FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«12425262728689»
axl2314.06.2006 08:34

sistemul cu trei atacanti ar putea dauna doar daca se fac schimbari majore in defensiva, adica daca pleaca Goian si Ghionea. ceea ce Gigi spunea ca n-o sa se intample prea curand. si mie imi pare ca e o idee buna, vom fi o echipa ofensiva cu o aparare beton. pentru ca Dica nu prea face faza defensiva si mijlocul, cu Radoi si Paraschiv, e destul de puternic sa faca ambele faze, plus Cristocea care ar putea lua rolul vechi al lui Dica. mie imi suna foarte bine, mai ales ca Nicolita ar putea face ce facea florantin Dumitru in zilele lui de glorie. deja m-am entuziasmat peste masura.

ady4steaua14.06.2006 08:35

:) 8O 8O 8O ..am auzit o stire de o mare gravitate...."cativa suporteri de la Dinamo, au batut o femeie insarcinata, in luna a 6-a....pentru ca a strigat HAI Steaua"...Ce parere aveti?..... :!: :x :x

Gaby14.06.2006 08:42
sistemul cu trei atacanti ar putea dauna doar daca se fac schimbari majore in defensiva, adica daca pleaca Goian si Ghionea. ceea ce Gigi spunea ca n-o sa se intample prea curand. si mie imi pare ca e o idee buna, vom fi o echipa ofensiva cu o aparare beton. pentru ca Dica nu prea face faza defensiva si mijlocul, cu Radoi si Paraschiv, e destul de puternic sa faca ambele faze, plus Cristocea care ar putea lua rolul vechi al lui Dica. mie imi suna foarte bine, mai ales ca Nicolita ar putea face ce facea florantin Dumitru in zilele lui de glorie. deja m-am entuziasmat peste masura.

Tinere, matematica iti joaca feste:

1. nu ne atingem de aparare, inseamna 5 jucatori

2. Badea + Dica + Iacob = 3

3. ai zis de: Radoi, Paraschiv, Cristocea si Nicolita: 4

Pai asta inseamna 12 !! :):)

hai sa-ti explic: cand Oli baga un jucator in plus in atac, trebuie sa scoata pe altul din teren. Va las pe voi sa alegeti de unde scoate. Eu nu vad.

Ps: ady, unde naiba ai vazut asta cu 3 atacanti in gazeta ? in ziar ? eu nu-l cumpar, iar pe site n-am gasit.

axl2314.06.2006 08:43

si de unde ma rog ai auzit tu stirea asta de o mare gravitate? ca mie imi pare inventata, si chiar de tine.

ady4steaua14.06.2006 08:44

....stirea cu atacantii...in gazeta...si nu mint in legatura cu femeia gravida :?

Gaby14.06.2006 08:47

Ei, acum l-am gasit si eu.

pai, GSP zice altceva:

Aducerea lui Valentin Badea va schimba ideea tactică a lui Olăroiu, care va evolua cu două vîrfuri împinse şi cu Dică în locul lui Boştină

Pai, daca Dica va juca in locul lui Bostina, inseamna ca va trece mijlocas, adica ce a jucat pana acum un an la Steaua.

Nu se pomeneste de 3 atacanti.

axl2314.06.2006 08:48

Tinere' date=' matematica iti joaca feste:

1. nu ne atingem de aparare, inseamna 5 jucatori

2. Badea + Dica + Iacob = 3

3. ai zis de: Radoi, Paraschiv, Cristocea si Nicolita: 4

Pai asta inseamna 12 !! :):)

quote']

mda, m-ai prins aici, am gresit copilareste. atunci renuntam la Cristocea. :D

ady4steaua14.06.2006 08:51

:( ...no ati gasit in gazeta...stirea..

...PS ...tu ai gasit 0axl23?....apropo nu-mi place nminciuna..oki! :D

Gaby14.06.2006 08:53

Ady, am gasit-o, dar este interpretata de tine destul de personal :wink:

ady4steaua14.06.2006 08:57
Ady, am gasit-o, dar este interpretata de tine destul de personal  :wink:

de ce?.....nu asa scrie? 8O

axl2314.06.2006 09:06

da-mi si mie link-ul, m-ai facut curios. 8)

Rossoblu14.06.2006 09:41

blat22pn.jpg

au recunoscut jucatorii !!! Domnilor de ce mai este nevoie pt a se lua masuri !!!

_yang14.06.2006 11:11

O parere buna... despre femeia insarcinata :lol:

De ei ce mai poate fi zis... Atat ii duce si pe ei capul... Nu-i condamnati !!!!

