Este greu sa ne dam noi seama cine trebuia sa tina la Gilardino. Daca echipa se apara in zona, atunci ambii au gresit, daca era marcaj om la om, atunci unul dintre ei este vinovat. Greu de spus...
Protasov
In primul rand, daca tragem linie, vedem ce a facut el la Steaua:
1. Locul 2 in campionat.
2. Ratarea grupelor Champions League.
3. Calificarea in primavara Europeana.
4. Ratarea Supercupei Romaniei. Infrangere cu Dinamo, 2-3.
5. Fara victorie in meciurile cu Dinamo (2-2, Ghencea) si Rapid (0-0, Giulesti).
6. Cateva meciuri memorabile (Lens, Sampdoria).
Vorbesc despre ce a facut el in Romania, deoarece la performantele lui de afara nu am urmarit nici-un meci. Si totusi, din cate gasesc pe net, in 2006-2007, in Ucraine, campioan Sacktior, locul 2 Dynamo, locul 3.. Metalist. 2007-2008, campioana Dynamo, locul 2, Sacktior, locul 3.. Metalist. Unde e Dnepr? Si totusi... nu prea l-a batut Oleg pe Lucescu mereu 
Imi vine sa urlu de nervi daca mai aud tampenia asta cu "joc eficient, vrem rezultate, nu spectacol", adusa de marele Olita si din pacate (imi pare rau, dar asa e) continuata si de restul
Si totusi Olita cu un joc schiop, a dus Steaua in semifinalele UEFA, a adus prima participare in UCL, a luat campionatul si Supercupa, si a facut 5 puncte in grupele Champions League. Si mai sunt multe astfel de exemple.