FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«12021222324689»
clubdumonde06.06.2006 10:34

George Copos a fost trimis în judecatã de DNA!

sursa gsp.ro

P.S. La mai mare. Si sa-l ia si pe Vama cu el

Piece of Mind06.06.2006 11:12

sursa gsp.ro

Nu va entuziasmati, nu va pati nimic. Remember Patriciu, Iancu, Tender, Vantu etc...E doar multa agitatie, sa creada lumea ca miscam ceva in directia stoparii coruptiei.

_yang06.06.2006 11:14

Sa nu uitam ca gEOrRGE Copos e prieten cu Basescu iar Dinu Gheorrghe are prea multe relatii ca sa se ia cineva de el...

Minimus06.06.2006 12:08

eu nu ma agit prea tare , l-au trimis in judecata ... si ce ? iese de acolo mai alb si mai imaculat :( toata sarada o sa serveasca la a mai arunca cu niste praf in ochii Uniunii Europene ... asta e !

Stire pe gsp : cica moldovenii au atentat la Steaua-mobilul nostru si ca i-au cam schimbat culoarea ... cred ca se incearca tensionarea artificiala a atmosferei la Vaslui. E cazul ca suporterii nostri sa aibe grije acolo , cum se comporta , cum si ce scandeaza ... nu de alta dar deabia am scapat de o belea , nu cred ca vrem sa intram in alta ...

I.N.Money06.06.2006 15:53

Aseara la Pro Sport Show,Valentin Alexandru a declarat ca echipa care castiga miercuri titlul,va beneficia de o festivitate de premiere, care se pare ca o sa fie organizata pe propriul teren al invingatoarei. 8)

Virgil06.06.2006 15:56

Nu ma deranjeaza deloc ca Liga va organiza festivitatea de premiere la Vaslui. :wink: Mai rau ar fi sa nu avem parte de ea.Deci din doua rele aleg raul cel mai mic.

flo220307.06.2006 07:20

cine castiga titlul( ADICA Steaua!!!) va comunica LPF data si ora la care va organiza festivitatea de premiere pe propriul stadion

I.N.Money07.06.2006 08:41

@Norbinho

Pai la asta s-a referit si Virgil,ca nu il deranjeaza daca trofeul se dadea la Vaslui :) .

sorin_77707.06.2006 09:50

Sa se dea oriunde numai sa se dea pentru Steaua acest trofeu...

Virgil07.06.2006 10:20

sursa gsp.ro

Nu va entuziasmati, nu va pati nimic. Remember Patriciu, Iancu, Tender, Vantu etc...E doar multa agitatie, sa creada lumea ca miscam ceva in directia stoparii coruptiei.

E foarte posibil sa nu intre la mititica,dar suma cu care a ocolit bugetul de stat o va plati sigur.

Important e ca i se va taia macaroana !

Pai pana cand credea el ca va face exact ce va dori in tara asta ? Uite ca i s-a infundat.

Melku07.06.2006 10:29

Eu sper sa intre la mititica sau macar sa ii dea cu suspendare, depinde acum si de cati ani va fi pedeapsa daca va fi..

I.N.Money07.06.2006 10:45

Se pare ca acest "transfer" a lui George Copos la DNA il constituie prejudiciul facut Loteriei Nationale :? .

manuela07.06.2006 13:18

Neaga joacă la Vaslui!

De fapt, nu doar Neaga. Azi joacă şi Lăcătuş, şi Ronaldinho, şi Paraschiv. Sute de tricouri steliste, orice roş-albastru e bun!, au împînzit Vasluiul. Sînt atît de mulţi că au început să se caftească între ei. Steliştii din Bîrlad contra celor din Fălticeni. Şi gălăţenii plus vasluienii împotriva tuturor celorlalţi. Galeria din Bucureşti n-a ajuns încă.

Asaltul începe chiar de la ieşirea din Bucureşti. Zeci de maşini cu fulare steliste scoase în afară aleargă cei 300 de kilometri care-i despart de titlul sperat. Sînt limuzine periculoase sau Dacii cu perdeluţe în geamul din spate. La cîteva popasuri s-au arborat steaguri steliste, lîngă oale tradiţionale moldoveneşti "made in China". Maşinile curg. Curg. Seamănă cu somonii care mărşăluiesc continente întregi ca să nu li se stingă spiţa. Pentru suporterii stelişti, acest titlu e o chestiune de onoare. Şi, evident, de rivalitate cu Rapid.

