FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«12526272829689»
I.N.Money15.06.2006 10:07

@ razvan1983

Inca o aberatie marca GSP,in acel articol se spune ca Andrei Cristea este unul dintre ultimii "2 copii" ai lui Piturca.

Ii invit sa vada cate jocuri oficiale la Steaua are Cristea cu Piturca pe banca. :roll:

Gigi Becali A VINDUT 8 HECTARE DE TEREN PENTRU 25 DE MILIOANE DE EURO!

Patronul Stelei a cedat terenurile din Baneasa unei companii private.

Gigi Becali si-a dat acordul pentru una dintre cele mai importante tranzactii cu terenuri din ultimii ani, el cedind 8 hectare de teren din cartierul Baneasa contra sumei de 25.000.000 de euro. Becali nu a precizat numele cumparatorului, afirmind insa ca este vorba de o companie privata, si nu de o persoana fizica.

sursa:www.spt.ro

Si uite asa patronul nostru isi largeste averea.. :P

weeezer_2015.06.2006 10:40

averea practica ii ramane tot aia, bine ca a facut rost de lichiditati... si cred (si sper) ca n-a scos banii astia ca sa-si cumpere salam... sa-i bage in jucatori... doamne'ajuta, asta chiar e o veste buna pe care am citit-o azi..

Melku15.06.2006 15:14

Gruparea englezã Manchester United a fãcut o ofertã de nouã milioane de euro pentru achiziționarea cãpitanului echipei Steaua București, Mirel Rãdoi, a declarat, azi, președintele CA al clubului din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.

"Au fãcut o ofertã de nouã milioane de euro pentru Rãdoi, însã negocierile continuã. Eu le-am zis cã fãrã zece milioane nu-l dau, acum ei trebuie sã se hotãrascã. Le-am spus sã nu vinã la București dacã nu dau zece milioane", a spus Becali (prosport.ro)

Cu toate ca Radoi este practic indispensabil echipei mai ales ca vrem sa intram in grupele CL consider ca Gigi Becali este [neinteresat] daca a refuzat 9 milioane de euro...asta in cazul in care stirea este reala.

Editat moderator.

Dj15.06.2006 15:24

no coment.nu cred nimic pana nu vad ceva oficial :!:

alex_Ra215.06.2006 15:25

Foarte bine dak refuza.Nu cred ca Steaua s-ar putea lipsi de Radoi.Cred ca nivelul jocului ar scadea f tare si ar interveni o inconstata in rezultate, un inlocuitor de acelasi calibru nu cred ca se poate gasi.Dak Mirel vrea sa ramana (cum a declarat de atatea ori) atunci bine , desi cred ca o oferta de la Man Utd nu prea se poate refuza. Oricum acest jucator a facut atatea lucruri pt Steaua incat ar merita sa joace la un club de talia lui Manchester.

gone15.06.2006 15:26

@ "Melku

Si eu zic la fel. Daca are o oferta pentru Radoi de 9 mil sa o accepte.

forever_STEAUA15.06.2006 15:31

Pana nu ajungem in grupele UCL, nu trebuie vandut nici un jucator. Indiferent de oferta...

Dj15.06.2006 15:32

a vazut careva vreo discutie prin ziare ..la englezi despre Radoi? au zis englezii ceva despre Radoi la MU? eu cred k vb jj k sa aiba ce sa scrie presa :lol: :lol: :lol:

strezahuzum15.06.2006 15:36

Daca oferta e reala (nu din categoria "Chelsea se intereseaza de Nicolita da' nu-l dau fara 20 de milioane de euro"), Radoi cam merita o sansa de a arata ce poate la un club mare, asa cum e Manchester, iar 9 milioane de euro e o suma enorma pentru divizia lui Mitica. Sa fim sinceri acuma, mai sus de atat nu cred ca va urca suma vreodata. Poate numai daca vom castiga CL sezonul care urmeaza :D:D

Iar cu jumatate din banutii astia, adica 4-5 milioane de euro putem transfera un coordonator de joc intr-adevar bun.

