FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1243244245246247689»
Dj22.10.2008 20:32

stai calm ca iese neanderthalul pe post acu (otv sau b1 la nasu) si incepe tirada impotriva acestui ziarist...pentru acest articol.bat pariu!

Bogdan4Steaua22.10.2008 21:01

"La început, mã voi implica mai mult la echipã, voi încerca sã ghidonez activitatea lui Munteanu."

Creditorul, pentru Gazeta.

Orice comentariu este de prisos...

SRamos24.10.2008 10:54
"La început, mã voi implica mai mult la echipã, voi încerca sã ghidonez activitatea lui Munteanu."

Creditorul, pentru Gazeta.

Orice comentariu este de prisos...

Am citit ca Dorinel va avea clauza sa faca doar el echipa, si ca el va aduce jucatorii, da va raspunde pentru ei...

Dj24.10.2008 13:31

hai bai nene, crezi ca`l va opri pe cioban vre`o clauza cand il va cere pe finu` fundas central?

sa fim seriosi, ne imbatam cu apa rece.

Bogdan4Steaua24.10.2008 14:21

Astea sunt vrajeli tipice.

Munteanu va fi supus aceluiasi tratament din partea creditorului, dar va avea un mandat si mai scurt, pentru ca ii lipseste ceva raportat la Laca si Hagi: suportul neconditionat al publicului. Cu lotul pe care il avem nu vom face prea multe in urmatoarea perioada(sa dea Dumnezeu sa ma insel!), iar Munti va sta cel mult pana in iarna.

Adrian24.10.2008 14:46

Ii dau la Dorinel max pana la iarna.

De fapt, ii dau pana la meciul Romaniei cu Serbia.

Dupa meciul ala o sa revina putirca antrenor.

Pacat ca Gigel nu vrea sa inteleaga!

SRamos24.10.2008 16:02

O sa albeasca la Steaua...

Da pacat ca e cam chel :yeahh:

Blackzie24.10.2008 16:40

"Vreau o minune", ii striga Becali lui Dorinel Munteanu dupa plecarea lui Lacatus din Ghencea.

Cine nu vrea...Hai sa fie cu noroc poate face ceva Dorinel. :dry:

Steaua pregateste 1 mil. pentru Dimitrov de la Levski

Steaua a dat sfoara si in Europa pentru un om care sa-i ia locul lui Arthuro. La iarna, in Ghencea, ar putea ateriza Ronaldinho din Bulgaria, asa cum e alintat Dimitrov de la Levski Sofia.

Pustiul de 20 de ani de la Levski a fost aproape de Steaua si in vara - Adrian Ilie a vrut sa-l aduca. 1 milion de Euro costa fotbalistul care in acest an a debutat si la nationala Bulgariei.

sport.ro

Melku24.10.2008 22:31

"Ãsta este Gigi Becali! El își dã cu pãrerea, însã are în jurul lui oameni care îl influențeazã. Pe mine nu m-a dat el afarã. Eu eram în grafic pentru câștigarea titlului, însã mi-a fost teamã sã nu fac un alt pas greșit și sã-i supãr pe suporterii care mi-au strigat numele meci de meci și cãrora le-am dedicat atâtea goluri." a declarat Marius Lacatus, potrivit Click. (stelisti.ro)

Frumos...

doggy25.10.2008 15:15

Bravo Alin Fornade! Adevarul e ca unde sunt bani e si Badea Gigi chiar daca nu isi cunoaste echipa..el isi cunoaste interesul si daca nu produce ce are el nevoie atunci nu e buna! Se vorbea sa se huiduie la meciul urmator al Stelei....ma intreb oare de ce?! Ar trebui sa fie o liniste mormantala pentru ca Steaua a murit odata cu moartea idolului ei Fiara din Carpati!

Stelist pana la moarte dar oita Niciodata!

korynna25.10.2008 22:05

Le multumesc jucatorilor pentru toate rezultatele pe care le-am obtinut impreuna si multumesc conducerii clubului pentru faptul ca mi-a oferit sansa de a antrena Steaua. Nu in ultimul rand, le multumesc suporterilor pentru faptul ca au fost alaturi de mine si de echipa si sper ca ei sa sustina Steaua in continuare, deoarece jucatorii au mare nevoie de sprijinul lor.

Am fost, sunt si voi ramane un stelist adevarat intotdeauna.

Va multumesc!

Marius Lacatus

:mellow:

MoWeed25.10.2008 22:11

Din pacate multi au ajuns sa conteste si faptul ca Lacatus e stelist

Respect Marius Lacatus; sper sa mai vii antrenor la Steaua intr-un viitor fara Becali

Betforcash26.10.2008 02:27

Lacatus are doua mari calitati. Este orgolios si mai ales ambitios. In rest insa ... Dumnezeu cu mila ...

