FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1280281282283284689»
SteauaB11.01.2009 22:59
Pai, adevarul este. Ca tinerii gen: Torje, Ionescu, Gangiveanu, M.Costea, Ochirosii etc, sunt cei mai talentati din Romania. Imi este greu sa cred ca exista tineri mai talentati pe strazile din Bucuresti, sau alt oras din Romania. Insa, juniorii nostri din Liga 1 nu se ridica deloc la valoarea juniorilor din Serbia, sau Portugalia. Uita-te unipic la ai nostri, cat de greu le este sa faca si ei un dribling reusit. Incredibil...Cat de antitalentati suntem...Asa ceva n-am vazut - doar in Romania.

Daca nu scoatem tinerii mai talentati, si mai tehnici. Mai bine ne lasam de fotbal...

Cert este, ca e lipsa de talent in tara. Si este ffff grav.

redondo11.01.2009 23:47
Gigi s-a împrumutat iar la Oli cu 1 milion €

Fabulatii.....de presa,ca de obicei.

Adrian12.01.2009 00:52
Omul și antrenorul

de Aurelian Botezatu

Hoffenheim a plecat în cantonament cu un staff la fel de numeros ca lotul

Hoffenheim uimește din nou. Dupã ce i-a luat fața lui Bayern în campionat la primul sezon în Bundesliga, echipa miliardarului Dietmar Hopp atrage atenția și în cantonament. În Spania, la La Manga, campioana de toamnã a Germaniei a deplasat 25 de jucãtori și un staff la fel de numeros. Altfel spus, omul și fotbalistul. Pe lîngã antrenorul Ralf Rangnick și managerul Schindlmeiser, delegația lui Hoffenheim mai cuprinde:

- un psiholog

- patru fizioterapeuți

- doi secunzi

- doi antrenori pentru portari

- doi antrenori de atletism

- un antrenor pentru tehnicã

- un medic

- un consilier

- un video-analist

- doi responsabili cu echipamentul

- un profesor particular pentru juniori

- antrenorul de la tineret

- doi secunzi ai antrenorului de la tineret

- doi ofițeri de presã

Si cica, cum de merg aia asa de bine?!

Acolo unde se lucreaza serios, profesionist, nu au cum sa nu existe si rezultate.

Dupã "cazul Valiza", Steaua riscã din nou sã fie datã afarã din Europa în sezonul viitor, dacã se dovedește cã l-a îndepãrtat pe turcul Yesilova din cauza religiei sale.

Asa!

Sa se faca dreptate!

bodanelu12.01.2009 09:25

gsp scrie despre posibilitatea ca Oli sa vina actionar in Ghencea...

vlad7512.01.2009 09:32
gsp scrie despre posibilitatea ca Oli sa vina actionar in Ghencea...

Of presa mea!

Iarna ,in lipsa unor competitii,se abereaza mai mult decat vara.

Marinarul avea dreptate:" Iarna nu-i ca vara!"

Si uite asa a crescut iarasi traficul pe "saiturili" de sport,amortite de frigul de afara.

Ca Mutu nu si-a rupt mana pe vreo 4 luni , a dat peste cap socotelile tabloidelor de sport de la noi.

MoWeed12.01.2009 09:37

Tre sa vanda si ei niste ziare.

Jiji nu va lasa pe altcineva sa vina actionar la el in casa....

Piece of Mind12.01.2009 10:27

Chiar daca ar veni Oli actionar, cu o infuzie de capital (despre asta este practic vorba aici), situatia nu se va schimba cu nimic.

Daniel-Ionut12.01.2009 10:50

Si pentru ce ar pierde Olaroiu niste pani la Steaua?! :confused:

Presa...

fansteaua4613.01.2009 19:16

Traiasca Al-Hilal !

