FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1246247248249250689»
The Flyer30.10.2008 10:24
vad ca esti un mare voinic pe net! lumea e mica si se intalneste munte cu munte, dar om cu om?! mai vedem noi atunci cum e si cu politetea asta! consider-o ca pe o promisiune! ador discutiile interpersonale.

oh,Victoras,de cind asteptam sa spui asta!bai,lesinatule,daca-mi promiti ca nu-ti iei "badegarzii" stapinului,iti promit o intilnire memorabila pentru amindoi!si nu sub clar de luna,in miezul zilei,ca doi oameni de comitet!

victor30.10.2008 10:41
Victoras cel viteaz, sa stii ca eu nu ma sperii de tine. Pana una alta tare curajos poti sa fii intr-o lume virtuala unde nimeni nu stie cine esti, in lumea reala mai vedem noi. Tare voinic trebuie sa fii sa-l pupi in fund pe oierul ala nenorocit. Oricum observ cum la fiecare replica reactionezi exact ca mult-iubitul tau sef, conducator si chiar stapan. Tu cand ma atacai pe mine sau bodanelu, nici unul nu te-a amenintat; dar cum tu tii sa te comporti exact ca oierul asta este treaba ta.Daca ne vom intalni vreodata, eu nu o sa sar la bataie deoarece sunt la un nivel intelectual mai inalt decat omul cavernelor(sau Jiji din Pipera, cum vrei tu). Daca sari tu, asta e alta problema.

Tu ai zis ca Lacatus are minte putina si eu ti-am raspuns exact la fel. Daca nu iti convine, esti invitatul meu sa postezi pe blogul idolului tau.

Ai o varsta, dar ai trecut degeaba prin atatia ani. Tot ca un copil de 14 ani alegi sa raspunzi...

mda! timpul le va rezolva pe toate!

MoWeed30.10.2008 11:32
Dorinel are o bila alba de la mine.

A venit si si-a adus un preparator fizic pe care il stie.

La Steaua trebuie schimbati toti preparatorii fizici si doctorii, ca prea multe accidentari au loc.

Daca omul asta a invatat meserie la Ajax, prost nu are cum sa fie.

Sa vedem...

De ar schimba si medicul, bine ar fi. Poate asa o sa avem si noi tot lotul valid mai mult de o saptamana.

@Victor

Asa e, timpul le va rezolva pe toate. Sa dea Domnul sa fiu in viata cand Jiji va parasi Steaua. Sa vad ce te faci atunci...

se7en30.10.2008 15:54

nu va luati de aghiotant sau secretar ce-o fi el, e trimisul Domnului pe forum, venit sa propovaduiasca prostia umana.

lasati-l in treaba lui, ignoranta e ciuma prostului.

vlad7530.10.2008 17:44

@Domnule Victor,

Nu inteleg un lucru: daca sunteti peste noi din toate punctele de vedere,de ce mai intrati pe forum?

De ce tineti sa ne umiliti cu vastele dumneavostra cunostinte despre tot ce ne inconjoara?

O persoana atat de docta ca dumneavoastra nici nu avea ce cauta in cloaca asta de suporteri.

E o mare dilema pentru mine prezenta dumneavoastra aici.

sabin130730.10.2008 22:08

Directorul executiv al Stelei, Ovidiu Costeșin, a declarat joi agenției NewsIn cã a trimis o nouã adresã clubului Dinamo prin care anunțã cã va organiza deplasarea fanilor, iar în cazul în care nu va primi un rãspuns pozitiv, nici suporterii roș-albi nu vor intra în meciul retur pe stadion.

"Inițial, am trimis o adresã cãtre Dinamo prin care anunțam cã nu organizãm deplasarea fanilor, dar la mai puțin de o orã, adicã la 17:30, le-am solicitat sã ne aștepte pânã vineri la ora 12:00 pentru un rãspuns concret. Apoi, la ora 19:00, am trimis și ultima adresã prin care îi anunțãm cã facem deplasarea și dorim reciprocitatea de 676 de bilete. Apoi am vãzut cã ei au pus deja biletele în vânzare. Nu cred cã aveau timp în acest interval scurt sã facã așa ceva, totul e cusut cu ațã albã", a spus Costeșin.

