FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1271272273274275689»
predatorpulse721.12.2008 13:26

Faza aia cu Balint si Lacatus a fost unul dintre cele mai jenante momente din viata mea de stelist,alaturi de faptul ca suntem condusi de un cioban schizofrenic.

Balint a avut dreptate iar asta ne doare,pentru ca stim ca a spus adevarul despre situatia de la Steaua. Si mai lasati-ma cu chestia asta,ca e usor sa comentezi de afara.Si Balint,si Hagi,si Ienei s-au abtinut destula vreme sa zica ceea ce cred cu adevarat despre situatia de la Steaua,oferind comentarii mai mult diplomatice decat realiste.

Adevarul e asta,Becali se pisa pe Steaua,desi se crede salvatorul ei,iar fostele glorii(cele care au creat cu adevarat acest brand) trebuiau sa reactioneze cumva. Multi au fost mult prea gentlemeni avand in vedere ca Steaua actuala e una dintre cele mai slabe echipe din istoria din toate punctele de vedere,ca sa nu mai zic ca in 2-3 ani o sa atingem nivelul de "popularitate" al javrelor de acum cativa ani,daca nu cumva s-a intamplat acest lucru deja.Putem sa ii multumim ciobanului pentru aceste vremuri minunate,care au depasit de demult situatia neagra din perioada Piturca.

Ni se arunca in fata participarile in CL unde in ultimii 2 ani am facut figuratie pe bani multi iar in campionat am gafait mereu,ca sa nu mai zic ca ne-am pisat in continuare pe Cupa Romaniei.

Scoateti pentru un moment participarile din CL. Veti vedea ca Steaua a luat locul 2 in ultimii 2 ani mai mult ajutata de patron decat de echipa in sine iar singurele meciuri in care echipa a tras tare de tot au fost dublele pentru calificarea in CL. Deci zero campionate,zero cupe,umilinta maxima in Europa. Daca asta e performanta inseamna ca am ajuns rau de tot. Ciobanul stie ca echipa nu face fata pe mai multe fronturi asa ca pluseaza la bani cat sa intram in CL,apoi ii lasa sa joace in tur sa vada unde terminam(dovada ca echipa e slaba e ca a terminat turul in ultimii ani ba la 8,ba la 11,ba la 6 pc de lider,iar daca nu era fundul grecului terminam la 8 pc din nou),iar din retur incepe sa-i ajute pe "razbonici" prin indirecte si alte smecherii(ca atunci cand a dat bani javrelor ca sa ii bata pe chefere).

E mai bine ca stelistii comenteaza de afara pentru ca nu mai vreau sa-i vad langa Jiji. Oricum si daca ar veni mari stelisti la club oricum n-ar avea mana libera,indiferent de post. Hagi a fost antrenor 3 luni si i s-a reprosat ca nu punea anumiti jucatori in teren. Lacatus a rezistat ceva mai mult si dupa ce a fost umilit("il las sa se inece) a decis sa vina inapoi. Se stie ca Lacatus asculta de jijel("il bag acuma Jiji") cand era vorba de anumiti jucatori,acesta fiind un motiv pentru care Lacatus a rezistat ceva mai mult si unul dintre motivele pentru care a fost adus inapoi(celalalt fiind faptul ca venirea sa va potoli tribunele). Adrian Ilie,desi era manager,a avut mana libera doar la anumite transferuri,celalalte fiind facute de verii lui Jiji. Nimeni nu poate sa-si faca treba cu Jiji in coasta pentru ca se baga peste ei. Daca era profesionist,le dadea un buget fix,niste obiective si daca nu era multumit ii dadea afara,indiferent ca era vorba de manager sau antrenor.

Sa presupunem ca maine vine Ienei director tehnic si Boloni manager/antrenor. Credeti ca vor putea sa-si faca treaba linistiti? Pai se va baga Jiji peste ei toata ziulica,pentru ca "sunt banii lui" si face ce vrea. Repet,oricine vine,nu poate face treaba la Steaua din cauza ciobanului. Antrenorii au fost schimbati ca sosetele si n-au putut sa construiasca pe terment lung iar jucatorii se distrug la Steaua. Spuneti-mi un jucator in forma la Steaua in ultimele 2 sezoane. Singurii care imi vin in minte ar fi zapata si Goian. In rest majoritatea sunt fie plicitisti de Steaua,fie limitati,fie indolenti,

Pana nu scapam de cioban nu ne vom vindeca,pentru ca omul acesta nu se va schimba niciodata.

