FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1263264265266267689»
weeezer11.12.2008 11:15

Eu cred ca s-au scos CFR-istii.

1. Gazeta zice ca ucraineanul va primi 400.000 euro pe sezon + un bonus de 300.000 in cazul castigarii Campionatului.

2. ProSport spune ca Oleg ar castiga 300.000 pana in vara + un bonus de 800.000 in cazul castigarii titlului.

Oricum ar fi, clubul are de castigat. Pentru ca daca vor lua campionatul, banii primiti de la UEFA pentru participarea in grupele Ligii vor acoperi lejer acel bonus promis prin contract antrenorului.

Iar daca nu vor lua Campionatul... vor stii ca au incercat, ca au adus pe unul din antrenorii straini care au confirmat in Romania, si asta fara un efort financiar [prea] mare.

redondo11.12.2008 11:34

M-ati omorat cu acest Protasov.Nu intelegeti ca in afara de Steaua unde a stat doar 6 luni a esuat peste tot?Si la Steaua a adus un stil spectaculos,dar s-au si pierdut meciuri pe care nu aveai voie sa le ratezi...dubla cu Rosenborg,cu Dinamo de la 2-0...2-2.A excelat in UEFA dar in Liga ar fi fost ca si ceilalti 5.

Dj11.12.2008 12:18

si dupa Protasov, si`au tras si atacant sarb, golgheterul serbiei in ultimii 2 ani...

o sa ziceti ca si rapid a luat la fel (despotovici si djalovic) si n`au facut mare branza...eu va zic insa ca acu ungurii au echipa tare de tot.

Marius11.12.2008 12:20

Golgheterul ligii secunde din Serbia. Daca pleaca Dubarbier, Culio si Pereira, asa cum se zvoneste, CFR e praf, se bate cu Otelul si Bistrita.

Melku11.12.2008 12:25
M-ati omorat cu acest Protasov.Nu intelegeti ca in afara de Steaua unde a stat doar 6 luni a esuat peste tot?Si la Steaua a adus un stil spectaculos,dar s-au si pierdut meciuri pe care nu aveai voie sa le ratezi...dubla cu Rosenborg,cu Dinamo de la 2-0...2-2.A excelat in UEFA dar in Liga ar fi fost ca si ceilalti 5.

Si a mai scos din anonimat Dnepr. Ce sa mai, se vede mana lui, cu bune cu rele ea se vede. Cum s-au pierdut meciurile alea? Nejucand nimic? La fel cum am pierdut aseara?

Piece of Mind11.12.2008 12:26

Si eu cred ca CFR face o mare greseala renuntand la Trombetta. In pofida unui stil de joc adesea incantator, Protasov nu a finalizat nimic, nicaieri.

Sper sa apucam cu totii ziua in care, prieteni, Loti Boloni va antrena in Ghencea!

Lari11.12.2008 12:26

Fara Dubarbier, Culio si Kone, CFR e o echipa mediocra, cu un bun joc defensiv.

Sper sa apucam cu totii ziua in care, prieteni, Loti Boloni va antrena in Ghencea!

Asa sa ne ajute Cel de Sus. Bine, asta ar insemna si ca jegali sa fi fost de mult disparut din Ghencea...

strezahuzum11.12.2008 12:31
M-ati omorat cu acest Protasov.Nu intelegeti ca in afara de Steaua unde a stat doar 6 luni a esuat peste tot?

Fals. A castigat campionatul Greciei cu OLympiakos Pireu. Iar cu Dinamo, Oleg a fost de vina pentru ratarile in situatii de 1 la 1 ? In Ucraina n-a reusit mai sus de locul 4 ce-i drept - dar a batut in repetate randuri pe Sahtiorul lui Il Muce si Dinamo Kiev.

Si la Steaua a adus un stil spectaculos,dar s-au si pierdut meciuri pe care nu aveai voie sa le ratezi...dubla cu Rosenborg,cu Dinamo de la 2-0...2-2.A excelat in UEFA dar in Liga ar fi fost ca si ceilalti 5.

Spre deosebire de restul antrenorilor, desigur, care ne-au adus un stil de tot rasu-plansu si au pierdut meciuri in continuare. Imi vine sa urlu de nervi daca mai aud tampenia asta cu "joc eficient, vrem rezultate, nu spectacol", adusa de marele Olita si din pacate (imi pare rau, dar asa e) continuata si de restul. Am jucat "eficient" vreo 3 ani la rand, am avut (cu rare exceptii) niste rezultate de tot rahatul, dar tot nu se renunta la prostia asta.

