Giulestenii au platit 3 milioane de euro pentru cei doi, un nou record in campionatul intern.
"Din punctul nostru de vedere transferurile celor doi jucatori s-au realizat. Ramine ca Rapid sa se inteleaga cu jucatorii, iar acestia sa semneze contractele", a spus Constantin Iacov.
Presedintele lui FC National a mentionat ca suma ce va fi incasata pentru transferurile celor doi este cea mai mare platita vreodata in campionatul intern. "sunt cele mai mari sume platite in Romania. Rapid a fost de acord sa plateasca pentru cei doi 3 milioane de euro", a adaugat Iacov, fara sa specifice valoarea fiecarui transfer in parte.
Cei doi s-au aflat si pe lista de achizitii a Stelei. Gigi Becali a oferit 1,8 milioane de euro pentru Sapunaru, Griffiths si Herea, dar a fost refuzat de Constantin Iacov.
sursa - spt
" FC rapid i-a achiziționat, azi, de la FC Național, pe fundașul Cristian Sãpunaru și pe atacantul Ryan Alan Griffiths în schimbul sumei de 3 milioane de euro.
"Din punctul nostru de vedere transferurile celor doi jucãtori s-au realizat. Rãmâne ca Rapid sã se înțeleagã cu jucãtorii, iar aceștia sã semneze contractele", a spus oficialul bancar.
Constantin Iacov a menționat cã suma ce va fi încasatã pentru transferurile celor doi este cea mai mare plãtitã vreodatã în campionatul intern. "Sunt cele mai mari sume plãtite în România. Rapid a fost de acord sã plãteascã pentru cei doi 3 milioane de euro", a adãugat Iacov, fãrã sã specifice valoarea fiecãrui transfer în parte.
Cristian Sãpunaru, în vârstã de 22 de ani, și-a început cariera ca atacant, dar s-a reprofilat ulterior pe postul de fundaș, devenind în partea a doua a ediției trecute de campionat unul din jucãtorii de bazã ai echipei antrenate de Cristiano Bergodi. "Mai rãmâne sã mã înțeleg cu Rapid în cursul acestei sãptãmâni, dar nu cred cã vor fi probleme. Am fost rapidist când eram mic, acum pot redeveni rapidist. Le-am fãcut bugetul pentru sezonul urmãtor celor de la Național", a declarat Sãpunaru.
Atacantul Ryan Griffiths, în vârstã de 25 de ani, a fost achiziționat de FC Național în urmã cu douã sezoane de la formația australianã Newcastle United.
Cei doi fotbaliști s-au aflat și pe lista de achiziții a clubului Steaua. Președintele CA al grupãrii din Ghencea, Gigi Becali, a oferit 1,8 milioane de euro pentru Sãpunaru, Griffiths și Herea, dar acesta a fost refuzat de Constantin Iacov. "
sursa - prosport