@Virgil
Amenda luata de ciori este de 80.000 roni ,o nimica toata la ei !
La cat mai multe si mai mari ![]()
@Virgil
La cat mai multe si mai mari ![]()
Aia n-au bani sa plateasca firma de salubritate sa le ridice gunoiul, dar amenzi ![]()
@Korynna
Cu firma de salubritate este alta problema si anume:
Daca gunoiul se ridica ...ciorile de unde mai mananca ?
@Virgil
La cata mai multe si mai mari
Prea mult n-ar fi. Doar 21.144,44 euro. Dar cand nu sunt bani sa platesti gunoiul, e imens. :laugh:
Si cand te gandesti ca dorinta lor marturisita era sa castige campionatul. Ma bucur sincer, dar o meritau. O gasca de demagogi in frunte cu Copos. Ca sa nu mai vorbesc de galerie, care in mod sigur - la cat e de "civilizata" - nu exista Liga pentru ei.
Mircea Sandu zice ca e posibil sa-i manance B-ul, dar eu cred ca se vor desfiinta pentru totdeauna.
cica e de vanzare rapedu..si nu il cumpara nimeni.
poate ii intinde oieru o mana de ajutor si il cumpara el...
cum ar suna asta?
suna minunat.
sper sa isi ia catrafusele si toti acolitii, pardon, sclavii si sa nu mai ramana niciunul la Steaua.
duca-se!
iar visam frumos
@Marius
7 - Florin Bratu - Dinamo București (2p)7 - Gabriel Paraschiv - Oțelul Galați
6 - Gheorghe Bucur - FC Timișoara
6 - Alexandru Curtean - Gaz metan Mediaș
6 - Ionel Dãnciulescu - Dinamo București
6 - Marius Onofraș - Unirea Urziceni
6 - Iulian Tameș - FC Argeș Pitești (2p)
5 - Bogdan Mara - Unirea Urziceni (3p)
4 - Hristu Chiacu - CS Otopeni (1p)
4 - Florin Costea - Universitatea Craiova
4 - Alexandru Pițurcã - Pandurii Târgu-Jiu
4 - Bogdan Stancu - Steaua București
4 - Cosmin Tilincã - Pandurii Târgu-Jiu
Iata toti romanii din Liga 1 care au numar egal sau mai multe goluri ca "baiatul lui tata" in acest sezon de Liga 1.
De ce ar merita el si nu Bucur, Curtean, Onofras, Mara, Stancu? Doar pentru ca tatal lui e selectionerul?
Mã, mã faci sã râd...
Tu știi despre ce convocare vorbim? Vorbim despre lotul lãrgit pentru turneul din Oman, din iarnã. ªtii câți jucãtori sunt convocați? 40 mã Mo. ªi dacã nu toți, atunci marea majoritate sunt din Liga I.
Revenind, probabil Bucur și Stancu sunt și ei convocați. Curtean a jucat douã meciuri, in rest mai nimic. Totuși, cred cã și el e in lotul ãsta mare. Onofraș și Mara au cate 50 de ani, deci d-aia nu sunt convocați.
Acum vezi și tu de ce sunt uneori arogant? E bine sã dai de pamant cu cineva fãrã sã ai habar despre ce e vorba...
Si tu nu dai de pamant cu Onofras si Mara? Vorbesti de ei de parca ar avea 40 de ani ca Stelea. Atata timp cat un jucator de 1,5 metri joaca titular pe banda dreapta la 32-33 de ani, cred ca si cei 2 ar avea oarece sanse sa joace la nationala.
Danciu de ce nu e in lot?
Curtean a jucat 2 meciuri da Piti jr cate a jucat? In cate meciuri a fost aceasta mare vedeta cel mai bun de pe teren?
Piturca e un idiot. Nu joaca cu cel mai bun atacant roman, Danciulescu si joaca cu cel mai prost fundas roman, Tamas. In rest, si eu cred ca Piturca jr. merita convocat. Parerea mea!
Si tu nu dai de pamant cu Onofras si Mara? Vorbesti de ei de parca ar avea 40 de ani ca Stelea. Atata timp cat un jucator de 1,5 metri joaca titular pe banda dreapta la 32-33 de ani, cred ca si cei 2 ar avea oarece sanse sa joace la nationala.Danciu de ce nu e in lot?
Curtean a jucat 2 meciuri da Piti jr cate a jucat? In cate meciuri a fost aceasta mare vedeta cel mai bun de pe teren?
1. Ori te faci cã nu ințelegi ori... Turneul ãsta este unul de verificare al jucãtorilor din țarã, jucãtori ce ar putea face pasul cãtre naționalã într-un viitor mai degrabã îndepãrtat. De aceea, exceptandu-l (cred) pe Stoica, nu sunt fotbaliști peste 26-27 de ani. De aceea nu e Danciu, plus problemele care le-o avea cu Pițurcã.
2. Dacã si Curtean e convocat, iți dai singur un capac pentru cã faci teoria conspirației degeaba?
În fine... discutãm... când o sã avem ce... si, mai ales, cu cine. Da, iar sunt arogant ![]()
Marius,
Dar Albert Streit si Maximilian Nicu ar merita convocati?
