Faza aia cu Balint si Lacatus a fost unul dintre cele mai jenante momente din viata mea de stelist,alaturi de faptul ca suntem condusi de un cioban schizofrenic.
Balint a avut dreptate iar asta ne doare,pentru ca stim ca a spus adevarul despre situatia de la Steaua. Si mai lasati-ma cu chestia asta,ca e usor sa comentezi de afara.Si Balint,si Hagi,si Ienei s-au abtinut destula vreme sa zica ceea ce cred cu adevarat despre situatia de la Steaua,oferind comentarii mai mult diplomatice decat realiste.
Adevarul e asta,Becali se pisa pe Steaua,desi se crede salvatorul ei,iar fostele glorii(cele care au creat cu adevarat acest brand) trebuiau sa reactioneze cumva. Multi au fost mult prea gentlemeni avand in vedere ca Steaua actuala e una dintre cele mai slabe echipe din istoria din toate punctele de vedere,ca sa nu mai zic ca in 2-3 ani o sa atingem nivelul de "popularitate" al javrelor de acum cativa ani,daca nu cumva s-a intamplat acest lucru deja.Putem sa ii multumim ciobanului pentru aceste vremuri minunate,care au depasit de demult situatia neagra din perioada Piturca.
Ni se arunca in fata participarile in CL unde in ultimii 2 ani am facut figuratie pe bani multi iar in campionat am gafait mereu,ca sa nu mai zic ca ne-am pisat in continuare pe Cupa Romaniei.
Scoateti pentru un moment participarile din CL. Veti vedea ca Steaua a luat locul 2 in ultimii 2 ani mai mult ajutata de patron decat de echipa in sine iar singurele meciuri in care echipa a tras tare de tot au fost dublele pentru calificarea in CL. Deci zero campionate,zero cupe,umilinta maxima in Europa. Daca asta e performanta inseamna ca am ajuns rau de tot. Ciobanul stie ca echipa nu face fata pe mai multe fronturi asa ca pluseaza la bani cat sa intram in CL,apoi ii lasa sa joace in tur sa vada unde terminam(dovada ca echipa e slaba e ca a terminat turul in ultimii ani ba la 8,ba la 11,ba la 6 pc de lider,iar daca nu era fundul grecului terminam la 8 pc din nou),iar din retur incepe sa-i ajute pe "razbonici" prin indirecte si alte smecherii(ca atunci cand a dat bani javrelor ca sa ii bata pe chefere).
E mai bine ca stelistii comenteaza de afara pentru ca nu mai vreau sa-i vad langa Jiji. Oricum si daca ar veni mari stelisti la club oricum n-ar avea mana libera,indiferent de post. Hagi a fost antrenor 3 luni si i s-a reprosat ca nu punea anumiti jucatori in teren. Lacatus a rezistat ceva mai mult si dupa ce a fost umilit("il las sa se inece) a decis sa vina inapoi. Se stie ca Lacatus asculta de jijel("il bag acuma Jiji") cand era vorba de anumiti jucatori,acesta fiind un motiv pentru care Lacatus a rezistat ceva mai mult si unul dintre motivele pentru care a fost adus inapoi(celalalt fiind faptul ca venirea sa va potoli tribunele). Adrian Ilie,desi era manager,a avut mana libera doar la anumite transferuri,celalalte fiind facute de verii lui Jiji. Nimeni nu poate sa-si faca treba cu Jiji in coasta pentru ca se baga peste ei. Daca era profesionist,le dadea un buget fix,niste obiective si daca nu era multumit ii dadea afara,indiferent ca era vorba de manager sau antrenor.
Sa presupunem ca maine vine Ienei director tehnic si Boloni manager/antrenor. Credeti ca vor putea sa-si faca treaba linistiti? Pai se va baga Jiji peste ei toata ziulica,pentru ca "sunt banii lui" si face ce vrea. Repet,oricine vine,nu poate face treaba la Steaua din cauza ciobanului. Antrenorii au fost schimbati ca sosetele si n-au putut sa construiasca pe terment lung iar jucatorii se distrug la Steaua. Spuneti-mi un jucator in forma la Steaua in ultimele 2 sezoane. Singurii care imi vin in minte ar fi zapata si Goian. In rest majoritatea sunt fie plicitisti de Steaua,fie limitati,fie indolenti,
Pana nu scapam de cioban nu ne vom vindeca,pentru ca omul acesta nu se va schimba niciodata.
CIOBANE PLEACA FIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.