@Melku
ce cifre are pepe moreno. un adevarat varf ![]()
@Melku
ce cifre are pepe moreno. un adevarat varf ![]()
Thereau ar fii bine daca ar venii ... ff tehnic jucator
cat despre pepe moreno fata de jucatorii pe care ii avem acum este bun !
Bai terminati-va cu Thereau. Totul e o inventie marca sport.ro, bazata pe doua interviuri, unul de acum 3 ani si unul de asta-vara...
Cifrele fantastice reusie de Thereau la Charleroi in acest sezon insumeaza vreo 2 sau 3 goluri...
Si Habibou are vreo 7, daca nu ma insel.
Habibou si Pepe sper sã revinã si sã ne ajute cum au fãcut-o si în returul trecut
"O sã fie o bombã la Consiliul de Administrație de sãptãmâna viitoare. E posibil sã propun un transfer de antrenor, poate chiar sã revinã Lãcãtuș!" - Gigi Becali, finanțator Steaua
ar fii extraordinar sã revinã Lãcã..el mereu s-a luat in gurã cu jj chiar si la TV mereu i-a închis gura ![]()
Habibou si Pepe sper sã revinã si sã ne ajute cum au fãcut-o si în returul trecut
"O sã fie o bombã la Consiliul de Administrație de sãptãmâna viitoare. E posibil sã propun un transfer de antrenor, poate chiar sã revinã Lãcãtuș!" - Gigi Becali, finanțator Steaua
ar fii extraordinar sã revinã Lãcã..el mereu s-a luat in gurã cu jj chiar si la TV mereu i-a închis gura
Laca nu are ce sa repare la Steaua...nu mai visa cai verzi pe pereti, un antrenor serios si valoros nu o sa vina la acest club cat e Gigi. De ce credeti ca nu vine Petrescu?sau Boloni? Laca e un mediocru,nu ai vazut ce declara apropo de niste petarde de jucatori din lot? a stat la Steaua sa-si faca nume...si oricum nu e vreun geniu fotbalistic. In fine...
@ anunnak
pe cine ai vrea tu antrenor din ãstia 3 ? ( Lãcã, jj si Dorinel ) eu unu m-as multumi cu Lãcã
Il aude cineva pe maimutoi pe Gsp ? Bulgaru Petrov in loc de Protasov , Plesan titular pe stanga cu Zaglebie ![]()
Pana una alta , miercuri se intoarce Lacatus .
@ anunnak
pe cine ai vrea tu antrenor din ãstia 3 ? ( Lãcã, jj si Dorinel ) eu unu m-as multumi cu Lãcã
Pe nici unul sincer
. L-as vrea pe Laca secund,poate. Ca principal l-as vrea pe Boloni sau Petrescu. Amandoi vad ca fac "minuni"...dar astia au caracter si nu accepta sa-si bata cineva joc de munca lor. Cat e Gigi la echipa sau pana nu se schimba(ar fi o minune) o sa o ducem din rau in mai rau...
Eu nu mai inteleg nimic. Vine Laca din nou ? :noexpression: Daca da, ciobanul vrea sa-si reconstruiasca imaginea.
Eu nu mai inteleg nimic. Vine Laca din nou ? :noexpression: Daca da, ciobanul vrea sa-si reconstruiasca imaginea.
Probabil, pt ca aude ca ii este scandat numele...si cu ocazia asta o sa aibe si o marioneta. Laca nu e ceea ce pare,si el vrea sa-si faca imagine cu Steaua, da bine pe CV. Plus ca ia si bani. Oricat de mult ar iubii el echipa nu cred ca e un antrenor valoros,altfel nu ar accepta mizeria de la echipa.Cat a stat acolo n-a facut mare lucru,a stagnat, daca nu progresezi tre sa-ti dai demisia.Daca nu era Gigi cu butoanele nu facea el mare lucru in sezonul trecut.
trebuia sã îl luãm pe huande Ramos , pãcat cã ni l-a furat Realul..
chiar credeti cã vor veni vreodatã antrenori mari în Ghencea? dacã da ,vã înselati amarnic.
prima datã trebuie sã scãpãm de jj si urmãtorul pas e sã vinã Dan Petrescu ,altfel nu vãd cum am iesi din pasa asta proastã
daca Laca revine atunci cu siguranta nu o sa mai fie simbolul nostru. daca pune botul la bani si uita de NOI, care pana la urma suntem Steaua, si revine, atunci nu mai este Lacatus pe care il cunosc. eu sper din tot sufletul sa nu se intample. mai ales ca fane Stoica zicea ca Lacatus e suparat foc pe Gigi. sper sa fie asa. sper sa nu se darame si ultimul bastion al credintei suporterilor.
