FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1306307308309310689»
Bogdan4Steaua02.03.2009 10:13

Becali transforma Steaua in cea mai antipatica echipa din Romania. Incet, dar sigur.

Altii fac blaturi, noi ramanem cu imaginea patata: stenograme, autodenunturi, scandaluri, valize, etc.

Inca o chestie: daca am fi buni, am castiga toate meciurile, inclusiv cele cu Dinamo, Rapid, Urziceni si Timisoara. In felul acesta am lua titlul. Sincer, in momentul de fata ne va fi greu sa batem si Buzaul...

Problema Becali este prioritatea noastra principala. Pana nu scapam de creditor, nu rezolvam nimic.

Lari02.03.2009 10:15

Cine spunea anul trecut ca jocurile erau facute pentru noi nu era sanatos la cap. Pai cred ca doar Victoria si FC Olt mai castigau puncte asa cum a facut-o CFR in peste 35% din meciurile in care au acumulat zestre in clasament.

Atata timp cat Steaua a avut doua penalty-uri neacordate la meciul cu Timisoara, la acel 2-2 (in Liga am vazut 11 metri acordat pentru mult mai putin), atata vreme cat si la acel meci si la altele arbitrii au tolerat jocul extrem de dur al adversarilor, nu prea-mi imaginez cum am putea sa ne impunem. Nu mai vorbesc de jocul nostru ofensiv...

Totusi, nu mi-ai raspuns la intrebarile referitoare la Becali...

redondo02.03.2009 10:15
Tu vezi cum jucam?

Chiar tu ai zis ca pentru a accede in grupele CL, spurcatii trebuie sa castige campionatul. Stiind mijloacele lor specifice si vazand jocul nostru execrabil ce ar trebui sa ne faca sa credem ca putem castiga campionatul?

Ok,nu jucam cine stie ce...dar cine joaca?

Acel 2-2 cu Timisoara a fost anul acesta,nu anul trecut.Si ma refeream la retur,unde arbitrii au tras totusi cu noi.

Pai sportivii aceia sunt platiti foarte bine in primul rand,fata de noi sau altii ca noi,si au in spate o masa uriasa de suporteri...trebuie doar sa-si vada de treaba lor si sa joace fotbal.Si pe mine m-a facut un doctor de kkt pentru ca am scris ceva gresit intr-un bilet de iesire....si ce sa fac acum? sa ma transfer la un alt spital?

Mie nu mi s-a parut ca s-a pishat pe Steaua,dar ramane interpretabil.

Adrian02.03.2009 10:27

Bravo bah!

Ati ajuns cu totii sa impartasiti mentalitatea lui becalii.

Ok,nu jucam cine stie ce...dar cine joaca?

Bravo!

Da-o in ma-sa de Steaua!

Important e sa nu joace restu, ca sa poata veni Steaua din spate cu o valiza sau o bricheta.

Bravo!

Asta a facut becalii din Steaua.

Am ajuns sa ne bucuram doar cand adversarii nu au succes.

Bravo!

Sustineti gibonul in continuare.

O sa ajungeti in curand sa iesiti in strada pentru fiecare loc 2.

MoWeed02.03.2009 10:29
Becali transforma Steaua in cea mai antipatica echipa din Romania. Incet, dar sigur.

Deja a transformat-o. Sper doar sa nu fie ireversibila aceasta transformare...

Dj02.03.2009 11:54

1. daca noi nu suntem in stare sa luam campionatu, atunci sa`l ia oricine mai putin javrele...nu suport sa`i vad pe aia in CL.

2.am citit asta: "Mi-au dat mesaje mulți suporteri, care mã implorau sã nu plec și sã nu mã iau dupã vagabonzii ãia care mã înjurã" a fost declarația fãcutã de Becali la scurt timp dupã ce a terminat tratativele cu Shon Mekyten. in carpeta...si nu`mi vien sa cred..eu zic ca e minciuna ori a gibonului ori a gastelor de la ziar.

Guardian02.03.2009 17:31

"Testele nu aveau cum sã iasã bine. Era greu sã mã întorc sã joc fotbal... mã așteptam sã nu iasã bine. M-am lãsat de fotbal din cauza accidentãrii la gleznã. Atunci nu m-am operat... așa cã acum e normal sã nu fiu apt. Apreciez gestul celor de la Terek, cã m-au ofertat și au vrut sã joc pentru ei. M-am obișnuit cu gândul cã nu o sã mai joc! Am discutat cu șefii de acolo și o sã colaborãm în alt mod. M-au invitat la festivitatea de deschidere, iar dacã au nevoie de mine îi ajut cu cea mai mare plãcere!", a spus Adrian Ilie pentru radio Infopro.

Sper sã se întoarcã la Steaua , chiar îi place munca ..

Melku02.03.2009 20:01

Si eu sper sa se intoarca la Steaua, in calitate de suporter.

danimarcu02.03.2009 20:01
Totusi, nu mi-ai raspuns la intrebarile referitoare la Becali...