CIOBANE PLEACA FIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Guardian21.12.2008 13:52
Ce a zis Balint e 100% corect...

când vorbeste despre Lãcãtus , am observat mereu cã e invidios pe el , probabil ar vrea si el sã antreneze Steaua..

Fan FC Steaua21.12.2008 14:26
când vorbeste despre Lãcãtus , am observat mereu cã e invidios pe el , probabil ar vrea si el sã antreneze Steaua..

Cred ca nu știi ce vorbești... cum sa vrea Balint sa antreneze Steaua? El e un anti-becalist declarat, si satul de mizeriile din fotbal ... are serviciul lui, iubește Steaua, dar nu l-a interesat niciodata si nici nu il va interesa sa antreneze Steaua .. deci n-are de ce sa fie invidios ... nu e o carpa ca Lacatus ...

Tot ceea ce a zis Balint e adevãrat ...

Adrian21.12.2008 14:47

Da, da!

Toti sunt invidios pe Lacatus.

De aia zic ce zic despre Steaua si becalii. Ca doar tot ce zic ei sunt prostii, minciuni, frustrari. Nimic nu e adevarat.

Doar ce zice Lacatus e adevarat.

Lacatus zice ca se poate lucra cu becalii la Steaua desi acum 2 luni a plecat pt ca nu se putea lucra cu becalii la Steaua. Lacatus zice ca becalii nu ii impune jucatori desi stim cu totii episodul "acum Gigi, acum". Lacatus zice ca Steaua nu e in criza desi 13 meciuri consecutive fara victorie ar zice altceva.

Dar aveti dreptate. Balint e un antrenor slab si invidios, nu ca Lacatus, un antrenor cu un palmares care l-ar face invidios si pe Mourinho.

1on21.12.2008 19:52

N-are treabã cu Steaua, da' mi se pare destul de interesant:

Dacia Main Sponsor di Udinese Calcio

È stata presentata oggi a Milano la partnership tra Udinese Calcio e Dacia. Il marchio automobilistico appartenente al Gruppo Renault sarà il Main Sponsor della Società

Dacia Main Sponsor di Udinese Calcio

Da domani sera, in occasione dell'incontro di Campionato Milan – Udinese il marchio Dacia sarà presente sulla maglia dei bianconeri.

Con questa partnership si incontrano due realtà in affermazione nei loro rispettivi settori che si sono aperte la strada e hanno conseguito importanti successi, con un approccio simile. Sono entrambe due realtà giovani e dinamiche, emergenti ed ambiziose: Dacia è tuttora, a distanza di tre anni dall'arrivo sul mercato italiano e dall'inizio della sua espansione internazionale, l'unico brand low-cost del mondo dell'auto. La marca automobilistica di origine rumena, acquisita negli anni scorsi dal Gruppo Renault, è oggi la più compiuta ed avanzata espressione della filosofia – progettuale e commerciale – del low-cost, e si è conquistata il ruolo di brand di riferimento in tema di modelli accessibili e di acquisto intelligente. Ingegnosità e generosità, efficacemente sintetizzate nella firma di marca "Think big. Pay little".

Andrea Baracco, Direttore Comunicazione di Renault Italia, commenta così l'accordo raggiunto con l'Udinese Calcio "Questa sponsorizzazione rappresenta per noi l'opportunità di avere un'importante vetrina, come quella del campionato di calcio di massima serie, per accrescere la notorietà di Dacia sul mercato italiano. È l'occasione per far conoscere ad un vasto pubblico una marca giovane che sta già registrando importanti successi commerciali e una forte crescita, in controtendenza rispetto al forte calo del mercato automobilistico del nostro paese".

Soddisfazione per l'accordo anche nelle parole del Direttore Generale di Udinese Calcio Pietro Leonardi, che ha dichiarato "La ricerca dei massimi risultati attraverso una gestione oculata dei costi caratterizza da sempre la filosofia societaria della famiglia Pozzo e della squadra bianconera. È per noi quindi una grande soddisfazione condividere questa filosofia con Dacia, un marchio giovane e dinamico che si distingue nel panorama dell'automotive per la strategia low-cost. Nel mondo del calcio l'Udinese da anni si distingue come modello da imitare, sia in Italia che in Europa, soprattutto per la capacità di ricercare potenziali nuovi talenti da inserire nel vivaio bianconero per valorizzarli e costruire una squadra solida e composta da elementi di valore in grado di ottenere ottimi risultati e competere alla pari con le grandi del calcio italiano ed europeo".

