Cristea a intrat nu numai în dizgrația conducerii, dar și a antrenorului și colegilor sãi. În aceastã primãvarã, s-a întîmplat de cîteva ori ca bãcãuanul sã fie la un pas de a fi luat la bãtaie de Olãroiu sau de Rãdoi pentru cã n-a respectat indicațiile tactice.
Lui Cristea i se reproșa mereu cã e prea individualist și cã nu face și faza de apãrare. Un alt motiv pentru care Cristea nu mai este iubit în Ghencea este și faptul cã el e unul dintre ultimii "copii" ai lui Pițurcã rãmași la echipã.
Imediat dupã ce actualul selecționer a plecat de la Steaua, au fost îndepãrtați sau vînduți mai toți apropiații lui Piți: Rãchitã, Aliuțã, Falemi, Pompiliu Stoica, Dorinel Munteanu și Martin Tudor.
sursa : gsp.ro
Nu stiu de unde au ei aceasta informatie, dar nu cred ca este adevarata, mi se pare aberanta.
-------
Valeriu Argãsealã a declarat ieri cã pe data de 20 iunie se vor finaliza lucrãrile la Stadionul Steaua, adicã va începe însãmânțarea gazonului (foto).
"Avem timp o lunã pânã la meciurile din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Constructorul va face o evaluare și ne va spune dacã putem juca la acea datã. Sunt mai mulți factori de care depinde acest lucru. Dacã terenul nu va fi gata 100%, nu vom forța și vom juca tot pe Național, unde avem întâietate ", ne-a spus directorul executiv al Stelei. Oficialul campionilor a mai declarat cã mai mult ca sigur suporterii steliști vor putea urmãri turul trei preliminar pe stadionul din Ghencea. Turul doi preliminar al Ligii Campionilor își va disputa cele douã manșe pe 25/26 iulie, respectiv 1/2 august, iar cele douã manșe ale turului trei urmeazã sã se dispute pe 8/9 august, respectiv 22/23 august.
Lucrãrile la arenã au avut ca scop schimbarea totalã a suprafeței de joc, amenajarea unui sistem de drenare a apei, montarea unui sistem de încãlzire a gazonului și a unui circuit de aspersoare menit sã întreținã nivelul ierbii la parametri optimi pentru fotbal.
sursa : prosport.ro