Sper sa fie de 2 ori .

razvan_stelist200713.01.2009 19:42

astia de la gsp zic ca al hilal l-ar fi luat pe Radoi :( stiti ceva de asta ca parca nu-mi vine sa cred ca se duce Mirel in arabia

Guardian13.01.2009 19:54

cicã e sigur , va avea 2 mil pe an ..

vlad7513.01.2009 20:13

Si ce pierdere ar fi pentru Steaua??? cu o floare nu se face primavara. Mai tineti minte cum ii ambitiona Mirel pe coechipieri si aia se uitau la el ca viteii la poarta noua?

Daniel-Ionut14.01.2009 10:16

Capitane, ai dat fotbalul pe bani?

E idol, simbol, capitan si unul dintre cei mai iubiti stelisti. E dat exemplu de fiecare data cand echipa merge prost si a fost, intotdeauna, ocolit de protestele fanilor.

.

Nu prea bun prieten cu norocul si "frate de sange" cu ghinionul, Mirel Radoi este pe punctul de a face o alegere, cel putin la prima vedere, surprinzatoare.

Mana destinului i-a aruncat, cu precizie, un lant care pare a-l sugruma. Accidentarile s-au tinut scai, ofertele de la echipele mari ale Europei au disparut inainte de a aparea iar viitorul la Steaua pare sumbru.

.

Este de 8 ani in Ghencea si a spus, de curand, ca simte nevoia unei noi experiente.

Faptul ca actualul capitan al Stelei isi doreste nespus de mult un transfer in strainatate nu mai este ceva surprinzator. Surprinzator este insa modul in care a ales sa paraseasca Ghencea.

.

Daca zvonurile se adeveresc, Radoi va ajunge la echipa lui Olaroiu, Al Hilal. Semnele de intrebare incep sa se asterne din ce in ce mai mult in sufletele tuturor suporterilor stelisti, in mintea oamenilor de fotbal din Romania si, cu siguranta, chiar in propria sa minte.

.

Este Al Hilal alegerea potrivita? Daca am vorbi despre oricare alt fotbalist din Liga I, am raspunde afirmativ. Dar vorbim despre un exemplu de daruire in fotbal. Despre un exemplu de tarie de caracter si sacrificiu. Despre un om care, nu de putine ori, a spus ca banii nu sunt principalul sau ghid in viata. Despre un fotbalist care, inainte de toate, este capitan si exemplu pentru colegii sai.

.

Ne aflam insa intr-o perioada in care criza economica face ravagii. In buzunare si nu numai.

Radoi se pare ca a inteles lucrul acesta. Are 28 de ani si vrea sa asigure viitorul sau si al familiei sale.

.

Dar ce se intampla cu restul, Mirele? Cum ramane cu fotbalul? Cu echipa nationala? Cu Liga Campionilor? Cum ramane cu performanta? Lasi toate astea in schimbul a doua milioane de euro pe sezon? Renunti la milioanele de inimi ros-albastre ce ti-au fost aproape neincetat? Risti sa te inscri in randul celora care au abandonat fotbalul de performanta pentru fotbalul financiar?

.

Cu contul plin, dar departe de adevarata performanta, Radoi risca sa se dizolve intr-un anonimat nemilos.

Plecarea lui la Al Hilal se transforma intr-un tabu care paralizeaza orice incercare de a o intelege.

.

Spuneam, acum ceva timp, ca fotbalistii ca Radoi sunt specii rare in fotbalul romanesc.

Dar, acum, ce faci, Mirele? Iti spun eu: te arunci singur in groapa cea mai adanca. Cea, in care, pierzi tot ce ai adunat prin munca si truda in atatia ani de zile. Cel mai important, pierzi respectul oamenilor care te idolatrizau.

.

Mai ai putin timp. Poti reflecta mai bine. Pune totul in balanta, desi este posibil ca banii pusi in joc sa straluceasca mai tare decat dorinta de a ramane ros-albastru. Crezi ca nu ai de ce sa ramai? Mai gandeste-te! Nu fa pasul spre anonimat!

Un articol foarte bun scris de stelista_yo

vlad7514.01.2009 10:31

N-am avut rabdare sa citesc tot ce a scris stelista_yo.