Oficialul stelist a precizat cã, în cazul în care nu se va gãsi o soluție la aceastã problemã, fanii dinamoviști nu vor fi primiți la meciul retur în Ghencea. "Dacã se vrea, se va gãsi o soluție. Eu cred cã cei de la Dinamo abia așteptau un motiv ca sã nu ne primeascã pe stadion. Chiar dacã s-or fi vândut bilete în acele sectoare, deși nu cred, atunci acceptãm și alte locuri. Dacã nu vom avea fani în acest meci, Dinamo nu va primi bilete pentru meciul retur", a adãugat acesta. (gsp)

Cat devotament, cata dedicare in lupta pentru apararea intereserelor suporterilor Stelei. Mi-e rau..

Victor, daca esti pe receptie si ai fost prezent la cina_cea_de_taina ori ai stiri la cald de la locul faptei relateaza-ne ce si cum, sa nu mai mergem pe legende cu sambure de adevar.

mountytoma31.10.2008 07:04

sport.ro zice ca Becali da Steaua pe 40 milioane de euro! aici ar trebui AISS sa se implice, sa mearga la patriciu sa ii propuna preluarea Stelei, momentul nu trebuie ratat. cu siguranta va putea sa o vanda altcuiva mai tarziu daca nu ii convine, important e sa scapam de ciuma asta acum!

AISS nu trebuie sa se implice in protestele impotriva lui Gigi, ganditi-va la razbunarea ciobanului!

weeezer31.10.2008 07:32

<< Becali cere 40 mil. euro ca sa plece de la Steaua! Ce crezi?

Becali a discutat cu suporterii care l-au injurat in campionat si le-a transmis ca poate sa plece de la Steaua, doar daca suporterii gasesc un nou finantator si ii dau lui Gigi banii inapoi.

40 de milioane de euro cere Becali ca s-o lase pe Steaua, banii investiti de el pana acum la club. El stie ca nimeni nu o sa vina in locul lui, pentru ca nimeni nu are puterea lui financiara si dispozitia de a cheltui in fotbal sume impresionante.

Becali o sa faca totusi ceva de dragul suporterilor, de la anul vrea si Cupa Romaniei, ca s-o bata pe Dinamo si acolo.

"Am avut o discutie cu liderii galeriei si mi-au spus ca nu ei au injurat din tribune. cei la Peluza Sud au regizat totul, ca ei vor sa desfiintele Peluza Nord. Le-am spus sa nu faca scandal. Ei sunt baieti cu scoala, dar teribilisti, excentrici. Sunt din familii de bani gata si cred ca si la Steaua se face cum vor ei.

"Ei au fost deranjati ca am spus ca nu ma intereseaza Cupa. Bine, de la anul o sa ma intereseze si Cupa Romaniei. Ca mai joci cu Dinamo si o bati si in Cupa.

"Eu am facut la Steaua o chestie de minune. Eu plec din Ghencea, dar imi dati voi banii. Sa-mi aduceti 40 de milioane si investitori si plec. Ei mi-au spus ca nu vor sa plec, dar de ce imi striga asta din tribune?", a spus Becali la Telesport. >>

sport.ro

RaMs3s31.10.2008 20:35

" ei mi-au spus ca nu vor sa plec "

:ohmy::blink:

Blackzie31.10.2008 21:20
" ei mi-au spus ca nu vor sa plec "

:ohmy::blink:

Daca un suporter ii spune asa ceva pai ala chiar trebuie batut :yes:

RaMs3s01.11.2008 11:27

asta cu ... mi'au spus ca nu vor sa plec....

sunt 2 variante :

1) a mintit

2) a visat :laugh:

weeezer01.11.2008 13:52

Fostul internațional, Tudorel Stoica, a declarat cã Dayro Moreno nu l-a convins cã este un jucãtor care poate decide de unul singur un meci. Acesta a precizat cã Nicolae Dicã era un jucãtor util Stelei, care putea sã câstige de unul singur un meci.

