FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«12122232425689»
korynna08.06.2006 10:20

Dumnezeu sa il odihneasca pe d-ul Tomescu!

in gazeta sporturilor am citit si un articol scris de o domnisoara/doamna cam paralela!nu imi merge site-ul gsp asa k rog pe cineva sa il posteze dak se poate...o alta "valoare" gsp ii ridica in slavi pe rapidisti ceva gen...au pierdut cu mandrie sau agonia prin care au trecut a fost demna de admirat...niste sclavi...Moldovan=0 este o rusine pt tara asta si sincer dak l-as vedea in fata mea nu ar merita nici macar scuipat + k mi se pare k in acelasi articol,dar nu stiu sigur,se mai afirma si ceva k rapidistii stiu sa piarda,nu isi taie venele(vezi tu meciul gloria-Steaua) 8O nu puteau sa ne lase sa ne bucuram k lumea,a trebuit sa comenteze ei ceva...sunt niste hoituri toti.scz de limbaj

sorin_77708.06.2006 11:55

Odihneasca-se in pace nea Traian!!!

Bogdan4Steaua08.06.2006 19:25
Goian, Paraschiv, Iacob si Nesu in direct acum pe B1Tv la emisiunea Nasul!
***alex***08.06.2006 21:07

Hamu: "Sunt mândru și aș vrea sã mã întorc!"

Sebastian STAN

Un mare absent de la decernarea titlului Stelei este fostul portar Vasili Hamutovski. El a fost titular în turul campionatului.

PRO: Ești din nou campionul României, Vasili. Cum te simți?

Hamutovski: Au bãtut la Vaslui? Mã bucur foarte mult pentru ei. Am sã-i sun pe bãieți sã-i felicit. Cred cã au petrecut pe cinste dupã acest succes de rãsunet. E cu atât mai mare meritul cu cât este al doilea titlu consecutiv.

PRO: Au luat din nou titlul fãrã tine?

Hamutovski: Da, anul trecut nu am mai fost în echipã ultimele șapte etape, iar în acest sezon am jucat doar în primele 15 meciuri. Echipa meritã acest titlu.

PRO: Vii sã-ți iei tricoul de campion?

Hamutovski: Dacã îmi vor trimite unul, voi fi bucuros sã-l port. Sunt mândru cã am jucat la Steaua și mi-aș dori sã revin cândva, fiindcã în Ghencea sunt cei mai frumoși suporteri din lume.

Protasov: "Am antrenat o echipã mare!"

Sebastian STAN

Oleg Protasov era ieri fericit pentru succesul Stelei în campionat. Îl încerca totuși regretul cã a plecat din Ghencea.

PRO: Ce pãrere aveți despre succesul Stelei?

Protasov: A fost un sezon foarte bun. Au reușit sã ajungã în semifinalele Cupei UEFA și acum au câștigat și titlul. Sunt foarte mândru de ei.

PRO: Vã pare rãu cã ați plecat?

Protasov: Așa este în fotbal. Eu am știut ce fac, nu am plecat cu capul înainte. Îmi pare rãu de colectivul pe care l-am lãsat în Ghencea. Am vorbit cu ei și i-am felicitat.

PRO: Vã mai doriți un jucãtor de la Steaua?

Protasov: (râde) Normal cã aș vrea un jucãtor de la fosta mea echipã. ªtiu cã e foarte greu acum pentru cã prețurile lor au crescut...

PRO: V-au trimis tricoul de campion?

Protasov: (râde) Încã nu. Dar este timp. Am antrenat o echipã mare!

sursa : prosport.ro

sorin_77708.06.2006 21:17

Ce cuvinte intelepte a putut spune Protasov... Respect!!!!

korynna08.06.2006 21:42

m-a impresionat interviul!a facut foarte multe pt echipa!poate k o sa revina in Ghencea mai tarziu :)

_yang08.06.2006 21:54
A murit nea Tomescu. :(  Mie imi pare rau totusi de el!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Ieri il "injuram" chiar pe acest forum (ce ironie cruda)!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!!

Ma bucur ca Protasov nu ne-a uitat , iar Hamutovski e un mare stelist iar noi stiam asta...

