??????????
Maftei statea 6 luni minim in orice camp strain cat de cat...remember Turcia la CE 2004?...ce sanctiuni au luat aia pentru daat peste cartonase, luat arbitru de gat?
??????????
Maftei statea 6 luni minim in orice camp strain cat de cat...remember Turcia la CE 2004?...ce sanctiuni au luat aia pentru daat peste cartonase, luat arbitru de gat?
"sanctiunile" date rapidistilor sunt, in cel mai rau caz, o gluma buna...sper...Sper totusi ca in aceasta tara [......]sa mai existe si niste oameni rationali care sa judece uitandu-se la ce s-a intamplat de fapt acolo, nu la faptul ca huliganii, bestiile de pe teren erau in tricouri visinii aparate de Copos. Pentru asemenea mizerii verbale (galeria) si fizice (aia parca erau la kickboxing) nu se poate da doar atat...1 etapa de fiecare jucator aproape si terenu suspendat 1 etapa...e MULT prea putin. Repet ce s-a zis inaintea mea, in orice campionat occidentat se lasa cu suspendari de 6 luni pentru macar 2 dintre ei.
Cat despre articolul ziaristului de la Evenimentu zilei..ce pot sa spun...cred ca noi toti in acest retur ne-am obisnuit cu asemenea atacuri. Plus ca este clar ca dansul priveste doar jumatatea paharului care ii convine. Vorbeste de slugi media insa nu zice un cuvintzel de antena 1 (care are cota de piata cat b1,OTV,N24 adunate si inmultit cu 2) care a indeplinit acest rol fantastic de bine pentru Rapid, contracandidata noastra (trebuie doar sa amintesc de comentariile penibile ale lui Baleanu). Asta ca sa nu mai spun de campania anti-Steaua din media scrisa (ProSport dupa meciul cu boro, GSP incontinuu de-a lungul returului, SPT doar ca sa se afle in treaba). Toate astea nu l-au interesat pe acest distins domn, care se ia de MM si GG, dar ignora cu nonsalanta atacurile succesive ale lui Rada, Zotta, Vama ("behaiti ba!!!!"), Il muce JR sau Niculae (merge galerie si striga m*** Steaua la televizor in direct).
Deasemenea, vad ca nu l-a interesat nici micul triunghi CFR-Gloria-Rapid, in care primele 2 au cedat marsav punctele giulestenilor prin blaturi mai mult sau mai putin evidente. Nu. Dansului i s-a dat o tema. Sau o avea in cap. "ia-te de Gigi Becali si Steaua" si a facut-o. Pacat ca toate acuzatiile lui sunt pe cat de penibile, pe atat de nefondate. Singurul lucru pentru care chiar are dovezi este mersu cu banii dupa alte echipe, o manevra intr-adevar "geniala" a conducatorului nostru in fatza camerelor TV. Dansul ar trebui sa stie ca atacul lui nu este primul, si nu va fi nici ultimul, dar ca vom face cu el exact ce am facut cu restul:il vom ignora!LIDERUL, ECHIPA CEA MAI BUNA, CAMPIOANA, SI SUPORTERII CAMPIONI sunt si vor fi intotdeauna invidiati. Si de unii urati. Dar noi vom fi in continuare MANDRI CA SUNTEM STELISTI. Nu suntem masa de manevra a nimanui, suntem inima Stelei care bate in peluza de fiecare data cand joaca. Frustratii si invidiosii sa stea in banca lor. E timpul NOSTRU. A inceput HEGEMONIA noastra.
A inceput HEGEMONIA noastra.
Macar inca 5 titluri consecutive pentru a depasi vechiul record de titluri consecutive...
:evil: >>>Mie mi se pare dar parca au luat cam "slabut" sanctiunile au fosta cam blande,le dadeam dublu,asa ceva nu se face in teren,respectul fata de adversari si gramul de "fair-play"au lipsit si vor lipsi in continuare "aviarilor" !!!>>> :twisted:
Febra latinoMaria Andrieş
Steaua va transfera jucători prezenţi la Mondial. Iată că ştacheta aşteptărilor s-a ridicat ameţitor. S-a lărgit aria căutărilor. De la filialele PNG la întreaga provincie. De la provincie la teritoriile autonome de peste Prut şi de acolo, dînd razant peste nasul lui Cociş, s-au extins la întreaga planetă.