Protasov e un antrenor excelent (pentru Europa de est) si Clujul s-a intarit considerabil prin sosirea lui.

redondo11.12.2008 12:32
Si a mai scos din anonimat Dnepr. Ce sa mai, se vede mana lui, cu bune cu rele ea se vede. Cum s-au pierdut meciurile alea? Nejucand nimic? La fel cum am pierdut aseara?

Dnepr era a doua echipa a Ucrainei dupa Dinamo Kiev pe vremea URSS (peste Sahtar). Erau cam a treia echipa acum si inainte si dupa Protasov. De unde chestia cu "i-a scos din anonimat"?

Adrian11.12.2008 12:33

A esuat la Olympiakos unde a luat titlul si in Ucraina unde a facut din Dnepr o echipa care umilea constant sahtiorul lui il muce.

Da, a esuat peste tot!

Protasov, ca antrenor, e la fel de slab ca Radoi, ca jucator.Asa-i Redondo?

"Regret cã l-am lãsat sã plece pe Lãcãtuș. Îmi dau seama cã era mai bine cu el. Eu mai dau unele declarații cînd sunt supãrat și el a venit la mine la Palat și a spus cã pleacã.

Îl regret! Puteam sã-i spun cã am nevoie de el în continuare și rãmînea. El e un bãiat cu bun simț. Ce dacã Dorinel se supãrã? Ce trebuie sã mint eu ca sã îi fiu pe plac lui Dorinel Munteanu? Nu mã intereseazã. Îmi permit sã spun ceea ce simt.

Sã țineți minte cã numai eu fac ordine la Steaua. Cine mai e prost sã bage bani degeaba în echipã? Dar pentru cã eu bag bani, fac ce vreau" a spus Becali

Il regreta pe Lacatus ca, daca ramanea "Fiara", nimeni nu il injura niciodata.

Mori vierme!

redondo11.12.2008 12:39
Fals. A castigat campionatul Greciei cu OLympiakos Pireu. Iar cu Dinamo, Oleg a fost de vina pentru ratarile in situatii de 1 la 1 ? In Ucraina n-a reusit mai sus de locul 4 ce-i drept - dar a batut in repetate randuri pe Sahtiorul lui Il Muce si Dinamo Kiev.

Spre deosebire de restul antrenorilor, desigur, care ne-au adus un stil de tot rasu-plansu si au pierdut meciuri in continuare. Imi vine sa urlu de nervi daca mai aud tampenia asta cu "joc eficient, vrem rezultate, nu spectacol", adusa de marele Olita si din pacate (imi pare rau, dar asa e) continuata si de restul. Am jucat "eficient" vreo 3 ani la rand, am avut (cu rare exceptii) niste rezultate de tot rahatul, dar tot nu se renunta la prostia asta.

Protasov e un antrenor excelent (pentru Europa de est) si Clujul s-a intarit considerabil prin sosirea lui.

In Grecia odata la 6-7 ani mai apuca cineva sa castige un campionat in afara de Olimpiakos.Dar acolo se spune despre el cam ceea ce se spune despre Hagi la noi :Mare fotbalist dar antrenor slab. Asta nu e o jignire caci si Platini a recunoscut acest lucru despre propria persoana.

Adiane regret sa te dezamagesc dar aseara Mirel si-a mai adaugat un gol pe constiinta. Ca noi oricum nu marcam pana a doua zi,e altceva. Da,eu consider ca Radoi e mult umflat de presa si de patron.E vreo problema?

Melku11.12.2008 12:42

@redondo

Pentru mine au fost niste anonimi pana s-a dus Protasov si a reusit sa se bata cu Dinamo Kiev si Sahtior, ba chiar cred ca au iesit si in cupele europene.

redondo11.12.2008 12:50
@redondo

Pentru mine au fost niste anonimi pana s-a dus Protasov si a reusit sa se bata cu Dinamo Kiev si Sahtior, ba chiar cred ca au iesit si in cupele europene.

