FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1296297298299300689»
maye15.02.2009 19:29

Pai si care e problema ca dau astia meciurile lui Al-Hilal?

Ar trebui sa ne bucuram pt ca:

1.Il vedem pe Radoi

2.Mai vedem si alt fotbal decat cel obisnuit.

Eu chiar ma bucur ca dau pe Al Hilal si n`ar trebui sa aiba nimeni o problema cu asta...

P.S. Bundesliga e la Sport Klub

danimarcu15.02.2009 19:31
Asa cum e ....e cel mai bun jucator roman fara discutie.

Mai ales cand joaca pe bani adevarati...

Ca la Nationala nu a jucat NICIODATA asa de bine cum joaca la Fiorentina.

c.ronaldo1715.02.2009 19:31

Nu o fi Al Hilal o super forta a lumii, dar ma gandesc ca este destul de dificil sa castigi contra lui Inter Milano, fie si intr-un meci amical. Si din cate imi aduc aminte, Al Hilal a batut cu 3-2 si pe Manchester United, tot intr-un amical, golurile englezilor fiind marcate de Tevez si Ronaldo. http://www.jurnalul.ro/articole/114899/Oli...e-cu-Manchester

maye15.02.2009 19:32
Nici io nu-l suport, dar are vreo 11... in campionat

cate din 11m?

weeezer15.02.2009 19:37

2 parca

redondo15.02.2009 19:37

Nu poti compara fotbalul rusesc cu cel arab.

@wheezer

Daca Neaga da un gol pe unde e el acum....Becali nenorocitule,cum de ti-ai batut joc de un asemenea jucator....daca Mutu da 3 goluri in Serie A...tot slab e...ca doar n-a jucat la noi,nu?Are si el doar 41 de goluri pe la Fiorentina si 122 doar in campionat in Italia.Dar lasati ca e mai bun Dicanho,care daca ar fi lasat de nenorocitul de cioban sa plece ar putea juca si la Milan si ar speria Europa.

Asta e....unii il numesc pe Mutu un 0,ca joaca toata echipa pentru el...tot felul de pretexte.Pe cand Rica si Dicanho au fost oropsiti si nedreptatiti.Ce sa facem....sunt unii pe-aici care le stiu efectiv pe toate...invatam si noi de la ei.

weeezer15.02.2009 19:39

Si ce treaba are asta cu mine? :hmmm:

Lari15.02.2009 19:41
Ce sa facem....sunt unii pe-aici care le stiu efectiv pe toate...invatam si noi de la ei.

:yeahh:

Mutu este cel mai valoros jucator roman la ora actuala, fiind pus in evidenta exceptional de Prandelli.

Mutu nu a putut da randament la echipele pentru care jocul colectiv este primordial: Chelsea si Juventus.

A dat randament sub antrenorii care au facut ca intreg jocul ofensiv sa se invarta in jurul lui, respectiv la echipele: FC Arges, Dinamo, Parma si Fiorentina.

redondo15.02.2009 19:42
Si ce treaba are asta cu mine? :hmmm:

Ai corectat greseala unui coleg,la asta m-am referit.

Catalyn0715.02.2009 19:45

am si eu o intrebare, meciul cu Al Hilal de pe sport.ro e live ?

nu de alta dar am vazut deja rezultatul pe gsp :|

weeezer15.02.2009 19:46

Da... dar in nici un caz nu-l denigram gasindu-i circumstante favorizante pentru cele 11 reusite, ba dimpotriva. Totusi faptul ca da un randament foarte bun intr-un campionat puternic nu ma poate face sa imi devina simpatic. Mutu mi se pare (desi a mai crescut, s-a "maturizat", cum se zice) in continuare un baietas smecheras, razgaiat si arogant, trasaturi care parca le observ tot mai mult la el, de la expresia fetei pana la stilul de joc.

Dar e, totusi, cel mai bun la ora asta (dintre ai nostri), si, poate, printre cei mai buni (30) din lume...

redondo15.02.2009 19:58
Da... dar in nici un caz nu-l denigram gasindu-i circumstante favorizante pentru cele 11 reusite, ba dimpotriva. Totusi faptul ca da un randament foarte bun intr-un campionat puternic nu ma poate face sa imi devina simpatic. Mutu mi se pare (desi a mai crescut, s-a "maturizat", cum se zice) in continuare un baietas smecheras, razgaiat si arogant, trasaturi care parca le observ tot mai mult la el, de la expresia fetei pana la stilul de joc.