I contenuti sono riproducibili citando la fonte udinese.it

bodanelu21.12.2008 21:43

mai usor baieti.. mai usor... Continuati pe privat daca aveti chef de harta :)

Guardian21.12.2008 21:57

Nu am spus niciodatã cã Balint nu iubeste Steaua ! sã fie clar ! dar de ce mereu la sport.ro ,împreunã cu banciu îl face pe Lãcã cu ou si cu otet? (exagerez putin)

Adrian21.12.2008 22:15

Dar Lacatus de ce ii ia mereu apararea lui becalii?

Guardian21.12.2008 22:38

Lãcãtus mereu i-a dat peste nas lui Becali,de multe ori l-a fãcut si de râs la TV.

la tine ,dacã a spus o vorbã bunã , înseamnã cã mereu îi ia apãrarea?

zi-mi si mie , când i-a luat apãrarea..dar exact

Adrian21.12.2008 22:45
Lãcãtus mereu i-a dat peste nas lui Becali,de multe ori l-a fãcut si de râs la TV.

Cand?

Vreau sa stiu cand i-a dat peste nas lui Gigel?

Atunci cand a iesit Gigel nervos sa zica ca pe Abel l-a adus ca asa i-a zis Lacatus?

ahahhaha:))

Pai atunci a sarit sa vorbeasca doar ca sa se apere. Desi ciobanul avea dreptate.

I l-a adus pe Abel si nu l-a folosit.

Lacatus nu i-a dat niciodata peste nas lui Gigel. Totdeauna l-a pupat in fund si l-a aparat.

Cand i-a luat apararea?

Pai ultima data a facut-o acum o saptamana.

Balint a fost contactat telefonic sa isi dea cu parerea despre ce se intampla la Steaua, ca e fost mare jucator Stelist, si, printre oftaturi, a indraznit sa il critice pe becalii.

In momentul ala Lacatus a intervenit si el telefonic si l-a pus la punct pe Balint.

I-a bagat pumnul in gura in ultimul hal si i-a mai zis si un "taci ca tu nu stii".

Asta dupa ce a bagat tot felul de vrajeli cum ca se poate lucra cu Gigel si ca Gigel face numai bine la Steaua.

mountytoma21.12.2008 22:53
pana la urma....gayul ala pansat si chel comenteaza mereu de Steaua ...marele tactician care iubeste salamul ....si nu are nici o treaba cu antrenoratul ,a antrenat o singura data pe sportul in b in rest numai secund...al lui Hagi :thumbup: o fi el stelist da are o gura mare si proasta...respect maxim pentru ce a facut ca jucator , dar prin cat de mult vb si prost , dovedeste ca e un mare idiot.

mai baiete, tu ori esti Olaroiu in persoana, ori intelegi si faci totul pe dos :)

Balint este unul din putinii fotbalisti inteligenti si de bun simt pe care i-a avut tara asta. in ambele categorii, cu tot respectul fata de realizarile lui ca jucator la Steaua, Marius Lacatus nu are ce cauta!

Nu am spus niciodatã cã Balint nu iubeste Steaua ! sã fie clar ! dar de ce mereu la sport.ro ,împreunã cu banciu îl face pe Lãcã cu ou si cu otet? (exagerez putin)

nu stiu daca "mereu", dar sigur e ca antrenorul Lacatus are motive destule sa fie facut si cu ou si cu otet. asta nu inseamna ca nu tinem la el, sau nu tinem cu Steaua. dar nu are rost sa ne furam singuri caciula, Lacatus are mult de munca pana sa devina antrenorul pe care ni-l dorim!

Guardian21.12.2008 22:58

@ Adrian

ai fãcut din tântar , armãsar!

