Serios acum, nu poti sa ii acuzi pe toti cei care nu sunt in peluza ca nu sunt suporteri. Recunosc si stiu importanta celor care sunt in peluza, am fost si eu acolo, dar suporteri sunt si cei mai in varsta care vin de o viata pe stadion, suporteri sunt si copii care sunt adusi de acestia, etc.
Ideea este ca poate 1 % sunt cei care ii sustin pe Becali, pe stadion, fie ca sunt din peluza, tribuna II, I sau 0, poate chiar si fotolii dar diferenta se face ca cei din peluza sunt organizati si vor sa faca ceva pentru indepartarea bizonului, ceilalti nu sunt organizati sau nu sunt atat de deranjati incat sa faca ceva.
"Argaseala sa-si vada de echipa lui, ca... Steaua nu are voie sa fie pe sase!", a spus Dinu Gheorghe la INFORMATIA!
Pana si dusmanii ne plang de mila. Penibil.
?Toja era obosit, iar noi vroiam sa il schimbam cu 3-4 minute mai devreme. Asistentul s-a miscat greu si din pacate pentru noi Toja a ajuns sa fie eliminat., dar nu putem sa dam vina pe el?, crede antrenorul Stelei.
Sa imi explice si mie careva, pentru ca nu ma duce capul, cum naiba sa fie obosit un jucator care doar ce a inceput returul, LA PRIMUL MECI. Pana la final ce face? Da coltzu`?