Dar e, totusi, cel mai bun la ora asta (dintre ai nostri), si, poate, printre cei mai buni (30) din lume...

Da...corect...dar ce treaba avem noi cu caracterul lui.Nici mie nu mi-e simpatic dat noi judecam dupa ce se-ntampla pe teren,nu in afara.As fi vrut din toata inima ca Dica sa fie mai bun,chiar consider ca a fost nedreptatit in 2006 cand tot Mutu a fost declarat cel mai bun fotbalist roman....dar pe total e cu o clasa peste toata generatia actuala.

ssinpadureacualune15.02.2009 21:50

Cum adik ce avem cu caracterul lui Mutu?! Pai cand joaca la nationala reprezinta o tara intreaga. Pe tine, pe mine, pe toti. Eu unul nu doresc sa fiu reprezentat de un drogat infect si o mizerie de om. La fel cum nu doresc sa fiu reprezentat de Chivu,o fetita care nu stie ce inseamna sacrificiu. La europene nu era zi sa nu se vaite de umarul accidentat de parca ar fi fost primu jucator care juca lovit. Cand a cazut mort de beat pe scari nu i-a mai fost frica. De asemeni Tamas care stim cu totii ce a facut ca e mai de actualitate. Eu nu vreau sa fiu reprezentat de astfel de caractere. Nu ma intereseaza ce fotbal joaca, sunt niste jeguri de care imi este rusine si nu le accept. Deci, dupa mine, sa nu-i mai vad la echipa nationala, si mai ales sa nu-i mai vad in Ghencea.

SteauaB16.02.2009 00:16
Cum adik ce avem cu caracterul lui Mutu?! Pai cand joaca la nationala reprezinta o tara intreaga. Pe tine, pe mine, pe toti. Eu unul nu doresc sa fiu reprezentat de un drogat infect si o mizerie de om. La fel cum nu doresc sa fiu reprezentat de Chivu,o fetita care nu stie ce inseamna sacrificiu. La europene nu era zi sa nu se vaite de umarul accidentat de parca ar fi fost primu jucator care juca lovit. Cand a cazut mort de beat pe scari nu i-a mai fost frica. De asemeni Tamas care stim cu totii ce a facut ca e mai de actualitate. Eu nu vreau sa fiu reprezentat de astfel de caractere. Nu ma intereseaza ce fotbal joaca, sunt niste jeguri de care imi este rusine si nu le accept. Deci, dupa mine, sa nu-i mai vad la echipa nationala, si mai ales sa nu-i mai vad in Ghencea.

Dar de cine vrei sa fii reprezentat? De Banel Nicolita, nu?

"

maye16.02.2009 00:55

@SteauaB

Eu unul as vrea sa fiu reprezentat de jucatori ca Mirel Radoi.

MoWeed16.02.2009 05:52

Muta e un jeg, fapt dovedit inca odata prin nesimtirea de a se da accidentat cand era convocat la nationala. Sunt alte mii de fotbalisti care ar da orice sa joace sub tricolor si, chiar daca nu au valoarea lui Mutu, ar muri cu adversarul de gat pentru onoara de a-si reprezenta tara.

Dar nu, noi il pupam atata pe Mutu in c*r si el vine la nationala numa cand e vreun meci oficial sa-l vada lumea. M-am saturat de asta si de talentele lui, daca nu vrea sa vina in amicale sa nu mai vina deloc! Si asa nu a jucat niciodata la nationala cum a jucat la Fiorentina(cum bine a zis altcineva mai sus)...

Marius16.02.2009 06:26

Daca as fi un fotbalist de valoarea lui Mutu, si eu mi-as baga **** intr-un amical cu Croatia disputat in fata a 200 de spectatori. Si nici nu m-ar interesa ce ar spune unu' sau altu' despre mine atat timp cat as avea cateva milioane bune in conturi + una bucata socru ce musteste de euro prin America Centrala.

MoWeed16.02.2009 08:33

Pentru unii dintre noi, sa reprezinti Romania ar fi o mare onoare, indiferent ca e un amical cu Croatia in fata a 200 de spectatori sau o finala de cupa mondiala.

Daca fotbalistii gandesc asa cum ai scris tu, normal ca nu avem rezultate....