1.Lãcã nu a zis niciodatã cã jj face numai bine la Steaua , asta ai scos-o din burtã

2.Lãcã a intervenit în acea emisiune pentru cã Balint a zis cã iar o luãm de la capãt si cã Lãcã iar va fii sluga lui jj ceva de genu..( aici îsi aratã Balint 5 % din invidia fatã de Lãcã ) , dacã era prieten adevãrat mai zicea asa ceva?

3.Când i-a dat peste nas? pãi e simplu.. la ultima aparitie a lui jj la TV , o datã ai spus-o tu , si de vreo 2 ori pe la Telesport.

@ mountytoma

pãi antrenorul ãla care ni-l dorim noi nu va veni niciodatã crede-mã

si dintre Hagi, Lãcã sau Dorinel , clar Lãcã gândeste cel mai bine dintre toti.

Rezultã cã înafarã de Dan Petrescu(care nu poate veni momenta la noi din cauza lui jj ) nimeni din România nu are valoare de Steaua ( si pe calea asta îi urez si eu un La multi ani lui D.Petrescu )

mountytoma21.12.2008 23:34

daca e sa aducem antrenori care sunt deja buni, atunci doar Dan Petrescu si Boloni sunt singurele optiuni. dar nici unul nu vine cat timp e Becali aici. asa ca nu ne ramane decat sa speram ca Lacatus va DEVENI un antrenor bun!

ps. parerea mea e ca Hagi e un antrenor bun!

grizzly22.12.2008 02:31
ps. parerea mea e ca Hagi e un antrenor bun!

continuand o discutie utopica, atata timp cat nici un antrenor cu capul pe umeri nu o sa calce vestiarele Stelei cat timp e oierul la echipa, eu cred ca un antrenor bun pt noi va fi cel care va renunta la formula cu 2 inchizatori si va juca cel putin un clasic 4-4-2. cu 2 varfuri de meserie si un mijlocas adevarat de constructie si atac. ofensiv adica. in momentul cand va veni un antrenor care va juca constant cu un singur inchizator, il venerez, chiar daca ne duce in b. sunt satul de atat frica. parca am fi cs otopeni sau alte nou promovate in istoria lor in a. bleah!

Adrian22.12.2008 09:32

Guardian

Deci, de cand e Gigel la Steaua, Lacatus s-a luat de el de vreo 3 ori.

WOW!

Pai bai frate, Balint nu a facut altceva decat sa zica un adevar.

DA! Lacatus e sluga lui Gigi.

DA! Gigi a distrus Steaua.

DA! Nu e normala revenirea lui Lacatus.

Acum cateva luni ma certam cu toti de aici si ziceam ca o sa o luam rau de tot din cauza lui Lacatus. V-am avertizat ca ciorile si catelele nu vor lasa "nepedepsita" iubirea dintre Laca si cioban. Si asa a fost.

La meciurile directe atat ciorile cat si catelele au facut bannere si coregrafii prin care ne-au atacat folosindu-se de Lacatus. Lacatus ne-a facut de rusine!

Intelegi?!

Asa o sa se intample si acum.

Lacatus nu stie sa antreneze o echipa.

Lacatus nu o sa faca mare lucru de capul lui.

Faptul ca a recunoscut ca nu poate sa schimbe sistemul de joc e incredibil!Demonstreaza clar cat de slab e ca antrenor. Acest 4-5-1 folosit de el e o tactica de echipe mici.

Aglomoerezi mijlocul, bagi 2 inchizatori ca sa asiguri apararea si joci la ciupeala.

Asa joaca Steaua?

Poate ca nu a zis Lacatus ca Gigi face numai bine la Steaua dar, negand ca Gigi face numai rau, nici nu lasa loc de interpretari.

Si hai sa va mai intreb ceva.

De unde ati scos voi asta cu invidia lui Balint?

Balint ca antrenor a realizat mai multe ca Lacatus fratilor. Balint a reusit sa promoveze cu Sportul. Lacatus ce a reusit? Ce performanta isi poate trece in palmares?

O retrogradare cu ciaklau'?

Si nu ma frecati la cap cu intrarea in grupele CL!

De ce ar fi cineva invidios pe Lacatus?

Voi chiar credeti ca toata lumea isi doreste sa lucreze cu becaliii?

Nu mai visati ma!

c.ronaldo1722.12.2008 10:45

1. Daca Lacatus te-a facut pe tine de rusine, atunci inseamna ca esti un om super-important. Daca Steaua te-a facut de rusine, atunci...

