ciobanu il aduce pe Laca iar ca sa se impace cu suporterii...doamne numai pot sal sufar nici cat negru sub unghie X(
ciobanu il aduce pe Laca iar ca sa se impace cu suporterii...doamne numai pot sal sufar nici cat negru sub unghie X(
Becali e mai jeg decat il credeam. Se foloseste de iubirea lui Laca fata de noi si fata de Steaua.
El crede ca tribunele ii vor striga frenetic numele si va scapa de contestatari. Pe ciobanas nu il intereseaza rezultatele echipei ci doar sa nu fie contestat.
Sper din tot sufletul sa nu vina Laca, sa aduca vreun Panduru ceva.. si sa-l injure suporterii sa-l spurce.(pe Becali)
"Lãcãtuș vrea mai mulți bani acum decât a avut prima data. Am vorbit cu el și m-a întrebat "Ai greșit fațã de mine?". I-am zis cã da și atunci mi-a spus "Ai greșit, plãtești!".
mai are rost vreun comentariu ? ![]()
Rusine Laca daca accepti asa ceva!
Perfect de acord!
Pentru mine este absolut socant! Nu mai am cuvinte...
@joga
Mare dreptate ai
Nu va mai mirati .. Laca a venit ! Maine semneaza .. a spus si inainte sa primeasca telefonul de la Gigi ca poate reveni oricand la Steaua pentru ca este singura lui dragoste .. Forza Steaua .. Pa Jiji <<>>
Steaua e prea frumoasa ca sa ne`o strici tu Jiji ![]()
![]()
![]()
![]()
totusi , ce spune regulamntul , se poate asa ceva?
E posibil... are ciobanu oameni destepti..gasesc ei o solutie...
Perfect de acord!
Pentru mine este absolut socant! Nu mai am cuvinte...
Subscriu.
Nu m-aș mira ca, întâmplându-se scârboșenia asta, sã se întoarcã Lãcãtuș acum, mulți nu vor mai avea nimic împotrivã sã antreneze și dinam0.
Eu am fost impotriva plecarii lui Laca, insa acum sunt impotriva revenirii sale. Dorinel e al treilea jucator al generatiei de aur de care Becali isi bate joc.
Vino tu Ienei la Steaua !
Sper din tot sufletul sa nu vina Laca, sa aduca vreun Panduru ceva.. si sa-l injure suporterii sa-l spurce.
Pe cine sa injure tribunele ? Pe Panduru ?
Pai daca intr-adevar regulamentul spune exact cum a declarat Radulescu, vom vedea inca o data o mostra despre cum se trece peste legi sau si mai si, despre cum se fenteaza legile in Romania.
Pe de alta parte, Gigi zicea aseara prin presa ca l-ar aduce pe Lucescu Jr. dar n-o face pentru ca isi pune suporterii in cap. Iar sondajul de pe stelisti.ro referitor la o eventuala venire a lui Razvan in Ghencea spunea ca peste 80% din respondenti AR FI DE ACORD cu aceasta mutare. Chiar atat de tare sa minta stelisti.ro? Or minti ei, dar chiar asa, nu cred. As deschide un poll aici legat de chestiunea asta, dar n-o fac pentru ca ar insemna sa atribuim prea mare importanta unui zvon/unei idei nefondat(e), mai ales in conditiile (iminentei, se pare) reveniri a lui Laca.
Pe cine sa injure tribunele ? Pe Panduru ?
Pe Becali bineinteles.
"Nu e posibil ca Lãcãtuș sã revinã la Steaua. Regulamentul nu îi permite sã semneze un al doilea contract în același an, nici mãcar cu aceeași echipã."
Mircea Rãdulescu, șeful ªcolii de Antrenori
iti dai seama ca se gaseste o chichita in regulament ...
oricum nici eu nu sunt de acord cu o revenire a lui Lacatus , acum ar fi cazul sa isi arate orgoliul ila care il avea cand juca fotbal si sa il refuze pe Jiji.
oricum ar fi ca si cum am da din lac in put si iar in lac ![]()
Pai daca intr-adevar regulamentul spune exact cum a declarat Radulescu, vom vedea inca o data o mostra despre cum se trece peste legi sau si mai si, despre cum se fenteaza legile in Romania.
Pe de alta parte, Gigi zicea aseara prin presa ca l-ar aduce pe Lucescu Jr. dar n-o face pentru ca isi pune suporterii in cap. Iar sondajul de pe stelisti.ro referitor la o eventuala venire a lui Razvan in Ghencea spunea ca peste 80% din respondenti AR FI DE ACORD cu aceasta mutare. Chiar atat de tare sa minta stelisti.ro? Or minti ei, dar chiar asa, nu cred. As deschide un poll aici legat de chestiunea asta, dar n-o fac pentru ca ar insemna sa atribuim prea mare importanta unui zvon/unei idei nefondat(e), mai ales in conditiile (iminentei, se pare) reveniri a lui Laca.