Nici nu o sa-ti raspunda.@Redondo nu obisnuieste sa raspunda la intrebari incomode...

Omul are 3-4 fixuri,si marseaza pe ele pana in panzele albe...

Melku02.03.2009 21:07

"Am vrut sã vând sã le arãt și suporterilor cum e fãrã mine. Ei spun cã `Steaua suntem noi`, dar Steaua e a României. Fanii care mã contestã, ãia 20-30 sã vinã cu bani, sã strângã 40 de milioane și fac un referendum în rândul suporterilor. Sã vedem ce spune lumea, pe cine doresc sã fie patron: eu sau ei? Vã dau cuvântul meu, dacã fac un referendum și 60-70% din suporteri vor sã plec, plec. Dar vã spun sigur, 95% vor sã rãmân. Dacã sunt 5% sã mã conteste. Sunt 20 de golani care îi pun pe copiii din peluzã sã țipe, sã mã înjure, sã mã conteste. Dacã suporterii nu te mai vor n-ai ce cãuta în fruntea unei echipe", a spus Becali la Nașul.

Ba care sunteti ma aia 95% ? :laugh: :chair:

vlad02.03.2009 21:14

Iti spun eu

Sunt asa :

Mama lui Cioban,sotia lui Cioban,3 fete ale lui Cioban si oaia aia din livingul din Pipera care nu stie sa se exprime .

Daca vorbea si oaia aia, avea procentaj de 100 la 100.

maye02.03.2009 21:34

Aia care se inregistreaza aici de vreo 3-4 zile...

crazymeflo03.03.2009 14:24

salutare..Dc vreau sa merg in deplasarea de la Brasov cum trebuie sa procedez cu biletul? nu am mai fost in deplasri pana acum dar sambata chiar vreau sa merg.

Melku03.03.2009 18:09

"Nu am solicitat bilete la jocul cu Brașov ca sã nu dezbinãm suporterii. Schimbarea orei de disputare a jocului este un handicap mai mare pentru noi decît cea a modificãrii zilei.

Sunt douã categorii de suporter la Steaua. Foarte bine cã fani nu merg la Brașov, oricum veneau sã înjure", a spus Valeriu Argãsealã la sportro.

Mare papagal si Valerica asta, a recitat din stapanul lui. In nici una din cele doua categorii de care vorbeste nu se regaseste vreun simpatizant al lui sau al ciobanului ci mai degraba, cei care fac ceva sa isi exprime nemultumirea si cei care se multumesc sa ii ignore. Sigur ca ei, in delirul lor halucinant, chiar cred ca majoritatea suporterilor ii sustin, ii iubesc, ii venereaza. Totul de la meciul cu Vaslui, bannerele, coregrafia, scandarile au fost opera a 20 de "bagabonti", nicidecum a intregii peluze, a mii de oameni.

Bogdan4Steaua03.03.2009 18:30
Sunt douã categorii de suporter la Steaua.

Aici ai nimerit-o "jupane" Vali.

Exista doua categorii de suporter: cei care tin la echipa, si cei care tin la Becali... cei cu intelect, si aplaudacii cu un IQ subunitar... cei cu mandrie si cei care v-ar linge talpile pentru 50 de euro... cei care nu se lasa calcati in picioare si cei care vad in Becali un idol... cei care canta si cei care mananca seminte... cei in care salasluieste Spiritul Stelist, si pleava care dispare...

Tu, Valeriu, fost tusier mediocru, spagar, lingau, caracter infect, nu te vei identifica niciodata cu prima categorie, dar nici nu vei fi vreodata apreciat de acestia.

Ramai la conditia ta de carpa, trompeta rasuflata a unui patron dement... istoria te va uita! Si pe tine si pe cancerul din fruntea clubului!

Lari03.03.2009 18:35

Pacat ca ai uitat sa spui ca era carpa Rapidului cand era arbitru.

E important ca lumea sa stie acest aspect despre jegu' numaru' 2 al clubului.

Melku03.03.2009 19:14
Aici ai nimerit-o "jupane" Vali.

Exista doua categorii de suporter: cei care tin la echipa, si cei care tin la Becali... cei cu intelect, si aplaudacii cu un IQ subunitar... cei cu mandrie si cei care v-ar linge talpile pentru 50 de euro... cei care nu se lasa calcati in picioare si cei care vad in Becali un idol... cei care canta si cei care mananca seminte... cei in care salasluieste Spiritul Stelist, si pleava care dispare...

Tu, Valeriu, fost tusier mediocru, spagar, lingau, caracter infect, nu te vei identifica niciodata cu prima categorie, dar nici nu vei fi vreodata apreciat de acestia.

Ramai la conditia ta de carpa, trompeta rasuflata a unui patron dement... istoria te va uita! Si pe tine si pe cancerul din fruntea clubului!

