FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«11819202122689»
Virgil02.06.2006 17:54

Cooperativa functioneaza.

CFR si-a recuperat punctele pierdute la Dej in favoarea Rapidului,de la tata Jean,chiar in fieful acestuia.Gloria - CFR : 1 - 2 !

Daca se mai indoia cineva de existenta cooperativei,cele doua rezultate constituie proba ca o asemenea organizatie frauduloasa exista.

Motanu D02.06.2006 17:59

Tot ce mai lipseste e unul din membrii fondatori ai cooperativei, plecat in interes de serviciu in Ucraina.

Virgil02.06.2006 18:01

Da,dar e inlocuit cu succes de odrasla. :wink: Asa ca nu se pune. :lol: E ca si cum ar fi prezent.

felix4you200202.06.2006 18:55

@manu71

'iobag la Rapid' poate fi considerata jignire, deci ar trebui evitata, parerea mea. asta ca sa nu avem probleme.

Fara jigniri.Fiecare da cât poate.

Moderator

Motanu D02.06.2006 19:11

CFR si-a recuperat punctele pierdute la Dej in favoarea Rapidului,de la tata Jean,chiar in fieful acestuia.Gloria - CFR : 1 - 2 !

Daca se mai indoia cineva de existenta cooperativei,cele doua rezultate constituie proba ca o asemenea organizatie frauduloasa exista.

Bacau - Vaslui: 0-1. Se pare ca acuma fiecare are cooperativa lui ! :roll: :)

felix4you200202.06.2006 19:24

articolul de pe http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=111780 :

Steaua, reclamatã la Primãrie!

Becali îl acuzã pe Copos cã ar fi depus o reclamație la Primãria Sectorului 6 în care a spus cã roș-albaștrii nu au autorizație pentru reamenajarea stadionului Ghencea ....

Despre acelasi lucru s-a postat aici :

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...r=asc&start=450

Gaby02.06.2006 19:50

Gata, e clar cine retrogradeaza. Pandurii si Bacaul se duc in B, iar Jiul si Vasluiul, viitoarele noastre adversare, raman in A.

Ei, daca nu le batem pe astea doua in conditiile in care nu mai este nici o miza pentru ele, chiar ca ...

Forza Steaua !

sorin_77702.06.2006 19:52

Bacau - Vaslui: 0-1. Se pare ca acuma fiecare are cooperativa lui ! :roll: :)

Fara concurenta nu faci performanta... :lol: :lol: :lol:

Gaby02.06.2006 19:54

Despre chestia cu Primaria: ma indoiesc ca intr-adevar Copos ar fi cerut asa ceva. Asa gest ar arata un grad de prostie care nu ar justifica averea facuta, sub nici o forma. Cred ca mai degraba niste trepadusi de la Primarie (cunosc bine genul asta de institutie si oamenii care lucreaza in astfel de locuri) au incercat o farsa ca sa puna mana pe niste banutzi si daca nu le-a mers au dat si ei pe ce era mai usor.

Daca, totusi, ar fi adevarata chestia cu Copos, inseamna ca omul este in "decadere" libera ... 8)

felix4you200202.06.2006 20:06

@Gaby

primul pas l-a facut singur spre prapastie ... si-a dat demisia de la guvern. pasul cu primaria, daca este adevarat, ar putea fi al doilea. am uitat despre acuzatiile cu dosarul "LOTERIA".

asteptam urmatorii pasi ;)

Gaby02.06.2006 20:10

Pacat ca nu-l putem ajuta si noi, suporterii Stelei, sa faca noi pasi; prin prezenta noastra la meciul cu Jiul puteam sa ajutam mult mai mult Steaua si sa-l mai chelim putin pe fostul ministru ("Copos ministru" - asta suna mai rau decat "Flutur ministru" - bleaaah, bine ca s-a terminat). Sa speram ca trecem cu bine peste Sunda si mergem la Vaslui sa-i dam un branci lui Copos si sa-i uram si lui un "Mori Javra !", de data aceasta cu mai mult succes decat la meciul cu Dinamo.