Trimitele MM medaliile si tricourile...

:idea: Cred ca asta ar trebui sa fie strategia clubului in urmatoarele sezoane : aducerea bielorusului la inceputul sezonului si vinderea lui inaintea sfarsitului de campionat (asta ca superstitie) !!! :D:) :lol: :P :wink:

Motanu D09.06.2006 06:08

Steaua are a 4-a defensiva din istoria primei ligi din Romania !!!

http://www.gsp.ro/index.php?a=46466&shift=1

iancu dragosh09.06.2006 06:18

O performanta extraordinara care spuna multe despre valoarea acestei echipe. Sa nu uitam totusi ca s-au jucat cu 4 meciuri mai putin decat in majoritatea editiilor de campionat din istoria Romaniei

dbd09.06.2006 06:19

numai 4 :(

:wink:

bodanelu09.06.2006 06:32

Opriti-l, opriti-l acum!

9 Iunie 2006

Ovidiu Nahoi

Ovidiu Nahoi enumera ingredientele finalului de campionat: circ, violenta rasism si multi, foarte multi bani.

Gigi Becali aduna tot ce este mai mizerabil in societate

Daca cineva este curios sa afle cum ar arata o societate romaneasca ajunsa sub dominatia unuia ca Gigi Becali, atunci sa ia aminte la ingredientele acestui final de campionat: circ, minciuna, rasism, misticism, intoleranta, sange. Si bani. Foarte multi bani, gretos de multi bani, plimbati pe la nasul prostimii infierbantate si anuntati la microfoane, precum darul de nunta.

Ce a avut, la urma urmelor, Gigi Becali, in afara de o buna echipa de fotbal? A avut un "ministru al propagandei", Meme Stoica. Rolul sau: provocarea, atacarea in permanenta a oricarei forme de opozitie, amenintarea, promovarea golaniei ca mod de actiune in viata publica.

A mai avut apoi o masa de manevra: tineri indopati cu rasism si intoleranta chiar de la statia de amplificare a stadionului, gata sa imprastie teroare. Au distrus peluze, au racnit din toti rarunchii "Suspendati-ne, uram ciorile!", si-au facut dreptate cu pumnul. A mai avut un numar corespunzator de slugi. Vasalii fotbalistici de la diferite cluburi, bucurosi sa se lase sodomizati, pentru ca mai apoi sa se avante in lupta cu dusmanii Marelui Stapan.

Si apoi slugile media: posturile patronate de Adrian Sarbu, plus Dan Diaconescu, Radu Moraru, Madalin Ionescu si un numar de trepadusi alergand innebuniti cu microfoanele in maini, pentru a smulge ceva din elucubratiile Marelui Ganditor. A mai avut, din pacate, girul Bisericii Ortodoxe, bine sponsorizata si deloc ingrijorata de explozia rasismului si a intolerantei.

In fata masinii de razboi, "opozitia" de la Rapid, nepregatita pentru o asemenea batalie de proportii, a cedat nervos si si-a dat duhul. Lipsiti de o voce care sa contracareze discursul "ministrului propagandei", pusi mereu in inferioritate de mediile de informare aflate sub control, lasati singuri de o conducere slaba, jucatorii rapidisti au comis greseala fatala: au transferat in teren frustrarea generata de jignirile si de nedreptatile la care au fost supusi. Au primit direct in obraz racnetele mineresti "Avem boala pe tigani!".

Au vazut cu ochii mintii filmul circului de la Vaslui si au rememorat figuratia pe care, cu o etapa inainte, adversarii lor o facusera in fata Stelei. A fost prea mult. Daniel Niculae si ceilalti si-au pierdut cumpatul. Arbitrului Helesteanu nu i-a mai ramas decat sa-si faca datoria, sa taie calm si precis, ca un macelar. Finalul de campionat n-a mai fost lupta sportiva. A fost razboi in toata regula, a fost una dintre cele mai groaznice revarsari de ura colectiva, de la mineriada incoace.

