FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1244245246247248689»
vlad7527.10.2008 14:51

@Melku,

Omul i-a promis lui Piturca Senior,ca daca zice ce trebuie la DNA ,il ia pe junior la Steaua.Spaga mascata.

Se practica in tara asta la nivel inalt ,nu doar la stana.

Sa nu uitam ca Domnisoara Elena Basescu are parte nu doar de succesuri ci si de-un salariu de invidiat. Ia fetita lu' taticu 8000 de euro pe luna de la o firma (lumea stie despre ce firma este vorba) care a impodobit Bucurestiul cu luminite pe vremea cand Marinaru' era Primar in capitala.

Tuta are doar 2 saptamani pe luna job la Luxten ,ca restul lunii o face pe practiciana la Bruxelles,cica vrea sa devina euro-parlamentar.

Asa ca nu e nimic anormal in tara asta ,se practica astfel de spagi mascate.

PS Sper ca nu mi-am pus lumea in cap,dar eu nu simpatizez cu niciun partid. Doar cu oamenii sictiriti de mizeriile din tara.

Melku27.10.2008 14:53

O sa ajunga singur pe stadion, antrenor, suporter, jucator ! cu Pedrazini "antrenor" secund si Argaseala periator sef

Bogdan4Steaua27.10.2008 15:29

Deja e prea mult.

Cum mama naibii il mai suporta pamantul?

vlad7527.10.2008 15:49
Deja e prea mult.

Cum mama naibii il mai suporta pamantul?

Pamantul pe care sta Ciobanul,nu este un pamant coeziv. Are deformatii mari si culoare galbena-bruna .Lumea ar crede ca este vorba de loess.

Leossurile si pãmânturile leossoide sunt pãmânturi sensibile la umezire, pãmânturi care, sub o încãrcare datã sau sub greutate proprie, manifestã tasãri suplimentare atunci când sunt umezite. În cazul umezirii lor intense tasarea suplimentarã, la unele pãmânturi sensibile la umezire, crește relativ brusc, cãpãtând caracter de prãbușire (colaps)..

Dar pamantul pe cara sta Ciobanul nu este Loess,este doar un morman de rahat ,urat mirositor care se va pravali peste Oier in final.

Dj27.10.2008 16:08

estetic vorbind...

Melku27.10.2008 16:11

Noi suporterii suntem bataia de joc a tuturora, a jucatorilor, a conducatorilor, a celor care detin drepturile de televiziune. Pacat ca nu ne vom trezi niciodata, suntem romani si suntem cunoscuti pentru pasivitatea noastra....

Adrian28.10.2008 09:29
Alexandru Pițurcã este prima achiziție pe care roș-albaștrii o vor face la finalul turului. "Am vorbit cu el și mi-a spus cã este mai bun decît tot ce am eu în atac. Dacã are valoare, joacã. Dacã nu, va sta pe bancã, chiar dacã Dorinel e prieten cu taicã-su", a spus Gigi Becali.

Sa imi dea va rog cineva numarul lui Gigi.

Vreau sa il sun sa ii spun ca sunt peste toti fundasii Stelei si sa ma ia si pe mine.

Daca nu, macar ca antrenor.Ca sunt peste Dorinel.

Lari28.10.2008 09:38
Daca nu, macar ca antrenor.Ca sunt peste Dorinel.

Deci sa ne pregatim? Incepi jihadul si contra astuia? :no:

Melku28.10.2008 10:41

"Fotbaliștii Stelei erau foarte nervoși, iar mai ales în prima reprizã ținta reproșurilor a fost Eric Bicfalvi. S-au luat de el cã de ce aleargã atît de mult, cã de ce trage tare, cã de ce intrã agresiv", a spus unul dintre buzoieni. (gsp.ro)

Bine i-a invatat voievodul pe jucatorii nostri. Niste hahalere suficiente, satule de bani sau performanta.