Totul e posibil pe stelisti.ro ... e un site vizitat de toate rasele de stelisti, iar o parte mare din voturi apartine altor suporteri...si inca o parte destul de mare apartine copiilor care voteaza doar dupa ce aud la televizor, sau dupa cum le iese lor la fifa sau la fotbal manager...
Sper sa nu vina Lacatus la Steaua ... mi-am dorit foarte mult sa plece, mi-am luat si warn...a plecat, m-am bucurat .. la fel de tare m-am bucurat cand am auzit ca a venit si Dorinel ... dupa cum ziceam acum cateva zile, intr-un post anteror, Dorinel ii da peste nas ciobanului, chiar cu riscul de a fi dat afara ... iar bodanelu a cerut o dovada, un exemplu ... EI, POFTIM EXEMPLU, DOVADA!!!
Dec 7 2008, 02:02 AM' post='311220']Dorinel face absolut tot ce poate, ii mai da si peste nas pastorului echipei, chiar cu riscul de a fi dat afata..
Dec 7 2008, 09:52 AM' post='311228']Un exemplu?
Multumit, bodanelu?
Lacatus nu e cel care acum 2 saptamani spunea ca nu ar refuza CFR-ul? Lacatus nu e cel care a inceput seria neagra a Stelei, continuata apoi de Dorinel? Lacatus nu e antrenorul care a stricat Steaua, Dorinel ingropand-o? Cand oare avem si noi un antrenor mare? Cand oare avem si noi un antrenor care sa nu fie din fosta generatie de aur (bun ca jucator, mediocru ca antrenor)? Cand oare pleaca pripasul asta din Ghencea?
Cum a ingropat-o Dorinel ? A facut cumva Munteanu pregatirea de vara ? A adus cumva el aceasta adunatura de clowni ce se numesc jucatorii Stelei ? Omul a pierdut decat in Liga , loc unde nici marele starlete din lot nu s-au omorat cu firea la indemnul marelui voievod .
Lacatus nu e cel care acum 2 saptamani spunea ca nu ar refuza CFR-ul? Lacatus nu e cel care a inceput seria neagra a Stelei, continuata apoi de Dorinel? Lacatus nu e antrenorul care a stricat Steaua, Dorinel ingropand-o? Cand oare avem si noi un antrenor mare? Cand oare avem si noi un antrenor care sa nu fie din fosta generatie de aur (bun ca jucator, mediocru ca antrenor)? Cand oare pleaca pripasul asta din Ghencea?
probabil cand o sa lasam unele orgoli si o sa putem pune antrenori care nu trebuie neaparat sa fie o fosta glorie a Stelei . binenteles ca trebuie tinut cont si de trecut , dar un Andone , un Razvan Lucescu , un Mircea Rednic ...adica antrenori nu experimente ....
mie personal miar place mult sa vina grigoras , actualul antrenor de la Otelul .( un antrenor ofensiv)
E oficial. Lacatus la Steaua. Pripasul a confirmat asta la gesepeteve2. Vai mama noastra, baieti!
Un antrenor poate sa semneze un contract cu o singura echipa. Dar Lacatus a semnat mai multe contracte cu aceeasi echipa. Deci este regulamentar. A zis pripasul la gesepetv2. Nu am pus in ghilimele ca nu am reprodus, dar ceva in genul a declarat.
Iar ala de la comisie a zis ceva de genul "Da, Gigi, nu mi-am dat seama. Este o situatie speciala, este o chestie pe care nu o putem refuza."
"Lãcãtuș vrea mai mulți bani acum decât a avut prima data. Am vorbit cu el și m-a întrebat "Ai greșit fațã de mine?". I-am zis cã da și atunci mi-a spus "Ai greșit, plãtești!".
mai are rost vreun comentariu ?
Frateeeeeee.....ca pe centura!!!! nu-mi vine sa cred asa ceva............... ![]()
pacat de pauza asta , se asterne praful, se uita ura fata de Becali.
Mda, tot ce conteaza: Gigi sugi p***!
In rest, Laca e oricand binevenit in Ghencea. Poate sa ingroape si sa dezgroape Steaua de cate ori pofteste, nu's eu mai stelist decat el sa-i cer socoteala sau sa-l injur. Dar am asa o impresie ca o sa refuze propunerea ciobanului. mai ales ca zvonul, devenit stire subit, se bazeaza pe ineptiile ciobanului. E de urmarit dc Laca ii face jocurile cretinului din Pipera si se sacrifica din nou.
Balint zice in direct ... sa plece Becali !!! Lacatus se cearta cu Balint si ii zice sa nu se mai ia de Becali ... incredibil ... i-a zis Lacatus lui Balint in direct sa nu se mai bage... ca nu stie...ca blabla ...
S-a vazut care e mai stelist.... RESPECT Balint!
Joga, nu e zvon. E realitate. Becali e in direct la gesepetv2. Si confirma "zvonul".
"Eu nu am avut nicio problema niciodata cu suporterii. E problema lor ce fac ei. Eu n-am treaba cu ei. Ma inteleg bine cu suporterii."