FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1240241242243244689»
MoWeed18.10.2008 12:26

Fotbalistii lui Marius Lacatus vor fi amendati cu 3.000 de euro in caz de infrangere si cu 2.000 de euro in cazul unui egal. In schimb, victoriile le vor aduce cate 3.000 de euro, sistemul de plata la 4 victorii fiind astfel desfiintat.

"Am bagat 17 milioane de euro in transferuri si ne-a batut Galatiul, care a dat 100.000 de mii de euro pe jucatori. Jucati sau veti fi amendati", le-a transmis Gigi Becali jucatorilor in vizita pe care a efectuat-o sambata la Stadionul Ghencea.

In sfarsit ii arde unde ii doare! Acum poate o sa vedem alta determinare....

Oricum amuzanta aia cu 17 milioane de euro. Poate in ultimii 10 ani a bagat Jiji 17 milioane :rolleyes:

4_ever_steaua18.10.2008 13:26

daca fotbalistii Stelei vor fi amendati cu 3.000 euro la infrangere si 2.000 euro la egal..poate ca asta ii va ambitiona sa castige...dar daca AU FOST SI SUNT amendati inseamna ca pana acum au ramas fara euro...si oricum majoritatea jucatorilor joaca pentru bani si nu pentru public sau din iubire pt Steaua..sau voi vreti sa spuneti ca toja(este doar un exemplu) a venit la Steaua pentru ca o iubeste?:-j a venit pentru bani...

CoRsSo18.10.2008 16:49

Daca se baga sistemul asta cu amenzile, jucatorii risca sa falimenteze atata timp cat e Laca antrenor.

Adrian19.10.2008 09:52
"Mirel îmi este fin doar la nuntã și la botezuri, nu și pe teren. Îi apreciez pe cei care joacã bine! Dacã nu, atunci nu mai e prietenul meu", a încheiat Becali la Gsp TV.

Foarte bine.

Gigi despre Arthuro

"Bãiatul ãsta s-a nãscut indolent. Pãi el nu știe decât sã paseze înapoi, și atunci când o face dã mingea mai mult la adversar"

"Joacã numai cu spatele la poartã. Nu știe și el sã facã o piruetã, ceva..."

"Nu este fotbalist. Se crede manechin, se plimbã pe teren în loc sã marcheze. Zici cã face parada modei"

Acum 3 luni Gigi il tot pupa in fund si zicea ca Steaua cu Arthuro rupe tot.Acum nu mai e asa.Stie Gigi fotbal!

Gigi despre B. Stancu

"Ce, Bogdan Stancu e atacant? Nu a confirmat la Steaua"

"Ce a fãcut Bogdan Stancu la Steaua? Nimic, asta a fãcut"

Cat a jucat pe postul pe care era obijnuit a dat destule goluri ca sa ajunga golgeterul echipei in campionat.Evident, nu a confirmat.

Gigi despre Kapetanos

"Kapetanos va pleca în iarnã. Se lovește mingea de el ca de colțul mesei"

"Ce, el e atacant de Steaua? M-am pãcãlit când l-am adus, cã era ieftin"

"Se plimbã pe teren la fel ca Arthuro. O fi și ãsta tot vreun menechin, precum Arthuro. Steaua are doi manechini, pe Kapetanos și Arthuro"

Mda.Nu stiu daca a jucat vreo 180 de minute pt Steaua si a dat 3 goluri si a scos un penalty.Avand in vedere ca a venit si gratis...e clar ca nu e bun.

Nu ca Pepe Moreno care a dat 5 goluri in 15 meciuri.

In concluzie:

Gigi stie fotbal cum stiu eu balet.(eu nu stiu balet)

MoWeed19.10.2008 09:58

Si mai tare este ca el i-a adus pe cei 3 in Ghencea, nu el zicea ca se baga la atacanti pentru ca se pricepe?

Daca il mai ia si pe grasul ala inutil de Fabbiani, e clar. Sper sa nu-l vanda franarii

c.ronaldo1719.10.2008 10:00

Ma intreb cum se vor impaca Fabbiani si Pepe Moreno la acelasi club avand in vedere ca acum 6 luni nu erau prea buni prieteni. :smile:

predatorpulse719.10.2008 11:53

Jiji e cu adevarat cel mai mare comic in viata si din pacate pentru noi,el conduce Steaua Bucuresti cand el ar fi trebuit sa ramana la stadiul de smenar al domeniului imobiliar.

