FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«12324252627689»
Teoctist13.06.2006 18:26

@ forever_STEAUA

Remarc ca nu esti suparacios.Nu te superi atunci cand moare capra vecinului. :lol:

Daca nu ii suporti pe spurcati inseamna ca ...sentimentele sunt clare.

axl2313.06.2006 18:33

daca se dovedeste blatul dintre rapid si CFR, si sper din tot sufletul sa se dovedeasca, pedeapsa corecta imi pare retrogradarea ambelor echipe. dar tare imi pare ca doar clujul o sa plateasca, si aici mi-ar parea rau de Dorinel si ceilalti jucatori onesti.

forever_STEAUA13.06.2006 18:40

@axl23

Jucatorii aia onesti trebuiau sa spuna atunci. Despre Dorinel nu vreau sa ma pronunt. Martin Tudor, stim cu totii ce a ales...

Dawson13.06.2006 18:45

Eu zic ca in primul rand Rapid trebuie retrogradata, iar jucatorii blatisti exclusi din fotbal - CFR Cluj doar sanctionata pecuniar.

axl2313.06.2006 18:58
@axl23

Jucatorii aia onesti trebuiau sa spuna atunci. quote]

pai daca s-ar fi pronuntat atunci ar fi fost luati de tradatori, ciochisti, turnatori, si alte argouri de genul asta. stii cum e cu solidaritatea de gasca.

si faptul ca o fac acum nu imi pare un act de bravura sau mea culpa, cred cu tarie ca e alta smecherie la mijloc, n-ar fi exclusa mana lui Gigi sau a altuia.

I.N.Money13.06.2006 19:46

Degeaba ne ambalam,federatia nu o sa faca nimic.

Probabil o sa zica ca nu exista probe,ca acei jucatori vorbesc prostii,etc.

Mai lipseste sa o inviem pe Victoria Bucuresti.. :P

Gaby13.06.2006 20:05

La cate prostii indruga gazeta si antena 1, nu m-as mira prea tare ca totul sa fie un mare balon de sapun, si sa aflam ca marea chestie e ca dupa meciul cu rapidul cei din Cluj si-au luat nu stiu care rata din contract. Hai sa nu vorbim inainte sa vedem ce rahat vrea sa ne mai vanda buzarin...

Rossoblu13.06.2006 20:29

Cooperativă împotriva Stelei

2006-06-13 11:40:00

Săptămînalul Fanatik publică un material în care se spune că mai multe cluburi din Liga 1 au avut o întîlnire în care s-a hotărît să facă o coaliţie împotriva Stelei. La mijlocul săptămînii trecute, mai mulţi conducători de club s-au întîlnit la Bucureşti pentru a-l stopa pe Gigi Becali. Iniţiatorii acestui demers sînt conducerile Rapidului şi a lui Dinamo, fiind persoane care vorbesc de George Copos şi Nicolae Badea.

În afara celor două cluburi, la întîlnirea ultrasecretă ar fi participat FC Naţional, FC Argeş, Poli Timişoara, FC Vaslui, CFR Cluj, Gloria Bistriţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ. S-a vorbit despre un embargo în ceea ce priveşte transferurile jucătorilor către Steaua şi motivarea suplimentară a echipelor de mai sus în meciurile contra Stelei, spune săptămînalul Fanatik.

ce frustrati imputiti, de aici si la a blatui meciurile intre ele e doar un pas

Melku13.06.2006 21:07

Sa impuna si embargoul lor pentru ca si asa nu prea mai e profitabil sa cumperi din Liga 1 la ce preturi aberante pun patronii de cluburi. Sa motiveze pe cine vor ei, Gigi se va ambitiona si mai tare sa faca o echipa puternica si nu va mai pupa titlul nimeni multi ani de acum incolo.

Bogdan4Steaua13.06.2006 21:17

Nu vad articolul de care vorbiti in GSP. Dati un link va rog.

Rossoblu13.06.2006 21:30
Nu vad articolul de care vorbiti in GSP. Dati un link va rog.

e sub forma de titlu pe gsp si articolul se gaseste pe stelisti.ro ...ai draq perversi gsp-istii astia, fac asa sa le creasca nr de vizitatori siturilor alora :evil:

Bogdan4Steaua13.06.2006 21:32

Posteaza un link direct pentru ca eu nu vad absolut nimic pe aceasta tema nici pe gsp.ro nici pe stelisti.ro.