Ba da` idealisti mai sunteti, daca eu mananc seminte inseamna ca n-am mandrie si i-as linge talpile lui Becali pentru 50 de euro? Daca eu nu mai am chef de agitatie si prefer sa vad un meci linistit fara sa ma pun in cap de bautura si sa cant tot meciul inseamna ca n-am mandrie si nu inteleg Spiritul Stelist? Mai terminati-va cu definitiile de suporter. Uite ca eu ma duc sa vad echipa, sa simt fiorul ros-albastru pe stadion, sa nu ma intereseze de cercopitecul din loja si lingaii lui si pe langa astea mai mananc si seminte cateodata. Si mai beau si Pepsi. E vreo crima? Fiecare se manifesta cum simte.

Bogdan4Steaua03.03.2009 19:23

Aia cu mancatorii de seminte era o figura de stil. :hypocrite:

Melku03.03.2009 19:34

Serios acum, nu poti sa ii acuzi pe toti cei care nu sunt in peluza ca nu sunt suporteri. Recunosc si stiu importanta celor care sunt in peluza, am fost si eu acolo, dar suporteri sunt si cei mai in varsta care vin de o viata pe stadion, suporteri sunt si copii care sunt adusi de acestia, etc.

Ideea este ca poate 1 % sunt cei care ii sustin pe Becali, pe stadion, fie ca sunt din peluza, tribuna II, I sau 0, poate chiar si fotolii dar diferenta se face ca cei din peluza sunt organizati si vor sa faca ceva pentru indepartarea bizonului, ceilalti nu sunt organizati sau nu sunt atat de deranjati incat sa faca ceva.

"Argaseala sa-si vada de echipa lui, ca... Steaua nu are voie sa fie pe sase!", a spus Dinu Gheorghe la INFORMATIA!

Pana si dusmanii ne plang de mila. Penibil.

?Toja era obosit, iar noi vroiam sa il schimbam cu 3-4 minute mai devreme. Asistentul s-a miscat greu si din pacate pentru noi Toja a ajuns sa fie eliminat., dar nu putem sa dam vina pe el?, crede antrenorul Stelei.

Sa imi explice si mie careva, pentru ca nu ma duce capul, cum naiba sa fie obosit un jucator care doar ce a inceput returul, LA PRIMUL MECI. Pana la final ce face? Da coltzu`?

clausblaus03.03.2009 22:48
Sa imi explice si mie careva, pentru ca nu ma duce capul, cum naiba sa fie obosit un jucator care doar ce a inceput returul, LA PRIMUL MECI. Pana la final ce face? Da coltzu`?

De ce te mai intereseasa parerea unora care nu mananca seminte si nu beau pepsi(cateodata)?

Fiorul ros-albastru nu-ti spune nimic?

ps:poate ai fost ironic,o ironie foarte subtila,recunosc.

:steag_cruce_invers:

Melku04.03.2009 10:01

Ironic este faptul ca tu nu intelegi notiunea de forum dar iata ca esti inscris pe unul. :yes:

Deliric105.03.2009 21:01

Gigi Becali a fãcut o comparație între cei doi tehnicieni

Dacã pleacã Lãcã, vine Oli! "E ca și cum ar pleca Kapetanos și l-aș aduce în locul lui pe Ronaldinho!"

daca Laca mai avea un pic de ambitie in el dupa declaratie gen isi facea bagajelul ...

daca pleaca Laca si vine Oli iar nu o sa fie nici o diferenta , daca stau bine sa ma gandesc de cand a plecat Oli nu s a simptit nici o diferenta , ca a fost vorba de Hagi , Munteanu , Lacatus , aceasi mancare de peste .... cand o sa aveam si noi un ANTRENOR ?

ce au facut "antrenorii" ( si aici il pun si pe Jiji ca oricum el a fost tot timpul antrenor peste ei) astia e cam greu sa isi revina echipa prea curand chiar daca e antrenata de Arsene Wenger.

Catalyn0705.03.2009 22:08

@ Deliric1

Am vazut si eu....dar stai linistit, n-ai la ce sa te astepti nici de la cioban si mai nou nici de la Lacatus

Melku05.03.2009 22:12

Bai nu stiu ce spuneti voi dar judecand la rece, performantele lui Oli sunt mult peste cele ale lui Lacatus. Cat de mult tinem noi la Laca, el nu a confirmat ca antrenor (nu sariti cu dubla cu Galatasaray, acolo nu a fost Laca mai bun, a fost Skibbe mult mai prost). Ce spune gibonul este real, modul in care o spune deranjeaza. Parerea mea :drunk:

DelPiero1005.03.2009 22:15

Cu tristete o spun...dar Olaroiu e peste Laca ca antrenor.Nici eu nu suportam felul in care juca echipa sub 'domnia' lui Olaroiu,dar sa fim seriosi,are performante...va fi greu cu acest cioban patron ca Steaua sa-si mai regaseasca vechea identitate...cand jucam fotbal adevarat,si cand pierdeam si cand castigam...indiferent de antrenor.Singurul care a reusit asta a fost Protasov,dar care a plecat imediat,vazand cu cn are de-a face...

«1306307308309310689»