2. Noi nu stim daca Lacatus stie sau nu sa antreneze o echipa. Noi doar spunem ce ne convine noua. Lacatus este singurul care stie daca poate sau nu sa antreneze o echipa.

3. Lacatus s-a descurcat mai mult sau mai putin singur, de capul lui. Nu a fost pupat in fund cat era jucator, a stiut sa se ridice si singur.

4. O calificare in UEFA Champions League este de "n" ori mai pretioasa decat o promovare in Liga 1. Pentru a te califica in Liga, trebuie in primul rand sa ocupi locul 1 sau 2 in campionat si mai apoi sa elimini o echipa puternica in tururile/turul preliminare. Pentru a promova, trebuie sa iei doar locul 1 sau 2.

5. 4-5-1? Parca era 4-2-3-1. Aceasta tactica este cea mai flexibila. Ea se poate transforma cand in 4-5-1 pe faza de aparare, cand in 4-3-3 pe contraatacuri, cand in 4-4-2 in faze statice etc. Dar normal, eu vorbesc doar ce vad la televizor si ce gandesc, nu spun punct. Poate gresesc.

6. Daca Lacatus nu zice la televizor "m**e Becali" asta inseamna ca nu mai este stelist?

PS: wtf is ciaklau`?

Guardian22.12.2008 10:52

de acord cu c.ronaldo17 , iar tu Adrian fii mai calm :)

Recoba22.12.2008 11:39

daca Balint avea atat bun simt nu vb atat de mul,t si prost ca pana si pe Lacatus la enervat...iar Hagi..sezi bland...e caz de targa ca antrenor...

mountytoma22.12.2008 12:16

pana una alta Balint cu asta se ocupa acum, cu emisiuni de televiziune. deci nu isi poate permite sa taca, mai ales ca se pricepe la ceea ce spune, adica la fotbal. o chestie in care tu si eu de exemplu nu am reusit.

iar daca Hagi e antrenor bun sau nu, chestia asta e mai mult decat discutabila. despre cat de bun a fost ca antrenor al Stelei nu ne putem pronunta, ca pana sa inceapa sa antreneze a trebuit sa plece din cauza becalopitecului. sunt convins ca daca va ajunge la o echipa care il va lasa sa antreneze in liniste, va arata ce stie. iar Hagi stie fotbal mai mult decat toti suporterii la un loc. o marturiseste unul care s-a suparat in 1986/87 cand a venit Gica la Steaua, crezand ca o vedeta ca el va strica echipa aceea minunata!

Adrian22.12.2008 13:06
1. Daca Lacatus te-a facut pe tine de rusine, atunci inseamna ca esti un om super-important. Daca Steaua te-a facut de rusine, atunci...

Nu sunt un om super important. Sunt doar un stelist care si-a dat o palma atunci cand a vazut ce bannere au scos cainii si ciorile la meciurile directe.

Tu nu esti ultras. Tu nici macar nu faci deplasari. Tu nu te implici si nu faci bannere sau alte treburi. Tu nu ai cum sa intelegi asta.

Cand dusmanul e fericit, te doare.

Intreaba-l pe Stanici sau pe alti oameni care se implica activ in fenomen sa vezi cum s-a simtit in momentul in care dinamuistii s-au folosit de unul din simbolurile Stelei pt a da in noi.

2. Noi nu stim daca Lacatus stie sau nu sa antreneze o echipa. Noi doar spunem ce ne convine noua. Lacatus este singurul care stie daca poate sau nu sa antreneze o echipa.

Eu din ce am vazut, nu cred ca stie. Cand te bate talnar, antrenor care a retrogradat Unirea Alba Iulia in Liga a 3a si cand faci egal acasa cu otopeniul...nu prea mai e nimic de zis.

3. Lacatus s-a descurcat mai mult sau mai putin singur, de capul lui. Nu a fost pupat in fund cat era jucator, a stiut sa se ridice si singur.

Ca jucator Lacatus a facut parte dintr-o echipa. Sa nu uitam de colegii lui. Te rog.

Ca desi a dat gol in finala din 86, nu a fost singurul. Si Balint a dat un gol atunci.

Si mai era si un Duckadam in poarta.