Ar fi bine daca MM ar reusi sa-l convinga pe Tudor (care e un mare stelist) sa spuna ce s-a intamplat la Cluj (sau unde s-o fi jucat).Sa-i bage pe milogi in C !!!

Stelistul MM Stoica a declarat chiar în ziua meciului cã partida de la Dej e aranjatã. "Am încercat sã motivãm echipa clujeanã' date=' dar am fost refuzat. Un jucãtor de la CFR mi-a spus sã nu mã mai stresez cã jocul este aranjat", a spus Stoica. Fotbalistul vizat este fostul stelist Martin Tudor.[/quote']
ady4steaua14.06.2006 12:27

....mersi ,....dar in legatura cu faza cu femeia, ar trebui sa se ia niste masuri..nu? :evil:

razvan198314.06.2006 18:03

Am vazut pe Pro TV la stirile din sport ca Aliuta ar putea sa se duca la Dinamo. Nici nu ma mai mira dupa ceea ce a strigat despre Steaua cand juca sub podul grant. Daca se duce la Dinamo, ceea ce oricum imi este indiferent, sunt curios cum va fi primit acolo, ca doar se stie cum venea Aliuta la meciurile Stelei si purta fularul pe gat, chiar dupa ce a injurat Steaua. Dar ma rog asta e "caracterul" lui. Sper sa nu vad acum pe forum opinii care l-ar vrea la Steaua ca inseamna ca ne aberam rau de tot.

Teoctist14.06.2006 18:34

Aliuta nu mai prezinta interes pentru Steaua.Eu il stiu pe Gigi Becali ca acolo unde a scuipat nu mai pupa.Aliuta l-a suparat foarte rau,nefiind la inaltimea sperantelor puse in el.

Desi nu doresc aducerea lui la noi,consider ca nu e corect sa spui ca daca cineva are o parere diferita de a ta,abereaza.

razvan198314.06.2006 19:06
Desi nu doresc aducerea lui la noi,consider ca nu e corect sa spui ca daca cineva are o parere diferita de a ta,abereaza.

Nu ma refer in general ci numai la aceasta problema. Dupa ce a strigat Aliuta impotriva Stelei iar apoi il vad la meciurile Stelei cu fularul nostru de gat da-mi voie sa consider pe cei care, ipotetic, l-ar dori la echipa ca ar sustine o aberatie. Daca si Aliuta mai merita tricoul Stelei atunci raman fara comentarii. Totusi sper sa nu existe astfel de opinii.

axl2314.06.2006 19:52
Eu il stiu pe Gigi Becali ca acolo unde a scuipat nu mai pupa.

mai pupa el si unde scuipa, exemplul cocis. Gigi s-a aratat foarte indignat cand ala a zis ca prefera sa se duca la o echipa mare in loc sa vina la Steaua, iar acum, cand vrea, Gigi e gata sa arunce, parerea mea, trei milioane pe el.

***alex***15.06.2006 06:19

Cristea a intrat nu numai în dizgrația conducerii, dar și a antrenorului și colegilor sãi. În aceastã primãvarã, s-a întîmplat de cîteva ori ca bãcãuanul sã fie la un pas de a fi luat la bãtaie de Olãroiu sau de Rãdoi pentru cã n-a respectat indicațiile tactice.

Lui Cristea i se reproșa mereu cã e prea individualist și cã nu face și faza de apãrare. Un alt motiv pentru care Cristea nu mai este iubit în Ghencea este și faptul cã el e unul dintre ultimii "copii" ai lui Pițurcã rãmași la echipã.

Imediat dupã ce actualul selecționer a plecat de la Steaua, au fost îndepãrtați sau vînduți mai toți apropiații lui Piți: Rãchitã, Aliuțã, Falemi, Pompiliu Stoica, Dorinel Munteanu și Martin Tudor.

sursa : gsp.ro

Nu stiu de unde au ei aceasta informatie, dar nu cred ca este adevarata, mi se pare aberanta.

-------

Valeriu Argãsealã a declarat ieri cã pe data de 20 iunie se vor finaliza lucrãrile la Stadionul Steaua, adicã va începe însãmânțarea gazonului (foto).

"Avem timp o lunã pânã la meciurile din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Constructorul va face o evaluare și ne va spune dacã putem juca la acea datã. Sunt mai mulți factori de care depinde acest lucru. Dacã terenul nu va fi gata 100%, nu vom forța și vom juca tot pe Național, unde avem întâietate ", ne-a spus directorul executiv al Stelei. Oficialul campionilor a mai declarat cã mai mult ca sigur suporterii steliști vor putea urmãri turul trei preliminar pe stadionul din Ghencea. Turul doi preliminar al Ligii Campionilor își va disputa cele douã manșe pe 25/26 iulie, respectiv 1/2 august, iar cele douã manșe ale turului trei urmeazã sã se dispute pe 8/9 august, respectiv 22/23 august.

