FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1277278279280281689»
MoWeed05.01.2009 21:45
Acum ma injurati pe mine si pe restul celor care nu il lauda pe Lacatus, ci il critica.

Dar, daca lucrurile merg ca si pana acum, la finalul sezonului o sa ajungeti sa il urati pe Lacatus!

Nu o sa il urasc. O sa il critic, o sa-mi doresc plecarea lui dar in nici un caz nu-l voi ura

Lari06.01.2009 00:02

Lui Neaga și lui Rada nu li se va permite sã meargã cu echipa mare în stagiile de pregãtire din aceastã iarnã, din Spania si Turcia.

ªefii din Ghencea le-au comunicat jucãtorilor sumele în schimbul cãrora se pot transfera la alte echipe. Neaga (29 de ani) costã 200.000 de euro, iar Rada (26 de ani) e cotat la 500.000 de euro.

Bogdan4Steaua06.01.2009 00:38

Asta e 100% decizia creditorului, asimilata tacit de Lacatus. Scapa analfabetul de doi dintre cei mai buni jucatori, pe care nu ii are deloc la suflet. Neaga, printre putinii jucatori care stiu sa dribleze si sa dea o pasa inteligenta, iar Rada, solutia perfecta in cazul in care Goian sau Radoi ar pleca in aceasta iarna.

Laca, daca nu ai nimic de spus in aceasta privinta fie nu ai caracter, fie esti un antrenor incapabil. Imi pare rau sa o spun...

Marius06.01.2009 05:42

Scapa de doi jucatori aflati in topul salarizarii. Neaga are vreo 250.000 iar Rada 150-200.

The Game06.01.2009 06:43

Trebuie sa recunoastem,in fond si pana la urma urmei,ca Lacatus la ora actuala nu e cine stie ce antrenor,este cu foarte putin(ca si valoare) peste Hagi,nici echipele care le-a antrenat Laca pana acum nu il recomanda ca si un antrenor bun,dar asta nu-i stirbeste cu nimic din ceea ce inseamna Lacatus ca si simbol al Stelei.Cu toate ca puteam,cu el la carma,sa luam titlul la spurcati pe stadion,ceea ce insemna umilinta suprema pentru ei,cu toate ca am facut egal cu Otopeni,cu toate ca ne-am luat 5 goluri cu Lyon dintr-o situatie in care puteam sa-i batem,eu tot sper ca aceasta revenire a lui Lacatus va fi de bun augur si anul acesta titlul va merge in Ghencea,in ciuda locului ocupat in clasament,distanta fata de puricosi e de 6 puncte,cred ca putem reface distanta,sa ne aducem aminte ca la finalul turului trecut erau 11 puncte intre noi si unguri si am reusit sa refacem distanta,dar acum lupta e mai acerba,fiind angrenati si Urziceniul,si ungurii si Timisoara.Va fi greu,dar am incredere ca la finalul campionatului vom sarbatori titlul 24 si ii vom lasa pe spurcati in continuare sa se "pregateasca" de Champions League...

Piece of Mind06.01.2009 09:30

Ceea ce i se intampla lui Neaga este o mare magarie. Dupa parerea mea, este de cel putin acelasi nivel cu Dayro Moreno si mult peste Semedo. Cum sa-l lasi sa mearga la alta echipa???

In alta ordine de idei, nu stiu cine a fost cu ideea renuntarii la cei doi. Gigi, pentru ca are boala pe ei si au salarii mari sau Lacatus, ca sa-i faca pe plac lui Gigi, anticipandu-i dorinta.

sabin130706.01.2009 09:39

Alte mostre de management dezastruos. Protestele impotriva ciobanului trebuie sa continue.

redondo06.01.2009 11:34

Va baga userul @Adrian in cap si incepeti toti cu fraze de genul "Lacatus e antrenor slab....." Voi nu vedeti ca omul are ceva cu Lacatus? Treaba lui. Nu zice nimeni ca e mare antrenor,dar anul trecut cand a preluat Steaua,echipa nu avea nici-o sansa la titlu...era departe.Dupa parerea lui si Balint,care a promovat o data Sportul si in rest a fost numai secund e mai bun ca Lacatus. Pana la urma poate nici mie nu-mi place freza lui,dar palmaresul lui la Steaua e superior multora pe care ii idolatrizati pe acest forum.

