Puteti sa ziceti ce vreti, mie domnul mutul nu mi-a aratat inca nimic.
L-am urmarit atent in meciurile cu echipele puternice si, cand a fost nevoie de el, nu s-a ridicat la nivelul la care pretinde si pretind unii ca e.
La Nationala nu a dat gol cu echipele puternice.
Cu Bulgaria si Olanda nu a facut nimic in ultima calificare. A dat in schimb goluri cu echipe de 3 surcele: Albania, Slovenia,etc.
Asta mie nu imi spune nimic.
La Europene a fost printre cei mai slabi de pe teren. A dat un gol cu Italia doar pt ca are urechi bune si pt ca stie limba Italiana. Daca nu auzea cum Buffon ii cere lui Zambrotta mingea, ma indoiesc ca mai facea vreun pressing cat de mic acolo.
Si sa nu uitam penaltyul care ne putea califica si pe care mutul a tinut cu tot dinadinsul sa il bata el....prost!!!
De ce a vrut oare sa bata acel penalty?
Oare pt ca fusese coleg de echipa cu Buffon la Juventus si pt ca portarul italian stia unde bate? Sau poate pt ca e un arogant cu bat din lemn de brad infipt in fund si simte nevoia sa fie el in centrul atentiei?
S-a vazut clar cum a batut acel penalty. L-a batut prost pt ca si-a adus aminte ca Buffon il stie. In loc sa il execute, a ezitat, a tras atat de slab incat si cainele meu ar fi prins mingea si ne-a ingropat.
Si el vrea sa fie lider? 
p.s. Nu ma indoiesc de faptul ca un taran ca Nicolita ar fi tras in plin in mingea aia nenorocita si ar fi bagat-o cu ura in poarta. Daca nu, macar ar fi pleznit-o cum trebe.