Cred ca Adrian a inteles ca cei de la gsp au vrut sa zica "îl dau", nu sa i-l dau. De asta a sarit in sus
Cred ca Adrian a inteles ca cei de la gsp au vrut sa zica "îl dau", nu sa i-l dau. De asta a sarit in sus
Diacriticile astea ![]()
Pai ei vorbesc in general.
Eu ma refer la "îl"
Chiar zice becaliotul acolo ca "ba adriene, pe jucatorii tineri nu ii dau"
Daca era "i-l" = "lui il" e ok.
Situatia asta s-a derulat foarte ciudat mah.
Ca in gluma asta:
This Scottish farmer walks into the neighborhood pub, and orders a whiskey. "Ye see that fence over there?" he says to the bartender. "Ah built it with me own two hands! Dug up the holes with me shovel, chopped doon the trees for the posts by me ownself, laid every last rail! But do they call me 'McGregor the Fence-Builder?' No..." He gulps down the whiskey and orders another. "Ye see that pier on the loch?" He continues, "Ah built it me ownself, too. Swam oot into the loch to lay the foondations, laid doon every single board! But do they call me 'McGregor the Pier-Builder?' No." "But ye **** ONE sheep...."
Asa si eu...m-am grabit O DATA...si toti ati sarit pe mine.
![]()
Ce faceti frate aici? Gramatica? Hai sa revenim la lucruri serioase.
Gigi Becali e asaltat de oferte
"Am primit o ofertã de 40 de milioane de la un rus, dar nu vând Steaua strãinilor!" prosport.
daca e adevarat , probabil ca am pierdut o mare ocazie sa devenim un club puternic
, cat despre nu vinde echipa strainilor ...n am cuvinte , Gigi esti "erou" intr-o tara de kkt ![]()
http://www.sport.ro/Liga-1/video-Lovin-se-...l?autoplay=true
nu ma asteptam la asta din partea lui Lovin...respect pentru omul Lovin pentru asta
( scz de reclama )
http://www.sport.ro/Liga-1/video-Lovin-se-...l?autoplay=true
nu ma asteptam la asta din partea lui Lovin...respect pentru omul Lovin pentru asta
( scz de reclama )
Da,e frumos ce face.Si Cl. Raducanu facea astfel de gesturi.Dar nu ar trebui sa amestecam acest lucru cu fotbalul,unde Lovin a ramas si in acest an repetent.
Istoria oficialã de 60 ani a clubului Steaua București, "Steaua-Legenda unei echipe de fotbal", condensatã într-o lucrare de 400 de pagini de excelentã calitate graficã, a fost lansatã vineri în Piața Operei, în apropiere de fostul stadion Venus unde a jucat mulți ani formația militarã sub numele de AS Armata începând cu 1947.
Ideea acestei lucrãri, scrisã de jurnalistul Cãtãlin Oprișan, 32 ani, la prima sa realizare editorialisticã, a apãrut în 2007, când președintele Valeriu Argãsealã a agreat și susținut acest proiect, prima istorie oficialã a unei echipe de fotbal din țara noastrã.
La lansarea cãrții au fost oprezenți jucãtori și anntrenori din vechile generații, începând cu Ilie Savu, Ion Voinescu, Lajos Sãtmãreanu, Florin Voinea, Gigi Staicu, Dumitriu IV, Gheorghe Constantin la Tudorel Stoica, Anghel Iordãnescu, Marius Lãcãtuș și Gavril Balint. Dar, așa cum remarca fostul selecționer Iordãnescu, la aceastã lansare trebuia sã fie prezent și un jucãtor din actuala echipã, și anume cãpitanul Mirel Rãdoi.
Cãtãlin Oprișan a precizat cã aceastã carte, însoțitã de un cd cu 85 fotografii care nu au încãput în cele 400 pagini ale lucrãrii, este dedicatã 99,9 la sutã fanilor steliști.
"Steaua-Legenda unei echipe de fotbal" poate fi gãsitã începând de vineri 12 decembrie în magazinele rețelei Diverta, magazinul oficial al clubului de la stadion sau de la partenerii ''FCSB Store'', la prețul de 100 lei noi.
Baciu statea singur in careu si privea cum Gilardino loveste mingea.Radoi era la Santana sau alt jucator al fiorentinei.Uitati-va la reluari.
Baciu a jucat foarte bine. A fost singura lui gresala tot meciul. Eu zic ca e impresionant avand in vedere ca in acest sezon a jucat doar in C.
imi pare rau sa te contrazic tocmai pe tine, adriane, dar la gol mirificul Radoi a sarit cu ceafa spre minge si indoit ca la echerul de la sariturile in apa... gilardino nu era omul lui Baciu la faza aia. Baciu a jucat cum nu au jucat niciodata nici macar Ghionea sau Goian! poate ca pare exagerata comparatia, dar ma uitam la plasamentul si pasele lui Baciu si imi aminteam de Belodedici! Baciu a fost foarte exact. ce-i al lui, e al lui. nu conteaza ca e mai plinut. daca joaca bine poate sa poarte si sutien, ca pe mine nu ma deranjeaza! cert e ca la meciul Steaua Fiorentina Eugen Baciu a dat o lectie de fotbal mai "valorosilor" lui colegi Radoi, Ghionea si Goian! Baciu si Zapata erau parca din alta lume, din alt film, nu ala cu prosti care ne-a exasperat pe noi ![]()
referitor la Protasov, dupa mine e cel mai bun antrenor care a activat in Romania de cand nu mai antreneaza Emeric Jenei! daca era lasat sa-fi faca treaba, ajungea ca si rezultatele sa fie pe masura jocului prestat de echipa pe care o conducea: incantatoare! hai marturisiti, pe vremea lui Protasov cati dintre voi nu ati reinceput sa visati la Steaua 86? eu sunt primul!