Oraşul moldav e împînzit de maşini cu numere de Bucureşti. Într-un oraş cu un singur semafor, traficul e mai ceva decît în centrul Bucureştiului. Gigi Becali şi-a lăsat Maybach-ul acasă, a venit cu elicopterul, şi navighează mîndru prin centrul liniar al Vasluiului în maşina lui Olăroiu, adusă de un maseur. Mai e o oră şi jumătate pînă la meci. S-au acreditat 100 de ziarişti, de 10 ori mai puţini ca la "naţionala" Braziliei, dar de 10 ori mai mult ca de obicei la Vaslui! Steaua iese din hotel, după ultimul studiu tactic. Zeci de fani o aplaudă. Alături stă parcat magazinul ambulant cu suveniruri.

La treizeci de metri depărtare, în spatele statuiei lui Ştefan cel Mare, un pîlc de tineri cu steaguri galben-verzi îi înjură domol pe oaspeţi şi-l caută din ochi pe Porumboiu. Patronul a plecat însă spre stadion. Pentru ultimele indicaţii sau pentru a-şi lua canistra cu benzină. A promis că-şi dă foc dacă echipa sa cedează meciul. Numai să n-o facă în timpul publicităţii TV

tolontan...

Melku07.06.2006 23:53

"Într-un jeg de ţară, ce mai contează un campionat jegos? Mă gîndesc serios să mă retrag, să renunţ la fotbal", a zis Viorel Moldovan după meciul de la Petroşani. La auzul declaraţiei, Mirel Rădoi a reacţionat: "Dacă a spus aşa ceva, foarte urît din partea lui. Să-ţi consideri ţara un jeg e un lucru urît. Îi transmit că mai bine nu s-ar fi întors în România". (gsp.ro)

Un TAMPIT TAMPIT TAMPIT Viorel Moldovan, a reusit sa isi pateze intreaga cariera si pentru mine este un NIMIC, el este un JEG DE OM, s-a umplut de JEG de cand s-a dus SUB podul grant.

Bogdan4Steaua08.06.2006 00:06

Pe mine ma amuza in ultimul timp. Se pare ca s-a tampit rau de tot. Il intelegem, frustrarea e maxima.

Imi vine in minte altercatia pe care avut-o cu Marian Rada in turul campionatului(in meciul Rapid-Poli). Erau gata-gata sa se ia la bataie. Si ironia....a ajuns cotonogarul la Rapid.

Oricum, sa spui despre Romania ca este un "jeg de tara" este prea mult. A spus-o Patapievici intr-o carte si a fost taxat aspru...ce sa ne asteptam de la "o minte luminata" gen Moldovan? :roll:

Aveam respect pentru cariera lui chiar daca acum joaca la Rapid, insa in ultimul timp m-a dezamagit profund.

Melku08.06.2006 00:13

Rapidistii nu au nici un drept sa conteste arbitrajul de la Jiul. Daca cineva contesta ORICARE din eliminari inseamna ca este un tampit total, mai mult si Badoi trebuia eliminat pentru ca intr-o poza apare cu mainile (nu intr-un mod dragastos) in jurul gatlejului arbitrului - Daniel Niculae - cu toate ca nu a atins jucatorul intentia a fost criminala, daca prindea un picior il facea bucati bucatzele, Marius Constantin - a lovit adversarul, Maftei - doua interventii criminale, Coman - fault pentru care merita 8 etape suspendare - intentia este clara cristal - a prins balonul si s-a uitat spre Dragan in timp ce acesta isi directia talpa piciorului chiar in capul atacantului (!!!!) cat despre intrarea lui Romeo Stancu ce sa mai spunem...

Virgil08.06.2006 06:01

Cand Moldovan a spus despre Romania ca e un jeg de tara,a jignit intreaga populatie a tarii,români si minoritati.

Situatia sta exact invers.El este de fapt jegul si probabil ca asa a fost si va fi intreaga lui viata.

E un tip violent,irascibil,fara caracter.

Ma bucur ca exista un arbitru Helesteanu,care i-a pus cu botul pe labe(de fapt cu pliscul)pe jegosi.

Probabil ca daca ar exista mai multi arbitri ca Toni Helesteanu in divizia A(Liga),campionatul ar fi mai corect.

Moldovan asa cum am mai spus este un non caracter,un ingamfat si inclin sa cred ca alegand Rapidul,a nimerit printre indivizi de aceeasi teapa.

iancu dragosh08.06.2006 06:27

Sa nu exageram, cu toate ca a judecat corect fazele din acest meci Helesteanu este un arbitru foarte slab. sa nu uitam ca nu de mult a contribuit decisiv la o infrangere a Stelei cu un arbitraj mizerabil. Chiar si in meciul de ieri a dovedit lipsa de curaj si o incapacitate fantastica de a se impune oferind un spectacol jenant. S-a lasat bruscat si injurat de huliganii giulesteni si ar fi trebuit sa incheie mult mai repede. ieri a dovedit doar corectitudine, doar atat.

sorin_77708.06.2006 06:30

Cum sa spui ca Romania "este un jeg de tara"?