Marius16.02.2009 08:42

Asta pentru ca unii din noi nu joaca pe cateva milioane anual in fata a 30.000 de spectatori meci de meci.

MoWeed16.02.2009 08:48

Ah, si eu care credeam ca ar trebui sa conteze onoarea de a-ti reprezenta tara, respectul fata de suporteri, bunul simt. Nu, traiasca banii, numai ei conteaza!

Eu propun ca la meciurile in care stadionul Ghencea nu e plin, baietii sa se dea accidentati ca doar cum pot sa joace ei in fata unui stadion aproape gol?

Dar tu de ce-l contesti pe Becali, pentru ca a distrus tot ce era de distrus la echipa asta sau pur si simplu pentru ca nu mai da bani? Fara suparare, dar din ce ai scris tind sa cred ca e a 2-a varianta...

Guardian16.02.2009 08:51

faptele vorbesc ... deci Mutu ( care nici eu nu prea îl suport ) este cel mai bun fotbalist român la ora actualã , ne-a închis gurile ce sã mai ne kkm pe noi atât !?

Adrian16.02.2009 09:35

Puteti sa ziceti ce vreti, mie domnul mutul nu mi-a aratat inca nimic.

L-am urmarit atent in meciurile cu echipele puternice si, cand a fost nevoie de el, nu s-a ridicat la nivelul la care pretinde si pretind unii ca e.

La Nationala nu a dat gol cu echipele puternice.

Cu Bulgaria si Olanda nu a facut nimic in ultima calificare. A dat in schimb goluri cu echipe de 3 surcele: Albania, Slovenia,etc.

Asta mie nu imi spune nimic.

La Europene a fost printre cei mai slabi de pe teren. A dat un gol cu Italia doar pt ca are urechi bune si pt ca stie limba Italiana. Daca nu auzea cum Buffon ii cere lui Zambrotta mingea, ma indoiesc ca mai facea vreun pressing cat de mic acolo.

Si sa nu uitam penaltyul care ne putea califica si pe care mutul a tinut cu tot dinadinsul sa il bata el....prost!!!

De ce a vrut oare sa bata acel penalty?

Oare pt ca fusese coleg de echipa cu Buffon la Juventus si pt ca portarul italian stia unde bate? Sau poate pt ca e un arogant cu bat din lemn de brad infipt in fund si simte nevoia sa fie el in centrul atentiei?

S-a vazut clar cum a batut acel penalty. L-a batut prost pt ca si-a adus aminte ca Buffon il stie. In loc sa il execute, a ezitat, a tras atat de slab incat si cainele meu ar fi prins mingea si ne-a ingropat.

Si el vrea sa fie lider? :D

p.s. Nu ma indoiesc de faptul ca un taran ca Nicolita ar fi tras in plin in mingea aia nenorocita si ar fi bagat-o cu ura in poarta. Daca nu, macar ar fi pleznit-o cum trebe.

Marius16.02.2009 09:39

Adita, Mutu o sa fie nevoit sa te convinga pe tine doar in momentul in care ai avea o echipa, ai fi interesat de el si ai fi dispus sa-i dai 2 milioane pe an. pana atunci, omul a convis pe cine trebuie.

P.S. Mo, daca vrei sa te simti mandru, inroleaza-te frate in Romanian Army si reprezinta Romania, mandru binenteles, pe teatrele de razboi unde tara noastra trimite trupe.

Adrian16.02.2009 09:42

Lasa Mariuse povestile astea.

Atat timp cat mutulica poarta tricoul galben, ma reprezinta si pe mine si pe tine si pe toti din tara asta. Si daca NE reprezinta, sa aibe putin bun simt si sa nu isi bata joc!

Nu stiam ca trebuie neaparat sa ma inrolez in Armata ca imi fac tara sa fie mandra de mine.

Eu zic ca, pana acum, prin tot ce am facut, am adus cinste tarii mele.

Lucru care nu poate fi spus si despre domnul cocaina.

Marius16.02.2009 09:48

de fiecare data cand Gazzeta (aia adevarata ba :D ) scrie ca "romanul Mutu a marcat" sau "romanul Mutu a fost omul meciului", drogatul ala, asa cum il gratulati, desi majoritatea ati tras macar un joint, face cinste Romaniei.

Daca tu ai o parere asa buna despre tine si asa proasta despre el, e problema ta si numai a ta.

«1296297298299300689»