fanul sclavului ce esti ? 1 an si ceva de zile Lacatus a demonstrat doar ca are cel mai infect caracter si ca e un sclav perfect pt oier asta e doar picatura care a umplut paharul. Si ce mare jucator a fost Lacatus ? 80 % din componentii Stelei 86 au fost peste el si sunt unii mult mai indreptatiti sa fie simboluri.

Cati dintre cei de pe forum l-au vazut live cand juca? :) nu cred ca f multi. Cati il lauda pt calitatile lui fotbalistice si cati il lauda ca scuipa si injura si ca jucator si ca antrenor acum? in fine... :| urat urat urat tot ce se intampla. Cum poti sa te intorci acolo unde ai fost "scuipat" si cand vezi cum sunt tratati fosti colegi de-ai tai de generatie?

korynna15.12.2008 21:45

Abia astept ziua in care o sa va dati peste gura...

I.N.Money15.12.2008 21:45

E o mare diferenta intre Dorinel si Laca . Daca la "Fiara" antrenamentele sunt mai boeme , eh , atunci la Dorinel , cine greseste si ii arde de glume sta pe afara meciul urmator . Episodul cu Semedo de la Lyon este doar un mic exemplu .

steaua_gloria15.12.2008 21:46

Auzi matteo , tu esti unul dintre aceia care-si turnau parintii la securitate? asta in cazul in care nu ai 10 ani..

Robinson Rufay Zapata15.12.2008 21:46

Lacatus inapoi e cea mai mare gafa a lui Gigi din ultimul timp , Steaua daca va prinde locul 5 sa zicem merci...dezamagit de tot ce se intampla la Steaua

Joga Bonito15.12.2008 21:56

@vlad75 Subscriu total la vorbele tale. Forza Steaua! Forza Lacatus!

bebeto15.12.2008 21:59

RESPECT Balint.cit despre Laca...ce pretentii sa avem de la el cind mari stelisti si oameni de nota 10(cel putin asa cred)ca belo si Duckadam,ai tot iau apararea lui Becali si nu pot vedea(sau nu vor) adevarata lui fata si cit de nociv este pentru clubul nostru.

weeezer15.12.2008 22:09

HAHAHA CUM SA ZICI ASTA?

@Axl, de ce modifici mesajele userilor? Ce-i cu cenzura asta? Lasa omul sa vorbeasca, ce daca nu-ti convine ce zice? Ce daca il jigneste pe Lacatus?

Incredibil toata lumea o da ca "Laca se sacrifica", "Laca ce caracter". Ce atata il idolatrizati? Omul a fost (si o mai fi in continuare, nu contest) un mare stelist si un mare jucator, dar cat timp a fost antrenor s-a purtat nu o singura data ca o SLUGA a lui Becali. Voi sunteti in stare daca il vedeti ca zice in gura mare ca se pisa pe Steaua, sa-i luati apararea ca "nu dom'le ca a fost beat" sau ca "a fost totul regizat". Si cum invartiti si intoarceti pe dos si despicati in patru fiecare fapta si replica a lui Marius, doar sa mai reiasa putin ce mare caracter e el... Ma leeesi?

Si chestia asta cu cererea de marire de salariu? De ce a cerut-o, din prea mulst stelism, este?

Si schimbul de replici halucinant cu Balint cand ii lua apararea lui Becali, ce-a fost?

Pentru ceea ce a realizat ca jucator Marius Lacatus va ramane pt totdeauna o figura marcanta a trecutului acestei echipe.

Pentru ceea ce pare sa devina, trebuie sa ramana doar in trecutul echipei.

Cu riscul sa jignesc peste jumatate din forumul asta, cine il considera in continuare pe Lacatus un sfant si un martir este din pct meu devedere un ingust si limitat.

anunnak15.12.2008 22:10
RESPECT Balint.cit despre Laca...ce pretentii sa avem de la el cind mari stelisti si oameni de nota 10(cel putin asa cred)ca belo si Duckadam,ai tot iau apararea lui Becali si nu pot vedea(sau nu vor) adevarata lui fata si cit de nociv este pentru clubul nostru.

Balint mi se pare un om integru. De asta nu-l suporta Becali,pt ca nu poate sa-l "cumpere"...lafel si Hagi sau Popescu.

axl15.12.2008 22:12
@Axl, de ce modifici mesajele userilor? Ce-i cu cenzura asta? Lasa omul sa vorbeasca.

Am modificat doar mesajele care nu se incadrau in regulament si am sanctionat acolo unde am crezut ca e necesar.

weeezer15.12.2008 22:18
Am modificat doar mesajele care nu se incadrau in regulament si am sanctionat acolo unde am crezut ca e necesar.

Desi nu-s in masura de a modera EU, mi s-ar parea mai ok sa-l avertizezi doar, ca sa vada si ceilalti useri ce-a vrut omul sa spuna, sa-i aflam parerea practic. Fiecare e raspunzator pentru vorbele lui.

End of off topic din partea mea, scuze.

anunnak15.12.2008 22:20
@Axl, de ce modifici mesajele userilor? Ce-i cu cenzura asta? Lasa omul sa vorbeasca, ce daca nu-ti convine ce zice? Ce daca il jigneste pe Lacatus?

Incredibil toata lumea o da ca "Laca se sacrifica", "Laca ce caracter". Ce atata il idolatrizati? Omul a fost (si o mai fi in continuare, nu contest) un mare stelist si un mare jucator, dar cat timp a fost antrenor s-a purtat nu o singura data ca o SLUGA a lui Becali. Voi sunteti in stare daca il vedeti ca zice in gura mare ca se pisa pe Steaua, sa-i luati apararea ca "nu dom'le ca a fost beat" sau ca "a fost totul regizat". Si cum invartiti si intoarceti pe dos si despicati in patru fiecare fapta si replica a lui Marius, doar sa mai reiasa putin ce mare caracter e el... Ma leeesi?

Si chestia asta cu cererea de marire de salariu? De ce a cerut-o, din prea mulst stelism, este?

Si schimbul de replici halucinant cu Balint cand ii lua apararea lui Becali, ce-a fost?

Cu riscul sa jignesc peste jumatate din forumul asta, cine il considera in continuare pe Lacatus un sfant si un martir este din pct meu devedere un ingust si limitat.

Daca Steaua cu Becali castiga Liga Campionilor an de an si omul ar fi vreun mafiot crezi ca i-ar pasa multora? E circ, e distractie...asta e tot ce conteaza pt multi care nu mai au altceva de pret decat sa castige echipa favorita. E ca un drog, atata timp cat il ai nu mai conteaza nimic. Lacatus dadea multe goluri, ajuta echipa...ok, si pe de alta parte scuipa si injura ca la usa cortului pe oricine nu-l place indiferent ca e antrenor sau jucator si accepta sa revina la Steaua in conditiile astea practic fara nici un fel de orgoliu si stima fata de el mai ales,ca om. Oamenii DE SPORT se vad,uitati-va la Boloni,Balint...Popescu...Petrescu,adevarati profesionisti...de ce nici unul nu-si pateaza numele alaturi de Gigi si Laca accepta?Raspunsul cred ca il stie toata lumea.

metzzz15.12.2008 22:27

O fi el simbolul nostru , dar i-a dat oierul arama pe fata ... cum era melodia aia ?? Money Money Money....

«1268269270271272689»