A antrenat acolo in perioada 2006-2008. Un an nu au fost in Europa,in celalalt au fost eliminati in turul 1 in Cupa UEFA.Inainte sa vina el cu 2 ani,tot in UEFA au prins grupele in ambele cazuri, o data chiar au castigat grupa si au jucat in primavara europeana. Deci inca o data "cum i-a scos din anonimat?"

Documenteaza-te!

Adrian11.12.2008 12:51

Bineinteles ca si-a mai adaugat un gol pe constiinta.

Nu conteaza insa toate mingile alea scoase din picioarele lui Santana sau Gilardino din pozitie de ultim aparator.

Conteaza doar ca Baciu nu a stat la Gilardino.Asta e marea gresala a lui Radoi in meciul de ieri.

p.s. Uita-te la meci si nu mai pune botul la tot ce zic rahatii aia de la protst te ve.

c.ronaldo1711.12.2008 13:54

Este greu sa ne dam noi seama cine trebuia sa tina la Gilardino. Daca echipa se apara in zona, atunci ambii au gresit, daca era marcaj om la om, atunci unul dintre ei este vinovat. Greu de spus...

Protasov :) In primul rand, daca tragem linie, vedem ce a facut el la Steaua:

1. Locul 2 in campionat.

2. Ratarea grupelor Champions League.

3. Calificarea in primavara Europeana.

4. Ratarea Supercupei Romaniei. Infrangere cu Dinamo, 2-3.

5. Fara victorie in meciurile cu Dinamo (2-2, Ghencea) si Rapid (0-0, Giulesti).

6. Cateva meciuri memorabile (Lens, Sampdoria).

Vorbesc despre ce a facut el in Romania, deoarece la performantele lui de afara nu am urmarit nici-un meci. Si totusi, din cate gasesc pe net, in 2006-2007, in Ucraine, campioan Sacktior, locul 2 Dynamo, locul 3.. Metalist. 2007-2008, campioana Dynamo, locul 2, Sacktior, locul 3.. Metalist. Unde e Dnepr? Si totusi... nu prea l-a batut Oleg pe Lucescu mereu :)

Imi vine sa urlu de nervi daca mai aud tampenia asta cu "joc eficient, vrem rezultate, nu spectacol", adusa de marele Olita si din pacate (imi pare rau, dar asa e) continuata si de restul

Si totusi Olita cu un joc schiop, a dus Steaua in semifinalele UEFA, a adus prima participare in UCL, a luat campionatul si Supercupa, si a facut 5 puncte in grupele Champions League. Si mai sunt multe astfel de exemple.

Adrian11.12.2008 13:58

Baciu statea singur in careu si privea cum Gilardino loveste mingea.

Radoi era la Santana sau alt jucator al fiorentinei.Uitati-va la reluari.

Baciu a jucat foarte bine. A fost singura lui gresala tot meciul. Eu zic ca e impresionant avand in vedere ca in acest sezon a jucat doar in C.

c.ronaldo1711.12.2008 14:12

Adriane, priveste din nou reluarea. Radoi este omul care este langa Gilardino atunci cand mingea ajunge la italian. Baciu tine la jucatorul cu maneci scurte si manusi de la Fiorentina, dar cand a vazut ca mingea nu ajunge la el a facut cativa pasi in fata. Toja este cel care tinea la Santana.

MoWeed11.12.2008 14:16

Are dreptate Ronnie, si mie mi s-a parut ca Radoi tinea la Gilardino. Dar oricum nu mai conteaza asta; la cat de penibil am jucat asta este un rezultat bun...

predatorpulse711.12.2008 14:16

Cand vorbim de Protasov trebuie sa luam in considerare 2 aspecte: cum juca echipa atunci si ce rezultate a avut.

Dupa Zenga,el a fost singurul antrenor care a schimbat echipa in bine. Zenga a luat echipa de la piti si a adus disciplina tactica,si chiar daca jocul nu era spectaculos,era eficient si rezultatele veneau(poate cel mai bun exemplu a fost dubla victorie cu dinamu 1-0 si 0-1). Zenga a plecat si a venit Protasov care a schimbat total jocul Stelei. Cu aproape acelasi lot ca Zenga a readus in Ghencea placerea jocului,jocul in viteza si din prima,pe scurt un joc spectaculos.