Melku26.10.2008 20:43

"Când joci cu 8-9 titulari contra Buzãului, nu ai oricum voie sã faci pași greșiți. Mã surprind multe lucruri care au loc la Steaua, cum a fost decizia aceea de a introduce toate rezervele în Cupã, de parcã echipa n-ar fi avut o mulțime de zile libere cu ocazia meciului jucat de naționalã la Constanța. Totuși, jucãtorii de pe bancã ar trebui sã fie de același nivel cu titularii, nu? Ce pot sã mai zic, mi-au stricat weekendul" a încheiat Emerich Ienei (gsp.ro)

Da, noroc ca s-a terminat weekendul :))

Cotidianul Cancan anunțã cã primul transfer al erei Dorinel Munteanu la Steaua va fi cel al fiului selecționerului, atacantul Pandurilor, Alexandru Pițurcã. Dupã ce a anunțat cã principala problemã a echipei este un atacant, se pare cã finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a gãsit soluția. (prosport.ro)

Nici nu pot sa comentez aceasta stire, cred ca daca se intampla o sa ma uit la curling si ma las de fotbal !

sabin130727.10.2008 10:54

"Mã voi bãga toatã viața la echipã, asta sã fie clar. Nu i-am pus condiții, nu mi-a pus condiții. Dorinel va avea același contract pe care l-a avut și Lãcãtuș, va lua un salariu de 180.000 de euro pe an, adica 15 mii de euro pe lunã. Nu sunt prea mari clauze, în afarã de aceea de desfacere unilateralã, de 200.000. Dacã echipa nu va merge, e simplu: îl dau afarã pe Dorinel și îi dau 200 de mii de euro", a spus Becali la Fanatik. (gsp)

Ca si cum ar fi fost dubii si a venit sa ne lamureasca..

Dj27.10.2008 13:41

iar s a apucat sa arunce cu noroi in suporteri dupa injuraturile de ieri de la meci...

"Galeria Stelei e formatã din vagabonți și golani, care se vor linge pe bot de bilete, de tot. Dacã mã înjurã asta se întâmplã cu golanii", a declarat Gigi Becali

cum sa nu`l urasti din tot sufletul pe panarama asta?

steaua_gloria27.10.2008 13:55

si cine mai vine la meciuri daca nu suporterii care meci de meci, fie bine, fie rau vin la meci. Am vazut cu totii ca omul de rand nu vine pe stadion cand esti in criza , pentru ca nu-l intereseaza un meci de calitate proasta.

Dj27.10.2008 14:09

nah belea...iauzi cine era atacantul ala de care aveam nevoie..pitzi jr!!!!

asa rau am ajuns?

steaua_gloria27.10.2008 14:11

ne descurcam si noi cum putem... doar nu l-oi vrea acum pe Ibrahimovic , ce Piturca nu-ti ajunge? :naughty:

Dj27.10.2008 14:13

i hope ure joking ..right?

steaua_gloria27.10.2008 14:16
i hope ure joking ..right?

Normal ca glumesc. Impiedicatu de Piturca e jucator de echipe care se bat la retrogradare.

Melku27.10.2008 14:30

Se pare cã Dorinel Munteanu, noul antrenor din Ghencea, are ocazia de a câștiga mulți bani la Steaua.

Pe lângã bonusurile pentru atingerea obiectivelor, Gigi Becali a avut grijã sã-i promitã lui Dorinel niște bani în plus....dacã nu va mai transfera niciun jucãtor. ªi cum bonusul ajunge la 300.000 de EURO, este puțin probabil ca Steaua sã mai cumpere jucãtori în mandatul lui Munteanu

"Dacã nu aducem niciun atacant și iei campionatul, mai primești încã 300 de mii de euro în plus", a declarat Becali

Moarte voievodului !

Dj27.10.2008 14:32

cred ca asta`i mai zgarcit decat Copos...

Melku27.10.2008 14:39

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a afirmat cã fiul selecționerului, Alexandru Pițurcã, va veni din iarnã la Steaua.

"Din iarnã îl iau pe Alexandru Pițurcã de la Pandurii, pentru cã i-am promis bãiatului. Mi-a zis cã e mai bun decît toți atacanții de la Steaua.

Neaga va reveni la prima echipã și trebuie sã îi demonstreze lui Dorinel cã are valoare și cã poate fi un mare atacant", a spus Becali. (gesepe.ro)

Simt ca sunt in zona crepusculara.

"Mai lasati-ma pe mine cu suporterii care ma contesta. Galeria e formata din vagabonzi si din golani, care se vor linge pe bot de bilete, de deplasari si de tot. Daca ma înjura, asta se întâmplã cu golanii. Cine se ia de mine va avea de suferit", a spus Becali. (stelisti.ro)

Toti oamenii de la meciul cu Gloria Buzau au fost vagabonzi si golani. I s-a urcat rau de tot la cap.

Dj27.10.2008 14:48

e bolnav melkule...

«1243244245246247689»