Dorinel sã aducã bani de acasã, dacã vrea sã facã el transferuri! Ah, a zis cã e mulțumit de lotul Stelei? Bravo! Înseamnã cã mi-a dat dreptate. Atunci, îi mai dau în iarnã 300.000 de euro bonus, dacã nu cheltuie bani la transferuri?. (prosport.ro)

Macar sa nu mai am sperante de niste "cadouri" in iarna.

Adrian28.10.2008 11:03

Lari

Pai doar voi ati crezut ca eu am ceva cu Lacatus.

Degeaba v-am tot explicat ca nu ma intereseaza numele.

Antrenorul Stelei trebuie sa fie cel mai bun si sa faca treaba foarte buna la Steaua.

Daca nu face, eu nu am de gand sa il scutesc de critici.

Daca venea un antrenor cat de cat bun, ca si Ketsbaia sau Protasov, eram de acord cu o perioada de acomodare(pana la iarna) dar, avand in vedere ca Dorinel a fost adus de la o echipa care pluteste linistita la mijlocul clasamentului in Liga a 2a, vreau rezultate imediate.

Daca becalii are incredere in el, sa demonstreze acum!

Din punctul meu de vedere, daca nu bate pe dinam0, poate sa plece!

Lari28.10.2008 11:21

Nimeni nu a sustinut ca Lacatus era un mare antrenor.

Nu e cam aspru sa-l judeci pe Dorinel doar dupa meciul cu Dinamo? Ai spus ca ti-a placut de Protasov. Stii care a fost primul lui meci si cu ce scor s-a incheiat, nu?

Adrian28.10.2008 11:33

Protasov a venit la Steaua avand un campionat castigat in Grecia cu Olympiakos.

Dorinel ce are?

Eu sunt impotriva cresterii de antrenori.Steaua nu e un club care sa lanseze antrenori.Aici trebuie sa vina antrenori deja mari.

Acel 3-2 in supercupa cu dinam0 a fost dezamagitor dar se vedea inca de pe atunci ca echipa joaca.

Am dreptate?

Daca nu ma insel am cam si fost furati in acel meci(poate ma insel dar stiu ca un dinamovist l-a calcat pe cap pe Hamu.grigorie parca)si jegurile au dat gol cand noi jucam in 10(Paraschiv a iesit accidentat si schimbari nu mai puteam face).

Atunci existau mai multe probleme.Apararea nu era la fel de omogena, jucatorii nu aveau atata experienta, lotul era subtire,etc.

Cu un antrenor despre care stiu ca poate, am rabdare.Ca nu devine prost peste noapte.

Cu un antrenor mediocru, care nu imi da nici o siguranta, nu am de ce sa am.Daca Gigi l-a adus, atunci sa confirme!

Lari28.10.2008 12:01

In opinia mea, faptul ca Dorinel, la prima sa experienta ca tehnician, a dus CFR-ul ala vai mama lui in finala Intertoto, spune ca are mult potential. Mai ales ca jocul echipei lui era unul plin de verva. Mai mult, eu sunt de parere ca el a ridicat mult pretentiile lui Porumboiu, iar vasluienii jucau fotbal. Tin minte un 2-0 in Groapa in care Dinamo a fost dominata cam la toate capitolele.

Grigorie l-a calcat pe cap pe Hamu la acel 1-0 pentru noi din Groapa. Paraschiv s-a accidentat in SuperCupa, da.

Intr-un paragraf spui ca echipa juca, in altul ca "atunci existau mai multe probleme". Cum e pana la urma?

Oleg a preluat o echipa facuta de Piturca dar eliberata psihic de Walter. Echipa tocmai castigase campionatul si ne plecase Dorinel. De altfel, SuperCupa a fost pierduta din cauza ca nu am avut un joc consistent la mijlocul terenului; noi am condus cu 1-0 si 2-1 iar Dinamo nu a miscat vreo 60 de minute. Oleg a facut minuni, dar sa stii ca si el a plecat cam pe usa din dos din Grecia, intr-un sezon in care Olympiakos a schimbat vreo 3 sau 4 tehnicieni.

E prima experienta mare a lui Dorinel, iar eu cred ca, daca va fi lasat in pace, va face treaba. Nu stiu cata treaba, dar nu cred ca o sa ne fie rusine cu el pe banca tehnica.

