Nicolae Dicã, dorit de St. Etienne
Impresarul Dumitru Tudor negociazã transferul atacantului la francezi, care au oferit 2,5 milioane de euro.
Spre sfârșitul ediției trecute de campionat, finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a spus cã doar în cazul în care Steaua va lua campionatul va accepta ca unii jucãtori sã plece din Ghencea.
Becali a subliniat însã cã tranzacțiile se vor materializa doar dacã îi vor fi acceptate prețurile fixate de ei. Ogãraru a fost primul jucãtor lãsat sã plece pe 3,3 milioane de euro. Rãdoi este și el la un pas de a se transfera la Manchester United, dacã englezii vor accepta sã mai adauge un milion de euro ofertei înaintate campionilor. Dicã și Iacob ar putea întregi, momentan, lista fotbaliștilor care pãrãsesc Ghencea în aceastã varã. Francezii de la St. Etienne au înaintat o ofertã concretã pentru decarul steliștilor, în valoare de 2,5 milioane de euro. "Pe Dicã am dat 250.000 de euro și vreau patru milioane de euro, pe Iacob nu am dat nimic și vreau trei milioane de euro. Dacã cineva îi vrea, atât trebuie sã plãteascã", a spus de mai multe ori finanțatorul roș-albaștrilor.
Impresarul Dumitru Tudor a plecat miercuri în Franța pentru a trata oferta lui St. Etienne pentru Dicã. "Francezii dau 2,5 milioane de euro pentru Dicã, dar Gigi Becali nici nu vrea sã audã. Eu sper ca ei sã ridice oferta", ne-a spus ieri Tudor. Contactat telefonic, finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a confirmat negocierile. "Da. Este adevãrat cã am primit aceastã ofertã de la St. Etienne. Eu le-am transmis cã vreau patru milioane pentru jucãtor. Ei trebuie sã se decidã acum", ne-a spus latifundiarul din Pipera. Dicã s-a aflat și în atenția celor de la Toulouse la începutul returului, dar Steaua a respins orice discuții datoritã parcursului european.
Se pare cã și Victoraș Iacob este aproape de a pãrãsi Ghencea, el fiind în atenția fostei adversare a Stelei, din Cupa UEFA, Hertha Berlin.
"Francezii și-l doresc mult pe Dicã, mai ales cã el poate evolua și ca mijlocaș, și ca atacant. Rãmâne de vãzut dacã vor accepta pânã la urmã suma cerutã de Gigi."
Dumitru Tudor, impresar
sursa : prosport.ro
Nu cred ca Dica va dori sa joace la St.Etienne, nu e o echipa mare si Gigi a zis ca ii vinde numai la echipe de top!