El Nino_915.06.2006 15:44

daca pleaca Radoi la Manchester...cel mai bun inlocuitor ar fi Lazar de la Sportu...sau un jucator de la Mondial...ar fi si mai bine :D

radu215.06.2006 15:55

daca a iesit in presa e deja istorie. Radoi ramane la Steaua

I.N.Money15.06.2006 16:38

Site-ul oficial al clubului englez nu indica vreun interes pentru Mirel din partea lui M.U.

Sa vedem pe viitor cate de verosimila este aceasta stire data de JJ.

Teoctist15.06.2006 17:14

[site din caracatita Gazetei Sporturilor] :

"In meciul Vaslui-Steaua din ultima etapa a Diviziei A, fanii Stelei s-au incaierat cu fortele de ordine, rupand aproximativ 450 de scaune. Comisia de Disciplinã a FRF a amanat pentru 26 iunie judecarea incidentelor."

tanti15.06.2006 20:35

pe la englezi nu zice deocamdata nimic de Radoi, si mi-e greu sa cred ca presa lor nu ar fi aflat daca ar fi fost vreun interes, d-apoi o oferta reala... Mirel ar merita sa plece la un club mare, dar deocamdata trebuie sa ne duca in grupele CL, sa se revanseze (o data in plus) dupa episodul trondheim :P

plus ca nu poate Gigi sa-l dea asa, aiurea, fara sa aiba cine sa acopere golul pe care el l-ar lasa la mijlocul terenului... s-au batut cu caramida in piept ca nu mai pleaca nimeni vara asta, in afara de Ogararu, si acu s-o tranteasca asa?!? mi-e greu sa cred totusi ca si-ar taia singuri craca de sub picioare... avem nevoie de un lot puternic pentru a putea intra si a face o figura rezonabila in grupele ligii... si, cu tot respectul, asta nu se face numai cu jucatori de la echipe care s-au batut la retrogradare...

***alex***16.06.2006 07:37

Nicolae Dicã, dorit de St. Etienne

Impresarul Dumitru Tudor negociazã transferul atacantului la francezi, care au oferit 2,5 milioane de euro.

Spre sfârșitul ediției trecute de campionat, finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a spus cã doar în cazul în care Steaua va lua campionatul va accepta ca unii jucãtori sã plece din Ghencea.

Becali a subliniat însã cã tranzacțiile se vor materializa doar dacã îi vor fi acceptate prețurile fixate de ei. Ogãraru a fost primul jucãtor lãsat sã plece pe 3,3 milioane de euro. Rãdoi este și el la un pas de a se transfera la Manchester United, dacã englezii vor accepta sã mai adauge un milion de euro ofertei înaintate campionilor. Dicã și Iacob ar putea întregi, momentan, lista fotbaliștilor care pãrãsesc Ghencea în aceastã varã. Francezii de la St. Etienne au înaintat o ofertã concretã pentru decarul steliștilor, în valoare de 2,5 milioane de euro. "Pe Dicã am dat 250.000 de euro și vreau patru milioane de euro, pe Iacob nu am dat nimic și vreau trei milioane de euro. Dacã cineva îi vrea, atât trebuie sã plãteascã", a spus de mai multe ori finanțatorul roș-albaștrilor.

Impresarul Dumitru Tudor a plecat miercuri în Franța pentru a trata oferta lui St. Etienne pentru Dicã. "Francezii dau 2,5 milioane de euro pentru Dicã, dar Gigi Becali nici nu vrea sã audã. Eu sper ca ei sã ridice oferta", ne-a spus ieri Tudor. Contactat telefonic, finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a confirmat negocierile. "Da. Este adevãrat cã am primit aceastã ofertã de la St. Etienne. Eu le-am transmis cã vreau patru milioane pentru jucãtor. Ei trebuie sã se decidã acum", ne-a spus latifundiarul din Pipera. Dicã s-a aflat și în atenția celor de la Toulouse la începutul returului, dar Steaua a respins orice discuții datoritã parcursului european.

Se pare cã și Victoraș Iacob este aproape de a pãrãsi Ghencea, el fiind în atenția fostei adversare a Stelei, din Cupa UEFA, Hertha Berlin.

