FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1294295296297298689»
Adrian13.02.2009 20:15

E si vina moderatorilor si a televiziunilor. Aduc oameni ca aia la emisiuni cu scopul de a scoate din ei exact astfel de reactii. Sa nu credeti ca nu sunt fericiti ca s-a intamplat asa ceva.

Probabil ca lui manolo o sa ii creasca bine de tot salariul. Sau macar o prima tot o sa primeasca.

Atat oamenii ca giovanii cat si cei care lucreaza la astfel de emisiuni si care invita astfel de jeguri ar trebui sa fie exclusi din televiziune.

maye13.02.2009 20:28

@ Adrian

Uite eu am o parere buna despre Manolo(poate de ce comenteaza super campionatul Angliei).Si totusi cred ca uneori le si sunt impusi invitatii...ma rog infectii astia ca Becali..

Lari13.02.2009 20:32

Si cand ma gandesc ca eu i-am facut porci pe viermii astia intestinali...

Ii rog pe purtatorii de rât sa ma ierte!

danimarcu13.02.2009 20:32
Atat oamenii ca giovanii cat si cei care lucreaza la astfel de emisiuni si care invita astfel de jeguri ar trebui sa fie exclusi din televiziune.

Dar ce,becalii lucreaza la televiziune? :blink:

Adrian13.02.2009 20:42

Dani Marcu

De multe ori am impresia ca lucreaza.

Acestor oameni nu ar trebui sa le fie permis accesul la emisiuni TV.

Lari13.02.2009 20:55

Intrebarea 1: Ce s-ar fi intamplat intr-o tara civilizata daca un invitat facea ce a facut giovanidiotul?

Intrebarea 2: Ce se va intampla in acest caz?

Intrebarea 3: Va mai fi, sau nu, invitatgiovanimicul la posturile de televiziune?

Intrebarea 4: Isi merita presa un asemenea tratament din partea acestor euglene verzi?

danimarcu13.02.2009 21:17
Intrebarea 1: Ce s-ar fi intamplat intr-o tara civilizata daca un invitat facea ce a facut giovanidiotul?

Intrebarea 2: Ce se va intampla in acest caz?

Intrebarea 3: Va mai fi, sau nu, invitatgiovanimicul la posturile de televiziune?

Intrebarea 4: Isi merita presa un asemenea tratament din partea acestor euglene verzi?

1.Ar fi fost,probabil,actionat in justitie.

2.Nimic.Lingaii il vor chema in continuare.Circul e mai important decat onoarea.Va dau alt exemplu:Acum ceva timp,la emisiunea "un show pacatos" de pe Antena1 ,Jiji Becali i-a umilit in ultimul hal pe Stucan si D.Radulescu.Normal ca acestia nu au avut reactie,sunandu-l in continuare pe Jiji de cate ori au nevoie de ceva fierbinte.Ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat...

3.Da,dupa cum am spus mai sus.

4.Da.Moderatorii astia nu sunt cu nimic mai buni decat invitatii gen Becali...

Lari13.02.2009 21:23

@danimarcu

Multzam pentru rabdarea de a raspunde.

Erau mai mult retorice, pentru ca oricum doar aia de partea ailalta a "sticlei" avem senzatia ca ei sunt in neregula, nu noi.

Iti dai seama ca un vierme ca asta a criticat de atatea ori huliganii din tribune? Sau nesimtirea ziaristilor?

Ei sunt prea infecti pentru orice etichetare...

danimarcu13.02.2009 21:29

@Lari-nu m-am prins ca-s retorice,credeam ca e vreun concurs cu premii... ;)

MoWeed13.02.2009 21:33
Ii rog pe purtatorii de rât sa ma ierte!

Daca ii dai de baut lui Stanici probabil te va ierta

Ceea ce s-a intamplat astazi, va fi uitat de presa in mai putin de 2-3 zile. Numele acesta, Becali aduce bani pentru ca prostimea e disperata dupa stiri cu aceste jeguri. Nu m-ar mira sa-l vad la aceeasi emisiune peste cateva luni

maye13.02.2009 21:41
Nu m-ar mira sa-l vad la aceeasi emisiune peste cateva luni

Daca "Za Boss" va cere asta..va fi invitat...

