Gigi Becali este convins cã poate sã dizolve galeria actualã a Stelei și sã creeze un public format din elevi de liceu devotați, care sã se comporte civilizat.
"O sã fac un nou tip de galerie. Tineret, cu elevi de liceu, care vor fi frumos îmbrãcați, care nu vor înjura, nu vor fi tatuați. Vom comunica cu profesorii, sã cream un nou tip de galerie: ãștia de acum, vagabonzii, afarã!", a spus Becali la Sport.ro
Patronul Stelei a mãrturisit cã suporterii din Ghencea nu vor merge alãturi de echipã în ªtefan cel Mare: "Nu mai existã reciprocitate, nu mai avem nevoie de niciun bilet, nu mai merge niciunde galeria. Nu mai plãtesc pentru ei! Nu mai rãspund eu pentru galerie. Ce legãturã am eu cu vagabonzii care mã înjurã? Pãi stau eu de vorbã cu golanii ãștia. N-am nicio treabã cu suporterii de la tribunã, vreau sã curãț peluzele!E vorba de 1000 - 2000 de vagabonți, șefii dau tonul, ãștia sunt problema. Nu mã intereseazã. Trimit bodiguarzii sã le rupã capul celor care mã înjurã. Eu plãtesc sã mã înjure?" .
CIOBANEEE PLEACA DIN Ghencea!!!!!!!!!