@Adrian
Bai nene da faci o gramada de trafic la astia de la gsp.
... Baciu si Zapata erau parca din alta lume, din alt film, nu ala cu prosti care ne-a exasperat pe noi...
Tiago din ce film a fost? :biggrin:
Razvan Lucescu: "Îmi plac provocãrile, de-aia am și acceptat Brașovul. Eu vreau sã cred cã aș putea lucra cu oricine, dar momentan nu se pune problema. Ipotetic, repet ipotetic, aș putea sã merg sã antrenez Steaua în viitor"
Nu stiu voi, dar eu m-am cam saturat sa vad echipa condusa de simboluri si foste glorii. Vreau un antrenor la echipa. Razvan si Dan Petrescu par cei mai capabili din Liga I.
@Adrian
Bai nene da faci o gramada de trafic la astia de la gsp.
Gresala asta nu o mai fac niciodata!
De fapt nici nu voi mai spune de acum inainte gsp, gesepe sau gazeta sporturilor.
Voi zice doar "jeg!"
weeezer
Nu sunt rasist. Dar, daca cioroiul ala dinamuisto-rrapidist vine la Steaua, devin!
Tiago din ce film a fost? :biggrin:
pe undeva pe la mijloc!
Adriane, lasa ca-i avem si noi pe-ai nostri...
ProSport vine cu alta bomba. Sustine ca Dinu Patriciu vrea sa preia Steaua, dar nu prin a o cumpara, ci printr-o "inginerie". Cica el s-ar afla in spatele actiunilor celebrilor generali, urmarind astfel sa preia clubul moca.
Dinu Paturiciu?
Bai...nu stiu ce sa zic...fata de Becali, e lux!Mai ales ca e mai retras asa de felul lui...
Da-mi Doamne 1 miliard de dolari ca sa iau eu Steaua!
Tind sa spun ca oricine, atata timp cat nu e anti-stelist, e mai bun decat Becali.
Sursa inițialã e Libertatea, deci aproape sigur e invenție.
cunosc foarte multe persoane care au lucrat cu Patriciu in rompetrol. Si omul este foarte retras, calculat. Stie ca daca iese in fata poate fi tras in jos pentru unele actiuni ilegale...
Alta bomba...Patriciu
Ai mei sunt foarte buni prieteni cu unul dintre fostii sai soferi personali. Omu' nu a avut decat cuvinte de lauda la adresa lui Patriciu. Un singur lucru spune: "S-a inconjurat deseori de persoane de foarte proasta calitate".
"S-a inconjurat deseori de persoane de foarte proasta calitate".
Lari, s-a inconjurat cu membri ai clanului becalii?
@Adrian
)))))) Habar nu am.
Oricum, omu' se referea la faptul ca incearca sa puna oameni de incredere sa aiba grija de lucrurile de care el nu are timpul sa se ocupe, si multi l-au furat, au dat chix, au facut trafic de influenta pe seama lui etc.
Nici SOV nu cred a renuntat la ideea de a cumpara Steaua intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat. Omul a zis urmatoarele: "orice afacere care poate deveni rentabila ma intereseaza". Tin minte ca si Patriciu a spus chestia asta atunci cand a vandut actiunile alea la Kaz Munai Gaz.
SOV, Patriciu,etc, toti bogatasii astia ma enerveaza.Nici unul nu e inger.Asta e clar.
Dar, daca ceva mai bun nu exista, nu m-as supara sa vina la Steaua.
Astia 2 baieti, SOV si Patriciu, sunt niste predatori de afaceri. Cred ca, daca unul dintre ei ar fi la Steaua in locul lui becalii, sa aibe atatea esecuri, si-ar face seppuku.
In alta ordine de idei:
"Avem cel puțin 6 cluburi din România care au centre de juniori la fel de bune ca cel al Barcelonei. Cel al Stelei este chiar peste centrul spaniolilor! Au hotel de 5 stele pentru micii fotbaliști și nocturna pentru copii.
Ar trebui sã mergeți la Craiova sã vedeți ce a fãcut Mititelu acolo, sau la Urziceni, unde au terenuri și o baza excepționalã, exact ceea ce lipsea în țara noastrã", considerã Dragomir, prezent într-o emisiune la RTV.
Asta venind de la acelasi om care zicea ca avem:
unul din primii 5 atacanti din lume: mutul
3 din cei mai buni 5 fundasi din lume: Goian, Chivu si radu Stefan
unul din cei mai buni mijlocasi din europa: Radoi
unul din primii 3 portari ai lumii: Lobont
Si cu toate astea echipa nationala tot nimic nu face ![]()
p.s.
Alte maxime gen mitica Dragomir:
"Ascultați-mã pe mine, dacã se retrage Gigi Becali, se alege praful de Steaua și de fotbalul românesc. El ajutã oamenii cu bani, împrumutã în stînga și în dreapta.
De aia nu baga atatia bani in Steaua, baga in alte echipe ![]()
Dar faza cu "dacã se retrage Gigi Becali, se alege praful de fotbalul românesc" e adevarata.Daca s-ar retrage Gigel ar scadea publicitatea si interesul presei cu 80%
Si cu toate astea echipa nationala tot nimic nu face![]()
probabil ne mai trebuie unul din primii 3 antrenori ai lumii ![]()