Are o nonsalanta in a scoate tampenii pe gura,in a-si schimba opiniile de la o zi la alta incat nu inteleg de ce nu a facut cineva un "best of" pana acum. Cine poate uita valoarea lui Banel de 20 de milioane $ si cum ajungea el la Chelsea,zecile de transferuri ale lui Radoi cu sume de peste 10 milioane,presupusa vanzare a lui Andrei Cristea tot pe 20 de milioane$,Dica transferat de vreo 30 de ori la mari echipe pana cand a fost dat pe maruntis la catania etc. (cred k umplu vreo 20 de pagini daca mai ma tine memoria). Ultima tampenie cu suma de 17 milioane investite a fost cea mai mare minciuna pe care am auzit-o de multa multa vreme. Ma indoiesc k el a investit 17 milioane de cand a venit la Steaua d-apoi in ultimul an. 17 milioane din ce? Nu stiu daca a dat mai mult de 4-5 pe transfeuri iar salariile celorlalti pe un an nu fac 12 milioane. Omul stie sa manipuleze opinia publica din greu,ok sa presupunem prin absurd k a bagat 17 milioane,de ce nu zice nimeni k va scoate macar vreo 12-15 din CL. Sa spunem k va avea un deficit(din nou absurd) de 2-3 milioane la sfarsitul anului,pai ce inseamna asta pentru "cel mai bogat om din Romania".

In afara de transferurile trambitate(si esuate) e amuzant cum se bate cu pumnul in piept cand vine x si y pentru k peste 2 luni sa-l faca albie de porci. Pai cum mai Jiji parca tu alegeai atacantii,iar daca atacantii nostri sunt varza e tocmai pentru k tu esti varza la fotbal. Jiji stie sa face 2 lucruri bine: sa aduca la Steaua o mentalite de sclav/manelist(dupa ureche cum ar veni) si sa manipuleze marea masa a fanilor stelisti. Am vazut cateva postari foarte bine scrise in care erau descrisi majoritatea suporterilor becalizati doar k sa se atace unii cum k suporterii stelisti nu sunt asa. Gresit,majoritatea oamenilor de pe stadion au imprumutat mentalitatea ciobaneasca a lui Jiji uitandu-se la acesta precum "cel ce a salvat Steaua". Bag pariu cu voi k daca,printr-un miracol,batem pe Lyon o sa auzim numai "uite ma k s-a bagat nea Jiji" pe langa stadion.

Multi dintre voi credeti k lui jijel ii pasa de Steaua si k ii pasa pe ce loc se afla cand de fapt nu e asa. El singur recunoaste k cei de la chefere sunt mai buni si k asta este domne,sa ne multumim cu locurile 2-3-4 ca acum altii sunt mai buni. El e multumit atat timp cat ocupam loc de CL,de fapt cred k s-a suparat ca nu am luat locul 1 nu pentru trofeu ci pentru k nu mai trebuia sa treaca prin emotiile preliminarelor.

Sper k nu mai e un secret pentru nimeni,daca vrem sa facem performanta trebuie sa scapam de Jiji. Odata cu plecarea lui Stoica a plecat ultimul om profesionist(in materie de fotbal) din acest club. Asa ca:

-boicotati orice are legatura cu png

-nu mai va uitati la emisiuni cu jijel(eu nu mai ma uit de vreo 5 luni si nici ziare online nu citesc,toate informatiile le iau de aici)

-boicotati meciurile de CL ca sa mai piarda ciobanul bani.

-strigati impotriva lui daca sunteti un grup mare(evident k daca striga 20-30 isi iau bataie de la zmarandescu&co) si daca se poate cat de cat civilizat(pentru k daca il injurati apoi,cu ajutorul presei,vom fi clasificati drept huligani si alte prostii).

Chiar daca nu se striga impotriva lui,trebuie sa stie k nu e binevenit aici daca nu isi schimba atitudinea fata de Steaua,suporteri,echipa si antrenor(insa nu o va face pentru k ciobanul ramane cioban).