Iar Laca ma ? Iar isi ia ciobanul sclavi?
Pleaca , Ciobane !
INCREDIBIL: Ciobanul si-a adus din nou marioneta la Steaua... Lacatus noul antrenor... NUMAI RESPECT PETNRU Dorinel CA N-A FACUT CE A ZIS Becali, SI A FOST DAT AFARA !!!
Acum, Becali isi poate face de cap...pentru ca are din nou marioneta la Steaua...
daca Laca revine atunci cu siguranta nu o sa mai fie simbolul nostru. daca pune botul la bani si uita de NOI, care pana la urma suntem Steaua, si revine, atunci nu mai este Lacatus pe care il cunosc. eu sper din tot sufletul sa nu se intample. mai ales ca fane Stoica zicea ca Lacatus e suparat foc pe Gigi. sper sa fie asa. sper sa nu se darame si ultimul bastion al credintei suporterilor.
Pe GSP.ro
"Viitorul apropiat al Stelei va fi legat de Marius Lãcãtuș. De fapt, este deja Marius Lãcãtuș! I-am spus impresarului sã vorbeascã cu Dorinel și sã nu mai vinã din Germania și sã ne despãrțim pe cale amiabilã."
Va dati seama ce fel de om e Laca daca accepta asa ceva?eu unul dupa toate intamplate nu as mai calca acolo decat ca suporter sau spectator dupa ce s-a intamplat. Laca daca iubea Steaua se alia cu ceilalti stelisti impotriva lui Becali...nu sa-i ia apararea.Cine inghite rahatul de la Becali si accepta sa fie tarat prin noroi nu e om cu caracter ci o sluga.
Rusine Laca daca accepti asa ceva!
Voi , cei care ii tot strigati numele sa vina inapoi la Steaua, fiti fericiti! Marioneta din nou la nasul lu Gigi! Sa vezi acum joc prost facut de Steaua. REspect Dorinel, ca i-a inchis gura pripasulu. Cand oare o sa avem si noi un antrenor bun la Steaua? Cand? Rusine, Ciobane! PLeaca in mo*** tai!
Oricum cu Laca macar mai castigam si noi.
Ce e de facut? Nimeni nu stie.... Ciobanul nu pleaca, si parca face intentionat ca sa ne faca pe noi sa suferim... Stie ca face rau, dar nu se opreste ...
Din fericire suntem multi, iubim echipa, si din pacate ciobanul si-a ales jucaria gresita!
@radoi86: Cred ca glumesti...
NU POT SA CRED CE FACE NENOROCUTU !
frate...omu asta nu are limite cand vine vorba de prostie
din zi in zi parca turbeaza mai mult....
in locul lui Lacatus nu as fi acceptat niciodata asa ceva
frate...omu asta nu are limite cand vine vorba de prostiedin zi in zi parca turbeaza mai mult....
in locul lui Lacatus nu as fi acceptat niciodata asa ceva
Nu se poate sa accepte sa fie din nou antrenor. Trebuie sa aiba si el orgoliul lui .
"Nu e posibil ca Lãcãtuș sã revinã la Steaua. Regulamentul nu îi permite sã semneze un al doilea contract în același an, nici mãcar cu aceeași echipã."
Mircea Rãdulescu, șeful ªcolii de Antrenori
Haideti sa asteptam sa vadem ce zice si Marius, ca asta suna a "aroganta" marca JJ.
contra acestui gunoi uman care este fecali
trebuie protestat indiferent de rezultatele echipei