FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1238239240241242689»
Adrian13.10.2008 14:33

Ronaldo, parca ziceai acum o saptamana si ceva ca Arthuro e bun...

SRamos13.10.2008 14:45
Steaua isi deschide magazin oficial in Unirea Shopping Center!

Argaseala a anuntat ca inaugurarea va fi undeva intre 16 si 20 decembrie.

Mai bine deschidea in Liberty Center :thumbsup:

MoWeed13.10.2008 15:15
Steaua isi deschide magazin oficial in Unirea Shopping Center!

Argaseala a anuntat ca inaugurarea va fi undeva intre 16 si 20 decembrie.

Numai in ala din Bucuresti, nu si in ala din Brasov?

Lari13.10.2008 15:44

Noi idiotenii marca stiti voi cine:

"Locul lui Rãdoi, dupa ce el va pleca de la Steaua, va fi luat de Lovin sau de Andrei Ionescu. Eu îl vãd pe Lovin mai bun decât Gabi Mureșan. Urmãtorul care va pleca din România pe bani mulți va fi Dayro Moreno. El poate sã creascã mult și sã iau pe el și 20 de milioane", a spus Becali.

Sa fim calmi! In 2 sezoane, Ferguson si Wenger o sa ofere peste 40 de milioane pentru Lovin sau Andrei Ionescu. De-abia astept sa castigam de vreo 2-3 ori Liga cu astia doi...

Adrian13.10.2008 15:48

Radeti voi radeti dar stiti bine ca nici Ferguson si nici Wenger nu au jucatori ca Lovin sau Andrei Ionescu.

Toti aia pe care ii au ei sunt mai buni.

MoWeed13.10.2008 15:53
"Locul lui Rãdoi, dupa ce el va pleca de la Steaua, va fi luat de Lovin sau de Andrei Ionescu. Eu îl vãd pe Lovin mai bun decât Gabi Mureșan.

E clar, plecarea lui Radoi va fi o mare pierdere daca locul lui va fi luat de unul din astia 2. Trebuie sa luam campionatul asta, ca daca pleaca Radoi si locul lui e luat de Lovin va fi greu sa-l mai luam la anu...

DelPiero1013.10.2008 15:58

De fapt,e greu sa-l luam si anu' asta...

SRamos13.10.2008 17:39
"Locul lui Rãdoi, dupa ce el va pleca de la Steaua, va fi luat de Lovin sau de Andrei Ionescu. Eu îl vãd pe Lovin mai bun decât Gabi Mureșan.

E clar, plecarea lui Radoi va fi o mare pierdere daca locul lui va fi luat de unul din astia 2. Trebuie sa luam campionatul asta, ca daca pleaca Radoi si locul lui e luat de Lovin va fi greu sa-l mai luam la anu...

Pai Lovin mi sa parut unul dintre cei mai buni jucatori a lu' Steaua din acest campionat nush ce aveti cu Lovin... e clar ca in unele meciuri este de-a dreptul enervant dar el este foarte util in felul lui :thumbsup:

sabin130713.10.2008 18:20
Pai Lovin mi sa parut unul dintre cei mai buni jucatori a lu' Steaua din acest campionat nush ce aveti cu Lovin... e clar ca in unele meciuri este de-a dreptul enervant dar el este foarte util in felul lui :thumbsup:

Care este felul lui de a fi foarte util? In care conditii?

Lari14.10.2008 06:35

Daca pentru tine, Radoi si Lovin sunt pe aceeasi scara a valorilor...

mountytoma14.10.2008 08:49

pentru mine unul Lovin este mai bun decat Radoi, oricat m-ati injura. daca Lovin munceste mult si pune mult suflet si doar atat talent cat are (mai mult nu are de unde, desi s-au observat lucruri noi la el in ultima vreme), la Radoi eu vad cam aceeasi chestie ca si la Dica. nu prea mai merita sa se osteneasca el pentru Steaua...

in alta ordine de idei, cred ca in curand vom scapa de Gigi becali. daca prin prostia lui ii strica iar transferul lui Mirel la inter, cred ca Radoi ii ia gatul nasului imediat! foarte interesant ce urmeaza!

SRamos14.10.2008 08:49

NU am zis ca Lovin se poate compara cu Radoi... asta in nici un caz, eu am zis ca Lovin este un jucator destul de bun care este util in jocul de la mijloc in jos, adica distruge atacul adversarilor, chiar daca el nu prea se vede in joc, el este foarte important, la fel si Ov. Petre... jucatori care nu au tehnica lui Radoi, desi evolueaza pe acelasi post(mijlocasi la inchidere)...

Radoi este peste Lovin, Ov.Petre si Ionescu la un loc :thumbsup:

Sper ca acum m-am facut inteles :tongue:

Marius14.10.2008 08:59

aiurea... Ionescu joaca altceva, are 20 de ani si niciun meci oficial la Steaua... Oricum, in 3 ani il vindem la Arsenal :cool:

vlad7514.10.2008 09:17

aiurea... Ionescu joaca altceva, are 20 de ani si niciun meci oficial la Steaua... Oricum, in 3 ani il vindem la Arsenal :cool:

Ionescule,Ionescule.....scrii pe site-ul nostru sub pseudonimul "Marius".

Ionescule,Ionescule....

Vedea-te-as la Arsenal !

PS Fotbalistii de la U Cluj nu au prima pentru meciul cu CFR din Cupa Romaniei. Luati de aici: http://www.gsp.ro/stire/fotbalistii-lui-u-Cluj-nu-au-prima-la-meciul-cu-CFR-103157.html

PS Au avut-o la meciul din returul campionatul trecut! Direct de la CFR !

Trica a impartit primele prin barurile din Cluj. La mai mare!

