Directorul executiv al Stelei, Ovidiu Costeșin, a declarat joi agenției NewsIn cã a trimis o nouã adresã clubului Dinamo prin care anunțã cã va organiza deplasarea fanilor, iar în cazul în care nu va primi un rãspuns pozitiv, nici suporterii roș-albi nu vor intra în meciul retur pe stadion.
"Inițial, am trimis o adresã cãtre Dinamo prin care anunțam cã nu organizãm deplasarea fanilor, dar la mai puțin de o orã, adicã la 17:30, le-am solicitat sã ne aștepte pânã vineri la ora 12:00 pentru un rãspuns concret. Apoi, la ora 19:00, am trimis și ultima adresã prin care îi anunțãm cã facem deplasarea și dorim reciprocitatea de 676 de bilete. Apoi am vãzut cã ei au pus deja biletele în vânzare. Nu cred cã aveau timp în acest interval scurt sã facã așa ceva, totul e cusut cu ațã albã", a spus Costeșin.
Oficialul stelist a precizat cã, în cazul în care nu se va gãsi o soluție la aceastã problemã, fanii dinamoviști nu vor fi primiți la meciul retur în Ghencea. "Dacã se vrea, se va gãsi o soluție. Eu cred cã cei de la Dinamo abia așteptau un motiv ca sã nu ne primeascã pe stadion. Chiar dacã s-or fi vândut bilete în acele sectoare, deși nu cred, atunci acceptãm și alte locuri. Dacã nu vom avea fani în acest meci, Dinamo nu va primi bilete pentru meciul retur", a adãugat acesta. (gsp)
Cat devotament, cata dedicare in lupta pentru apararea intereserelor suporterilor Stelei. Mi-e rau..
Victor, daca esti pe receptie si ai fost prezent la cina_cea_de_taina ori ai stiri la cald de la locul faptei relateaza-ne ce si cum, sa nu mai mergem pe legende cu sambure de adevar.