4. O calificare in UEFA Champions League este de "n" ori mai pretioasa decat o promovare in Liga 1. Pentru a te califica in Liga, trebuie in primul rand sa ocupi locul 1 sau 2 in campionat si mai apoi sa elimini o echipa puternica in tururile/turul preliminare. Pentru a promova, trebuie sa iei doar locul 1 sau 2.

Oare?

Neaparat o echipa puternica?

Standard si BATE erau echipe puternice?

Doar pt ca am intalnit Galata, o echipa de nivelul nostru, nu inseamna ca am facut performanta. Si simpla participare in grupele Cl pe mine nu ma prea incanta.

Balint a luat o echipa mica si a dus-o in Liga 1. A promovat de pe locul 1, nu de pe 2.

Lacatus, ca antrenor, nu stie ce gust are locul 1. Intelegi?

Sa se duca si Laca in b si sa promoveze cu o echipa. Sa vedem daca poate. Ca pana acum, Intergaz zice ca nu poate.

5. 4-5-1? Parca era 4-2-3-1. Aceasta tactica este cea mai flexibila. Ea se poate transforma cand in 4-5-1 pe faza de aparare, cand in 4-3-3 pe contraatacuri, cand in 4-4-2 in faze statice etc. Dar normal, eu vorbesc doar ce vad la televizor si ce gandesc, nu spun punct. Poate gresesc.

Eu nu prea am vazut acel 4-3-3 pe faza ofensiva despre care vorbesti tu.

Nu am vazut deloc flexibilitatea acestui sistem tampit.

Acest 4-5-1 trebuie sa ma prosteasca pe mine si sa cred ca e de fapt un 4-1-4-1 ca cel folosit de Spania in finala CE de anul asta? Te rog, nu imi insulta inteligenta.

Ii zice 4-3-2-1 pt ca suna mai ofensiv decat 4-5-1. Atat.

Si daca tu ai vazut in faze statice 4-4-2 inseamna ca te-ai uitat la meciurile altei echipe.

6. Daca Lacatus nu zice la televizor "m**e Becali" asta inseamna ca nu mai este stelist?

Nu. Inseamna doar ca e un pupinbecal. Atat.

PS: wtf is ciaklau`?

Intreaba-l pe giani kirita ;)

Voi trebuie sa intelegeti doar o chestie despre Lacatus:

Acea fraza spusa de Ienei in momentul in care a auzit ca Laca a revenit la Steaua.

"As spune ceva dar nu vreau sa il jignesc pe Marius."

c.ronaldo1722.12.2008 13:54

1. Nu sunt ultras, nu ma dau ultras pentru ca as manca rahat. Dar repet, daca Lacatus a facut pe vreun stelist de rusine ... (puncte puncte).

2. Eu din cate am vazut, stie. Nu am auzit sa se planga jucatorii de Marius Lacatus. Si ce tot atata te-a batut Talnar sau Otopeniul? In meciul Dinamo-Steaua din primavara, au jucat si 22 de jucatori, nu doar Talnar-Lacatus. Iti amintesc cum simula Dica fotbalul 1 vs 1 cu Lobont la 0-0? Si daca e sa mergem dupa logica "daca te bate talnar si faci egal cu otopeniul, atunci...", atunci toti antrenorii din lume ar fi prosti.

3. Evident, Steaua 86 era o intreaga echipa. Nimic de zis!

4. Nu cred ca trebuie sa mai facem acum o dezbatere despre ce e mai greu de realizat: calificare in UCL sau promovare in Liga 1. Sa fim putin seriosi :)

5. Am spus mai sus referitor la tactica tot.

6. Civilizat = pupinbecal?!

Adrian22.12.2008 14:32

Bai copile, tu, ca stelist, cum te-ai simtit cand Lacatus a sarit in apararea lui becalii?

Tu, ca stelist, cum te-ai simtit cand Lacatus se umilea in fata oierului cu "acum Gigi, acum"?

Ti-a placut?

Ce stie Lacatus ca antrenor?

Zi-mi mie ce stie?

Ca a dus echipa pe 2 anul trecut. Echipa a ajuns pe 2 anul trecut datorita fazelor fixe si lui becalii. Fazele fixe au castigat meciuri si becalii a avut grija sa piarda contracandidatele.

Zi-mi tu mie acum, unde sunt fazele fixe?