Adrian06.01.2009 11:51

Ce palmares are Lacatus la Steaua ca antrenor?

Redondo taticule, poate nu te-ai prins inca, poate nu ai citit presa, poate nu esti informat...

Steaua a ajuns anul trecut pe 2 cu valiza!

"Ma intelegi?...pac...pac"

Steaua in returul trecut a pierdut meciurile cu echipele mari:dinam0 si Rapid.

Steaua a facut egal acasa cu Timisoara.

Steaua a batut pe cefere, intr-adevar, dar asta nu face decat sa demonstreze cat de murdari erau si clujenii si cat de mult nu meritau sa castige campionatul.

Asa ca nu ii mai cautati domnului antrenor scuze.

Ati cerut sa fie lasat sa isi faca singur echipa si pregatire si tot si ati vazut ce s-a intamplat.

13 meciuri consecutive fara victorie!

Echipa distrusa, cazuta fizic si psihic

Jucatori reprofilati si batjocoriti

Tactici proaste

Antrenamente proaste

p.s.

Singurul lucru pe care il am eu cu Lacatus e faptul ca il condamn pt ca il ajuta pe becalii sa distruga Steaua.

redondo06.01.2009 11:56

"Valiza" nu e coruptie,ci doar subiect de scandal.Steaua a ajuns pe 2 datorita valorii. Sigur tu si altii poate credeti ca tot Gigi a aranjat si faza cu bricheta.

PS Un campionat se castiga batand echipele mici,iar Lacatus a invins Dinamo in tur.

Ce palmares ? A dus echipa in Liga.

Marius06.01.2009 16:26

Stirile zilei dragilor. Adica ceva de genul "Steaua il vrea pe Hugo Viana" :D

P.S. Posturile vi le gasiti la "Despre Steaua in general", loc in care va indemn sa continuati discutia... intr-un mod constructiv si decent evident.

Guardian06.01.2009 17:35

Dezamãgire pentru Lãcã! Argãsealã : "Nu discutãm cu niciun jucãtor! Nu negociem pentru nimeni!"

prosport

dezamãgire si pentru noi ..

mountytoma06.01.2009 21:44
Stirile zilei dragilor. Adica ceva de genul "Steaua il vrea pe Hugo Viana" :D

mai bine il voia pe Klose. cateva milioane transferul, un milion-doua salariu, si aveam varf de 40 de goluri pe sezon. dar cui ii trebuie asa ceva?

MoWeed06.01.2009 22:41

@mountytoma

Lasa ca se uita Becali cu ochii lui de expert pe dvd-uri si ne gaseste un atacant mai bun decat klose care sa vina pe gratis...

mountytoma07.01.2009 15:50

s-a reunit lotul azi. daca vin si kapetanos si pedriel, eu cred ca daca pun osul la munca pot face treaba bunaastia pe care ii avem cu conditia sa ii lase boul in pace sa isi faca meseria.

ma gandesc cum ar fi oare sa jucam cu bicfalvi si ionescu la mijloc, cu Litu in atac? cu siguranta nu defensiv!

sabin130707.01.2009 16:01
cu conditia sa ii lase boul in pace sa isi faca meseria.

Conditie care este utopica.

vlad7507.01.2009 17:28

Eu sper sa-l luam pe Delvechio.Ar fi o mare lovitura data javrelor!

Am fi peste ei la aducerea de jucatori terminati.

Mai stie cineva unde joaca Roger Milla?

Si ala ar fi un super-tun.

strezahuzum07.01.2009 17:57

Mai bine il luam pe Ilie Dumitrescu. E stelist, poate nici nu cere salariu mare, sa se supere restul vedetelor noastre dragi ..

All3x07.01.2009 19:54

@mountytoma

Sincer mie nu mi`ar placea cuplul Bicfalvi-Ionescu-Litu

Nu mi se pare de loc o formula ofensiva.