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

vlad7519.10.2008 12:47

Stie cineva unde este omula ala? Parca Victor il cheama. Sau domnia sa apare doar cand se cocoata Stapanul pe Maybach in Piata Universitatii?

Pf...si se mai da stelist.

Adrian20.10.2008 06:53
Comentînd prestația fotbaliștilor din ofensivã în actuala stagiune, Lãcãtuș a explicat ieri. "Mereu cînd ai jucãtori care nu fac ce le ceri, ajungi în situația sã plîngi dupã cel care a fost înainte și a reușit acele lucruri. Ãștia sînt jucãtorii pe care îi am la dispoziție, cu ãștia trebuie sã joc"

Lacatus e un adevarat diplomat.

Sa vedem daca, dupa aceasta declaratie, isi vor baga sau nu atacantii toti banii in banca lui Lacatus.

Bogdan4Steaua20.10.2008 10:52

"Suporterii si presa trebuie sa inteleaga ca si eu imi doresc sa joc ofensiv. Nu cred ca Steaua a jucat vreodata defensiv, ci am jucat cu formula de echipa care a fost disponibila."

Ori suntem luati de prosti, ori tactica e departe de Marius. Cand ii ai in lot pe Neaga sau Kapetanos, nu te plange de lipsa solutiilor ofensive. Lui Arthuro i se dau zeci de sanse, Kapetanos e deja condamnat. De ce?

La Galati nu am jucat cu 3 inchizatori, spune Fiara. OK, dar am avut la mijloc 4 jucatori incapabili sa surprinda adversarul printr-un dribling: Lovin, Banel, Radoi si Tiago. Nu ai solutii? Ce zici de Abel? De Ionescu?

Am presimtirea ca se apropie o perioada neagra...

victor20.10.2008 10:53
Stie cineva unde este omula ala? Parca Victor il cheama. Sau domnia sa apare doar cand se cocoata Stapanul pe Maybach in Piata Universitatii?

nu "se da" ci "se ia"! pentru matale banucurile de la erevan par potrivite!

DelPiero1020.10.2008 10:59
"Suporterii si presa trebuie sa inteleaga ca si eu imi doresc sa joc ofensiv. Nu cred ca Steaua a jucat vreodata defensiv, ci am jucat cu formula de echipa care a fost disponibila."

Ori suntem luati de prosti, ori tactica e departe de Marius. Cand ii ai in lot pe Neaga sau Kapetanos, nu te plange de lipsa solutiilor ofensive. Lui Arthuro i se dau zeci de sanse, Kapetanos e deja condamnat. De ce?

La Galati nu am jucat cu 3 inchizatori, spune Fiara. OK, dar am avut la mijloc 4 jucatori incapabili sa surprinda adversarul printr-un dribling: Lovin, Banel, Radoi si Tiago. Nu ai solutii? Ce zici de Abel? De Ionescu?

Am impresia ca ea deja a inceput.Sa vina Victor si sa ne explice cum a reusit stapanul sau sa distruga cel mai grandios club din Romania.Ii multumim anticipat.

The Flyer20.10.2008 11:02

uite-l ca a aparut!da' slabut comentariu,Victoras,tata!nimic,nimic?!?o limbuta mica pe partea dorsala a stapinului?!?o osana,macar?

ma dezamagesti,nici sclavii nu mai sunt ce-au fost!sa-ti fie rusine,nu maninci azi la palat! :spank:

MoWeed20.10.2008 11:08
uite-l ca a aparut!da' slabut comentariu,Victoras,tata!nimic,nimic?!?o limbuta mica pe partea dorsala a stapinului?!?o osana,macar?ma dezamagesti,nici sclavii nu mai sunt ce-au fost!sa-ti fie rusine,nu maninci azi la palat! :spank:

E ocupat, doar are stapanul campanie electorala. Nu are timp sa le gandeasca...

DelPiero1020.10.2008 11:11

A iesit,s-a dus sa-i tunda oile lui Jiji.De la maestru a invatat cum.

The Flyer20.10.2008 11:12

sau poate-i scrie stapinului genialele-i idei pe "glob"-ul personal!

MoWeed20.10.2008 11:13
sau poate-i scrie stapinului genialele-i idei pe "glob"-ul personal!

