Jiji e cu adevarat cel mai mare comic in viata si din pacate pentru noi,el conduce Steaua Bucuresti cand el ar fi trebuit sa ramana la stadiul de smenar al domeniului imobiliar.
Are o nonsalanta in a scoate tampenii pe gura,in a-si schimba opiniile de la o zi la alta incat nu inteleg de ce nu a facut cineva un "best of" pana acum. Cine poate uita valoarea lui Banel de 20 de milioane $ si cum ajungea el la Chelsea,zecile de transferuri ale lui Radoi cu sume de peste 10 milioane,presupusa vanzare a lui Andrei Cristea tot pe 20 de milioane$,Dica transferat de vreo 30 de ori la mari echipe pana cand a fost dat pe maruntis la catania etc. (cred k umplu vreo 20 de pagini daca mai ma tine memoria). Ultima tampenie cu suma de 17 milioane investite a fost cea mai mare minciuna pe care am auzit-o de multa multa vreme. Ma indoiesc k el a investit 17 milioane de cand a venit la Steaua d-apoi in ultimul an. 17 milioane din ce? Nu stiu daca a dat mai mult de 4-5 pe transfeuri iar salariile celorlalti pe un an nu fac 12 milioane. Omul stie sa manipuleze opinia publica din greu,ok sa presupunem prin absurd k a bagat 17 milioane,de ce nu zice nimeni k va scoate macar vreo 12-15 din CL. Sa spunem k va avea un deficit(din nou absurd) de 2-3 milioane la sfarsitul anului,pai ce inseamna asta pentru "cel mai bogat om din Romania".
In afara de transferurile trambitate(si esuate) e amuzant cum se bate cu pumnul in piept cand vine x si y pentru k peste 2 luni sa-l faca albie de porci. Pai cum mai Jiji parca tu alegeai atacantii,iar daca atacantii nostri sunt varza e tocmai pentru k tu esti varza la fotbal. Jiji stie sa face 2 lucruri bine: sa aduca la Steaua o mentalite de sclav/manelist(dupa ureche cum ar veni) si sa manipuleze marea masa a fanilor stelisti. Am vazut cateva postari foarte bine scrise in care erau descrisi majoritatea suporterilor becalizati doar k sa se atace unii cum k suporterii stelisti nu sunt asa. Gresit,majoritatea oamenilor de pe stadion au imprumutat mentalitatea ciobaneasca a lui Jiji uitandu-se la acesta precum "cel ce a salvat Steaua". Bag pariu cu voi k daca,printr-un miracol,batem pe Lyon o sa auzim numai "uite ma k s-a bagat nea Jiji" pe langa stadion.
Multi dintre voi credeti k lui jijel ii pasa de Steaua si k ii pasa pe ce loc se afla cand de fapt nu e asa. El singur recunoaste k cei de la chefere sunt mai buni si k asta este domne,sa ne multumim cu locurile 2-3-4 ca acum altii sunt mai buni. El e multumit atat timp cat ocupam loc de CL,de fapt cred k s-a suparat ca nu am luat locul 1 nu pentru trofeu ci pentru k nu mai trebuia sa treaca prin emotiile preliminarelor.
Sper k nu mai e un secret pentru nimeni,daca vrem sa facem performanta trebuie sa scapam de Jiji. Odata cu plecarea lui Stoica a plecat ultimul om profesionist(in materie de fotbal) din acest club. Asa ca:
-boicotati orice are legatura cu png
-nu mai va uitati la emisiuni cu jijel(eu nu mai ma uit de vreo 5 luni si nici ziare online nu citesc,toate informatiile le iau de aici)
-boicotati meciurile de CL ca sa mai piarda ciobanul bani.
-strigati impotriva lui daca sunteti un grup mare(evident k daca striga 20-30 isi iau bataie de la zmarandescu&co) si daca se poate cat de cat civilizat(pentru k daca il injurati apoi,cu ajutorul presei,vom fi clasificati drept huligani si alte prostii).
Chiar daca nu se striga impotriva lui,trebuie sa stie k nu e binevenit aici daca nu isi schimba atitudinea fata de Steaua,suporteri,echipa si antrenor(insa nu o va face pentru k ciobanul ramane cioban).
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.