Din pacate pentru el,Protasov nu a avut rezultate notabile iar el,spre deosebire de Munteanu,chiar poate invoca ghinionul. Ce vina avea Protasov ca in supercupa Ghionea ii ofera mingea pe tava unui dinamovist care marcheaza imediat dintr-o faza care nu anunta nimic(iar atunci se accidentase si para si eram practic in 10)? Ce vina are Protasov ca fotbalistii sai rateaza nspe ocazii cu rosenborg acasa iar aia dau gol din singura faza de poarta(si acum tin minte cum s-a tarat mingea catre poarta noastra)? Da,a facut 2-2 cu dinamu insa doar ratarile magnifice ale baietilor nostri au facut ca tabela sa nu arate 4-0 la pauza pentru noi,ca sa nu mai zic ca am dominat javrele ca niciodata. Vina lui Protasov este ca a fost eliminat din cupa Romaniei si ca nu a stiut sa gestioneze anumite meciuri in campionat. Diferenta dintre acea perioada si prezent este ca atunci cand eram condusi speram,ba in unele meciuri eram gata sa pariez,ca vom reveni,pentru ca jocul mergea,se vedea mana antrenorului.

Cu mai mult noroc in meciurile cruciale,Protasov putea sa mai ramana cativa ani pe banca Stelei. Oamenii il iubesc pentru schimbarea care a adus-o la Steaua nu neaparat pentru "rezultate". Daca e sa ne luam dupa asta Olaroiu a avut cele mai mari rezultate de dupa revolutie si totusi majoritatea suporterilor Stelei nu-l sufera. De ce? Pentru ca a fost carpa lui Jiji dar mai ales pentru ca a schimbat stilul de joc. Un stil italienesc era mai usor de suportat cu Zenga dupa dezastrul Piturca insa n-am putut tolera stilul cu pase lungi si aparare ermetica a lui Olaroiu dupa jocul deschis,ofensiv,din perioada Protasov.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Lari11.12.2008 16:40

Deci ar avea cine sa investeasca la Steaua:

"Mi-a spus Miticã Dragomir cã vrea un rus Steaua sã cumpere pe 40 de milioane Steaua. Pãi cum sã fac eu așa ceva? Pot sã dau Steaua, dar numai unor români. ªi pun clauzã excepționalã sã nu fie vîndutã unor strãini. Poate o sã o dau pe 100 de milioane și o sã investesc la Urziceni sau la altã echipã și iau campionatul în anul urmãtor. Dar eu nu o sã o dau nici pe 500 de milioane, pentru cã nu am eu nevoie de bani", a spus Becali la Sport.ro

redondo11.12.2008 16:41

Radoi a gresit.Mie mi se pare clar.Si in plus isi pierde foarte des omul din marcaj.El stie sa faca alt tip de joc. In fine daca e atat de bun vedem unde va pleca...eu ii doresc asta,dar ma tem ca de 7 ani tot sintem amenintati cu "o mare echipa" unde va ajunge.

@Adrian

pe un antrenor e normal sa-l judeci dupa cifre (in stilul MM Stoica) nu dupa o perioada de 6 luni de joc spectaculos in care s-a ratat obiectivul nr.1 (pe care Lacatus l-a obtinut).Si eu si @Ronaldo ti-am prezentat foarte clar ce a facut la Dnepr.

Adrian11.12.2008 16:42

Prostia gesepista nu are limite!

Daca credeati ca baietii astia de la gesepe nu au nici o treaba cu jurnalismul, v-ati inselat!

Ei nu au treaba cu nimic ce tine de limba Romana.

Ia priviti poza atasata mai jos si veti vedea cam ce stiri apar pe prima pagina gesepista.

prostia_gesepista.JPG

Veti spune: "e doar o gresala mica.Oamenii mai si gresesc ca de aia sunt oameni."

Dar stati!

Apasand pe respectiva stire sunt trimis spre pagina unde stirea e data in detaliu si .... hopa!!!

prostia_gesepista_2.JPG

Vai de mine!

Dar ce e acel "i-l"

Ce este acel "l"? Verb?Adverb?

Dar acel "i"? Subiect, predicat sau fraza?

Va rog domnilor gesepisti sa imi raspundeti!

john_8611.12.2008 17:13

@Adrian, e corect.

sa i-l dau. sa il dau pe el lui.

axl11.12.2008 17:15

Adriane, esti tolomac.

MoWeed11.12.2008 17:17

Adriane, "i-l" este corect...

«1263264265266267689»