FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1275276277278279689»
grizzly30.12.2008 19:01
@redondo tocmai s-a dat o lege in care date convorbirilor o sa fie mentinute in sistem de catre operatorii de telefonie si internet. Si daca unele institutii de ancheta cer, trebuie sa le fie puse la dispozitie. Dar asta doar in 6 luni... dupa 6 luni se sterg...

datele inseamna inregistrarile log-urilor de retea. adica cine suna pe cine, la ce ora, ce durata a avut convorbirea. atat.

bodanelu30.12.2008 22:00

da, dar pot cere totul din ultimele 6 luni si pot cere si ascultarea lor.

sabin130730.12.2008 22:12

Oricum nu se sinchisesc ei de ¨litera legii¨.

grizzly01.01.2009 07:06
da, dar pot cere totul din ultimele 6 luni si pot cere si ascultarea lor.

convorbirile in sine nu se inregistreaza. ori le prinzi atunci cand sunt in eter, ori la revedere. nu imi doresc o polemica in acest sens, dar crede-ma ca stiu despre ce vorbesc. plus de asta nu ti-ar da nimeni mandat pentru o convorbire petrecuta deja. oricum, vorba lui sabin, de aia nu mai pot ei. cazul asta al lui gb este bine instrumentat si documentat. daca se dorea sa se faca ceva, se facea. degeaba lucreaza dna, politia sau serviciile antifrauda, daca procurorul pune un nup pe dosar, sau judecatorul absolva invinuitul. hai la multi ani! (fara gb)

Lari03.01.2009 19:29

Dinamovisto-rapidistul Mircea Lucescu a declarat azi ca vrea ca Sahtior sa joace un amical cu Steaua in iarna asta si este dispus sa negocieze data si locul cu oficialii nostri.

Ce super ar fi sa joace in Ghencea, sa vedem iar la lucru echipa.

Doamne fereste, ce prosteste antijegali? Nici nu ma gandeam la asa ceva...

Ce zi ar fi, bai! Muce si jegali injurati in acelasi timp, la acelasi meci... Unele vise chiar pot deveni realitate, ha?

Guardian03.01.2009 20:34

si ce rezolvãm dacã îi înjurãm ?

mereu i-am înjurat .. si ce am rezolvat? de multe ori majoritatea din noi , chiar si-au luat si o bãtaie de neuitat

m-am sãturat sã îi înjur , noi chiar nu putem fii civilizati?

mountytoma03.01.2009 20:37

si eu m-am saturat. de-aia am propus ca, in loc de "muhhe Gigi" sa strigam, in mod civilizat: "Gigi, Gigi, te iubim, da-n gura! in gura" :-)

Lari03.01.2009 20:39
noi chiar nu putem fii civilizati?

Ba da. Cu cine merita. Gigipanzeul si Muce nu merita. Sunt doi scuipati.

Adrian03.01.2009 21:17

mereu i-am înjurat .. si ce am rezolvat? de multe ori majoritatea din noi , chiar si-au luat si o bãtaie de neuitat

m-am sãturat sã îi înjur , noi chiar nu putem fi civilizati?

ohohoho!!!

Si cica reintoarcerea "Fiarei" nu o sa ii faca pe suporteri sa renunte la injuraturi.

Nu stiu cum de te-ai saturat tu sa ii injuri.

Faci naveta din somalia sau cum treci pe la meciuri? Cand ti-ai luat tu bataie pe stadion?

Eh...

HAI LÃCÃTUȘ ! Restul sunt pioni.

Asta spune tot.

Guardian03.01.2009 21:25

nu mai face pe desteptul cã nu îti stã bine deloc..

se scrie si cu 2 de i în caz de nu stiai

Bogdan4Steaua03.01.2009 21:27

Guardian, datorita unei astfel de mentalitati, din pacate prezenta frecvent in randurile suporterilor, Becali a ajuns sa se creada stapan peste Steaua.

Becali face rau constant Stelei, este precum un foc ce mistuie incontinuu numele, traditia acestui club. Eu unul constientizez acest lucru si nu ma voi opri din contestat in toate modurile pana cand nu pleaca. Si daca Lacatus ii tine partea, am sa il contest si pe acesta. Nu am sa il injur niciodata, din respect pentru ce a facut pentru noi ca si jucator, dar am sa ii arat batista alba atunci cand e cazul.

axl03.01.2009 21:29
nu mai face pe desteptul cã nu îti stã bine deloc..

se scrie si cu 2 de i în caz de nu stiai

Dar nu in cazul acesta.

La subiect, va rog, stirile zilei!

Adrian03.01.2009 21:32

Pai eu sunt prost.