In fotbal, orice opozitie la adresa clubului Steaua este de aici inainte inutila si va fi drastic pedepsita. Gigi Becali a reusit sa instaureze totalitarismul, si nici macar nu se mai oboseste sa ascunda asta. In societate, el continua sa atraga, ca un burete, tot ceea ce este mai murdar si mai periculos. Banii lui au cumparat constiinte. Au innebunit masele de oameni marginalizati, needucati, sufocati de saracie, de lipsa de perspective.

Au sucit mintile unor tineri care azi scandeaza slogane rasiste si se incaiera cu fortele de ordine, iar maine, cine stie, ar putea duce senini la indeplinire sentintele divine si irevocabile ale Dictatorului. Au sadit samanta indoielii in mintile oamenilor cu capul pe umeri: oare merita sa te mai opui, cand atatia din jurul tau se lasa corupti cu atata usurinta?

Oare merita sa lupti vazand cat de usor se lasa prostite mase imense de romani? Cu crucea in mana si binecuvantat de soboare, Gigi Becali raspandeste in societate ura, violenta, intoleranta, rasismul. Daca nu ne vom opune acum, tavalugul care a rapus fotbalul ne va strivi intr-o zi pe toti

Altuia ii stam in gat!

sursa evz.ro

dbd09.06.2006 06:36

:lol: sa moara toti dusmanii de oftica ca suntem campioni ! :lol:

Virgil09.06.2006 07:19

Se simte ca Nahoi uraste Steaua.Asta nu-i da dreptul sa jigneasca milioane de oameni,numindu-i cum ii vine lui la gura.Nu a facut altceva decat sa fie purtatorul de cuvant al rapidistilor,revarsându-si frustrarea.Merci,suntem obisnuiti cu invective mult mai odioase din partea suporterilor lor,asa incat d-le Nahoaie,nu ne impresionezi cu mizeriile debitate la modul civilizat.

Pentru noi esti unul dintre dusmani,care refuza sa vada ca de fapt Steaua a fost tocata de arbitri precum Serea,dar in ciuda betelor in roate puse de rapid,a reusit sa castige campionatul la o diferenta de 5 puncte fata de a doua clasata.

Ov.Nahoi in viata de zi cu zi scrie diverse articole critice.

Este tipul ingamfatului care sfideaza in general pe toata lumea.Ati vazut doar cum i-a numit pe cei care tin cu Steaua.

Nu numai pe noi incearca sa ne supere cu opiniile sale subiective,dar nu reuseste,ci pe foarte multa lume.

Iata parerea unuia dintre cei multi,despre un articol al sau :

"Nahoi,tot in jur de Dorohoi!

Stefan (f***@***), 2006-06-05 10:09:14

Nahoi,ma faci sa-mi aduc aminte de un banc ce l-am citit in memoriile lui Argetoianu:Intr-un compartiment de tren,trei cuconite nostime si un june monden.Junele intra in conversatie,flatindu-le,firesc!Doamna,aratati superb,cu ce ocazie pe tren?Domnule,eu sunt sotia generalului Xulescu si merg in Cadrilater.A doua,Dle sunt sotia Dlui subsecretar de stat Y si sunt in vilegiatura!A treia,inainte ca junele s-o intrebe,ii spune: Dle, si eu tot curva sunt,dar nu sunt maritata!Asa ca Nahoi,se pare ca indiferent la ce ziar scrii,tot acolo ajungem.Nemaivorbind ca articolul tau,in loc sa incerce o explicatie,o lamurire,o ceva inspre intelegere,merge mai degraba spre celebra afirmatie Brucaniana:Stupid people!"

Acesta este Ov. Nahoi.Un individ subiectiv si ranchiunos.

nahoi-bis.jpg

Are el fata sa critice Steaua ?