Jucătorii prezenţi la Mondial sînt mulţi. Dar care or fi pe gustul lui Gigi? Cei albi, heterosexuali şi care ştiu să umble cu o sticlă de şampanie. Deci n-or să fie portughezi. Nici francezi, au prea mulţi negri, iar Zidane se retrage. Dacă trebuie să fie şi ortodocşi, aria căutărilor se restrînge din nou, drastic, la sîrbi şi ucraineni. Ieftini şi pe alese. Un fel de români, dar cu alte terminaţii. Să fie asta marea lovitură anunţată în şoaptă de MM?
Nţţ! Nu est-europeni, ci sud-americani vrea Steaua. S-or fi născut ei catolici, dar s-au născut şi fotbalişti. Dintre jucătorii latino, pe care-or fi pus ochii Gigi şi MM? Ronaldo e prea gras, Ronaldinho e prea popular. Messi e rezervă. Oricum, Steaua s-a aprovizionat cu "auriverzi" de la FC Vaslui. De la "celesti", Maradona s-a retras, păcat, că avea mîna lui Dumnezeu, dar vreun picior divin tot s-o găsi pe la "naţionala" Argentinei. Crespo? Are părul prea lung, ce, ăla e bărbat? Dar Riquelme? Nu rezistă la presiune. Dacă n-a fost în stare să transforme un penalty decisiv în semifinala Ligii Campionilor, ar fi putut el să bată 11 metri la Vaslui? Brazilieni nu, argentinieni, iarăşi nu.
Atunci? Suspansul l-a spulberat Olăroiu: paraguayanul Dante Lopez şi ecuadorianul Valencia, nume cu noroc pentru roş-albaştri. Tinere rezerve, care nu costă o avere. Nu e vorba de mare lovitură de imagine, ci de o alegere logică. E firesc şi previzibil ca echipele noastre cu bani şi pretenţii să apeleze la bătrînul rezervor de glezne geniale numit America de Sud. După ce i-a văzut la lucru pe sud-americanii Sevillei, probabil Olăroiu îşi doreşte şi el sud-americanii lui. Au şi forţă, şi tehnică, e drept că psihicul tot latin îl au. Dar, decît circul de lîngă teren, mai bine o undă de carnaval în jocul campioanei. Pînă şi autocarul din poartă ar arăta altfel cu o ghirlandă de driblinguri pe parbriz.
13 iunie 2006
O primă lecţieRadu Paraschivescu
Cupa Mondială continuă, chiar şi după venirea pe lume a Adrianei Mutu. S-a jucat a opta parte din numărul total de meciuri (scriu înainte de Australia-Japonia) şi deja se observă cîteva lucruri. Ele nu ţin de tactică, fiindcă deocamdată lumea bună joacă drămuit, cu gîndul la ţintarul "optimilor". Nu ţin nici de candidatura pentru superlativele turneului, căci vedetele ori n-au intrat în joc, ori au rămas în zona elanului cenzurat. Dar tîlcuri se pot desprinde încă din primele zile. Ele nu ating înţelepciunea comună a fotbalistului român - "Viaţa merge înainte" - , ilustrînd în schimb o realitate vindecătoare: Cupa Mondială e o zonă nepoluată, unde ecologia mintală a lucrat cu folos. Prin ea însăşi, această constatare dovedeşte cît de anormală ni se pare normalitatea, odată smulşi din smîrcurile Diviziei A şi branşaţi la tensiunea unei întreceri armonioase şi oneste. Se joacă prudent, e adevărat, dar nimeni nu trişează. Cel puţin deocamdată.