De aia te rog, strajerule, sa imi zici si mie de ce se scrie verbul "a fi" la infinitiv cu doi de "i".

Guardian03.01.2009 21:35

@ Bogdan4Steaua

crede-mã cã stiu si eu ce se petrece la Steaua , dar pânã când o sã îl înjurãm ? nu vedeti cã îl doare fix în pix ?

hai sã încheiem subiectul acesta , cã am înteles ce vreti sã spuneti si oricum suntem off topic.

Nu vom ajunge nicãieri dacã îl mai înjurãm , pentru cã cineva l-a sfãtuit sã ne trateze cu indiferenta

si uite cã îi iese numãrul la cioban..

Bogdan4Steaua03.01.2009 21:46

Face el pe arogantul, dar injuraturile il enerveaza... este constient ca esecul in electorale ni se datoreaza intr-o anumita masura.

Daca vom continua sa il contestam, sa il injuram, pana la urma se satura dracului si pleaca.

Multi se gandesc sa nu il mai conteste pentru ca nu are rost, creditorul declarand in dese randuri ca nu renunta niciodata la Steaua. Dar megalomanul se razgandeste de la o zi la alta, de asta trebuie sa tinem cont. Spre exemplu, acum o luna spunea ca vin super jucatori, iar acum ne spune ca nu mai baga un leu.

Ideea este sa facem tot ce sta in puterea noastra sa il alungam pe acest venetic din Ghencea. Momentan ce putem face este sa il injuram, sa il contestam, sa il ironizam, sa ii aratam ca nu suntem sclavii lui, ca noi suntem spiritul echipei, iar numele lui nu va putea fi asociat niciodata cu esenta Stelei. Sa nu cedam la forta fizica, sa nu cedam la insistentele Fiarei pentru ca acum greseste luandu-i apararea, chiar daca dragostea pentru Steaua nu ii poate fi pusa la indoiala, sa nu cedam la vaicarelile jucatorilor, la mirajul Ligii Campionilor. Asta trebuie sa facem noi!

Avem o identitate si nu ne-o poate lua nimeni, niciodata!

Guardian03.01.2009 21:53

cu sigurantã înjurãturile noastre îl ating , chiar dacã vrea sã parã cã nu e asa

dar acest specimen nu e om .. altfel pleca de mult de la Steaua.

redondo03.01.2009 21:59
cu sigurantã înjurãturile noastre îl ating , chiar dacã vrea sã parã cã nu e asa

dar acest specimen nu e om .. altfel pleca de mult de la Steaua.

Il doare exact....acolo de injuraturi.

Adrian03.01.2009 22:07

Bai, cand vad ce scriu unii, ma doare capu'.

Nu vedeti bai ca puneti toti botul la ce zice ciobanul? Pai voi ii sunteti inferiori bai!

Daca ala a reusit sa va prosteasca pe voi, sa va faca sa credeti ca nu e om, ca injuraturile nu conteaza sau ca o sa ramana la Steaua pe veci, e grav!

Ciobanu' vorbeste vrute si nevrute.

Acum 2 ani MM si Oli erau pe viata la Steaua.

Ciobanu' se da supraom si voi puneti botul si il credeti.

Normal ca nu a plecat pana acum de la Steaua ca niciodata, pana acum, nu a fost contestat asa de puternic. Nici chiar cand a purtat fularul spurcat.

De ce dracu sa plece inainte de campania electorala?

Pai Steaua ii facea bai reclama gratis in fiecare etapa. Ca sa nu mai vorbim de castigurile din CL.

Cati bani a bagat in transferuri in acest sezon?

1,5 mil Szekely

1 mil Stancu

600000i Arthuro

900000 Semedo

200000 Abel (toate euro)

800000 de dolari Toja( poate ma insel)

250000 de dolari Pedriel

Mai mult de 5 milioane euro nu a bagat.Si l-a vandut si pe Nesu cu un milion de euro.

Si asta in conditiile in care a primit de la UEFA 4,4 mil euro doar pt calificarea in grupele CL. De la meciurile jucate o sa isi scoata fraierul pana la vreo 12 milioane.

Si astia sunt cash.

Cum ma-sa sa nu vrea sa ramana la Steaua cand ii aduce atatia bani?

Pai voi credeti ca el sta asa de bine cu banii lichizi?

Banii lui sunt investiti. De aia umbla pe la camatari. De aia ii trebuie Steaua.

Cu imaginea a terminat-o. Acum mai are de castigat doar bani. In momentul cand va fi pe minus, ca si Copos, va fugi de Steaua ca dracu' de tamaie.

MoWeed04.01.2009 00:14
Cu imaginea a terminat-o. Acum mai are de castigat doar bani. In momentul cand va fi pe minus, ca si Copos, va fugi de Steaua ca dracu' de tamaie.