Melku13.06.2006 21:34
Bogdan4Steaua13.06.2006 21:35

Eu ma refeream la articolul cu blatul Rapidului.

Melku13.06.2006 21:37
Rossoblu13.06.2006 23:17

"E un ordin!"

Valentin Şchiopu

Meciul dintre CFR şi Rapid (1-3) s-a jucat cu cîteva zile înainte de data oficială.

Preşedintele Iuliu Mureşan a intrat n vestiar şi le-a promis fotbaliştilor cîte 50 de milioane de lei vechi pentru a fi gentili cu oaspeţii.

Jucătorii lui CFR au refuzat. ?Domn? preşedinte, e puţin! Mai mulţi bani luăm de la Steaua dacă batem pe Rapid. Plus că, dacă învingem, urcăm în lasament şi încasăm bani în plus de la club!?. Varianta este susţinută de mai multe surse. Mărturiile lor sînt practic identice şi pot reconstitui tabloul.

Mureşan s-a gîndit. Argumentele stăteau în picioare. Gigi Becali oferise 120.000 $ clujenilor ca să încurce Rapidul. Plus că echipa avea şanse să obţină locul 4, care le-ar fi adus mai mulţi bani în conturi conform Regulamentului de Ordine Interioară. ?E un ordin, nu se comentează!?, a forjat Mureşan, care totuşi a ridicat ştacheta la 70 de milioane de lei vechi.

Cu o zi înaintea ultimei runde, Mureşan a oferit jucătorilor cîte 110 milioane de lei vechi. 40 de milioane a fost recompensa pentru succesul cu Bistriţa (2-1), iar restul de 70 au venit în urma meciului cu Rapid. ?Am luat 110 milioane. Nu ştiu de unde vin banii, nu mă interesează?, a confirmat unul dintre titularii lui Dorinel.

Miza: stadionul

Conform unor informaţii neoficiale, feroviarilor le-a fost concesionat terenul pe care se află stadionul din Gruia pentru o perioadă de 49 de ani. Stadionul, proprietate a Regionalei CFR Cluj, era folosit de "vişinii" în virtutea unui contract de închiriere reînnoit la fiecare doi ani. Patronul Rapidului, George Copos, ar fi avut un cuvînt important de spus în concesionarea pe termen lung.

Spovedania lui Dorinel

După meci, pe drumul spre Cluj, aflat în autocar, Dorinel a încercat să-şi descarce sufletul. El a avut o discuţie cu duhovnicul său, Teodor Crişan, stareţul Mănăstirii Dumbrava. "Toată munca mea de 10 luni s-a dus pentru un meci ca acesta. Ce să fac?!", l-ar fi întrebat tehnicianul pe părinte.

Surdu a făcut pe nebunul"

Startul partidei de la Dej a lăsat senzaţia că echipa lui Dorinel va zdrobi Rapidul. Golul lui Surdu a provocat însă o bucurie palidă în rîndul jucătorilor clujeni. "Surdu a făcut pe nebunul! A vrut el să iasă în evidenţă. Aşa, greul a căzut pe cei din apărare care au făcut greşeli mari pentru a facilita victoria Rapidului", a povestit una dintre sursele Gazetei.

Tudor amendat

Goalkeeperul Martin Tudor s-a accidentat la încălzirea dinaintea jocului cu Rapid. Apropiaţi ai jucătorului au mărturisit că ex-stelistul a simulat accidentarea pentru a nu participa la blatul cu Rapid. Mai mult, Tudor a părăsit banca de rezerve în minutul 75 şi a plecat la Cluj, fără să mai aştepte restul echipei. Dorinel l-a amendat cu 2.000 de dolari. "E un jucător cu personalitate. A plecat fiindcă era supărat că s-a accidentat şi nu a jucat", a explicat Munti gestul elevului său.

MM Stoica a acuzat

Stelistul MM Stoica a declarat chiar în ziua meciului că partida de la Dej e aranjată. "Am încercat să motivăm echipa clujeană, dar am fost refuzat. Un jucător de la CFR mi-a spus să nu mă mai stresez că jocul este aranjat", a spus Stoica. Fotbalistul vizat este fostul stelist Martin Tudor.