Oricît ar fi de adevărată butada după care există minciuni, minciuni sfruntate şi statistici, ochiul aruncat pe datele începutului de turneu impune o serie de observaţii reconfortante. În opt meciuri nu s-a dictat nici un penalty, ceea ce nu înseamnă doar precauţie din partea fundaşilor, ci şi aplicarea cu supleţe a regulamentului de către arbitri. Singura eliminare a venit după un exces de zel concretizat în cumul de cartonaşe galbene pentru un caraibean care şi-a pierdut capul. Fazele litigioase au fost puţine, iar în marginea lor nu s-a zăbovit decît pentru mici întrebări lămuritoare. Nici un proces de intenţie, nici o acuzaţie de partizanat, nici o bănuială de agendă secretă. Mai mult, aflăm că FIFA a dictat efectuarea a 216 teste antidoping din rîndul tuturor combatantelor, pe durata amicalelor pregătitoare. Rezultatele au fost negative pe linie, dovadă a unei gîndiri pozitive impregnate fără lozinci în mintea participanţilor la festival.
Întrebarea decolează fără să-i poţi opri zborul din condei sau de pe buze: cum s-ar fi comportat România la Cupa Mondială? Cum ar fi perceput ea acest tablou suprarealist, în care arbitrii de centru nu sînt loviţi cu mingea în cap, asistenţii nu sînt asfixiaţi de proteste, preşedinţii nu se înjură şi antrenorii nu se răfuiesc? Ce ar fi înţeles din emoţia unui spectacol în care învinşii nu boxează cu geamurile din vestiar, iar galeria învingătorilor nu smulge scaunele din peluză? E imposibil de crezut că "naţionala" noastră ar fi izbutit contaminarea în sens invers, diseminînd strategia presiunii neobrăzate, invitînd la uitare de sine şi la dispreţ ulcerant. Mai degrabă s-ar fi lăsat permeabilizată de cele petrecute în jurul ei - pe stadioane, pe străzi şi în pieţe. În fond, poate că asta e marea hibă a absenţei noastre de la Cupa Mondială. Nu ratarea unei victorii de palmares, ci a uneia mai importante, împotriva propriei înfăţişări.
13 iunie 2006
Doua articole care pun in lumina 2 aspecte reale ale fotbalului autohton: gandirea retrograda a patronului nostru cand vine vorba de transferuri (si nu numai...) si realitatea trista a campionatului nostru, care a devenit teatrul de razboi al presedintilor si al patronilor!
Total de acord, Ayrton. Doar ca don'soara Maria da dovada de o lipsa de cultura ceva de speriat... 8)
Sãptãmînalul Fanatik publicã un material în care se spune cã mai multe cluburi din Liga 1 au avut o întîlnire în care s-a hotãrît sã facã o coaliție împotriva Stelei. La mijlocul sãptãmînii trecute, mai mulți conducãtori de club s-au întîlnit la București pentru a-l stopa pe Gigi Becali. Inițiatorii acestui demers sînt conducerile Rapidului și a lui Dinamo, fiind persoane care vorbesc de George Copos și Nicolae Badea.
În afara celor douã cluburi, la întîlnirea ultrasecretã ar fi participat FC Național, FC Argeș, Poli Timișoara, FC Vaslui, CFR Cluj, Gloria Bistrița și Ceahlãul Piatra Neamț. S-a vorbit despre un embargo în ceea ce privește transferurile jucãtorilor cãtre Steaua și motivarea suplimentarã a echipelor de mai sus în meciurile contra Stelei, spune sãptãmînalul Fanatik.
sursa : stelisti.ro
Pai National, Arges, Gloria si Ceahlaul sunt echipele "satelit" ale lu Dinamo, iar Poli Tim, CFR Cluj si din nou Arges si Gloria sunt echipele gruparii de SUB podul grant! Nu stiu Vaslui unde se incadreaza... Nu cred ca s-a vorbit despre transferuri si motivarea echipelor in meciurile contra Stelei ci doar s-au trecut in cont 24 de puncte pt cele 2 rivale!
Nu prea cred, dar nu ar fi nici o noutate. Astia oricum au murit cu noi pe teren. Toti ne-au ciupit puncte... Si oricum la ce preturi sunt la jucatorii din RO mai bine aducem de afara.
Intra la categoria: Ce sa scrii cand nu mai ai subiecte. Mai sunt vreo 2 articole prin GSP azi la aceeasi categorie.