Dj28.10.2008 13:40

http://www.guardian.co.uk/football/blog/20...all-Becali-blog

interesant....si nu e roman autorul :)

MoWeed28.10.2008 14:29

Adriane, sa avem totusi ceva rabdare! Nu poti sa judeci un antrenor doar dupa primul rezultat intr-un meci care va avea loc la mai putin de o saptamana de la venirea lui la Steaua. Sper sa-i batem pe spurcati, astfel discutia asta va deveni inutila

Adrian28.10.2008 14:50

Caline, eu judec asa:

Steaua e Steaua, cea mai mare echipa din Romania si una din cele mai mari din Europa de est.

La Steaua e nevoie de un antrenor de cel putin nivelul Stelei.

Daca in Romania nu sunt astfel de antrenori, iei un antrenor strain.

Cu un antrenor strain eu am rabdare pt ca omul e nou si nu cunoaste jucatorii si campionatul romanesc.

Dorinel nu e un antrenor de Steaua.Din ce a aratat pana acum, nu cred ca e de Steaua.(sper sa ma insel,bineinteles)

Daca Becali a hotarat sa il aduca pe el in locul unui antrenor despre care se stie ca are valoare, inseamna ca e cea mai buna solutie.Daca e cea mai buna solutie atunci sa confirme.

Si nu sa confirme peste 1 an.Sa confirme acum.

Dorinel stie campionatul, cunoaste jucatorii,etc

Ce antrenor de Steaua e el daca pierde cu dinam0?

p.s.

Caline, stiu ca par dur.

Dar pur si simplu nu mai am nervi in mine si nu mai pot face fata la tot ce se intampla cu Steaua.

Din punctul meu de vedere nu exista zona gri in momentul de fata.

Ori e bine, ori e rau!

Daca Dorinel nu face treaba, o sa vedeti ca nu am avut nimic personal cu Lacatus.

bodanelu28.10.2008 14:54

@Adrian, de cand e ciobanul la Steaua suntem o echipa mediocra spre mica

MoWeed28.10.2008 14:54

Adriane, sunt de acord ca pentru Steaua este nevoie de un antrenor foarte bun. Steaua trebuie mereu sa castige, traditia si fanii i-o cer.

Dar sincer acum, cat de mult poate sa schimbe el in 5 zile cate are de la instalare pana la meciu? Daca ii iese, este intr-adevar un antrenor care merita rabdarea noastra, daca nu ii iese nu cred ca ar trebui sa il judecam dupa un singur meci. Totusi si Protasov a fost invins de dinam0 la primul meci...

Adrian28.10.2008 14:59
@Adrian, de cand e ciobanul la Steaua suntem o echipa mediocra spre mica

Daca mai zici inca o data asta despre Steaua promit ca te oblig sa imi dai ban!

Steaua niciodata nu o sa fie o echipa mediocra sau mica.

NICIODATA!

S-au asigurat oameni ca Ion Alecsandrescu, Emeric Ienei,Duckadam, Hagi sau Lacatus de asta!

Tu mergi pe stadion si incurajezi echipa in mod constant.Cum poti sa zici asa ceva?

Caline, ti-am zis.Nu mai exista zona gri.

Aici ori o faci, ori n-o faci!

E vorba de onoarea noastra.

La ce lot avem noi comparativ cu catelandrii, ar fi o rusine sa luam bataie!

bodanelu28.10.2008 15:06

@Adrian, trecutul e trecut, prezentul e prezent.

Da, oamenii aceia s-au sacrificat pentru a avea un trecut glorios, sa avem ce expune in vitrina clubului.

In prezent? ce suntem?

O echipa la care predomina scandalul, o echipa condusa "cum vrea muschiul meu", o echipa suspecta de blaturi aproape meci de meci.

De accea am zis de cand a venit ciobanul suntem o echipa mediocra spre mica. Avem un trecut glorios, dar un prezent vai Steaua noastra...

c.ronaldo1728.10.2008 15:06

Turcu: "Vreau sã facem un meci precum cel din Ghencea, de anul trecut"

Remember, 1-0 Neaga?! :)

DNA-ul sa se sesizeze :bananadance: :bananadance: :bananadance:

MoWeed28.10.2008 15:06
Caline, ti-am zis.Nu mai exista zona gri.