Daca eram presedintele tarii ii retrageam cetatenia si sa se duca unde vedea cu ochii... cum poate sa spuna un roman despre tara lui asemenea cuvinte...

RUSINE Moldovan!!!

Motanu D08.06.2006 06:56

Nu stiu de ce nu merge site-ul GSP (sau nu imi merge mie), dar Buzarin a scris azi un articol in care efectiv ii desfiinteaza pe rapidisti pentru circul de la Petrosani si nu numai. Daca ii merge cuiva site-ul sa il copie si sa-l puna aici.

E primul pas spre normalitate din partea acestui individ !

Virgil08.06.2006 06:59

ªi-au dat cu firma-n cap!

Alin Buzãrin despre circul de la Petroșani

Rapid meritã toate aplauzele pentru traseul din Europa, pentru eliminarea lui Feyenoord, Hamburg și cine o mai fi fost. Pentru dubla echilibratã, corectã și aprigã cu Steaua din Cupa UEFA, pentru palpitanta cursã de urmãrire din campionat, pentru fotbalul curat pe care ni l-a arãtat 29 de etape. Pentru echipa frumoasã pe care a fãcut-o Rãzvan Lucescu în Giulești, pentru Cupa României pe care și-a așezat-o în vitrinã.

Cum urma scapã turma peste tot, atît în jocurile copilãriei de-a v-ați ascunselea, cît și în fotbal, ultima etapã a stricat totul. O mare echipã, așa cum Rapid se pretinde a fi, nu reacționeazã astfel. Dacã e 2-0 pentru Steaua la Vaslui, Niculae trebuie sã facã arte marțiale cu adversarii? Constantin trebuie sã plaseze croșee mai tare ca Doroftei? Coman sã dea cu piciorul în cap adversarului? Rãmași în 7, rapidiștii trebuiau sã se milogeascã de arbitru sã le mai dea un "roșu" ca sã se termine meciul? Sã producã acel spectacol jenant, cu îmbrîncirea arbitrului și cu trimiterea spectatorilor și telespectatorilor mai devreme acasã? Sã ia la mișto televiziunea care dã bani și spectatorii care au plãtit bilet sã vadã un meci întreg, nu doar un fragment încheiat în comportament de frustrați iremediabil? Cînd steliștii și-au tãiat venele în geamuri la Bistrița s-a spus cã nu așa se pierde un meci. Corect, dar Rapidul a depãșit la Petroșani nivelul de primitivism al acelor manifestãri.

Chiar dacã avansãm valoric în fotbal, chiar dacã facem performanțe, încã nu știm sã ne gestionãm momentele tensionate. Ne comportãm excesiv, rațIonãm sumar, ne ia valul, ne pierdem mințile atît de iute încît la un moment dat nu mai e clar dacã le-am avut vreodatã la locul lor. Habar n-avem sã pierdem onorabil, dar nici nu știm sã ne bucurãm decent. Imaginea cu puștanii din galeria Stelei, care în loc sã se bucure, smulgeau dement scaunele stadionului din Vaslui, e ilustrarea vie a faptului cã n-avem busolã. La mort rîdem în bisericã, iar la nuntã nu ne mulțumim sã furãm strãmoșește mireasa. Îi tragem și-un viol, sã arãtãm cît sîntem noi de șmecheri.

P.S.1. Steaua meritã titlul, pentru cã a luptat în echipã pînã la final. Jucãtorii, Protasov, Olãroiu, Gigi Becali, Mihai Stoica. În schimb, Rapidul n-a avut decît fotbaliști și antrenori.

P.S. 2. În urmãtorii ani, Heleșteanu va fi persona non grata în Giulești. Dacã am ajuns sã-i huiduim pe cei corecți, chiar cã ne-am rãtãcit de tot!

8 iunie 2006

alinush8908.06.2006 07:34

A murit traian tomescu...D-zeu sa-l odihneasca in pace....

Virgil08.06.2006 07:37

A murit Traian Tomescu (85 de ani), membru al Comisiei de Apel FRF. Mircea Sandu, actualul președinte al FRF, a început sã joace fotbal la 14 ani, la ªcoala Sportivã nr. 2, sub îndrumarea profesorului Traian Tomescu. Odihneascã-se în pace!

pozamare1259917422be0b39b8-147900246fef6

Text si imagine : www.gsp.ro

***alex***08.06.2006 08:02

Legat de articolul lui Buzarin, in ziar sunt si rezultatele sondajului si desi numar mai mare de voturi il avea subiectul "Cine poate invinge Brazilia la mondiale?", ei au scris tot despre ce au vrut ei...

Cu alte cuvinte tu voteaza acolo ca fraierul ca noi scriem ce vrem!

manuela08.06.2006 09:52

A murit nea Tomescu. :( Mie imi pare rau totusi de el!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

«12021222324689»