Cum se face ca Goian marcheaza la nationala destul de des din faze fixe dar la Steaua nu o mai face? Oare pregatirea de vara nu includea si fazele fixe?

Cum de le-a pierdut Lacatus?

Aaaa....ca nu mai sunt executanti...

Oare?

Oare Dayro nu loveste bine mingea? Radoi nu loveste bine mingea? Ogararu nu stie? Semedo nu stie sa centreze? Ca nu avem pe nimeni ca Mendoza, asta e tot vina lui Lacatus.

De ce nu lucreaza cu ei lovituri libere?

Abel ala era cunoscut ca un bun executant al loviturilor libere. De ce nu l-a folosit?

Asta e Lacatus tata. Aici se vede mana unui antrenor, la pregatirea de vara.

Asta e cea mai importanta pregatire.

Protasov, cand a venit la Steaua, a avut toata vara la dispozitie sa isi faca o echipa.

Si-a lucrat fazele fixe, si-a lucrat pregatirea fizica, si-a rezolvat problemele de la mijloc si din atac si a reusit sa faca si o aparare de nationala.

A inceput greu omul. Asta e.

Le cerea jucatorilor sa faca pressing puternic si asta i-a terminat. Pt ca nu avea la dispozitie un lot numeros si apropiat din punct de vedere valoric.

Pe parcurs insa s-au rezolvat problemele. Echipa a devenit omogena, lectiile au fost invatate.

Bostina scapa pe stanga, dribla, centra. Iacob prelua si devia. Dica venea pe spatiul lasat liber si inscria. Jocul mergea pt ca era simplu.

Nu existau reprofilari, nu existau jocuri prostesti.

Dica juca varf, Nicolita mijlocas dreapta, Bostina avea libertate de miscare si toti jucau bine.

Tu imi spui acum ca Dica s-a c***t pe el in fata lui Lobont dar uiti ca omul nu mai jucase varf de aproape un an. Dica, din nu stiu ce idei tampite, a fost transformat din marcator in playmaker. De ce?

Ce s-a intamplat cu Dica atunci se intampla si cu Dayro acum.

Jucatorul asta promitea foarte mult ca atacant. Acum l-a bagat o minte desteapta mijlocas de creatie si se tot plang cunoscatorii pe forum ca nu are baiatul valoare si ca de ce nu da goluri.

Lacatus trebuia sa bata pe dinam0.Atat. Ca stelist, doar asta trebuia sa faca.

Indiferent ca jocul ala conta pt titlu, retrogradare sau ca nu mai avea nici o importanta.

Esti de acord cu mine sau nu?

Lacatus a dat-o in bata fix cand conta. Asta spune multe despre el ca antrenor. Foarte multe.

Si nu, taticule, o calificare intr-o competitie, fie ea si CL, nu e mai tare ca o promovare.

Stii de ce?

Pt ca a promova inseamna a castiga o competitie.A promova inseamna a castiga Liga a2a sau a 3a.

Si asta e o performanta pe care o poti trece in CV.

O calificare in CL, daca o treci in CV si in rest ai doar o retrogradare si un loc 3, nu face altceva decat sa te umileasca atunci cand te duci sa prezinti cuiva respectivul CV.

Tu ai doar 3 si 4 in carnet dar te duci sa te dai mare cu prima nota de 5. Sa fim seriosi!

Lacatus nu e antrenor de Steaua. Asa cum nici Hagi nu e.

Degeaba tot incercati sa ii luati apararea. El e acolo doar pt ca e caldut si e bine.

Are un loc de munca, antreneaza o echipa destul de puternica, primeste partea lui de televiziune si ce face in schimb?

Da de 2-3 ori din mana cand il cheama galeria, il apara pe Gigel si mai da 2-3 declaratii la sfarsit de meci in care se plange ca i-a lipsit norocul si ca merita mai mult.

Voi il vedeti pe Lacatus ca un salvator al Stelei si nu inteleg de ce.

Acum, cand ar trebui sa fim toti uniti impotriva ciobanului, vine asta si ne rupe iar in 2.

Abia astept primul meci al Stelei. Abia astept sa vad cum il va injura intreg stadionul pe Gigi si abia astept sa vad care va fi primul om care va cere stadionului sa nu mai injure, ca face rau echipei.