***alex***09.06.2006 09:24

Seamana cu cel de la deranjamente lifturi care vine la mine in bloc :lol:

korynna09.06.2006 11:34

in afara deprivirea de treispar...nu are minte dak afirma asa ceva.isi pune mii de oameni in cap!nu ar trebui sa acceptam sa scrie asa ceva despre echipa noastra si mai ales despre noi,pana la urma avem dreptul la replica nu?degeaba ne amagim k sunt niste frustrati si k invidia ii domina,incep sa apara din ce in ce mai multi indivizi de genul asta!pai ne lasam calcati in picioare de niste non-caractere???cum poate un om sa jigneasca o natiune si sa scape basma curata?degeaba ne zicem k indiferenta ii doare cel mai tare...in frustrarea lor scriu cuvinte urate despre ce are mai frumos fotbalul romanesc= Steaua!ne lovesc si noi nu luam atitudine!degeaba comentam aici articole care ne lovesc acolo unde doare mai tare!ridica in slavi niste hoti si impun aceasta stare si altora!nu pot sa cred k nu se poate face nimik!dak suntem toti uniti suntem invincibili,singuri nu suntem nimik!

DanStan09.06.2006 12:10
... Si apoi slugile media: (...) si un numar de trepadusi alergand innebuniti cu microfoanele in maini, pentru a smulge ceva din elucubratiile Marelui Ganditor.  

sursa evz.ro

A se tine minte paragraful asta. Exista slugi media. EvZoaiei recunoaste. Si ...cine o fi oare marele ganditor ? Lucescu M? Lucescu R ? Copos ? Vama ? Zotta ? Viorel Moldovan ? Ca doar am vazut cu totii trepadusii media roind in jurul astora, doar-doar le-or smulge o milogeala, o injuratura, o criza de isterie, ceva ...

_yang09.06.2006 14:17
O performanta extraordinara care spuna multe despre valoarea acestei echipe. Sa nu uitam totusi ca s-au jucat cu 4 meciuri mai putin decat in majoritatea editiilor de campionat din istoria Romaniei

Are a patra defensiva ca medie de goluri primite pe meci...Deci nu are legatura numarul de meciuri jucate...

De fapt Steaua a primit sezonul acesta cele mai putine goluri din istoria Diviziei A !!!

manuela09.06.2006 15:08

Comisia de Apel a decis!!

2006-06-09 17:21:00

Rapidiştii au fost astăzi judecaţi în faţa Comisiei de Disciplină pentru cele 5 cartonaşe roşii primite, dar şi pentru scandările suporterilor din meciul cu Sportul, împotriva lui Stăncioiu şi Şiman. Sancţiunile giuleştenilor sunt următoarele:

Daniel Niculae: suspendat 2 etape, suspendarea fiind valabilă chiar dacă atacantul rapidist părăseşte Giuleştiul.

Vasile Maftei: suspendat o etapă

Romeo Stancu: suspendat o etapă

Dani Coman: suspendat 2 etape

Marius Constantin: suspendat 3 etape

În urma scandărilor suporterilor din meciul cu Sportul Studenţesc, clubului i-a fost suspendat terenul în prima etapă, urmand ca primul meci din campionatul care urmează să nu se dispute pe Giuleşti

noua ne da o etapa pt ce a fost cu sportul dar pentru ce magarii au facut astia decat atat. :evil:

Niste porci.

sorin_77709.06.2006 15:14

Pedepsele rapidistilor au fost drastic injumatatite... Si mai fac si scandal... Ce nerusinare de club... Huooooo!!!!

forever_STEAUA09.06.2006 15:28

Conform prosport: Rapidul va juca fără spectatori, prima etapă pe teren propriu sezonul viitor.

I.N.Money09.06.2006 17:55

Se pare ca se anunta un inceput de sezon promitator pentru ei :lol: ..

korynna09.06.2006 18:19

doar atat au primit?? :roll: incredibil...praf

colaps09.06.2006 19:10

acuzele rapidului, milogelile si ineptiile debitate pe site-ul lor, intrec orice limita... Mirel, scoate convorbirea aceea pentru ca sa le inchidem odata pliscul!!!

armanovici09.06.2006 19:49

Mondialul se discuta pe fcsteaua.ro...in plus aveti un interesant concurs:"Top Gol 5"...votati si aveti sansa de a castiga un dvd cu unul din meciurile europene ale Stelei!

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2591

axl2310.06.2006 00:30

mie imi pare ca rapidistii au primit ce meritau, poate ca ar fi meritat totusi un pic mai mult...

«12122232425689»