Aici ori o faci, ori n-o faci!

E vorba de onoarea noastra.

La fel s-a zis si cu Sportul, Otopeni, Otelul si Buzau. La forma in care ne aflam in ultimul timp, Dorinel ar trebui sa fie un antrenor extraordinar pentru a revitaliza o echipa cazuta moral si care nu arata nimic in joc de vreo 7 meciuri incoace.

Normal ca intr-un meci cu spurcatii trebuie sa jucam numai si numai la victorie. E inacceptabil ca spurcatii sa ne conduca in meciurile directe si problema asta trebuie rezolvata cat mai curand. Desi jucatorii par a fi la pamant, mizez pe o motivare superioara din punct de vedere financiar(au aratat la meciul din cupa faptul ca ii doare fix in p**a de ce vor fanii-cu cateva exceptii desigur) si cred ca s-a terminat norocul pentru spurcati.

Eu sper sa vad o imbunatatire in joc, care sa se vada si pe tabela de marcaj la final.

PS: Cred ca bodanelu se referea la modul in care se prezinta lotul Stelei de ceva timp si la modul in care conducatorii clubului aleg sa se manifeste.

Normal ca nu vom fi niciodata o echipa mica din punct de vedere al traditiei, istoriei, trofeelor.

Adrian28.10.2008 15:13

Bodanelu

Nu suntem o echipa slaba suntem doar o echipa furata si condusa de un om prost.

Acum e momentul sa scapam de el.

Nu poti pleca la lupta resemnat.

Te rog sa nu mai gandesti asa.

MoWeed

E timpul ca baietii sa se mobilizeze si sa treaca peste perioada grea.Pot sa o faca.

Valoric suntem peste dinam0.

Sa vedem cum va aseza Dorinel echipa in teren.Sunt sigur ca, daca va reusi sa stoarca maximul din ei, vom face fi foarte fericiti sambata.

Am stat prea mult pe jos.Hai sa mai urcam un pic!

Bogdan4Steaua28.10.2008 15:47

Nu avem un lot atat de grozav. La capitolul portar, blatistii stau cel putin la fel de bine ca si noi. Tinand cont de forma de moment, as zice ca Lobont inspira mai multa incredere comparativ cu Zapata.

La capitolul fundasi, avem un plus enorm.

In ceea ce priveste mijlocul, ambele echipe sunt praf, noi cu un plus defensiv, ei cu un plus ofensiv.

La capitolul atac, cainii sunt peste noi, Danciu face cat Arthuro, Dayro, Kapetanos si Pedriel la un loc. Sigur, o sa aud chestii de genul "Dayro este talentat", dar fotbalul se joaca pe goluri. Analizand media meciuri/goluri pentru Danciulescu si apoi uitandu-ne in propria ograda ne da de gandit cu siguranta.

Sper sa facem un meci mare, pentru ca, cel putin pentru mine, o victorie contra lui Dinamo este mai importanta decat una in Liga Campionilor.

Adrian28.10.2008 16:08

Bogdan

Stancu, Kapetanos si Dayro, daca sunt folositi cum trebuie, pot sa le dea clasa la caini.

Daca e sa ii comparam, trebuie sa o facem asa : fundasi-atacanti.

Fundasii nostri nu vor avea probleme cu atacantii lor daca se concentreaza si joaca serios.

Fundasii lor insa vor avea foarte mari probleme cu atacantii nostri.tamas e un gafeur excelent iar fundasii lor de banda sunt varza.Mai ramane marele julio cesar...:))

Kapetanos, Dayro si Stancu pot sa ii rupa pe astia lejer.

P.s. Revine Rica Neaga, nasul lor :D

La mijloc eu cred totusi ca stam mai bine ca ei.

Trebuie doar sa folosim jucatorii acolo unde dau randament mai bun.Atat.

«1244245246247248689»