"Francezii și-l doresc mult pe Dicã, mai ales cã el poate evolua și ca mijlocaș, și ca atacant. Rãmâne de vãzut dacã vor accepta pânã la urmã suma cerutã de Gigi."

Dumitru Tudor, impresar

sursa : prosport.ro

Nu cred ca Dica va dori sa joace la St.Etienne, nu e o echipa mare si Gigi a zis ca ii vinde numai la echipe de top!

weeezer_2016.06.2006 07:48

e batut in cap, daca il da pe Dica trebuie neaparat un conducator de joc, pai Dica era si pasatorul echipei, si omul de gol, il da pe Dica pierdem doi oameni practic.. pai nu zicea MM acu cateva zile ca "gata, dupa Ogararu nu va mai pleca nimeni de la Steaua"?? pai si daca prin absurd dau astia 4 mil pe Dica, si mai apar vreuni si dau 3 pe Iacob, plus eventuala plecare a lui Radoi... parerea mea e ca oricine ar veni, daca pleaca astia 3, pa pa UCL!

cANAL16.06.2006 07:54

Pleaca Ogararu, Radoi, Dica, Iacob si vin Badea Drida Panait si noi vrem in UCL.

weeezer_2016.06.2006 08:00

sa speram ca sunt doar valuri... oricum daca francezii au zis ca dau 2.5 pe Dica, nu cred ca or sa mai pluseze cu inca 1.5, e prea mult, aproape ar dubla suma... nu cred s-o faca, dar nu-mi place ideea in sine, trebuie sa avem si noi jucatori NETRASFERABILI, mai ales dupa plecarea lui Ogararu

cANAL16.06.2006 08:36

Sunt curios cine vine in locul lui Ogararu.Oricum daca pleaca toti astia s-a dus pe pluta toata echipa chiar daca vin in locul lor jucatori la fel de buni pentru ca nu mai este omogenitate(care este punctul forte al Stelei)si putem sa spunem pa pa la UCL.

_yang16.06.2006 12:04

@Virgil

Steaua nu e marca populara!!!

forever_STEAUA16.06.2006 15:40

Rădoi vîndut pe 11 milioane de euro!

Patronul stelist Gigi Becali a declarat cu cîteva minute în urmă că Rădoi a fost vîndut unei echipe din Anglia pentru 11 milioane de euro, iar salariul său va fi de 1,3 milioane de euro

sursa: gsp

Dawson16.06.2006 23:29

Da, cica la pompey! :evil:

ady4steaua16.06.2006 23:47

Mirel NU PLECA Steaua E ECHIPA TA :? :? :(:(

***alex***17.06.2006 07:53

O mica parte dintr-un interviu cu Riquelme din gsp :

- Ați jucat cu Steaua București anul trecut. Îți mai amintești ceva de acele meciuri?

- Sincer, nu prea multe. ªtiu cã am cîștigat acasã și ne-am calificat. A, și mai îmi amintesc cã nu s-a putut juca primul meci din cauza zãpezii din România. Eu eram suspendat, dar mi-au povestit colegii cã n-au mai vãzut așa ceva niciodatã. Un stadion arhiplin pe o vreme imposibilã. E bine pentru echipa care are așa suporteri.

8)

radoi8617.06.2006 08:37

Mare noroc au avut aia de la Villareal ca nu s-a jucat de prima data. Cand au intrat la incalzire si au fost intampinati cum se cuvine de spectatori, le tremurau picioarele. Apoi gazonul era perfect pentru jucatori gen Oprita care se simte in schimb ca pestele pe uscat pe un gazon bun.

Asa au avut timp sa se obisnuiasca cu publicul ostil si gazonul a fost foarte bun o saptamana mai tarziu. Asta e...

Anul acesta daca jucam preliminariile pentru CL pe Ghencea si daca MM nu mai are idei stralucite sa puna preturi la bilete astfel incat sa fie 5 mii de spectatori sansele de a ajunge in sfarsit in grupe cresc exponential!

«12526272829689»