"Deocamdatã, Dayro Moreno nu a fãcut niciun meci mare. Nu a decis niciun meci de unul singur pânã acum. Este un jucãtor bun, dar nu peste medie. Dicã a dat multe goluri decisive pentru Steaua, e un fotbalist mai bun decât Dayro", a spus Stoica pentru www.prosport.ro.

www.prosport.ro

Complet de acord.

fredy02.11.2008 09:44

deci am zis bine ca nu batem :( se cunoaste ca sa bagat ciobanul caci nu credeam ca o sa il scoata Dorinel pe kapetanos si o sa il bage pe varzetul de plescan. ORicum daca nu sa bagat Gigi Gigi proasta schimbare a facut :( Inceputul nu e prea roz, dar nici prea negru .... sa speram ca isi vor reveni jucatorii astia. Apropo: Dayro, Toja, Plesan cei mai varza ... mai bine juca cu Szekelly. ca era mult mai bine zic eu

Adrian02.11.2008 09:50
Fostul atacant al Stelei în sezonul trecut, Habib Habibou, acum la Charleoi, spune cã s-ar întoarce în Ghencea. "Mi-a plãcut în România, dar am plecat din cauza lui Lãcãtuș, cãruia nu-i plãcea stilul meu de joc. Steaua mi-a rãmas în suflet și mi-ar plãcea sã evoluez iar acolo, însã totul depinde de Gigi Becali. Îmi pare rãu cã nu joc și eu în Liga Campionilor, deși am pus umãrul la ajungerea echipei acolo", a zis francezul.

Oare Mendoza si Pepe aveau un stil asemanator?

"Rezultatul este echitabil, arbitrul nu a influențat în nici un fel partida. Este un rezultat bun pentru CFR Cluj. A fost un meci bun, importart este ca Dinamo a rãmas lider. Dinamo a riscat mult în repriza a II-a, a fost mai palpitantã repriza secundã", a spus Ionuț Lupescu

Cum poate un oficial al FRF sa zica asta?!

Fostul tehnician al Stelei, Marius Lãcãtuș, l-a înțepat pe înlocuitorul sãu. "N-a fost surprinzãtoare titularizarea lui Kapetanos, deoarece și au voiam sã-i dau o șansã în urmãtoarele etape. Steaua a jucat bine și ar fi meritat victoria. A fost mult peste Dinamo și rezultatul este nedrept. Voi ați vãzut vreo schimbare radicalã? A fost același sistem pe care îl foloseam și eu, iar golurile s-au luat exact cum se primeau și pe vremea mea, adicã pe lipsã de concentrare", a declarat Lãcãtuș la Fanatik Show.

Pacat Laca...

p.s.

Cand am zis ca catelele se vor folosi de faptul ca Lacatus s-a facut de rusine ca sa loveasca in noi, nu am vorbit prostii.

bodanelu02.11.2008 09:51

@fredy, ciobanul nu s-a bagat. Kapetanos a fost schimbat din cauza problemelor fizice.

Sper ca turcul sa-i puna pe picioare...

Joga Bonito02.11.2008 11:00
Pacat Laca...

Cand am zis ca catelele se vor folosi de faptul ca Lacatus s-a facut de rusine ca sa loveasca in noi, nu am vorbit prostii.

Cand a lovit Laca in noi? Ai urmarit cu atentie interventia lui telefonica, in direct la gesepe TV, cand a fost intrebat anumite chestii de Radu Naum si a negat ca ar fi atacat in presa Steaua?

Nu mai credeti povestile ce apar prin ziarele noastre ca nu sunteti copiii sa barfiti pe unul si pe altul!

@freddy, spui Sekely? Daca e nu alb e negru? Iti aduci aminte de meciul cu Gloria Buzau cand Janos a fost inexistent si complet iesit din forma, purtand abuziv tricoul de titular si a fost schimbat imediat dupa pauza?

Fratioare, antrenoratul nu e joc de noroc.

bodanelu02.11.2008 11:10

@Joga, Adrian s-a referit la altceva. Ca javrele s-au folosit de Lacatus sa loveasca in noi.. nu ca ar fi lovit Lacatus in Steaua

frunji04.11.2008 08:31

LPF a decis meciurile pana la sfarsitul turului Sambata 15.11.2008 Steaua-Poli tm ora 19.00,Vineri 21.11.2008 u Craiova-Steaua ora 20.45,Luni 01.12.2008 Steaua-Unirea Urziceni ora 19.00

vlad7504.11.2008 09:05
Cum poate un oficial al FRF sa zica asta?!

