FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«11920212223689»
I.N.Money04.06.2006 19:23

Daca am observat bine,era un banner mare acolo pe care scria:"Mori Steaua" :roll: ...

Bogdan4Steaua04.06.2006 19:26

Isi exprima si ei frustrarea cum pot. Important este sa castigam noi in ultima etapa si vom fi campioni.

Hai Steaua! Spre 23!

_yang04.06.2006 19:27

Am vazut Vineri seara (nu mai tin minte postul) un reportaj destul de interesant : conducerea clubului Rapid a organizat un antrenament deschis copiilor(o initiativa laudabila si de luat in seama si de MM).

La un moment dat se vede in tribune un banner pe care nu s-a vazut prea bine ce scria dar cred ca era Thanks Boro ...

Miercuri sper sa le mai dam frustratilor inca un motiv sa moara

Virgil05.06.2006 03:27

Prezent la Recursul Etapei, atacantul dinamovist Claudiu Niculescu a spus: "Dorim ca Steaua sa castige campionatul, pentru a putea juca si noi intr-o cupa europeana. E pacat ca am ajuns la mana altora, dar asta e situatia."

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

Dinamo la mâna Stelei.Ce ziceti baieti,le tragem vasluienilor o bataie sa ne tina minte Dinamo ? :wink:

***alex***05.06.2006 05:33

În minutul 14 al partidei Steaua - Jiul, Paraschiv i-a fãcut semn lui Olãroiu cã nu mai poate continua. El a acuzat dureri la pulpa stîngã și a fost înlocuit cu Cristocea. La pauzã și Rãdoi i s-a plîns lui Oli cã nu mai poate continua, avînd genunchiul umflat. ªi el a fost schimbat cu Lovin.

La finalul partidei, antrenorul Stelei a explicat situația medicalã a celor doi. "Paraschiv a fãcut o contracturã, nu am riscat și l-am schimbat, sper sã nu fie probleme. Rãdoi a resimțit dureri la genunchi, la colateralul intern, i se umflase rãu de tot. El de obicei joacã și cu dureri, dar acum a spus cã are dureri foarte mari și am considerat cã este mai bine sã-l înlocuiesc", a spus Olãroiu.

Paraschiv urmeazã sã efectueze astãzi un RMN, care va arãta dacã a suferit doar o contracturã sau e vorba despre o întindere. Dacã va fi cel de-al doilea diagnostic, atunci Para nu va putea evolua în ultima etapã cu FC Vaslui. "Rãdoi are încã dureri mari la genunchi și este și el sub semnul întrebãrii deoarece dacã nu i se va dezumfla, atunci nu va juca, pentru cã are probleme cu ligamentele încrucișate", a spus ieri unul dintre conducãtorii campioanei.

Hai ca pe Para il inlocuim, dar pe Radoi... ar fi foarte greu fara cei doi mijlocasi centrali :?

sursa : gsp.ro

Gaby05.06.2006 10:23

Se pare ca de portarul Carlos se intereseaza presedintele lui Betis, probabil singurul adversar care putea sa fie impresionat de stelist.

Ii doresc sa plece nu atat pentru binele Stelei cat pentru binele lui. Este clar ca este greu sa revina de unde a coborat in ochii tuturor. De aceea, pentru el, cea mai buna varianta ar fi sa mearga la un club precum Betis, care ar fi si un pas inainte in cariera lui.

@Virgil

Ar fi cea mai grea palma pentru Dinamo, sa mearga in cupele europene doar datorita Stelei :roll:

Poate nu si-ar da seama (e clar ca nu-si dau seama de penibilul situatiei in care s-ar afla) dar un sezon intreg de cupe europene ar trebui sa traiasca sub aceasta apasare.

Dj05.06.2006 10:28
Hai ca pe Para il inlocuim, dar pe Radoi... ar fi foarte greu fara cei doi mijlocasi centrali  :?  

bati pariu k joaca amandoi?

colaps05.06.2006 10:35
Am vazut Vineri seara (nu mai tin minte postul) un reportaj destul de interesant : conducerea clubului Rapid a organizat un antrenament deschis copiilor(o initiativa laudabila si de luat in seama si de MM).

La un moment dat se vede in tribune un banner pe care nu s-a vazut prea bine ce scria dar cred ca era Thanks Boro ...  