Cati ani o avea fatuca aia?

Cu ce naibii se hraneste ea? Cu vise? Fac pariu ca nu are familie.Ma refere la un sot,copii. Habar nu are ce inseamna sa fii cap de familie,sa te lupti cu grijile,sa intreti intreaga familie.

Stelista_yo este cel mai bun exemplu al ipocriziei.

Nu mai postati pe acest site aberatiile unor ipocriti.

Ce dracu,Mirel e personaj de joc pe calculator. Aloooo,este OM!

korynna14.01.2009 10:31

Cred ca Mirel are dreptul de a alege chiar si Al Hilal, iar noi sa-i acceptam alegerea. Si-a castigat acest drept si nu cred ca poate fi acuzat de nimic. A indurat toate magariile ciobanului si cat ne-am dori ca oameni ca el, Ogararu, Neaga sa ramana la echipa, binele lor nu este aici pentru ca nu mai este Steaua. Ofertele de la echipe mari nu or sa mai vina acum, asa ca ne putem dori pentru Capitan macar siguranta financiara. Eu una o sa-l regret enorm, dar nici nu-i pot impune un alt sacrificiu, de a se afunda si mai mult in groapa numita Steaua lui jj. Nu pot fi atat de egoista, iar dorinta lui de a pleca cat mai repede de la Steaua ar trebui sa ridice semne de intrebare, in plus a fost bagat fara voia lui in afacerile murdare ale becaliotului. Am ajuns la acel stadiu in care imi doresc ca cei mai dedicati jucatori sa stea cat mai departe de cancerul asta pentru ca mi-e frica ca vor ajunge sa fie manjiti de actiunile lui jj...

Robinson Rufay Zapata14.01.2009 12:28

@vlad75 : il plangi pe Radoi ca nu ar avea bani? trebuia sa ramana la Steaua si sa nu accepte banii , neaga a facut asta

strezahuzum14.01.2009 12:35

Banii vorbesc, banii vorbesc...

Stanici14.01.2009 12:36

Banii si, poate, sper, lehamitea fata de tot ce se intampla la Steaua si in fotbalul romanesc.

vlad7514.01.2009 12:46
@vlad75 : il plangi pe Radoi ca nu ar avea bani? trebuia sa ramana la Steaua si sa nu accepte banii , neaga a facut asta

Trezeste-te omule! Asta-i realitatea cu ,care ne confundam zi de zi. Traim cumva intr-un film?

Cine suntem noi sa judecam oamenii pentru decizia lor de a considera ca aleg ceva mai bun in viata?

Ai masina? E cumva de origine autohtona? Te incalti cumva cu ceva de productie autohtona?

De ce nu suntem noi nationalisti?

Eu nu plang pe nimeni. Eu pot vorbi doar despre mine. Am zis urmatorul lucru,nu putem fi egoisti chiar daca ne dor anumite lucruri. Acum ce iti doresti tu,sa vina Mirel si sa ne ceara acceptul nostru?

Ai uitat cumva cand a declarat ca niciodata nu o sa joace in tara decat la Steaua?

Trezirea oameni buni. O sa cresteti si o sa vedeti ca nu puteti confunda viata cu un joc sau un film.

Atunci pentru a fi pe placul vostru o sa fac altceva.:"bai Mirele,nesimtitule, lacomule ,insensibilule te duci la bani?? Esti un nimeni pentru aceasta decizie". Asa ati vrea sa procedez????

Felicitari Mirele pentru tot ce-ai facut pentru noi si-ti urez sa-ti fie si mai bine in viata decat atat!

PS Nu mai vorbiti in necunostinta de cauza. Intrebati-va parintii vostri ce ar fi facut in locul lui Radoi. Ascultati ce vor spune. Sunt oameni trecuti prin griji si mult mai cumpatati decat voi.

Punct. Nu mai comentez deloc pe tema acestui subiect pentru ca nu mai vreau sa starnesc pasiuni.