Asa este, in momentul in care nu-i va mai aduce bani Jiji va vinde Steaua. De aceea s-ar putea sa fie mai bine ca anul acesta sa nu prindem CL. Oricum la ce lot avem, slabe sperante sa prindem podiumul

Bogdan4Steaua04.01.2009 02:34
Oricum la ce lot avem, slabe sperante sa prindem podiumul

Cum? Daca la mijloc "ceasul" va juca la potential maxim si Semedo isi revine, avem cel mai bun lot din tara... :rolleyes:

Solutii avem, nu avem nevoie de transferuri. Pe Toja il facem fundas stanga. Laca a zis ca Tiago se lupta pentru un loc in echipa cu Banel. Asadar, jucam cu Banel inchizator, pe Kapetanos il reprofilam mijlocas dreapta in locului lui Banel(ca se poarta, e la moda la noi), iar in atac jucam cu Goian.

Fan FC Steaua04.01.2009 02:51

Da! Cu Goian si Lovin la atac ! Pe toja il punem rezerva lui zapata, ca tot columbian e, si pe teren si asa nu se descurca.... Pe Nicolita il punem al doilea arbitru, sa alerge inainte si inapoi de 2 ori mai mult decat arbitrul, pe szekely fundas cu Dayro, si kapetanos la inchidere. Va dati seama, o sa jucam ca-n '89. Doar ca acum o sa avem un capitan blatist.

Daca tot e cu transferurile acum, se pare ca mai avem nevoie si de un portar..ca d-aia nu dam goluri, ca n-avem portar (probabil asa gandeste Lacatus). Eu propun sa facem cheta si sa i-l facem cadou pe fabbiani ciobanului, asa de anul nou.. sa-l puna in poarta, ca si asa e gras si mare...ca in Romania toti atacantii trag pe mijloc...iar fabbiani cica pleaca de la actuala echipa pentru ca nu e platit... ii dam aici o sarma cu mamaliga si niste paine cu sare..si niste bani sa aiba de chirie la garsoniera

Adrian04.01.2009 16:17
Feyenoord, PSV și AS Monaco insistã pentru Habibou

Presa olandezã informeazã cã Feyenoord și PSV Eindhoven încearcã în aceste zile sã-și asigure serviciile fostului atacant al Stelei, Habib Habibou. Dupã ce în urmã cu o sãptãmînã de golgeterul lui Charleroi s-a interesat și AS Monaco, oficialii clubului belgian i-au prelungit contractul lui Habibou pînã în iunie 2013.

Habib Habibou, 21 de ani, a evoluat pentru Steaua în returul sezonului trecut, reușind sã marcheze un gol în cele 7 partide în care a jucat pentru gruparea din Ghencea.

La-ca-tus!

La-ca-tus!

La-ca-tus!

Marius04.01.2009 16:51

Auzi ce echipe uriase, Feyenoord si Monaco, locurile 30 si 31 din Olanda si Franta se bat pentru bezmeticu' ala care a dat 6 goluri in 16 meciuri. Mai mult, tampitii aia de la Charleroi, in loc sa-l vanda sa-si mai scoata din banii irositi pe Thereau ce fac? Ii prelungesc contractul, platindu-i lui habibi o frumoasa prima de instalare :)

P.S. Eu am auzit ca habibi e pe lista lui M.U., Real iar Barca il vrea la schimb cu Bojan...

Lari04.01.2009 16:59

Marius, cam cate echipe cunoscute din Europa au facut/fac oferte pentru tinerii nostri jucatori? Habib are 20 de ani. Hai, or fi aia de la Monaco tampiti, dar chiar toate cluburile care se intereseaza de el sunt niste p-afaristi?

Noi, romanii, de mandrim ca Hagi era curtat de pe la 20 de ani de cluburi mari. Mai enumera-tu tu, te rog, alti jucatori din Romania curtati insistent la 20 de ani.

Noi cand ne plangem ca nu crestem tineri jucatori, cand radem de Monaco sau Feyenoord ca vor un "habibi" de 20 de ani...

Marius04.01.2009 17:08

Daca stau sa ma gandesc bine, cam toti tinerii jucatori romani ce au jucat cat de cat pe la cluburi, au zburat imediat afara: Sepsi, Stefan Radu, Moti sau Sapunaru. Daca nu ma insel, doar de Moti putem spune ca a plecat la un club mic, atat ca de mic poate fi unul de Serie A.

P.S. Dupa Ionescu, mai fac un pariu :D

In maxim 2 ani, Daminuta va fi la echipa mare a lui Inter.

«1275276277278279689»