Lari13.02.2009 21:54
@Lari-nu m-am prins ca-s retorice,credeam ca e vreun concurs cu premii... ;)

Cum ai fost singurul participant, concursul s-a anulat :notangel:

Sunt curios cum a moderat Terzian emisiunea de a facut ala in halu' ala... Oricum, chestia asta este irelevanta, ma gandesc, din moment ce numele giovanimicului era pe toate hartiile alea cu transferuri.

Bah, io cre'ca-i nevinovat. Io cre'ca abereaza DNA-u'!

CoRsSo13.02.2009 23:41

Stiti ce mi se pare aiurea? Toti discutati de inculti din familia becacali, dar niciunul nu a fost in stare sa zica un cuvant pentru Marian Cozma. Suntem stelisti, a fost dinamovist, dar merita respect.

Odihnesca-se in pace!

Lari14.02.2009 00:01
danimarcu14.02.2009 00:10

Sau aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=16095

Vei fi surprins cat de multi au adus un omagiu sportivului ucis.

redondo14.02.2009 01:15
E si vina moderatorilor si a televiziunilor. Aduc oameni ca aia la emisiuni cu scopul de a scoate din ei exact astfel de reactii. Sa nu credeti ca nu sunt fericiti ca s-a intamplat asa ceva.

Probabil ca lui manolo o sa ii creasca bine de tot salariul. Sau macar o prima tot o sa primeasca.

Te felicit pentru acest comentariu. Ai spus tot adevarul fara sa arunci vina doar pe Giovani.

CoRsSo14.02.2009 10:14

Am cautat si nu am gasit. Nu am stiut. Imi cer scuze. Ma si miram cu de noi, stelistii, cei mai civilizati probabil dintre suporteri, nu ne-am gandit la asta.

clausblaus14.02.2009 10:30

Nu stiu de ce va mai mirati!Poarta acelasi nume si provine din acelasi zer.

Dar este,clar,si vina moderatorilor,care in goana dupa subiecte,de cele mai multe ori de prost gust,ne baga pe gat tot felul de idioti si prastii,care,culmea,ajung sa se creada mari vedete.Se pare ca poporul roman,in marea lui majoritate,accepta vulgaritatea si prostia ca pe o distractie.O distractie care ne v-a costa!

Daniel-Ionut14.02.2009 16:43

"Nu ma intereseaza ce joaca Dinamo, daca noi ne vom vedea de jocul nostru si nu ne vom uita in curtea altuia va fi foarte bine pentru noi. Eu cred ca suntem gata pentru startul returului. In retur vom vedea roadele muncii, acum avem un singur scop... sa luam titlul."

Mentalitate de CAMPION - Petre Marin

c.ronaldo1714.02.2009 17:53
Daniel-Ionut14.02.2009 18:50

FC Alcoolul Bucuresti loveste din nou in Stefan cel Mare...

Dupa Semeghin, spaima sticlelor de vin, care acum cativa ani facea spectacol cu alcool, Tamas a fost trimis la echipa a 2-a a alcoolicilor, dupa ce sa imbatat in cantonamentul din Turcia. :yeahh:

Bodanel14.02.2009 19:03

@ Daniel-Ionut

Neinteresant. Stiam deja ca Dinamo e echipa betivanilor.

danimarcu14.02.2009 19:20
Tamas a fost trimis la echipa a 2-a a alcoolicilor, dupa ce sa imbatat in cantonamentul din Turcia. :yeahh:

Eu sunt trist.

Sper sa-l readuca inapoi pe Tamas pana la meciul cu Steaua.

Am un sentiment de liniste cand este in teren... :whistle:

Adrian15.02.2009 10:58
"Abel Moreno paseazã excelent, are un picior drept foarte bun și o viziune perfectã asupra jocului. Poate evolua atît în zona centralã, dar și în banda dreaptã, lucru foarte important pentru un jucãtor în fotbalul modern.

E un mijllocaș util, o achiziție inspiratã în perspectiva luptei pentru promovare. Îl vom vedea atît în poziții defensive, cît și în spatele vîrfurilor. Abel este peste tot!" menționeazã cotidianul spaniol La voz de Salamanca

Pai mai Laca...nu ziceai tu ca nu ai un om care sa iti paseze decisiv si care sa faca bine amandoua fazele?

bodanelu15.02.2009 11:08

Abel a fost adus de Lacatus. Trecut pe linie moarta de Becali, dupa cum si jucatorul a recunoscut-o!

«1294295296297298689»