Miercuri sper sa le mai dam frustratilor inca un mo

tiv sa moara

yang, initiativa este laudabila, relatia clubului cu suporterii de toate varstele... asta e treaba de marketing care la noi se face cam dupa ureche, imi pare rau... Meme are meritele lui, dar prea vrea sa le faca pe toate... la ce a ajuns fotbalul in ziua de azi si la nivelul la care avem pretentia sa fim, nu mai merge cu unul singur care le face pe toate, ca iese totul pe jumatate...

dar raman la ideea ca din toata treaba aia facuta de rapid a ramas doar initiativa laudabila, altfel am avut senzatia a ceva fortzat, copiii aia saracii cantau cam fortzat si se vedea cat de colo ca invatzasera imnul rapidului cu o zi inainte... ma rog da bine la stirile antenei 1 un pic de propaganda clubului sarac si cinstit... s-ar putea sa gresesc, a fost impresia de moment... cel putin pe acei copiii si adolescenti care au declarat in marea lor majoritate ca tin cu Steaua nu i-a invatat nimeni nici un imn sau ce sa declare...

si inca ceva... cei ce mergeti la Vaslui, ce-ar fi sa pregatiti un banner "Thank you Jiul!!"... mai stii, s-ar putea sa-l folositi, hehehe... :wink:

Piece of Mind05.06.2006 11:06
Se pare ca de portarul Carlos se intereseaza presedintele lui Betis, probabil singurul adversar care putea sa fie impresionat de stelist.

Ii doresc sa plece nu atat pentru binele Stelei cat pentru binele lui. Este clar ca este greu sa revina de unde a coborat in ochii tuturor. De aceea, pentru el, cea mai buna varianta ar fi sa mearga la un club precum Betis, care ar fi si un pas inainte in cariera lui.

Si eu ii doresc drum bun!

Motanu D05.06.2006 11:07
si inca ceva... cei ce mergeti la Vaslui, ce-ar fi sa pregatiti un banner "Thank you Jiul!!"... mai stii, s-ar putea sa-l folositi, hehehe... :wink:

Cred ca ar fi mult mai bun unul "thank you Steaua". Pentru ca numai lor trebuie sa le multumim !!!

(Nu Jiul i-a scos pe milogi din UEFA !!!)

FanSteaua4Life05.06.2006 11:44

Corect...

Melku05.06.2006 12:54

"În urmă cu zece zile, Manuel Ruiz de Lopera l-a contactat din proprie iniţiativă pe impresarul lui Carlos Fernandes, portarul portughez al Stelei, care i-a lăsat o impresie bună în meciurile dintre cele două echipe, din optimile Cupei UEFA", scrie cotidianul spaniol Marca. (prosport.ro)

Nu ar fi rau sa plece si Carlos pe vreun milion, un milion jumate :lol:

Motanu D05.06.2006 12:58

Macar sa ne scoatem banii investit in el si sa putem lua un portar cu ei.

weeezer_2005.06.2006 14:24

da, mai ales dk ar veni Tudor inapoi, asa cum se-aude...

Bogdan4Steaua05.06.2006 15:59

Va grabiti in opinia mea in ceea ce il priveste pe Carlos. Daca in ultima etapa va face un meci senzational prin care va pune umarul serios la castigarea titlului cred ca va veti schimba optiunea.

Repet, prea repede l-am pus cu totii la zid pe Carlos, influentati de presa si de parerea "marelui cunoscator" Traian Tomescu. A gresit, dar merita sa ii acordam in continuare credit.

FanSteaua4Life05.06.2006 16:40

Mie imi place foarte mult Carlos si il voi sustine in continuare, ca a gresit, sunt de acord ca trebuie criticat, insa a avut si apararea partea ei de vine, mai ales in meciul cu Boro, o aparare care pana atunci nu dadea emotii s-a rupt atunci, deci trebuie criticatii toti, eu sper sa ramana Carlos la Steaua...Se va indragostii si el de Steaua, o sa vedeti... :wink:

Minimus05.06.2006 16:40

S-a uitat parada lui Carlos de la Sevilla ... pacat . Eu zic sa-i acordam increderea baiatului asta si sa vedem ce va fi in Liga.

On-topic: Prosportul incepe sa isi mai spele din pacate , oricum a fost muuult mai "normal" in atitudine decat GSP. Dovada ? Aici: http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=112385

Când Steaua l-a cedat pe Ogăraru la Ajax, Gigi Becali a spus care-i suma, a plătit impozitul şi cu asta basta, totul pe faţă, nimic de ascuns. În cazul lui Daniel Niculae, vedem iarăşi altceva. Secretomanie, "mers pe blat", şi ridicări din umeri.

[...]

Dinu Gheorghe îşi dă cuvântul, la TV, că n-a ştiut nimic despre acest lucru. Până la urmă, probabil că nici Nico nu ştia. Cei de la Auxerre or fi negociat şi semnat actele cu îngrijitorul bazei şi or fi virat banii în eter...

Sa inteleg ca cropos tocmai si-a recuperat banii pe care i-a dat echipei drept recompensa pt "performanta" din UEFA ? Sau sa inteleg ca s-au mai umflat niste conturi de impresari ? Victor Becali ce zice ?

colaps05.06.2006 17:19

Cred ca ar fi mult mai bun unul "thank you Steaua". Pentru ca numai lor trebuie sa le multumim !!!