@Adrian,

Nu ai vazut meciul din cate am inteles,parca asa postasei pe un topic.

Daca vedeai meciul ,descopereai "cu placere" ca Prunea vedea meciul alaturi de Borcea(era mai chef in loja aia),iar domnul Lupescu urmarea meciul alaturi de Nicolae Badea.

O sa-mi ziceti ca intr-o tara civilizata se practica lucrurile astea,dar intr-o tara civilizata Lupescu si-ar petrece concediul alaturi de Borcea pe iaht si sas puna mana pe telefon si sa sune arbitrii si sa le sugereze cum sa conduca un meci?

Militienii ,anul acesta ,au asigurat locul 1. Daca nu se faceau manevre,poate doar Timisoara ar fi pus probleme javrelor acum.

Sincer ,dintre Timisoara si Dinamo,as alege ..........Steaua.

PS Sa nu uitam cata frustrare degaja Prunea dupa un meci cu Steaua.Colcaia sangele de javra in el.

Prunea-si schimba parul dar naravul ba!

Adrian04.11.2008 12:12

Vlad75

O sa vezi ca ii va bate Poli pe caini.Sunt foarte slabi.Nu cred ca anul asta vor bate pe vreuna din echipele mai solide din campionat.Locul lor e pe 9 sau 10.

Pacat ca nu ia nimeni nici o masura impotriva acestor 2 antistelisti.

Isi afiseaza dispretul si ura fata de Steaua pe fata, nici nu o ascund.

Intr-o tara unde justitia nu e asa de subordonata probabil ca cei 2 erau de mult bagati la racoare pt trafic de influenta si chiar abuz.

Am vazut meciul in reluare multumita acestui site si mai ales lui Azzido.

Chiar daca stiam scorul, mi-a facut mare placere sa urmaresc meciul.Disperarea se citea pe fata fiecarui caine de pe teren, din tribune si de la oficiala.Nu i-am observat pe pruna si lupulescu dar asta pt ca toti de acolo semanau la fata: toti stateau sa planga!

_yang04.11.2008 13:34
Am vazut meciul in reluare multumita acestui site si mai ales lui Azzido.

Chiar daca stiam scorul, mi-a facut mare placere sa urmaresc meciul.Disperarea se citea pe fata fiecarui caine de pe teren, din tribune si de la oficiala.Nu i-am observat pe pruna si lupulescu dar asta pt ca toti de acolo semanau la fata: toti stateau sa planga!

Uite ca ti-a pricinuit si tie Steaua o bucurie de cand scrii pe site-ul asta...

Virgil05.11.2008 18:39

Hakan Sukur, golgheterul Turciei din toate timpurile, a fost propus Stelei si ar putea ajunge sub comanda lui Munti la 37 de ani!

Sursa: Prosport

Mi se pare o gluma buna, dar cand ma gandesc ca si Dorinel a jucat pana in urma cu cateva luni, inteleg ca e posibil.

MoWeed05.11.2008 18:43
Hakan Sukur, golgheterul Turciei din toate timpurile, a fost propus Stelei si ar putea ajunge sub comanda lui Munti la 37 de ani!

Ca Vieri in vara probabil...

mountytoma05.11.2008 19:34
Ca Vieri in vara probabil...

mai ieftin e Piturca sau poate deshumam unul. sa nu-l ia pe fabbiani, camiloiul II!

Adrian06.11.2008 21:58
"Mãcar sã ne ajute Dumnezeu sã ne calificãm în Cupa UEFA. Asta imi doresc acum. Nu poți sã spui cã Becali face corupție când nu bate tocmai pe Gloria Buzãu în campionat" a spus latifundiarul la otv.

Nu vreau sa fiu ala care zice "v-am zis", dar v-am zis.

Chiar nu m-ar mira ca becalii sa fii facut blat cu buzaul doar ca sa se foloseasca de varianta asta.

«1246247248249250689»