Marius14.10.2008 09:21

Doar ii fac lobby... am 2% dintr-un eventual transfer... imi iau Maybach din banii astia :bananadance:

Oricum, Ionescu e tare, o sa vezi la 16.30 :hooray:

vlad7514.10.2008 10:24
Doar ii fac lobby... am 2% dintr-un eventual transfer... imi iau Maybach din banii astia :bananadance:

Sper sa-l vedem jucand mai mult .Rectific,cat mai mult.

mountytoma14.10.2008 11:45

Sper sa-l vedem jucand mai mult .

pentru inceput nu ar strica sa il vedem jucand. daca mai joaca si fotbal, si mai joaca si bine, toata stima. dar tare mi-e teama ca si asta e vedeta inainte sa puna piciorul pe minge, iar dupa aia e mester la scuze ca de ce a sarit mingea asa nasol...

Bodanel14.10.2008 12:56
in alta ordine de idei, cred ca in curand vom scapa de Gigi becali. daca prin prostia lui ii strica iar transferul lui Mirel la inter, cred ca Radoi ii ia gatul nasului imediat! foarte interesant ce urmeaza!

Sa dea domnul sa ai gura aurita. Daca scapam de becali anu' asta ma angajez in fata tuturor sa iti fac cinste cu o naveta de bere. Totusi nu cred ca Gigi se va opune unui transfer la Inter al lui Radoi.

sabin130714.10.2008 13:12

Numai sa nu se duca Mirel degeaba la Inter, sa faca banca.

Melku14.10.2008 16:35

"In fotbal sunt banii mei adevarati pe care ii voi castiga. O sa vedeti ca voi vinde un jucator cu 50 de milioane. In 5-6 ani voi vinde cu 50 de milioane de euro. Il am deja in cap. De fapt am vreo 2-3 pe care voi lua 40-50 de milioane." a spus Becali (sport.ro)

Iar a luat-o pe aratura voievodul :)

se7en14.10.2008 17:09

ciobanul iar e high de la urda, a mai zis ieri ca in 5 ani jucam o semifinala de CL.

Melku14.10.2008 20:15

Eu i-am zis lui Mourinho cã pentru caracterul lui Rãdoi garantez cu capul. Cã știe Mirel fotbal, asta a vãzut și el, eu garantez pentru el. ªi pentru Mutu aș fi garantat cu capul, dar nu m-a întrebat Mourinho nimic așa cã am scãpat basma curatã ". (Giovanni Becali, gsp.ro)

A fost tare la faza asta :) Eu sper sa plece Radoi, macar ca sa dea o palma presei din Romania care il luau peste picior pentru ofertele vehiculate de parca el scotea zvonurile. Sa vezi ce or sa il mai laude atunci "Pai da, s-a facut dreptate, Mirel merita, e un jucator extraordinar...etc"

"Tot timpul a comentat pe teren. E atît de experimentat, încît nu a fãcut nimic! Avea și gura mare. Îl certa pe Andrei Ionescu, care a jucat de zece ori mai bine decît el. Lider ești cînd ai valoarea, nu cînd ai o gurã mare și nu poți da un gol nici din patru metri!" (Voievodul despre Plesan, gsp.ro)

Leo Strizu isi freaca palmele de pe acum :D

SRamos15.10.2008 07:54
"Tot timpul a comentat pe teren. E atît de experimentat, încît nu a fãcut nimic! Avea și gura mare. Îl certa pe Andrei Ionescu, care a jucat de zece ori mai bine decît el. Lider ești cînd ai valoarea, nu cînd ai o gurã mare și nu poți da un gol nici din patru metri!" (Voievodul despre Plesan, gsp.ro)

Leo Strizu isi freaca palmele de pe acum :D

La partea asta are mare dreptate, Plesan e un jucator TERMInAT, nimic nu a jucat...

Mai bine juca Abel, ca din 2 lovituri libere 1 tot era gol...

NU AVEM EXECUTANT DE LOVITURI LIBERE... AVEM CATEVA LOV LIBERE PE MECI SI NIMIC NICI UNU NU STIE SA BATA LOVITURI PERFECTE AM AVUT SI CU SPORTU PLESAN NIMIC, NEAGA NIMIC...

AR TREBUI SA FACA CEVA "antrenorul" Lacatus... UNDE E Dica ACUM SA BATA LOV LIBERE... am inteles ca il vor rapid, Dinamo si CFR...

UNU NU ARE O TREABA CU LOV LIBERE :cursing:

Melku15.10.2008 09:24

"Ne-am bucurat foarte mult dupã acest meci. Victoria ne dã curaj și în perspectiva luptei pentru promovarea în prima ligã. Se simțea cã jucãtorii Stelei nu au evoluat aproape deloc în aceastã formulã.

De valoare nu se pune problema la o asemenea echipã, dar lipsa de omogenitate și-a spus cuvîntul. Vorbeau în englezã iar comunicarea deficitarã a contat" a spus Curelea (gsp.ro)

mountytoma15.10.2008 10:30

Sa dea domnul sa ai gura aurita. Daca scapam de becali anu' asta ma angajez in fata tuturor sa iti fac cinste cu o naveta de bere. Totusi nu cred ca Gigi se va opune unui transfer la Inter al lui Radoi.

cand scapam de Gigi becali fac eu cinste la toti astia de pe forum! cu conditia sa bem berea la inmormantarea lui!

Gigi nu va strica transferul opunandu-se, ci dand din gura prea mult si fara cap, ceea ce face el de obicei cand nu tace (adica atunci cand e si el destept)

zice ca vinde jucatori pe 50-60 milioane de euro? cred ca prostul incurca miile cu milioanele. am vazut in meciul de cupa o gramada de jucatori a caror valoare este exact 50-60.000 euro, cu tot cu echipamentul de pe ei!

«1238239240241242689»