(Nu Jiul i-a scos pe milogi din UEFA !!!)

motane, ai dreptate, dar nu se compara situatziile... o ironie fina nu strica niciodata... pe de alta parte la cat is de idiotzi unii de sub pod nu cred ca s-ar prinde de poanta si ar zice ca uite ce-am ajuns... asa ca poate mai bine nu...

minimus, tocmai voiam sa scriu despre articolul lui nourescu dar mi-ai luat-o inainte :D ... mai sunt si din astia... din cate tin minte nourescu a mai fost apreciat pe-aici pentru modul in care scrie... inca o dovada ca asa cum e el gura mare, Gigi merge pe adevar spre deosebire de altzi simandicoshi unshi cu toate alifiile de ti-ar fi sila sa dai mana cu ei...

***alex***05.06.2006 17:35

Hai ca pe Para il inlocuim, dar pe Radoi... ar fi foarte greu fara cei doi mijlocasi centrali  :?  

bati pariu ca joaca amandoi?

Radoi joaca a zis Meme la Fanatik! Mai ramane Para...

cANAL05.06.2006 18:08

Jiji:"Daca Porumboiu ma bate ma supar pe el si nu mai vorbesc cu el".Anul trecut inainte de meciul cu Poli a zis ceva de genu ca Oli nu poate sa ne bata ca e stelist si nu are voie.Acum cand toata lumea urla in sus si in jos cu blaturile vine el si tranteste o declaratie din asta sa arunce paie pe foc.Poate ar trebui sa-si ia un purtator de cuvant sau asa ceva ca e la a nu stiu cata gafa.

Motanu D05.06.2006 18:30

Gigi nu a gafat. A fost perfect constient cand a facut acea declaratie. Gigi spune astfel de lucruri pentru ca poate si pentru ca putin ii pasa de reactia presei !

Dj05.06.2006 18:45

din parte mea Gigi e liber sa zica ce vrea cand vrea si de cine vrea.antipatia celor care ne urasc ne face pe noi cei care iubim Steaua mult mai fanatici pt echipa noastra

tanti05.06.2006 21:21

poate face Carlos un meci mare la Vaslui, sa scoata si Steaua un ban gramada... daca-l vrea, Betis n-are decat sa cumpere jumatatea care revine boavistei din el :) eu nu-mi doresc sa plece, chiar daca uneori mi-a mancat ficatii. pur si simplu nu vad pe cine am putea lua... Tudor ca sa revina de la Cluj ar trebui sa-i dea si aia drumul... plus ca daca revine si nu mai e ce a fost? atunci ce o sa zicem? ca-l vrem inapoi pe Carlos?

in plus pe site la Betis zice ca lopera va parasi clubul la 30 iunie... asa ca poate el sa-l vrea pe Carlos, da` tre` sa-l vrea si cine vine dupa el... iar pe betisweb scrie ca dupa ce i s-a prelungit contractul lui contreras s-a renuntat la ideea aducerii unui nou portar, dar ca Steaua a fost contactata pentru a se sti in ce conditii ar putea pleca portughezul, fara a se preciza insa momentul: inainte sau dupa ce contreras a semnat noul acord...

Meme zice ca nu pleaca (potrivit Pro TV)

armanovici05.06.2006 21:30

Memoriul depus de Sportul Studențesc, pentru intrãrile foarte dure ale jucãtorilor rapidiști, va fi judecat dupã terminarea campionatului. Astfel, presupunând cã jucãtorii Rapidului ar putea fi suspendați, deciziile nu vor mai avea nici un rol. Motivul pentru aceste noi decizii aberante ale "comisiilor și comitetelor" FRF și LPF, este cã nu are cine sã judece memoriul. Componenții comisiei care ar trebui sã-l judece nu vor fi în țarã, deci o decizie în cazul jucãtorilor rapidiști va fi luatã dupã terminarea campionatului, când nu vor mai avea vreun efect important.

Divizia lui Mitica...parca incepe sa imi fie simpatic Iacov asta!

_yang05.06.2006 22:21

@ colaps

Din punct de vedere al marketingului MM a facut destul de multe lucruri bune (de asta nu a fost contestat la nesfarsit) .El are alte probleme...

Cat despre copii nu cred ca asa este 9pana la urma ce copil de 10 ani stelist stie cine canta acea melodie de la gol...

Merci ca m-ai lamurit in legatura cu postul unde a fost transmis reportajul!

Repet, prea repede l-am pus cu totii la zid pe Carlos, influentati de presa si de parerea "marelui cunoscator" Traian Tomescu. A gresit, dar merita sa ii acordam in continuare credit.

@Bogdan4Steaua

Sa nu uitam ca dupa parerea lui jucatorii romani ar trebui sa primeasca mancare de la club.Pentru mine e cel prost om din fotbalul romanesc ...

«11920212223689»