Lucrãrile la arenã au avut ca scop schimbarea totalã a suprafeței de joc, amenajarea unui sistem de drenare a apei, montarea unui sistem de încãlzire a gazonului și a unui circuit de aspersoare menit sã întreținã nivelul ierbii la parametri optimi pentru fotbal.

sursa : prosport.ro

sorin_77715.06.2006 06:46

baieti, asa cum Ogararu a meritat 3 mil de euro, fundas, asa si Cocis merita 3 mil de dolari, atacant.... Chit ca joaca in Moldova, dar e jucator de nationala.

Asa ca GG ar trebui sa pupe unde a scuipat. Nu a avut Steaua un jucator precum Cocis de la Adrian Ilie incoace..

predatorpulse715.06.2006 08:11

Hai sa radem putin de situatia milogilor: fiti atenti cum pleaca toti de la "farmecul vietii",Daniel niculae, pancu si probabil si viorel Moldovan. Noroc pentru ei ca Lucescu jr a prins boala pe noi si vrea sa "razbune" esecurile din acest campionat: Steaua le-a luat titlul si Steaua i-a dat afara din Europa.

Stire vazuta la tvsport: pentru ca e instabila,s-a luat decizia de a demola peluza din giulesti sau asa ceva si capacitatea stadionului va fi redusa de la 19000 la 10000.

Mie asta imi suna a pedeapsa divina pentru blaturile facute p acest final de campionat. :lol:

FORZA Steaua si Meme hai mai repede cu transferurile de CL.

Virgil15.06.2006 09:21

www.gsp.ro :

"15,2% rating la Brazilia - Croatia echivaleaza ca audienta cu un Steaua - Cluj. Nu zimbiti! Nu e deloc putin. Mondialul se gaseste la inceput pe cînd campionatul era la final.

Brazilia si Steaua, iar si-o va lua în cap conducerea din Ghencea, sînt doua marci cu priza asemanatoare la suporterii români.

Numai ca una este o marca premium, iar cealalta, populara. În fond, acesta este micul miracol al începutului de iunie. Ca si Champions League, Mondialul izbuteste sa concentreze în egalã masura cu Divizia A atentia publicului. Pentru o luna, cumparatorii de tigari medii trec pe marci scumpe!

Plus. Plus faptul ca aceasta audienta are mai multe femei, mai mult public instruit și mai puțina apartenenta la un rezultat anume. Divizia A se urmareste în numele fidelitatii fata de o echipã, Mondialul e un spectacol. Si cînd sufera, Brazilia aduna public. Pentru ca e simbolul fotbalului estetic. Si al unei promisiuni.

Gigi Becali zice cã nu se uita la Mondial pentru ca nu plînge la mormînt strain. Nici nu trebuie! Aici nu e cu elicoptere, cimitire, rude si înjuraturi. E cu bucurie. Plus ca Brazilia nu aduce voturi."

_yang15.06.2006 09:33

Astia de la gsp au ceva cu noi...

Nu puteau da si alte exemple ???

razvan198315.06.2006 10:00

"Andrei Cristea se afla in aceste zile in Turcia, unde isi petrece vacanta alaturi de coechipierii sai Mirel Radoi, Nicolae Dica, Sorin Paraschiv si Victoras Iacob, impreuna cu sotiile si prietenele. Surprinzator pentru unii, Andrei Cristea nu se afla in pericol de a fi vatamat corporal, nici de Mirel Radoi, nici de alt coechipier de la Steaua. De altfel, in vestiarul Stelei nu a existat vreun incident de asemenea natura, asa cum a dezinformat cotidianul "Gazeta Sporturilor" in numarul sau de joi 15 iunie 2006."

sursa steauafc.ro

Deci, gsp dezinformeaza ca de obicei. Ca va pleca sau nu vom vedea.

Virgil15.06.2006 10:02

_yang

Nu mi se pare deloc ca gsp s-a luat de noi.Dimpotriva.Ne-a magulit pe undeva.Acolo unde a spus ca un meci al Stelei are un rating egal cu al Braziliei.

Luand Steaua drept etalon al fotbalului romanesc, a atins de fapt fotbalul romanesc in general.La modul discret.

In ce priveste referirea la Gigi Becali,mi se pare cat se poate de conforma cu realitatea.

«12425262728689»