Ati ajuns sa il faceti pe Lacatus zeu. Si pt ce?

Pt ca a stat mai mult timp la Steaua ca altii?

Bai Ronaldo, hai sa te intreb ceva.

Tu ai ajuns moderator al acestui site pt ca esti mai stelist ca altii sau pt ca esti mai prezent?

grizzly22.12.2008 14:41
Intreaba-l pe Stanici sau pe alti oameni care se implica activ in fenomen sa vezi cum s-a simtit in momentul in care dinamuistii s-au folosit de unul din simbolurile Stelei pt a da in noi.

si acuma ce sa facem fratioare? sa nu mai avem simboluri doar pentru ca pot fi atacate? inteleg mesajul tau si sunt oarecum de acord, dar nu in forma asta.

plus de asta, Lacatus nu mai e simbol de cand s-a dat pe brazda cu gb

c.ronaldo1722.12.2008 14:53

Adriane, tu mereu ai tendinta de a exagera la infinit doar pentru a pune pune in valoare o vorba, fapta etc. "Acum Gigi, acum" stii macar in ce meci a spus-o Lacatus lui Becali?

Echipa a ajuns anul trecut pe locul 2 datorita echipei si a antrenorului, nu a fazelor fixe. A, ca echipa a dat goluri din faze fixe, asta este altceva. Dar un meci nu il castigi din faze fixe. Un meci il castigi cu o asezare buna in teren. De ce alte echipe nu ne-au dat cu un gol mai mult decat am marcat noi? Iar chestia cu faze fixe, este un alt + adus lui Lacatus. Din cate stiu, Steaua a inscris sub conducerea lui Lacatus cele mai multe goluri din faze fixe.

"Le cerea jucatorilor sa faca pressing puternic si asta i-a terminat." - sper ca lucrul asta il stii din surse sigure, nu iti dai din nou cu presupusul.

Joga Bonito-ul (nu userul) care l-ai scris tu mai jos nu are nici-o valoare cand te bate Dinamo in Supercupa, Rosenborg in preliminarii si termini pe locul 2. Si altele... Si daca tu spui ca Dica a ratat singur cu Lobont din cauza ca joaca playmaker, atunci... El trebuia sa o bage ca taranu` cu un sut la colt, fara sperante pentru portar. Dan Petrescu spunea ca atunci cand jucatorul lui ajunge singur cu portarul, el si-a facut datoria.

De fapt, mana unui antrenor nu se vede nicidecum la pregatirea de vara, ea se vede la finalul unui meci/sezon. Dupa ce tragi linie vezi daca este sau nu este antrenor.

"Lacatus trebuia sa bata pe dinam0.Atat. Ca stelist, doar asta trebuia sa faca.

Indiferent ca jocul ala conta pt titlu, retrogradare sau ca nu mai avea nici o importanta.

Esti de acord cu mine sau nu?"

Si Protasov trebuia, si Olaroiu trebuia, si Piturca trebuia. Doar Zenga a putut mereu. :)

Referitor la UCL sau promovare... te asigur, din surse sigure, ca un antrenor devine mai cunoscut in Europa atunci cand intra in Liga Campionilor cu o echipa care se autofinantiaza decat un antrenor care intra in Liga 1 cu o echipa cu sau fara buget, nu are importanta.

Daca te intereseaza cum am ajuns eu moderator il poti intreba pe Azzido prin PM, cred ca va sti sa iti de-a raspunsul... bai Adriane.

Recoba22.12.2008 15:25

Desi gestul in sine al lui Lacatus de a reveni e usor penibil , decat Dorinel sincer mai bine Lacatus.Asa cum e el de slab, in retur a castigat 10 meciuri , ca nu a reusit sa bata pe Dinamo asta e alta treaba. Oricum o sa vedem pe viitor ce inseamna revenirea lui Lacatus.

Ca sa fiu offtopic :)) doamne adriane ce mi place de tine , in loc de argumente tu zici decat:" eu marele ultras tu stii cate am facut eu ?? " bah baiatule ce faci tu ca mare ultras, o faci pentru tine , iti arati pasiunea pentru echipa, nu o faci ca sa arati la lume ce mare jmecher esti tu in peluza . Daca ne luam dupa ce spui ai fi un mic santos mirasierra pentru peluza din Ghencea :thumbsup:

«1271272273274275689»