Virgil03.06.2006 07:04

Ioan Horoba,vicepresedintele Gloriei Bistrita,zice despre echipa sa in meciul cu CFR :

"Am folosit multi jucatori de la echipa a doua pentru ca avem meci decisiv in Divizia B, meci pe care vrem sa-l castigam", Ioan Horoba, director sportive Gloria Bistrita

"Am jucat foarte bine, dar cu mai multa atenție scoteam un egal. Chiar si asa, baietii mei merita felicitati. Pentru ca am jucat cu trei juniori, iar sase nici nu au mai fost la prima echipa. Felicit si CFR pentru victorie si pe Dorinel Munteanu".

Ioan Ovidiu Sabau, antrenor Gloria.

Meci strategic,blat,tort diplomat sau cum i-o mai spune a fost la Bistrita.

Nu mai vuiesc ziarele de sport ? Nu vor sa-l atace pe tata Jean ? Nu e mai mult decat evident blatul ?

Nenorocitilor.

Gloria Bistrita ar trebui depunctata pentru desconsiderarea competitiei.

CFR de asemenea,pentru blat cu Rapid,iar rapid pentru participare la blat.

IONUTZ-CIPRIAN03.06.2006 08:37

:evil: >>>Cum sa urle ziarele ca a fost meci strategic?Daca dintre cele doua combatante nu a fost Steaua?Numai cand joaca ei se zice ca a fost blat!Cand joaca altii cu cartile "pe fata" nu se mai comenteaza nimiksi nici u o sa se intample vreodata asa ceva!!>>>> :twisted:

Ayrton03.06.2006 22:27
Fuzionează cu UTA?  

Valentin Şchiopu, Radu Bichiş  

Chiar dacă a promovat în "A", echipa din Salonta s-ar putea să nu joace la anul în prima ligă

Telefonul lui Marius Vizer, patronul consemnat la graniţă, a sunat la final în vestiar şi a dezlegat euforia celor din Salonta de orice inhibiţii. Un scurt pomelnic al perdanţilor, Universitatea Cluj şi FC Bihor, şi prima notă de îndrăzneală: "Steaua, nu uita, va veni şi vremea ta!", "Campionii, Campionii!".

Două sticle de şampanie au venit să toarne sensibilitate în acordurile răguşite ale celor care au promovat pentru prima oară în istorie în "A". Autocarul a părăsit stadionul la 13:25, dar a frînat din nou în faţa primului magazin alimentar. Farcău, unul dintre veteranii echipei, şi-a aprins o ţigară, iar cei mai tineri au umplut plasele cu bere. Manelele au incendiat apoi vehiculul fericirii, care se clătina precum maşinile raper-ilor americani, dar se echilibra la timp pentru depăşiri pe linia continuă şi claxoane ostentative.

Bucuria de moment a trupei pregătite de Dan Dobei s-ar putea să nu dureze foarte mult. Surse autorizate afirmă că Vizer a pus la cale o fuziune cu UTA, echipa nou formată urmînd a juca la Arad! O altă variantă ar fi să se implice în finanţarea clubului şi Cristi Borcea, care doreşte să mute Liberty la Alba Iulia, unde oficialul dinamoviştilor derulează mai multe afaceri.

4 iunie 2006

sursa http://www.gsp.ro/index.php?a=45882&shift=1

Sa fi promovat un alt satelit al lui dinam0??

In conditiile astea campionatul de anul viitor va fi foarte greu de castigat!

Bogdan4Steaua03.06.2006 22:35

Zvonurile care circula prin Oradea confirma o posibila fuziune cu UTA. Stadionul din Salonta nu este de divizia A si singura alternativa ar fi mutarea echipei intr-un alt oras, deci cel mai probabil fuziunea. Pacat ca nu a intrat FC Bihor direct in A. Cei de la Liberty sunt experti in arta blaturilor. Asa au reusit sa castige seria III.