WWW.GSP.ROCooperativã împotriva Stelei2006-06-13 11:40:00
Sãptãmînalul Fanatik publicã un material în care se spune cã mai multe cluburi din Liga 1 au avut o întîlnire în care s-a hotãrît sã facã o coaliție împotriva Stelei. La mijlocul sãptãmînii trecute, mai mulți conducãtori de club s-au întîlnit la București pentru a-l stopa pe Gigi Becali. Inițiatorii acestui demers sînt conducerile Rapidului și a lui Dinamo, fiind persoane care vorbesc de George Copos și Nicolae Badea.
În afara celor douã cluburi, la întîlnirea ultrasecretã ar fi participat FC Național, FC Argeș, Poli Timișoara, FC Vaslui, CFR Cluj, Gloria Bistrița și Ceahlãul Piatra Neamț. S-a vorbit despre un embargo în ceea ce privește transferurile jucãtorilor cãtre Steaua și motivarea suplimentarã a echipelor de mai sus în meciurile contra Stelei, spune sãptãmînalul Fanatik.
Intradevar noi suntem singuri impotriva tuturor si peste tot acasa (asta s-a vazut dupa ce am luat titlul) !!!
pai nu ne-a invatat burebista ca dulaii se mananca intre ei pana apare lupul? si-apoi se unesc sa-l doboare?
dar oricum imi pare cam fantezista stirea, cu intrunirea asta secreta de care stie acum toata lumea, mai ales ca vine si din fanatik.
Ar insemna ca vor forma o coalitie de 9 echipe.Nu-i bai,restul de 9 pot fi ale noastre.
Si mie mi se pare cam fantezista stirea dar cine stie....
Oricum, nu au decat sa formeze coalitie impotriva noastra. Sa joace motivati cu noi, nu conteaza. In acest mod vom deveni din ce in ce mai puternici. Important este sa nu le ofere celor doi "tatici"(Dinamo si Rapid) meciurile pe tava. Oricum, vor aparea certuri in sanul acestei presupuse aliante. ![]()
Daca apare Dinamo si cifra 9 in aceeasi propozitie , e clar ca nu sunt sanse sa ajunga la un acord ![]()
Walter Zenga a semnat cu echipa Gaziantepspor, din prima Liga turca.
sursa: onlinesport
A semnat deja?Stiam ca doar a fost propus echipei turce de catre Lucescu cel Batran.
Hopa.. maine dezvaluire soc in GSP: Jucatorii Clujului au primit 70 de milioane dupa meciul cu rapid...
stirile sportive ale a1
Ce supriza :lol: :lol: cine ar fi crezut ca meciul de la Dej a fost aranjat
Sa vedem daca se va lua vreo masura impotriva CFR-ului acum cand au aparut si probele.
Doar impotriva CFR-ului? La ala din Cj ma refer...
La celalalt CFR,de sub Grant legile nu exista si nu pot sa pateasca ceva... :roll:
sa vedem ce apare maine in GSP...
nu shtiu de ce.. dar cred ca Martin Tudor sta in spatele acestor dezvaluiri
Am auzit si eu la Antena 1 ca a fost dat pe fata blatul Rapidului de la Cluj.Cineva trebuia sa le inchida gura pentru toate insinuarile la adresa Stelei.
Nu ma asteptam ca acel cineva sa fie chiar Antena 1,pe care o consideram atasata sentimental Rapidului.
Pentru cei care vor o depunctare:nu mai are nici un rost,jocurile au fost facute,suntem campioni.
Pentru cei care vor o depunctare:nu mai are nici un rost,jocurile au fost facute,suntem campioni.
Nu depunctare, nici vorba. Ambele echipe in C !!!
Nu... nu...Hai sa privim si paiul din ochiul nost...
@Teoctist
Eu ii dau dreptate lui Motanu D. Daca vrem sa facem curatenie in campionat, aceasta este masura care ar trebui luata :twisted: :twisted: :twisted:
@ forever_STEAUA
Ma tem ca s-ar putea sa ne sapam groapa singuri.Va recomand sa mai reflectati.Nu lasati ura sa va intunece ratiunea.
@Teoctist
Ce am spus mai devreme deocamdata tine de domeniul SF-ului. Dar eu una nu m-as supara daca s-ar intampla...
PS: Nu ii urasc pe rapidisti, ar insemna sa am sentimente pentru ei. Pur si simplu nu ii suport. ![]()