14 iunie 2006

primu blat demascat cu probe!!!!!!!!....ar trebui sa se autosesizeze Mitica si sa ia niste masuri asemenea ce se vor lua in Italia...nu inteleg cum un subiect asa de important nu este cap de afis in ziar !

Bogdan4Steaua13.06.2006 23:27

Pana cand nu vine jucatorul X de la Cluj si declara ca a primit bani pentru a o lasa mai moale in respectivul meci nu se va intampla nimic. Se vorbeste numai sub protectia anonimatului. Daca are un jucator curaj, sa declare direct ca a primit bani.

bodanelu14.06.2006 04:29

@Bogdan poate face Martin Tudor asta! :)

Teoctist14.06.2006 06:44

Pacat ca a fost blat.Altfel ar fi fost un meci pe viata si pe m.oarte.Din care r.aped ar fi iesit mai mult mort decat viu.

Asta e.Ceea ce trebuia sa se intample,vom vedea poate,in campionatul urmator.

Gaby14.06.2006 06:47

Articolul asta din GSP cu blatul de la Cluj este scris foarte calm, fara comentarii ale actorilor din fotbal, fara intentia de a provoca scandal, etc. De parca se vorbeste de noua masina a lui Mutu sau de ce a mai zis Dumitru Dragomir. Parca nici n-ar fi articol din fitzuica pe care o stim prea bine ce scarboasa si acida poate fi... Mai aveam un pic si credeam ca citesc din cotidianul ala gratuit cu chestii de prin Bucuresti. "Da, pai, ce se mai zice, ca r.apid si clujul au trantit un meci ... da ... mai departe ?..." In schimb, ii pupa-n c.r toata ziua pe brazilienii aia, de parca mondialul asta fara sare si piper si cu surprize ioc ar fi mai interesant, vezi Doamne, decat blatul ordinar al r.apidului !!! 8O

Altadata, un articol bomba - cum este acesta - il tineau sus de tot, ca prima stire, o zi intreaga, pe site, acum trebuie sa-l cauti sa dai de el. Baietii baga repede peste chestii mai pe placul lor, cu brazilia, cu refacerea stadionului giulesti, cu Lucescu junior si cu concursurile lor de cacao.

Ia sa fi vazut ce scandal ar fi fost daca era povestea asta despre Steaua, si nu despre r.apid !

Teoctist14.06.2006 06:56

"Banditii",desi probabil o stiau de mult,au aruncat-o pe piata acum cand campionatul national s-a incheiat cu victoria Stelei,cand campionatul mondial de fotbal e in plina desfasurare si cand esenta acestei stiri,fraudarea campionatului,aproape ca nu mai are importanta si nu mai intereseaza pe nimeni.

Bine macar,ca in acest fel inchide gura detractorilor de la Raped,ca am fi facut blat la Vaslui.Intr-un meci de o

cinste exemplara.

ady4steaua14.06.2006 08:23
:) ....azi in gazeta scrie ca vrea sa schimbe sistemul de joc Oli o sa joace cu 3 virfuri Dica Iacob si Badea...sa vedem rezultatele 8O :P
Virgil14.06.2006 08:25

In mod sigur sistemul pe care Oli il doreste pus in practica in sezonul care urmeaza,va da un mai mare randament fazei de atac.

Gaby14.06.2006 08:26

Parca tin minte o chestie de-asta si acum cativa ani (in 1999 sau 2001, cred), era Piturca antrenor atunci. A inceput campionatul sau returul cu Danciu, Ciocoiu si (? - am uitat al treilea atacant). Rezultatele au fost dezastruoase.

Oare presiunile lui Becali, care il vede pe Badea mare jucator, sa-l faca pe Oli sa-si schimbe pozitia realista de ieri, cand spunea ca Badea este al 24-lea jucator din lot ?

ady4steaua14.06.2006 08:27
Parca tin minte o chestie de-asta si acum cativa ani (in 2001, cred), era Piturca antrenor atunci. A inceput campionatul sau returul cu Danciu, Ciocoiu si (? - am uitat al treilea atacant). Rezultatele au fost dezastruoase. pana la urma, treaba s-a soldat cu plecarea lui Danciu.

Oare presiunile lui Becali, care il vede pe Badea mare jucator, sa-l faca pe Oli sa-si schimbe pozitia realista de ieri, cand spunea ca Badea este al 24-lea jucator din lot ?

...nu stiu frate sper sa nu se repete acea faza 8O

«12324252627689»