Robinson Rufay Zapata14.01.2009 13:10

@vlad75: ne confudam cu o criza economica , Gigi la fel si de asta i'a si dat drumul lui Radoi , dar daca Radoi nu confirma in arabia , iar arabii nu tolereaza nimic , sunt mai nebuni decat Jiji , ei te dau afara fara sa iti zica nimic , pur si simplu te alunga in tara mama , atunci crezi ca Gigi ii va mai da 300 de mii...zic asta pentru ca , cred ca Radoi nu se va acomoda in arabia si parerea de rau ii va apartine

Daniel-Ionut14.01.2009 13:46

Si eu zic ca ar fi timpul ca Radoi sa plece in strainatate, dar NU in Arabia Saudita...

In Europa arfi fost foarte bine pentru el... poate nu la o echipa de talia lui Inter, dar la o echipa cum ar fi Lazio, Sampdoria, Valencia, Portsmouth, Porto, Marseille... etc echipe bune, dar nu foarte!

Si nu cred ca acest transfer ar fi fost ultima sansa pentru Radoi.

Eu cred ca la vara ar fi avut mai multe sanse de a prinde o oferta mai buna...

SteauaB14.01.2009 15:04
Si eu zic ca ar fi timpul ca Radoi sa plece in strainatate, dar NU in Arabia Saudita...

In Europa arfi fost foarte bine pentru el... poate nu la o echipa de talia lui Inter, dar la o echipa cum ar fi Lazio, Sampdoria, Valencia, Portsmouth, Porto, Marseille... etc echipe bune, dar nu foarte!

Si nu cred ca acest transfer ar fi fost ultima sansa pentru Radoi.

Eu cred ca la vara ar fi avut mai multe sanse de a prinde o oferta mai buna...

Daca Radoi n-are valoare de Inter, atunci cu siguranta n-are nici valoare de Lazio sau Sampdoria, nici de Lecce, n-are Radoi valoare. Radoi n-are domnu valoare de Europa. Ce nu intelegeti? Ori in Romania, ori spre est. Iar Al-hilal este echipa potrivita pentru el...

Doar eu sunt realist, si recunosc valoarea lui Radoi?! Radoi niciodata nu afost un jucator de clasa. Radoi n-are viteza, tehnica, nu stie nici cu mingea. Are doar ambitia. si atit.

mountytoma14.01.2009 17:46
Banii si, poate, sper, lehamitea fata de tot ce se intampla la Steaua si in fotbalul romanesc.

sau poate teama ca se face de ras in italia? si acolo nu e nici un nas care sa il sustina sau impuna in echipa?

Radoi nu a ales arabii doar pentru bani, ci si pentru ca va fi in continuare protejat, va putea mima in continuare fotbalul, sub protectia olaroiului. de data asta pe bani mult mai multi. a simtit ca nu mai poate nici la nationala, asa ca are acum si pretextul ca deplasarile foarte lungi nu ii dau posibilitatea sa vina la echipa nationala. pentru el e bine din toate punctele de vedere

Cel de Sus le vede si le stie pe toate, si mi-a ascultat si mie rugamintile, si i-a aranjat si viitorul lui Radoi :-)

acum Steaua are o sansa in plus, plecarea asa-zisului capitan ofera sanse de refacere a spiritului de echipa. si mai avem si bani de salarii pentru un sezon intreg!

mi-am zis ca dispar de pe acest site odata cu mazilirea lui Neaga, care m-a intristat enorm. dar plecarea lui mirelus pentru mine e o bucurie mult prea mare. mult, mult prea mare!

si totusi, pentru continuitatea spiritului stelist la echipa, Neaga era cu atat mai necesar acum, odata plecat Mirel Radoi...

redondo14.01.2009 18:43
Banii vorbesc, banii vorbesc...

Asa a fost mereu si tot asa va fi si in continuare.

Oradeanu14.01.2009 19:09

Orice ar zice unii si eu as pleca acolo unde as fi sigur ca ma umplu..., pardon, ma realizez din punct de vedere material

«1280281282283284689»