@Adrian
Piturca a zis mai demult ca "nu sunt de nivelul echipei nationale". De ce esti tu rau si vrei sa faci omu' sa se repete?
Mi-ar place si mie niste raspunsuri argumentate din partea lui Putirca.Daca ar putea sa ne prezinte si noua o lista cu calitatile pe care trebuie sa le aiba un fotbalist pt a fi la nationala, ar fi super.
Nu de alta, dar tare as vrea sa stiu de ce e mai bun Petre de la Terek Groznai decat Albert Streit de la Schalke(o echipa aflata in primele 20 din lume).
Pai, bah, de unde sa stie bietu' Piturca faptul ca Streit a fost cel mai bun pasator in Bundesliga acum vreo trei sezoane? Si daca a fost, ce? Gata, a trecut vremea lui!
Adrian, esti culmea! E ca si cum i-ai cere lui Becali sa citeasca. Cand a oferit Piturca explicatii rationale pentru modul in care face echipa? De fapt, reformulez: cand a oferit Piturca explicatii rationale? El crede ca e acolo prin drept divin si gata discutiile.
Mai stii cand a venit Zenga cu un dvd si c-un televizor in fata presei in care le explica lor de ce se va califica Steaua in optimile Cupei UEFA dupa meciul de la Valencia?
Nivelul nostru fotbalistic de raie este direct proportional cu nivelul de orgoliu al unor personaje precum Becali, Piturca, Sandu, Lupescu, Dragmir...
Pânã una-alta, nu e obligat sã ne dea noua explicații. Are un contract, are stabilite niște obiective...
Si cu Lacatus era la fel, nu? ![]()
Evident, a avut titlul pe tavã si l-a ratat cu brio.
Si cine a adus titlul pe tava?
Lacatus a fost sobolanit de la echipa intr-un sezon in care nu ratase niciun obiectiv. De acord ca jocul echipei arata bine din ce in ce mai rar, insa, ca exemple, si echipele lui Ferguson si Ranieri nu arata mereu bine (mai ales in competitiile interne) la ce investitii au fost facute si ei sunt in continuare acolo.
Dar totusi, sa nu deviem: Piturca este obligat sa dea explicatii. Pentru ca daca oamenii n-ar iubi atat de mult fotbalul, el n-ar fi atat de bogat. Dar bunul-simt lipseste cu desavarsire in acest sport, in tara noastra.
Plus de asta, eu cred ca jocul Stelei, cu Laca la timona, era mai bun decat cel al Nationalei. Iar noi n-am pierdut cu 3-0 niciun meci in Ghencea cu o echipa mult sub pretentiile noastre.
FC Steaua București și Bigotti vor semna joi, 13 noiembrie, prelungirea contractului de parteneriat început în 2006. Prin acest contract Bigotti oferã vestimentație echipei și staff-ului tehnic al formației din Ghencea.
Evenimentul va începe la ora 13,00, în incinta magazinului Bigotti din cadrul complexului comercial Bãneasa Shopping Centre.
Invitați din partea Stelei vor fi, pe lângã reprezentanții conducerii administrative, antrenorul Dorinel Munteanu și jucãtorii fundașii Dorin Goian și George Ogãraru, precum și atacantul grec Pantelis Kapetanos.
Sursa: Agerpres
Mi-ar place si mie niste raspunsuri argumentate din partea lui Putirca.Daca ar putea sa ne prezinte si noua o lista cu calitatile pe care trebuie sa le aiba un fotbalist pt a fi la nationala, ar fi super.Nu de alta, dar tare as vrea sa stiu de ce e mai bun Petre de la Terek Groznai decat Albert Streit de la Schalke(o echipa aflata in primele 20 din lume).
Raspunsuri argumentate din partea lui Piturca nu o sa vezi niciodata. Pai el ii considera pe toti contestatarii sai niste "huligani care nu stiu fotbal" Ce sa-i ceri unui om care se crede buricul Pamantului?
Pe Petre numai el il vede bun de ceva....
Ce post ai în naționala Columbiei?E ceva diferit fațã de ce joc la club. La naționalã jucãm cu doi atacanți, iar eu sunt unul dintre ei. Joc mai în fațã. Mai aproape de gol.
Interviu cu Dayro Moreno din prost sport.
Nu ar strica sa renuntam la reprofilari si sa folosim jucatorii pe care ii avem acolo unde dau randament mai bun.
Pai daca l-am juca pe Moreno atacant get-beget, post pe care omul bagase mingea in ate de 16 ori in 16 meciuri, cine ar mai "face legatura" intre mijlocasii nostri centrali care se tem sa treaca linia de centru si atacanti ? Ups, ar trebui transferat un mijlocas valoros, capabil sa faca ambele faze. Ups din nou, un baiat din astia costa bani. Nu-i mai ieftin sa-l punem pe Moreno sa faca totul de unul singur ? Raspuns ba da, dar in cazul asta ce pretentii sa mai ai de la el sa dea goluri cand columbianul trebuie sa vina aproape de centru ca sa primeasca mingi.
Nu va suparati pe mine ca zic dar Dayro nu prea le are cu facutul de legaturi intre mijloc si atac.Mai bine l-ar lasa la pomene acolo, sa dea goluri.