pacat ca nu mai jucam in cupa. cred ca Dorinel avea ce sa ii invete pe ai lui intr-un meci fara multa uzura fizica.
pacat ca nu mai jucam in cupa. cred ca Dorinel avea ce sa ii invete pe ai lui intr-un meci fara multa uzura fizica.
Nu știu dacã Dorinel va juca, dar va fi legitimat ca jucãtor. El nu mai vrea sã joace, dar poate va fi un meci ușor în care va dori sã intre, poate va vrea sã mai evolueze alãturi de coechipierii sãi. (gsp.ro)
c.ronaldo17 ar fi totusi frumos sa nu postam titluri specific gesepistilor din care poti sa intelegi orice....
Dorinel a dezmintit mai inainte stirea.
Traiasca presa romaneasca ![]()
Cred cã Dorinel e capabil sã discearnã dacã ar face fațã mai bine decât actualii închizãtori ai Stelei, sau nu, și în ce meciuri s-ar putea întâmpla asta. E cam fãrã rost discuția, deocamdatã.
Pițurcã junior convocat de Pițurcã senior pentru turneul din Oman
ahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahha
aahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahaahhahahah
Ce Danciulescu frate?Ce Dica?Astia-s atacanti?
Ce Onofras,Curtean sau Paraschiv?Astia nu au dat la fel de multe goluri ca piti iunior!(piti iunior a dat 4 goluri.astia au dat toti mai multe goluri ca el.)
Piți: "Danciu nu e de nivelul «naționalei»"
Dar juniorul e ![]()
Adriane, il ia la nationala sa-i arate lu Jiji cat e de valoros.....
La asta ma gandeam si eu, la iarna o sa transferam un "atacant de nationala" =)))))))))))))))))
Piturca era veriga care lipsea din dream team´ul nostru.. Multe rauri de discutii au curs, inclusiv in jurul ciobanului alfa, dar se vorbeste de Piturca Junior, Hakan Sukur de 37 de ani si alte sperante.
Pe Claudiu Raducanu sau Sabin Ilie nu-i aduce inapoi?
Mai bine-l reactiveaza pe Adi Ilie, e mai bun decat lesinatii astia precis.
Mã, iar o sã par Gicã-contra însã Piți jr. nu mi se pare cu nimic mai slab decât un Daniel Niculae. Sau Marica. Mai mult, e in lotul lãrgit, așa cum sunt și Dãnãnae, Prepelițã sau Dorel Stoica, nu este sigur cã va face deplasarea în Oman.
Ca e in lotul pentru nationala n-o fi foc, dar Steaua are nevoie de atacant(-i), nu de Al. Piturca.
Asta e altã discuție pe care ar trebui s-o amânãm pânã când va veni la Steaua. Eu nu cred totuși cã îl lasã Piți ãl mare acum la Steaua.
Cand va fi venit la Steaua va fi prea tarziu. Acum e discutie preventiva
.
Sper sa fie doar discutii..
Mã, iar o sã par Gicã-contra însã Piți jr. nu mi se pare cu nimic mai slab decât un Daniel Niculae. Sau Marica. Mai mult, e in lotul lãrgit, așa cum sunt și Dãnãnae, Prepelițã sau Dorel Stoica, nu este sigur cã va face deplasarea în Oman.
Nu e cu nimic mai slab dar nici mai bun nu e.
Acum serios, noi, la Steaua si la Nationala, avem nevoie de fotbalisti sau de pile?
Acum depinde. Mã refer doar la naționalã și te rog sã-mi spui atacanți mai buni ce n-au fost convocați.
Onofras e un atacant care arata o forma foarte buna.Danciu la fel.Jula arata si el odata o forma buna.
Momentan nu vad atacanti de super clasa romani.Dar sa fim seriosi, mai bine incerci un Bogdan Stancu sau un Keseru sau chiar un Alibec decat un Piturca jr.
În primul rând, e un turneu de pregãtire, turneu în care se presupune cã încerci jucãtori noi. Onofraș nu mi se pare așa bun și oricum, la 28 de ani se poate spune cã e batrân, cel puțin pentru turneul ãsta.
Dãnciulescu e cunoscut și ar fi fost o tâmpenie sã-l ia la un turneu în care se testeazã fotbaliști. Stancu și Keșeru la fel, Piți îi știe. Asta nu vrei sã înțelegi, in turneul din Oman se vrea testarea unor jucãtori ce ar putea fi selecționați în viitor.
Exact, jucatori care ar putea fi selectionati in viitor.
De unde stii ca Onofras nu se potriveste perfect pe jocul Nationalei daca nu il folosesti?Stancu si Keseru cate sanse au primit pana acum la nationala mare?
Un turneu de pregatirea inseamna testarea unor jucatori.Dar nu testarea oricarui jucator.Aduci ori cei mai valorosi jucatori, ori cei mai in forma.
Sa fim seriosi.Pai daca e asa hai sa fie convocati si Danalache sau Hora sau Dina.Si astia sunt tineri si nu sunt rai.
În primul rând, e un turneu de pregãtire, turneu în care se presupune cã încerci jucãtori noi. Onofraș nu mi se pare așa bun și oricum, la 28 de ani se poate spune cã e batrân, cel puțin pentru turneul ãsta.
Mare diferenta e intre cei 28 de ani ai lui Onofras si cei 25 ai lui Piti jr. Sau, in cazul asta, ce cauta Dorel Stoica acolo la 30 de ani?
Ne-am obisnuit cu echipa facuta de Giovanni, acum se pare ca si-a bagat si Piti pilele. Pai sa incerce jucatori noi dintre cei care sunt in forma, nu dintre atacantii care dau cate un gol amarat la 5-6 etape.
Care sunt jucãtorii aia în formã? Nume, nu aluzii.
LE: în fotbal, între 25 si 28 de ani e o diferențã mare. La fel și între Piți cel mic și Onofraș.
In timp ce se indrepta spre banca tehnica pentru a astepta fluierul de start al partii secunde, Nicolae Manea a trecut prin fata galeriei Stelei si le-a aratat suporterilor degetul mijlociu.
Oficialul rapidist ar putea avea aceeasi soarta ca si Gigi Corsicanu, liderul Ligii Suporterilor Rapidisti, care a fost interzis de pe stadioane pentru doi ani de zile.
Directorul general al giulestenilor, Constantin Zotta, a dat o explicatie halucinanta pentru gestul lui Manea. "De cateva zile, Manea vine mai tarziu pentru ca se duce la dentist. Probabil ca il durea vreun molar", a spus Zotta.
Sursa: Onlinesport
Ce idiot! :laugh:
Asa e Romania, o eterna "caterinca".