Adica e pentru oier cum era Paunescu pentru Ceausescu :ike:

Bogdan4Steaua20.10.2008 11:30

Exista acolo sus unul care le regleaza pe toate.

Se face cum se face, dar mereu in prag de campanie electorala, jucaria creditorului, in speta Steaua Bucuresti, merge extrem de prost.

Sper sa nu intre in Parlament!

victor20.10.2008 12:19
A iesit,s-a dus sa-i tunda oile lui Jiji.De la maestru a invatat cum.

baiete, cauta-te pe la spate, poate gasesti o oaie pe acolo! da' sa stii ca nu e oaie!

Steaua nu joaca nimic si voua va arde de misto! pana la urma becali are dreptate ca nu-l schimba pe Lacatus! voua asta va place: sa va chinuiti! continuati atunci si aplaudati simbolu'. saracutu' de el: ce mare antrenor ar fi, dar nu-l lasa ciobanu'?!

pacat de Steaua ca trebuie sa suporte atat impostura, atat pe banca tehnica, cat si in tribune! dupa ce zbierati la fiecare meci "Lacatus, Lacatus", va mirati dupa aceea de ce jucam atat de slab si ce face becali din Steaua?! a facut-o dupa chipul si placerea voastra: o echipa limitata, condusa de un amator! caci in meseria de antrenor Lacatus este un AMATOR si un IMPOSTOR!

in rest, continuati!

DelPiero1020.10.2008 12:22

Nu ai ghicit,nu-s omul care sa-l considere antrenor pe Lacatus.Insa raul cel mai mare sta in fruntea clubului...

The Flyer20.10.2008 12:23

degeaba da El semnale daca romanu' e cretin si-l baga in seama pe oligofren!

victor20.10.2008 14:26

Am impresia ca ea deja a inceput.Sa vina Victor si sa ne explice cum a reusit stapanul sau sa distruga cel mai grandios club din Romania.Ii multumim anticipat.

exceptionala intrebare! si nu sunt ironic!

atunci cand intrebarile sunt "bune", raspunsurile sunt usor de dat: incompetenta si esec, numele vostru este Marius Lacatus, de "profesie" antrenor!

atunci cand l-a numit pe regele Hagi antrenor si ulterior l-a inlocuit cu simbolul Lacatus, becali ne-a condamnat pe toti "la moarte" si uitare!

parerea mea!

Adrian20.10.2008 14:29

Victor

Dar de ce a facut-o?

De ce nu a mers tot pe biletul castigator: antrenor strain?

c.ronaldo1720.10.2008 14:32
De ce nu a mers tot pe biletul castigator: antrenor strain?

Raspunsul il vezi sub pod, P.E.S.E.I.R.O.

sabin130720.10.2008 16:25

Patronul stelist Gigi Becali a comentat situația jucãtorilor Andrei Ionescu și Rãzvan Ochiroșii, fotbaliști ce nu prind prima echipã, anunțã steliști.ro.

"De ce nu joacã Andrei Ionescu și Ochiroșii la Steaua? Pentru cã nu fac fațã!", a spus latifundiarul la Telesport. Apoi a adãugat: "Nu vom trece de grupele Ligii pînã nu vom realiza proiectul pe care mi l-am propus. Adicã sã folosim jucãtori crescuți de noi. Cei aduși din strãinãtate sînt de cîrpealã, mai puțin Dayro Moreno". (gesepe)

1) I-a rezolvat si pe pustii astia si a lamurit cred si dilemele de ce nu-i baga Lacatus. Andrei Ionescu si Ochirosii au garantia ca vor juca cand i se va parea ok lui becali.

2) Ii ambitioneaza extraordinar pe jucatori prin ¨Nu vom trece de grupele Ligii¨. De bun augur inaintea meciului decisiv de maine.

3) Le face bine strainilor care deja i-a adus cu astfel de declaratii. Dayro o fi peste ceilalti, dar nu te apuci sa declari asta, ca sa nu le tai tot cheful de antrenament si sa le infunzi porii care ar trebuie sa rezoneze la motivari de pe banca tehnica. Acum normal sa fie disensiuni intre jucatori.

Inca o mostra de profesionalism a conducatorului; dauneaza grav competitivitatii din echipa.

«1240241242243244689»