Viitorul incepe sa arate bine pentru cei de la Dinamo:

Ajutoare(aproape sigure):

Gloria Bistrita

Ceahlaul

Liberty/Uta

18 puncte dintr-un foc! Va fi greu la anul, mai ales ca miza este enorma.

Ayrton03.06.2006 22:44

Gloria Bistrita

Ceahlaul

Liberty/Uta

Astea pentru dinam0

Hai sa le vedem si pe cele ale rapedului:

Gloria Bistrita

CFR Cluj

si la nevoie FC National (viitorul FC Progresul)

argument: la sfarsitul finalei de cupa, Dinu Vama s-a adresat lui Iacov cu: "Poate, pe viitor, o sa colaboram"

Bogdan4Steaua03.06.2006 22:55
argument: la sfarsitul finalei de cupa, Dinu Vama s-a adresat lui Iacov cu: "Poate, pe viitor, o sa colaboram"

De unde ai aceasta informatie? E sigura?

clubdumonde03.06.2006 23:00

Pai nu e normala o asociere intre luptatorul contra rasismului si luptatorul contra coruptiei din fotbal?

Mai are rost ssa intrebi daca e sigura? :)

Ayrton03.06.2006 23:04

Daca nu ma-nsel, am vazut scena la Minutul 91, intr-un rezumat! La finalul partidei cei 2 si-au strans mana colegial si Vama i-a adresat aceasta "invitatie" absolut normala... Acum, fiecare intelege ce vrea din aceasta afirmatie!

clubdumonde03.06.2006 23:08

Daca nu ma-nsel, am vazut scena la Minutul 91, intr-un rezumat! La finalul partidei cei 2 si-au strans mana colegial si Vama i-a adresat aceasta "invitatie" absolut normala... Acum, fiecare intelege ce vrea din aceasta afirmatie!

Rautaciosilor.

Melku03.06.2006 23:27

Eu cred ca meciul Dinamo - FC National a fost un blat nenorocit. Am vazut meciul si golul lui Grigorie a fost exact ca in curtea scolii, din centrul careului unde era singur pe o raza de 2-3 metri (?!) a impins mingea in plasa iar la golul lui Niculescu "specialitatea casei" Nae nici macar nu s-a clintit, nici nu a schitat ca ar vrea sa se duca dupa minge, scena care mi-a amintit de prestatia lui in cupa. In plus cred ca tot scandalul provocat de Iacov dinaintea meciului a fost pentru adormirea banuielilor si pentru a isi crea un alibi pentru meciul pe care avea sa il piarda. La 1-0 era sigur ca Dinamo o sa intoarca rezultatul, ba mai mult - ma asteptam sa inscrie si Florentin Petre dar probabil era prea pe fata...

Bogdan4Steaua04.06.2006 00:32

Am pus la pariuri pe Dinamo-FC National dar m-a nenorocit alt meci.

I.N.Money04.06.2006 10:08
Zvonurile care circula prin Oradea confirma o posibila fuziune cu UTA. Stadionul din Salonta nu este de divizia A si singura alternativa ar fi mutarea echipei intr-un alt oras, deci cel mai probabil fuziunea. Pacat ca nu a intrat FC Bihor direct in A. Cei de la Liberty sunt experti in arta blaturilor. Asa au reusit sa castige seria III.

Viitorul incepe sa arate bine pentru cei de la Dinamo:

Gloria Bistrita

Ceahlaul

Liberty/Uta

18 puncte dintr-un foc! Va fi greu la anul, mai ales ca miza este enorma.

Urmeaza Unirea Urziceni? Se stie "amicitia" dintre ei... :roll:

cANAL04.06.2006 18:58

Milogii iar injura Steaua iar il injura pe Radoi dar noi jucam fara suporteri.

FanSteaua4Life04.06.2006 19:22

Nu ati vazut cum Daniel niculae striga m..e Steaua cand saluta galeria chiar in timpul meciului???oare se va lua vreo masura si pentru ei???

«11819202122689»