Bicfalvi mi se pare mai mult inchizator decat numarul 7 cel purta inainte.

Ionescu e bun,dar mai are de muncit.E pregatit de Steaua,dar nu cred ca va fi titular.

Iar despre Litu,mie imi placea si in prima perioada cand era la Steaua,dar nu cred ca are loc in formula de baza a Stelei.

In orice caz avem viitorul asigurat,cu jucatori buni;si ma refer aici la:Tatarusanu,Mustata,Tudose,Bicfalvi,Ionescu,Ochirosii,Litu,Stancu...

As vrea sa vad o Stea ca cea din `86 doar din jucatori romani care sa faca performanta.

Si sper ca acea echipa sa mai ajunga macar pana in sferturile Europa League.

redondo07.01.2009 20:10

Litu e foarte slab.

mountytoma07.01.2009 20:13

de ce mi-ar placea mie tinerii aia in echipa?

pentru daruire, ca ei nu se gandesc ca "de ce sa munceasca ei mai mult ca altii?"

pentru ambitie, ca vor sa ajunga si ei unde au ajuns altii mai batrani

pentru ca nu sunt inca murdariti de blaturi

pentru ca ei iubesc mai mult golul decat oricine

pentru ca lor le e rusine sa dea mingea mereu in spate

pentru ca lor le dau lacrimile de bucurie cand tribunele ii aclama, si ei se intristeaza cand pierd

de-asta!

toti mai au de muncit! inclusiv Radoi, Lacatus si chiar zapata, care dupa mine este omul care a dus in spate echipa de cand e la noi!

@redondo

Litu e slab? dar arthuro dupa tine ce a fost?

All3x07.01.2009 20:31

Frumos spus.

Chiar daca sunt de acord cu tot ceea ce spui tot nu`i vad pe acesti jucatori in primul 11.

Inca sunt cruzi,inca n-au experienta,dar e bine sa fie pe langa cei maturi deja,sa intre pe final si sa arate ce stiu.Si apoi treptat,treptat vor fi titulari.

Cum sunt un mare fan al campionatului Spaniol,am sa-ti dau exemplul lui Higuain,care acum face senzatie iar sezonul trecut era eterna rezerva a lui Raul.

Asa se va intampla si cu cei de la Steaua si sper ca Steaua in viitorul apropiat sa promoveze cat mai multi tineri.

redondo07.01.2009 20:33

@mountytoma

Si Litu ar da poate 2 goluri pe sezon,dar daca Arthuro era puscarie nu inseamna ca nu e si Litu.

mountytoma07.01.2009 21:19

@redondo

mai vedem. insa sunt sigur ca Litu loveste mingea bine cu ambele picioare, ca il trage atza spre poarta adversa, si ca ii pasa de ce se intampla cu echipa lui. adica nu face ceea ce ma exaspera la arthuro!

si daca Litu a dat 2 goluri pe sezon jucand la o echipa ca gloria buzau, am incredere in el ca poate da 7-8 goluri la Steaua. ceea ce nu e rau.

@All3x

sunt cruzi tinerii? cati dintre voi l-ati vazut pe Lacatus la primele lui meciuri la Steaua? daca Jenei nu indraznea sa-l bage in echipa, unde mai ajungea Lacatus? asa el pana la 25 de ani a luat cateva titluri cu Steaua deja! Lacatus ar trebui sa fie primul care sa vrea sa bage tineri in echipa!

dar mi-e teama ca nu face el echipa...

MoWeed07.01.2009 21:27

@All3x

Si cum ai vrea sa castige acea experienta daca nu sunt jucati? Frecand banca de rezerve sau jucand 30 de minute in meciurile in care avem 2,3-0(ca doar nu au experienta necesara unui 1-0 sau unui scor defavorabil)?

Cum esti un mare fan al campionatului spaniol sa-ti dau niste exemple de jucatori care au devenit titulari la varste extrem de fragede: Aguero, Bojan, Messi, Diego Capel si lista poate continua.

Chiar si Higuain a fost jucat si in momente in care nu dadea randamentul scontat(e de cativa ani la Real si a strans destule jocuri si in anii trecuti)

«1277278279280281689»